אין פה 1342 אנשים בפורום בכללי שהם פעילים, שקרןןןןןן
Printable View
אין פה 1342 אנשים בפורום בכללי שהם פעילים, שקרןןןןןן
[QUOTE=Skyfall;1399690]הורדתי ת'משחק ללפטופ, ואז העכבר התקלקל, בד לאק מי..
מה זה כל הסמלים החדשים האלה? זה משנה משהו?[/QUOTE]
כנס לאשכול אליפות העולם בלול
דור,הנה פיתרון:חפש בנרניה חנות שקשורה למחשבים,כמו באג או אייבורי אצלנו ותקנה
אלון,יחסית למשחקים קודמים איתו זה רע
אני מתלבט בין לקנות את טימו או את מגנייט בסוף ה-fw שניהם היו כל כך מעולים לי
תגידו, אמנם אני לא בעניין כל כך במשחק הזה..
אבל אם יש כל כך הרבה מעריצים של המשחק בפורום, למה לא עושים טורנירים או משהו?
רותם המייסד הכיר ב-lol!!!!!!!
ניסיתי לארגן טורניר בסוף החופש הגדול,אבל היה מלא בעיות,איזה סוג זירה,כמה בכל קבוצה,סוג מוד,זמן,סוג הטורניר וכו'
יש פה 21 משתמשים רק בדף קשר.
אפשר לעשות טורניר של 5x5
למה לא אמרתם שוייגר כל כך כיפי וקל לשליטה?
התאהבתי.
[QUOTE=Protgas D. Ace;1400009]דור,הנה פיתרון:חפש בנרניה חנות שקשורה למחשבים,כמו באג או אייבורי אצלנו ותקנה
אלון,יחסית למשחקים קודמים איתו זה רע
אני מתלבט בין לקנות את טימו או את מגנייט בסוף ה-fw שניהם היו כל כך מעולים לי[/QUOTE]
זה בדיוק מה שעשיתי, שיחקתי עם אלון אבל הגראפיקה הייתה על הפנים והיו מלא לאגים...
חוצמזה ניסיתי את אירליה, היא אחת המגניבות, שיהיה לי מספיק אני קונה אותה
קנית עכבר חדש בנרניה?תגיד הוא משתמש בחרב? *רק מי שקרה נרניה\ראה את הסרט יבין את הבדיחה* *הבדיחה עם נרניה זה רק אני והוא מבינים*
בילד טנקי אצל מאלפייט זה טוב נכון?בגלל שהוא פייטר שהוא חצי טנק או משהו כזה [ממה שהבנתי מהמדריך של איתי] אם יהיה לי כוח אני אפרסם מה היה לי
[quote=Protgas D. Ace;1400025]קנית עכבר חדש בנרניה?תגיד הוא משתמש בחרב? *רק מי שקרה נרניה\ראה את הסרט יבין את הבדיחה* *הבדיחה עם נרניה זה רק אני והוא מבינים*
בילד טנקי אצל מאלפייט זה טוב נכון?בגלל שהוא פייטר שהוא חצי טנק או משהו כזה [ממה שהבנתי מהמדריך של איתי] אם יהיה לי כוח אני אפרסם מה היה לי[/quote]
כן זה טוב
מישו רוצה משחק?
[QUOTE=YoRt3m;1400011]תגידו, אמנם אני לא בעניין כל כך במשחק הזה..
אבל אם יש כל כך הרבה מעריצים של המשחק בפורום, למה לא עושים טורנירים או משהו?[/QUOTE]
כי זה לא כזה פשוט lol משחקים ב5v5 לך תרכיב קבוצות שוות.
למרות שאפשר לעשות טורניר של 1v1 אראם.
[QUOTE=YoRt3m;1400011]תגידו, אמנם אני לא בעניין כל כך במשחק הזה..
אבל אם יש כל כך הרבה מעריצים של המשחק בפורום, למה לא עושים טורנירים או משהו?[/QUOTE]
ניהלתי באתר אחר שעשה תחרות, זה דורש בסביבות ה10 קבוצות מינימום כלומר צריך 50 אנשים מנוסים עם קבוצה שיבואו בשביל זה
50 אנשים מנוסים עם קבוצות,אין לנו!לך תעשה טורנירים כאלה ב-fxp -_-
עושים טורנירים בשביל הכיף גם 4 קבוצות של 5 יספיקו אם זה ילך בשיטה של כולם על כולם [שצוות A נילחם ב-b,c ו-d וככה גם השאר וה-2 עם הכי הרבה ניצחונות יעלו לגמר,2 הצוותים המפסידים יעשו קרב,והמנצח יהיה במקום השלישי אבל לא יעלה לגמר,המפסיד בגמר יהיה המקום השני והצוות שניצח בגמר מקום ראשון] ולא צריך קבוצות RANKED בשביל טורניר כזה
[QUOTE=Protgas D. Ace;1400108]50 אנשים מנוסים עם קבוצות,אין לנו!לך תעשה טורנירים כאלה ב-fxp -_-
עושים טורנירים בשביל הכיף גם 4 קבוצות של 5 יספיקו אם זה ילך בשיטה של כולם על כולם [שצוות A נילחם ב-b,c ו-d וככה גם השאר וה-2 עם הכי הרבה ניצחונות יעלו לגמר,2 הצוותים המפסידים יעשו קרב,והמנצח יהיה במקום השלישי אבל לא יעלה לגמר,המפסיד בגמר יהיה המקום השני והצוות שניצח בגמר מקום ראשון] ולא צריך קבוצות RANKED בשביל טורניר כזה[/QUOTE]
אבל אני מנחש שאם נשיג10 אנשים אפשר לעשות כמה משחקים של החלפות בקבוצות אתה יכול להגיע ל10! משחקים ככה