-
[QUOTE=Blackbeard;1326680]יש למישהו הסבר קצת יותר טוב לירידות ול"[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]דניס פרסם בחתימה שלו דבר מה שפגע במשתמש "? מה זה העליב פרסם בחתימה, מה פרסם בה????????[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
וזה עם אוואטר קיקלופס -ברור שעזבו ממריבה, אתה פה רק מ2010 עם כל הכבוד ><[/QUOTE]
דיברת אליי? אם כן,אני יואב.או סייר דיספאייר. ואני בהחלט לא הזה עם אווטאר סייקלופס.
ואם התכוונת שאני יחסית צעיר-אז אני כמעט משתמש מתקדם. שזה אומר שאני פה כבר שנה וחצי רצופות של פעילות.
אומנם מנהל ראשי לא הייתי,או אפילו אל ניהלתי אף פורום. אבל זה לא אומר שלא עשיתי דברים. אני ראיתי דברים,שמעתי,וראיתי מנהלים מתחלפים,קידמתי משתמשים חדשים בברכה,ובירכתי לשלום כאלה שעזבו.
אז אם כל הכבוד-עדיין,אם מתייחסים לפעילות הפורום,אני משתמש פעיל פה.וברור שהיו,אל אני אל זוכר.
-
[QUOTE=monster;1326688]נו שלחות היה ממציא שאיזה מישהו מנסה להוציא את הידאן/להציל אותו.
חבל שככה הוא שוכח את הידאן,אז מה עם כלוא,ככה לותר על דמות טובה. אודה לא עושה את זה.[/QUOTE]
אף אחד לא יודע איפה הוא.. הוא נקבר על ידי שיקאמארו במקום שאף אחד חוץ מהשבט שלו מכיר ומסתובב בו..
-
לשם שינוי, אני לא קשור למאבק נגד ההנהלה :)
ובדרך מוזרה, שמי עדיין מוזכר פה כמי שלא צריך להקשיב לו חחחחחח.
-
אל מי אתה מדבר עכשיו אלכס?! רבאק, הבנו, תפסיק לחפות את עצמך!
אבל תודה, תודה שכל האזהרות שנתת לי לאחרונה לא היו מוצדקות בכלל!
-
[quote=הנואש לווינר;1326685]היטמן צודק הפעם, הגזמת אלכס!
פתחתי נושא במשוב וחשת את עצמך ונעלת ומחקת את כל ההודעות שהיו שם.. למרות שאתה יודע שכל הטיעונים שלי נכונים![/quote]
אני לא יכול להיות בטוח, אבל נראה לי שההודעות נמחקו כך שעדיין רותם יוכל לראות אותן.
-
[quote=הנואש לווינר;1326685]היטמן צודק הפעם, הגזמת אלכס!
פתחתי נושא במשוב וחשת את עצמך ונעלת ומחקת את כל ההודעות שהיו שם.. למרות שאתה יודע שכל הטיעונים שלי נכונים![/quote]
ווא מה הבעיה שלך? דניס עבר על חוק שאומר שהוא יקבל באן לצמיתותו והוא ידע על החוק הזה! (גם אם הוא לא היה יןדע, אי ידיעת החוק אינו פותר מעונש)! אז למה אתה מתנגד?! אלכס עשה עבודה מצוינת!
-
[QUOTE=Death The Kid;1326689]אני דיברתי על זה של אחותו,הבלה עם המלא מספרים,זה משתמש כפול,זה משהו אחר[/QUOTE]
ואני דיברתי על הכפול, על זה הוא קיבל באן לצמיתות, לא כי הוא השתמש בשל אחותו..
-
[quote=ワンピース;1326684]מה שכח? הידאן כלוא ולא יכול לצאת O:
עמית עם חתימה ממוצעת, כן? אבל הצבע הכחול מפריע לאיתי בעיניים אז הוא התלונן ומחה עם קללות ובכיונים למיניהם. אחר כך הוא הוריד את כל הספויילרים מהחתימה שלו וחפש חתימה עצומה שהוא סירב להוריד, אלכס כמובן לחם איתו והוריד לו (הוא החזיר כל פעם מחדש). איתי החליט לשים את החתימה של עמית עצמו בתור החתימה שלו בצבע כחול מגעיל גם כן ואפילו יותר בגדול, זה לא הפריע, אבל אז הוא הוסיף עוד חלק בגדול והעליב את עמית, אז אחרי כמה זמן הוא חטף באן ליום. בחוצפתו הרבה, הוא החליט לפתוח משתמש חדש ולכתוב איתו "קיבלתי באן" או משהו, ואז פתח נושא במשוב עם משתמש קיים של אחותו כדי להמשיך להתבכיין על זה שרומה מזלזל בו, למה מזלזל? כי איתי מזלזל בכל השאר. אחרי המשתמש הכפול והקיים הוא חטף באן לצמיתות על פי חוק וכל המושפעים מגנים עליו.
[spoiler]לפי מה שידוע לי זה לא רשמי בכלל, אלא שיתוף פעולה מוסכם בין קאבוטו לטובי, לא הצטרפות, כל אחד מקיים את חלקו וכל אחד מרוויח בצורה כזו או אחרת.[/spoiler][/quote]
גם החתימה של עמית ארוכה X_x
-
מישהו אמר שהוא פתח שני משתמשים
אני הבנתי את זה בתור המשתמש של אחותו ובלה עם מלא מספרים...
זה מה שהבנתי
-
[QUOTE=triner;1326700]גם החתימה של עמית ארוכה X_x[/QUOTE]
אמרתי ממוצעת כי נשמע לי הגיוני, לא רציתי לכתוב שהיא ארוכה מדי או קצרה מדי, יש עוד חוץ ממנו עם חתימות כאלה ויותר, אז זה ממוצע ביניהם, הבנת כפרה? (:
-
אני חושב שיש לי מספיק חומר לפרק חדש בהישרדות פוקימונס חחחחחחח
-
אתם אומרים דברים קשים למען האמת... לרדת על משתמש כמעט לעולם לא מוצדק...
מצב שבו היכל תהילה בבאן זה תמיד עצוב, אבל קצת קשה לי ללכת נגד זה... למרות שהוא צדק, עמית היה צריך לקצר תחתימה כי זה פשוט מעצבן... לא יודע מה להגיד.......
-
ברגע שהוא השתמש במשתמש של אחותו,משתמש זה הפך להיות שלו... אז זאת אומרת שהוא פתח 2 משתמשים כמו שאמרתי...
-
עידן, תנסו להבין מה אני אומר!
אני לא שם בשיט על מה שקרה לדניס, אני מדבר על מה שקרה עם כל האזהרות הלא מוצדקות שהוא נתן לי, ושהוא צועק עליי להפסיק לדבר עם ליאון בזמן שכבר חסמתי אותו ><"
-
[QUOTE=Hit Man;1326695]לשם שינוי, אני לא קשור למאבק נגד ההנהלה :)
ובדרך מוזרה, שמי עדיין מוזכר פה כמי שלא צריך להקשיב לו חחחחחח.[/QUOTE]
מי אמר לא להקשיב לך? אני אפצפץ אותו כמו את הבועות בנייר בועות הזה O: