-
אה, אני בפורום פוקימון הישן הייתי ידוע בכינוי (עד כמה שהייתי ידוע בכלל... הייתי סתם נוב חסר חשיבות) Charizard King, והייתי משנה כינוי כל הזמן, הייתי בשלב מסויים Mandelson Spoon Seller (אין לי מושג מאיפה הבאתי את הביטוי הזה), בשלב מסויים קראתי לעצמי על שם של חבר שלי, ואחד הכינויים האחרונים שלי היה Einstein. ואז הפורום ההוא מת.
-
-
-
זה שם קוד לחפץ שאותו אפשר ליצור בפוקימון ברקת באחד המבנים בעיר ליליקוב.
זהו גם פורום אחר שאני לא יודע אם הוא קיים או לא, שפעם היה מתחרה לפורום הזה.
-
הוא מת..
לפני מספיק שנים O:
-
חובבי אנימציות, ואנימות.
זה באמת מעניין אתכם?
:)
-
[QUOTE=Demacia;1361605]הדבר הזה זה קוג'מאו וזה צ'אמפיון איכותי ביותר!
אלה עם כן טון טון יצליח להתגבר על זה :
[IMG]http://media.giantbomb.com/uploads/4/49831/1487112-dr._mundo_large.jpg[/IMG][/QUOTE]
טון טון יהרוג אותו עם הסוסאנו-בייקון-חזק כמו הסוסאנו של מאדרה אבל בצורת בייקון!
[QUOTE=Ilan;1361608]חשבתי שמתישהו יבשלו את טון טון :([/QUOTE]
טון טון לא יבושל לעולם!
-
אני זוכר רק בן אדם אחד מפורום פוקימון המקורי, והוא מישהו שקראו לו Joleteon, והיו לו שני משחקי תפקידים, אחד קראו לו Kjh שעסק בkanto Jhoto וhoen ובזה לא שיחקתי, ומשחק אחר שבו כן שיחקתי שבו השחקנים הם צוות שנלחם נגד רוקט אקווה ומגמה (לא היו עוד צוותים אז), ומשם למדתי דברים כמו לעשות שמתקפות לא נלמדות לבד אלא יש ללמד מתקפות, וכל מיני דברים כאלה. אני אפילו זוכר קטע במשחק שהיינו במערת הקרח, כמה שחקנים אחרים בינתיים התעמתו עם הצוותים הרעים, אני ועוד כמה אחרים עמדנו בצד, ואז השתמשתי בצ'ארמנדר כדי לירות על הקרח שעל התקרה, ואז הקרח שנפל מהתקרה פגע באחד הפוקימונים של הצוות הרע, וזה היה מועיל.
זה היה משחק טוב, לפחות כשהייתי בן 11.
-
[QUOTE=LordAbizi;1361818]אני זוכר רק בן אדם אחד מפורום פוקימון המקורי, והוא מישהו שקראו לו Joleteon, והיו לו שני משחקי תפקידים, אחד קראו לו Kjh שעסק בkanto Jhoto וhoen ובזה לא שיחקתי, ומשחק אחר שבו כן שיחקתי שבו השחקנים הם צוות שנלחם נגד רוקט אקווה ומגמה (לא היו עוד צוותים אז), ומשם למדתי דברים כמו לעשות שמתקפות לא נלמדות לבד אלא יש ללמד מתקפות, וכל מיני דברים כאלה. אני אפילו זוכר קטע במשחק שהיינו במערת הקרח, כמה שחקנים אחרים בינתיים התעמתו עם הצוותים הרעים, אני ועוד כמה אחרים עמדנו בצד, ואז השתמשתי בצ'ארמנדר כדי לירות על הקרח שעל התקרה, ואז הקרח שנפל מהתקרה פגע באחד הפוקימונים של הצוות הרע, וזה היה מועיל.
זה היה משחק טוב, לפחות כשהייתי בן 11.[/QUOTE]
וזה מעניין מישהו כי...?
-
שמעו.
כדי שתיקחו מזה מרחק או שתהיו חנונים.
[COLOR="DarkOrchid"][B]זה לטובתכם![/B][/COLOR]
-
[quote=Reborn;1361821]וזה מעניין מישהו כי...?[/quote]
מה אכפת לי אם זה מעניין מישהו או לא, אני פשוט אומר דברים. זו אותה סיבה שאני לומד מתמטיקה, לא אכפת לי אם זה יישומי או לא, אני פשוט לומד את זה.
-
[QUOTE=stavis1001;1361822]שמעו.
[COLOR="DarkOrchid"][B]זה לטובתכם![/B][/COLOR][/QUOTE]
:oing:
[QUOTE=LordAbizi;1361823]מה אכפת לי אם זה מעניין מישהו או לא, אני פשוט אומר דברים. זו אותה סיבה שאני לומד מתמטיקה, לא אכפת לי אם זה יישומי או לא, אני פשוט לומד את זה.[/QUOTE]
תהנה.
-
-
[QUOTE=stavis1001;1361822]שמעו.
[COLOR="DarkOrchid"][B]זה לטובתכם![/B][/COLOR][/QUOTE]
מה קשור :O
-
[QUOTE=Reborn;1361817]טון טון יהרוג אותו עם הסוסאנו-בייקון-חזק כמו הסוסאנו של מאדרה אבל בצורת בייקון!
טון טון לא יבושל לעולם![/QUOTE]
ממתי אתה אוהב את החזירה הזאת?