-
[QUOTE=Ziggs;1391081]הוא בווינר לאיזה 700 ימים.
אינלי שמץ למה
אני זוכר שהוא בלמלא ימים ושאלתי על זה במנהלים, אבל רותם/עומר [אחד מהם העלה אותו זה בטוח] לא ענו לי....[/QUOTE]
אל תעלה סתם השערות בבקשה, אין לי כח לשאלות איך קיבלתי ואיך זה קרה,
קרה שקיבלתי ווינר ואחר כך חטפתי צמיתות בגלל שעשיתי פה בעיות והתנהגתי לא כמו שצריך, אז בגלל זה הושעתי
לאורך כל השנים שהייתי מורחק ביקשתי שיורידו לי ושאני אשתנה, לא כל כך עזר השיכנועים שלי
עד שחזרתי לאחרונה לפני כמה חודשים ע''י עומר שהוא במקרה הבין לבד שאני לא כמו שהייתי פעם
ואף אחד לא העלה לי ווינר, זה פשוט היה ככה וזה לא מפריע לי, לא יודע למה לאנשים זה כן מפריע..
-
חח אוהד היה מנהל פורום ספרות הקודם אחלה משתמשxd אבל הוא פרש עקב סכסוך עם משתמש אחר, הוא מסכים לחזור בתנאי שאותו משתמש יפסיק את הסכסוך אבל [b]אהמ עמית לא מפסיק אהמ!@!!!!!!!![/b]
-
איזה שכונה זה היה להיות ווינר פעם, זכיתי בווינר לשבוע וההנהלה הטמבלית הייתה רושמת מתי הווינר נגמר בכותרת האישית של המשתמש
אז כל הזמן שיניתי את זה, ואף אחד לא שם לב שהייתי איזה 3 חודשים עם ווינר ):
-
[QUOTE=Gil_Gil;1391085]אל תעלה סתם השערות בבקשה, אין לי כח לשאלות איך קיבלתי ואיך זה קרה,
קרה שקיבלתי ווינר ואחר כך חטפתי צמיתות בגלל שעשיתי פה בעיות והתנהגתי לא כמו שצריך, אז בגלל זה הושעתי
לאורך כל השנים שהייתי מורחק ביקשתי שיורידו לי ושאני אשתנה, לא כל כך עזר השיכנועים שלי
עד שחזרתי לאחרונה לפני כמה חודשים ע''י עומר שהוא במקרה הבין לבד שאני לא כמו שהייתי פעם
ואף אחד לא העלה לי ווינר, זה פשוט היה ככה וזה לא מפריע לי, לא יודע למה לאנשים זה כן מפריע..[/QUOTE]
סתם כי זה מסקרן איך יש לך ווינר לכלכך הרבה זמן.
-
שמתי לב שהווינר פג תוקפו, כלומר לא קיים יותר.. בגלל זה אנשים שואלים?
-
-
[QUOTE=Overkill;1391087]איזה שכונה זה היה להיות ווינר פעם, זכיתי בווינר לשבוע וההנהלה הטמבלית הייתה רושמת מתי הווינר נגמר בכותרת האישית של המשתמש
אז כל הזמן שיניתי את זה, ואף אחד לא שם לב שהייתי איזה 3 חודשים עם ווינר ):[/QUOTE]
חח אני בכלל לא זוכר ממה קיבלתי את הווינר....
-
-
גם לי, אין לי מה לעשות בכלל... יש לי חופשת חג מהצבא וזה מבאס שאין לי רעיונות מה לעשות ...
-
[QUOTE=Wendy;1391092]מששעמם לי:\[/QUOTE]
אז תני לי קישור למשתמש של אוהד.
-
[QUOTE=Gil_Gil;1391095]גם לי, אין לי מה לעשות בכלל... יש לי חופשת חג מהצבא וזה מבאס שאין לי רעיונות מה לעשות ...[/QUOTE]
תראה איך פגשתי את אמא.
-
כבר מעונה 4 אני לא רואה...אין לי כח לראות את השאר
-
עוד מעט
חחחחח! תראו איזה משפט גאוני מישו כתב:
how fucked up it be if the last sentence of the last harry potter book was ''and then harry woke up ''back in his bed under the staircase
-
רק שתבינו איך אין לי חיים
רק היום ראיתי צחוק מהעבודה של שבוע שעבר
-
בנתיים אני מנסה למצוא משתמש שעוד קראו לו Voodoo לפני כ4 שנים... מעניין מי הוא היה