אוף לאן עומר הפושטק הזה נעלםםם?
הוא הבטיח לי קישור ):
Printable View
אוף לאן עומר הפושטק הזה נעלםםם?
הוא הבטיח לי קישור ):
[QUOTE]לא, Stm יפתח נושא בפורום מנהלים. זו ההתנהגות שלו כפי שתעדתי אותה בתקופה שבה הייתי מנהל חת"ם. כל פעם שארע ארוע שהוא לא ידע מה לעשות איתו, הוא פתח נושא בפורום מנהלים, הסביר מה לא בסדר בנושא שהוא הביא כלינק בנושא שלו, וביקש ממישהו לטפל בזה.[/QUOTE]
אני יכול לאשר את זה..
[quote=Joey Tribbiani;1398484]אה, הייתי בטוח שהגבת על התגובה הקודמת שלי.
חחח לא משנה.[/quote]
אה אוקיי, לא כל כך התרכזתי בהודעה ההיא כשקראתי אותה.
כן, אם YoRt3m יכתוב הודעה מוזרה, אז... STM יהיה בקונפליקט רציני. מאידך, יש סברה שלפיה STM הוא משתמש כפול של רותם, למרות שאיזשהו נושא בפורום מנהלים שבו רותם ציטט איזשהי הודעה מנו"ד ושאל אם STM פורש, כי הוא לא קרא את ההודעה הזו היטב ולא הבין אותה כל כך, ובנושא הזה הגיב STM עם איזה סמיילי מופתע ואמר שהוא לא פורש, גורם לי להאמין שזה לא נכון.
Shanks, נסה למצוא את הנושא שאני מדבר עליו... אבל בעצם אתה מנהל בתפקיד, אז לך אולי כדאי פחות ממני לעשות דברים שיכולים להחשב הדלפות מפורום מנהלים, אז תעשה מה שבא לך.
אייס לא, כל עוד הם לא התחתנו אז לא
לא בדיוק הבנתי את התגובה אביזי.
אתה בעצם אומר שstm היה מגיב פעם בנו"ד?
[quote=Joey Tribbiani;1398491]לא בדיוק הבנתי את התגובה אביזי.
אתה בעצם אומר שstm היה מגיב פעם בנו"ד?[/quote]
לא, הייתה איזשהי תגובה, לא של STM, שרותם פרש אותה לא נכון כאומרת שSTM פורש. ואז רותם שאל על זה בפורום מנהלים, ואז STM הגיב עם איזה סמיילי מופתע ואמר שהוא לא פורש.
עוד מישהו פה סקרן לדעת מהו שמו של stm?
[QUOTE=LordAbizi;1398492]לא, הייתה איזשהי תגובה, לא של STM, שרותם פרש אותה לא נכון כאומרת שSTM פורש. ואז רותם שאל על זה בפורום מנהלים, ואז STM הגיב עם איזה סמיילי מופתע ואמר שהוא לא פורש.[/QUOTE]
אהההה... או קיי
[QUOTE=mundo_master;1398493]עוד מישהו פה סקרן לדעת מהו שמו של stm?[/QUOTE]
חחח קוראים לו יוספי.
[quote=mundo_master;1398493]עוד מישהו פה סקרן לדעת מהו שמו של stm?[/quote]
יש לי סיבה להאמין שקוראים לו חיים, אבל אין לזה הוכחה מוצקה כל כך. השם הזה סביר ככל שם אחר. אחרי הכל, היה אחד שכולנו היינו בטוחים שקראו לו דניס ולפתע מתברר שקוראים לו איתי.
[QUOTE=LordAbizi;1398489]אה אוקיי, לא כל כך התרכזתי בהודעה ההיא כשקראתי אותה.
כן, אם YoRt3m יכתוב הודעה מוזרה, אז... STM יהיה בקונפליקט רציני. מאידך, יש סברה שלפיה STM הוא משתמש כפול של רותם, למרות שאיזשהו נושא בפורום מנהלים שבו רותם ציטט איזשהי הודעה מנו"ד ושאל אם STM פורש, כי הוא לא קרא את ההודעה הזו היטב ולא הבין אותה כל כך, ובנושא הזה הגיב STM עם איזה סמיילי מופתע ואמר שהוא לא פורש, גורם לי להאמין שזה לא נכון.
Shanks, נסה למצוא את הנושא שאני מדבר עליו... אבל בעצם אתה מנהל בתפקיד, אז לך אולי כדאי פחות ממני לעשות דברים שיכולים להחשב הדלפות מפורום מנהלים, אז תעשה מה שבא לך.[/QUOTE]
אני לא דלפתי כלום ממנהלים.
אני רק אמרתי לך שאני יכול לשאר את העובדה ש-STM כותב כך במנהלים, למרות שטכנית זו הייתה גם הדלפה שלך בהתחשב בעובדה שגם היית מנהל ואתה יודע.
[QUOTE=mundo_master;1398493]עוד מישהו פה סקרן לדעת מהו שמו של stm?[/QUOTE]
אני יכול לבדוק את זה..
אז אף אחד פה לא יודע?
הקדשתי ול-stm קוראים משה
[quote=Shanks;1398497]אני לא דלפתי כלום ממנהלים.
אני רק אמרתי לך שאני יכול לשאר את העובדה ש-STM כותב כך במנהלים, למרות שטכנית זו הייתה גם הדלפה שלך בהתחשב בעובדה שגם היית מנהל ואתה יודע.
אני יכול לבדוק את זה..[/quote]
אני יודע שזה הדלפה שלי, אך אני גם יודע שאף אחד לא עומד לנקוט נגדי בצעדים פליליים. אני הצעתי שתחפש בפורום משוב את הנושא עליו דיברתי, שבו רותם שאל אם STM פורש. אבל אז הסתייגתי ואמרתי שאם אתה עושה דבר כזה זה עלול עוד להחשב הדלפה מפורום מנהלים, אז תעשה מה שבא לך. לא אמרתי שאתה מדליף משהו.
פאק! הוא הצליח לגלות מה השם שלה
ביי ביי, היה נחמד להכיר :\
[QUOTE=Protgas D. Ace;1398499]הקדשתי ול-stm קוראים משה[/QUOTE]
לא משה ולא חיים.
יוספי.