זה נוגד את העיקרון התלות הנפשית וכאלה..
רותם בחיים לא יסכים אתם אומרים שטויות Xd כאילו צריך פורום לזה באמת מה ידונו שם? על כוכבות פורנו?
Printable View
זה נוגד את העיקרון התלות הנפשית וכאלה..
רותם בחיים לא יסכים אתם אומרים שטויות Xd כאילו צריך פורום לזה באמת מה ידונו שם? על כוכבות פורנו?
[QUOTE=Ilan;1403670]זה נוגד את העיקרון התלות הנפשית וכאלה..
רותם בחיים לא יסכים אתם אומרים שטויות Xd כאילו צריך פורום לזה באמת מה ידונו שם? על כוכבות פורנו?[/QUOTE]
אתרי פורנו בטוחים, מהירים, כוכבות פורנו, מקרים מביכים, סקס בכללי ומערכות יחסים בשביל שבנות יכנסו גם
מה? מה הקשר בין לחיות לבין מתמטיקה? מתמטיקה לא מתעסקת כלל ביצורים חיים...
[QUOTE=LordAbizi;1403673]מה? מה הקשר בין לחיות לבין מתמטיקה? מתמטיקה לא מתעסקת כלל ביצורים חיים...[/QUOTE]
אלא אם אתה צריך לחשב את כמות השניות שחי חתול במשך 15 שנים, 7 חודשים ועשרים וארבע ימים.
אז יצורים חיים מעורבים במתמטיקה.
[QUOTE=Ilan;1403631]אתה לא כתבת "ההתחלתי הכי שווה" ושמתה דברים מגוגל טרנסלייט (הוא כן) (בפורום אחר)[/QUOTE]
חחחחחחחחחח הופיר שלח לך את זה?
מישהו יודע מה זה שעתוק בבגרות?
לא יודע מה איתכם אבל אני צחקתי
[QUOTE=Flupy;1403676]חחחחחחחחחח הופיר שלח לך את זה?[/QUOTE]
כן זה היה הדבר הכי מפגר שראיתי באינטרנט XD
[quote=PizzaBlaster;1403675]אלא אם אתה צריך לחשב את כמות השניות שחי חתול במשך 15 שנים, 7 חודשים ועשרים וארבע ימים.
אז יצורים חיים מעורבים במתמטיקה.[/quote]
זה לא קשור למתמטיקה. שימוש במתמטיקה לצורך פתרון בעיות יומיומיות הוא מבזה ומגעיל.
והמספרים 15 ו-7 גרמו לי למעט טראומה בגלל הסבל שהמספרים האלו גרמו לי באחת השאלות במבחן שהיה לי היום.
שעתוק בפיזיקה?
זה דלטאx לא? מרחק.
אביזי: אז אתה שונא את המספרים האלה גם? 715 751 157 175 571
[quote=ジンベエ;1403677]מישהו יודע מה זה שעתוק בבגרות?[/quote]
זה כשאתה כותב תשובה ואחרי זה אתה מקריא אותה בקול מול בוחן אבל יש לך אפשרות לנסח מחדש ולהוסיף (ומסתבר שאני זכאי לזה)
[quote=Ilan;1403681]שעתוק בפיזיקה?
זה דלטאx לא? מרחק.
אביזי: אז אתה שונא את המספרים האלה גם? 715 751 157 175 571[/quote]
קוראים לזה העתק, וזה פיזיקה. אני מדבר על מתמטיקה. אאההההה לא ענית לי, דיברת אל ליאור... MY BAD.
לא, פשוט הייתי צריך להוכיח ש - A2(15,7) = 32, הבעיה היא, שכמו כל הדברים בקורס הזה, אין באמת דרך לגשת לשאלות, הדרך היחידה לעשות ניחושים. ואמנם הצלחתי לנחש את מה שצריך לעשות, אבל זה היה כרוך בהרבה סבל.
ואגב, עוד מתקפה שכדאי אולי למחוק היא SELF DESTRUCT. כי כשאמנתי פוקימונים באדום אש, בטעות הייתי הורג את הג'יאודוד שלי ככה, אז פשוט מחקתי את המתקפה הזו.
יאללה פורנו באטרף
אלון אני שוקל בכובד ראש להעריץ אותך על הרעיון {•.•}
[QUOTE=LordAbizi;1403683]קוראים לזה העתק, וזה פיזיקה. אני מדבר על מתמטיקה. אאההההה לא ענית לי, דיברת אל ליאור... MY BAD.
לא, פשוט הייתי צריך להוכיח ש - A2(15,7) = 32, הבעיה היא, שכמו כל הדברים בקורס הזה, אין באמת דרך לגשת לשאלות, הדרך היחידה לעשות ניחושים. ואמנם הצלחתי לנחש את מה שצריך לעשות, אבל זה היה כרוך בהרבה סבל.
ואגב, עוד מתקפה שכדאי אולי למחוק היא SELF DESTRUCT. כי כשאמנתי פוקימונים באדום אש, בטעות הייתי הורג את הג'יאודוד שלי ככה, אז פשוט מחקתי את המתקפה הזו.[/QUOTE]
בקצב הזה של היצירתיות בטוח יצא מחבל מתאבד שיודע SELF DESTRUCT או EXPLOSION
[QUOTE=Joey Tribbiani;1403684]יאללה פורנו באטרף
אלון אני שוקל בכובד ראש להעריץ אותך על הרעיון {•.•}[/QUOTE]
אני שוקל את זה בקלות ראש, למה אני לא שמן כמוך ):