-
[QUOTE=LordAbizi;658955]תמיר
"לא שאני גם מתכוןן לתת לך... טרופיוס עלה מעל טווח ההשגה של האבנים, ואז קרן סולרית!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס עולה למעלה וגאביט ממשיך לירות אבנים עד שהוא כבר לא מגיע. טרופיוס טוען את הקרן הסולרית.
[/QUOTE]
"חכה עד שהוא ירה תא הקן הסולארית,תתחמק,ותשתמש בקצה אבנים בכל הכוח שלך!"
-
[QUOTE=LordAbizi;659319]ג'וני
אחד כל פעם. אתה עסוק מדי כדי לראות פוקימונים אחרים.
--
סקווירטל נושך את יאנמה, ואז עוזב. יאנמה מתרחק מעט ומקבל את אקדח המים. לאחר מכן יאנמה טס ודוחף את סקווירטל.[/QUOTE]
"קרן בועות ואז חבטה!" אומר לו
-
תמיר
גאביט מתחיל לברוח וטרופיוס יורה את הקרן הסולרי. טרופיוס עוקב עם הראש אחרי גאביט ולבסוף פוגע בו, מה שזורק את גאביט קדימה. גאביט קם ומתחיל להשתמש בקצה אבנים על טרופיוס.
"טרופיוס, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס מנמיך עצמו ומתחיל להאיץ לכיוון גאביט.
ג'וני
סקווירטל יורה קרן בועות שפוגעת ביאנמה. יאנמה טס לשרוט את סקווירטל עם הזנב אך סקוווירטל מתכופף ובכך יאנמה מחטיא. סקווירטל מנסה לחבוט ביאנמה אבל יאנמה בורח. יאנמה דוחף את סקווירטל.
-
[QUOTE=LordAbizi;659882]
ג'וני
סקווירטל יורה קרן בועות שפוגעת ביאנמה. יאנמה טס לשרוט את סקווירטל עם הזנב אך סקוווירטל מתכופף ובכך יאנמה מחטיא. סקווירטל מנסה לחבוט ביאנמה אבל יאנמה בורח. יאנמה דוחף את סקווירטל.[/QUOTE]
קרן בועות ואז אקדח מים" אומר לו
-
[quote=LordAbizi;658175]
ר"ר
אכן מיומנות מדהימה.
בכל אופן בנוגע לנושא בארכיון: או שאתה תחטוף באן לנצח ואז אאלץ למחוק אותך, או שלא, אבל אותי הדברים שאמרת (אם אמרת אותם) לא מעניינים בכלל כי אני מאמין שלבני האדם מגיע למות, כי חייו סתמיים. אלו שעוסקים בפעילויות מוארות מאריכים את חייהם, כי בשביל המח הגדול המוות אינו אלא ההרפתקה הגדולה הבאה. אז ממש לא אכפת לי מת ומתי, העיקר שכולם מתים.
--
אתה מאכיל את נידורן והוא נראה מרוצה. אתה ממשיכים עוד קצת, ואז אתה רואה את הכניסה לעיר מרוול. מידע עליה כמובן תוכל למצוא בדף הראשי.[/quote]
אלך למרכז הפוקימונים ולאחר מכן אלך לשמורת הפוקימונים ואשאל את אחד האחרים שם מה עושים בשמורה אם אסור ללכוד פוקימונים.
-
ג'וני
סקווירטל יורה קרן בועות ופוגע ביאנמה. יאנמה נע מהר ופוגע בסקווירטל. סקוירטל קופץ אחורה ואז יורה ופוגע ביאנמה עם אקדח המים. יאנמה מתחיל להתעייף.
ר"ר
ריפיאת את הפוקימונים והגעת לשמורת הפוקימונים. אתה שואל מישהו.
"כאן מותר לך להלחם בפוקימונים, אבל אסור לפצוע אותם קשה מדי, ואסור גם ללכוד אותם. לפני שבוע היה כאן נסיון פריצה, ולכן אחד האוזרים בשמורה לא נגיש לא צורך חקירות משטרתיות. אתה יכול לטייל בשאר האזורים. והמקום הזה מאוד מאובטח, אז אל תנסה לעבור על החוקים!" הוא אומר.
-
[QUOTE=LordAbizi;660650]ג'וני
סקווירטל יורה קרן בועות ופוגע ביאנמה. יאנמה נע מהר ופוגע בסקווירטל. סקוירטל קופץ אחורה ואז יורה ופוגע ביאנמה עם אקדח המים. יאנמה מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"יפה סקוויטרל עכשיו תשתמש בקרן בועות ואז מהר תנשוך את הזנב של ינמה חזק!!" אומר לו
-
[QUOTE=LordAbizi;659882]תמיר
גאביט מתחיל לברוח וטרופיוס יורה את הקרן הסולרי. טרופיוס עוקב עם הראש אחרי גאביט ולבסוף פוגע בו, מה שזורק את גאביט קדימה. גאביט קם ומתחיל להשתמש בקצה אבנים על טרופיוס.
"טרופיוס, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס מנמיך עצמו ומתחיל להאיץ לכיוון גאביט.
[/QUOTE]
"גאביט,תשתמש בנשמת דרקון,ואז בטופר דרקון"
-
[quote=LordAbizi;660650]
ר"ר
ריפיאת את הפוקימונים והגעת לשמורת הפוקימונים. אתה שואל מישהו.
"כאן מותר לך להלחם בפוקימונים, אבל אסור לפצוע אותם קשה מדי, ואסור גם ללכוד אותם. לפני שבוע היה כאן נסיון פריצה, ולכן אחד האוזרים בשמורה לא נגיש לא צורך חקירות משטרתיות. אתה יכול לטייל בשאר האזורים. והמקום הזה מאוד מאובטח, אז אל תנסה לעבור על החוקים!" הוא אומר.[/quote]
"טוב" אומר בעודי נכנס לשמורה ומוציא את כל הפוקימונים שלי אחוצה ואומר להם :" היי כולם בוא נמצא 3 פוקימונים להילחם בהם מה?".
-
ג'וני
סקווירטל יורה מספר בועות, ואת חלקן יאנמה מצליח לפוצץ עם הזנב, השאר פוגעים בו. לאחר מכן סקווירטל נושך את הזנב של יאנמה. יאנמה מתקף וחובט כך מספר פעמים בסקווירטל עם שאר הגוף שלו. (אני מודע לעובדה שייתכן וקשה לדמיין מה זה אומר)
תמיר
גאביט נושם דרקונית על טרופיוס בזמן שהוא מתקרב, אבל אז טרופיוס נע במהירות ומופיע מאחורי גאביט. גאביט מתקרב ומכין את הציפורן, ואז הם מתנגשים, וכל אחד מצליח לפגוע.
"טרופיוס, כעת רוח תער!" אומר הינריך הרץ.
ר"ר
אתה מסתובב עם הפוקימונים שלך שם ומוצא סלופוק, נאטו והיפופוטס.
-
[QUOTE=LordAbizi;661262]
תמיר
גאביט נושם דרקונית על טרופיוס בזמן שהוא מתקרב, אבל אז טרופיוס נע במהירות ומופיע מאחורי גאביט. גאביט מתקרב ומכין את הציפורן, ואז הם מתנגשים, וכל אחד מצליח לפגוע.
"טרופיוס, כעת רוח תער!" אומר הינריך הרץ.
[/QUOTE]
"תשתמש בקצה אבנים כדי לעצור את המתקפה,ובמקביל תנשום דרקונית כדי לפגוע בו!"
-
[quote=LordAbizi;661262]
ר"ר
אתה מסתובב עם הפוקימונים שלך שם ומוצא סלופוק, נאטו והיפופוטס.[/quote]
"טוב כולם נתחיל ככה ספירו אתה תיתקוף בניקור על היפופוטס, גרואולייט אתה תיתקוף את נאטו בבנשיכה ואז נגיחה ואתה נידורן נשיכה על סלופוק ואז ניקור" אומר להם.
-
[QUOTE=LordAbizi;661262]ג'וני
סקווירטל יורה מספר בועות, ואת חלקן יאנמה מצליח לפוצץ עם הזנב, השאר פוגעים בו. לאחר מכן סקווירטל נושך את הזנב של יאנמה. יאנמה מתקף וחובט כך מספר פעמים בסקווירטל עם שאר הגוף שלו. (אני מודע לעובדה שייתכן וקשה לדמיין מה זה אומר)
[/QUOTE]
הבנתי דווקא למה אתה מתכוון
"קדימה אקדח מים ואז קרן בועות!" אומר לו
-
תמיר
גאביט מתחיל לירות אבנים, שהרוח מנפצת, וגורמת לרסיסי אבנים לנוע במהירות לכל כיוון, כך שגם טרופיוס וגם גאביט נפגעים. גאביט מפסיק לירות אבנים ונושם דרקונית ופוגע בטרופיוס.
"טרופיוס, עלה למעלה, סופת עלים!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס נוסק מעלה.
ר"ר
ספירו טס לעבר היפופוטס ומנקר אותו. היפופוטס מנצל את הקרבה ולפני שספירו בורח הוא נושך אותו.
גראולייט רץ לעבר נאטו, קופץ ונושך אותו, ואז נוגח בו (מה שמשחרר את האחיזה וגורם לגרואולייט ליפול..). נאטו טס לכיוון גראולייט ומתכוון לדחוף אותו.
נידורן נושך את סלופוק, ועד שסלופוק מבין זאת נידורן כבר מנקר אותו. סלופוק מסתובב ומצליף עם הזנב שלו בניודרן.
ג'וני
סקווירטל יורה אקדח מים על יאנמה ופוגע בו ומרחיק אותו. לאחר מכן הוא יורה קרן בועות. יאנמה נע לכיוון סקווירטל (ובדרך מתנגש בכמה בועות) עד שהוא מגיע לסקווירטל ודוחף אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;661842]תמיר
גאביט מתחיל לירות אבנים, שהרוח מנפצת, וגורמת לרסיסי אבנים לנוע במהירות לכל כיוון, כך שגם טרופיוס וגם גאביט נפגעים. גאביט מפסיק לירות אבנים ונושם דרקונית ופוגע בטרופיוס.
"טרופיוס, עלה למעלה, סופת עלים!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס נוסק מעלה.
[/QUOTE]
"גאביט,תשתמש בקצה אבנים כדי לחסום את סופת העלים ותנשום דרקונית!"
-
[QUOTE=LordAbizi;661842]
ג'וני
סקווירטל יורה אקדח מים על יאנמה ופוגע בו ומרחיק אותו. לאחר מכן הוא יורה קרן בועות. יאנמה נע לכיוון סקווירטל (ובדרך מתנגש בכמה בועות) עד שהוא מגיע לסקווירטל ודוחף אותו.[/QUOTE]
"טוב סקווירטל כל הכבוד נלחמת טוב ואני חושב שזה מספיק,הץחזקת הרבה" אומר לו ואלך למקום אחר עם פיצ'ו וסקווירטל בשביל לחפש אימון לפיצ'ו
-
[quote=LordAbizi;661842]
ר"ר
ספירו טס לעבר היפופוטס ומנקר אותו. היפופוטס מנצל את הקרבה ולפני שספירו בורח הוא נושך אותו.
גראולייט רץ לעבר נאטו, קופץ ונושך אותו, ואז נוגח בו (מה שמשחרר את האחיזה וגורם לגרואולייט ליפול..). נאטו טס לכיוון גראולייט ומתכוון לדחוף אותו.
נידורן נושך את סלופוק, ועד שסלופוק מבין זאת נידורן כבר מנקר אותו. סלופוק מסתובב ומצליף עם הזנב שלו בניודרן.
[/quote]
"ספירו תגיב בעזרת מכת כנף ואז תיצור סופה בעזרת כנפייך, גרואולייט תאגור אנרגיית אש בפה ואז תשחררר אותה בגורת גיצים על נאטו . נידורן תיתקוף בעוקץ רעל ואז נשיכה." אומר להם
-
תמיר
העלים והאבנים מתנגשים בעוצמה, נשברים, מתפרקים, ומתעופפים לכל הכיוונים, ככה שכל אחד נפגע קצת מההתקפה שלו ומההתקפה של היריב. גאביט נושם דרקונית, אך בגלל המרחק זה פוגע בו קצת חלש יותר ממה שזה אמור להיות.
"טרופיוס, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ.
ג'וני
אתה מתרחק מיאנמה, (שנראה שמח מזה שהמעצבן הזה הולך משם), ואתה מוצא שם טיילו.
ר"ר
ספירו מכה מספר פעמים עם כנפיו בהיפופטס, ואז היפופט יורק עליו חול (זריקת בוץ) ופוגע בו (אני אוכל לפרט לך בתגובה הבאה, אם תרצה, למה זה לא סותר את העקרון שמתקפות אדמה לא פוגעות במעופפים). ספירו מתחיל להניע את כנפיו ויוצר רוח, אך נראה שהיא לא מספיק חזקה כדי לגרום נזק להיפופטס.
גרואולייט מנסה לירות, אך יוצאים ניצוצות אש קטנים שלא מגיעים רחוק. נאטו פוגע בגרואולייט עם הדחיפה.
נידורן ירה באיטיות עוקץ רעל בצורת מחטים והם פוגעים בסלוופוק. סלופוק יורה אקדח מים על נידורן, אבל נידורן קופץ הצידה ואז נושך את סלופוק.
-
[quote=LordAbizi;662060]
ר"ר
ספירו מכה מספר פעמים עם כנפיו בהיפופטס, ואז היפופט יורק עליו חול (זריקת בוץ) ופוגע בו (אני אוכל לפרט לך בתגובה הבאה, אם תרצה, למה זה לא סותר את העקרון שמתקפות אדמה לא פוגעות במעופפים). ספירו מתחיל להניע את כנפיו ויוצר רוח, אך נראה שהיא לא מספיק חזקה כדי לגרום נזק להיפופטס.
גרואולייט מנסה לירות, אך יוצאים ניצוצות אש קטנים שלא מגיעים רחוק. נאטו פוגע בגרואולייט עם הדחיפה.
נידורן ירה באיטיות עוקץ רעל בצורת מחטים והם פוגעים בסלוופוק. סלופוק יורה אקדח מים על נידורן, אבל נידורן קופץ הצידה ואז נושך את סלופוק.[/quote]
"טוב בואו נשנהנ אסטרטגגייה כולכם תיתקפו את סלופוק
נידורן כירסום ואז ניקור.
ספירו תנסה ליתקוף באס אווירי על יד כך שתרכז את כל הארגייה בכף תעוף למעלה לשמיים ואז תצבור מהירות על ידי טיסה למטה לכיוון סלופוק ותחתוך אותון עם הכנף .
גרואולייט תיתקוף את גרואולייט ביכרסום." אומר להם ואצביע על סלופוק..
-
[quote=LordAbizi;650983]
מור
האחות ג'וי רושמת לפניה (במחשב) נותנת לך את המפתח, אתה מחפש ומוצא את החדר והגעת אליו.[/quote]
אני אכנס לחדר ואז אני אנעל את הדלת ואניח את הפוקדורים על אחת השידות שאמצע שם, במידה ואין אז ליד המיטה. ואז אני אלךף לישון אחרי היום המטיש הזה :O
-
ר"ר
כמה חבל, שוב באן תמידי ושוב אתה פורש (הפעם בכח) מהמשחק שלי.
מור
אני מניח את הפוכדורים על שידה והולך לישון. אתה מתעורר למחרת, בשעה 7:34 שעון טלפון. כל החפצים שלך במקומם.
-
[quote=LordAbizi;662060]
ג'וני
אתה מתרחק מיאנמה, (שנראה שמח מזה שהמעצבן הזה הולך משם), ואתה מוצא שם טיילו.
[/quote]
"אני צריך פוקימון שהולך על האדמה כי לפיצ'ו יהיה קשה" אמלמל לעצמי ואחפש פוקימון אחר מתאים
-
[QUOTE=LordAbizi;662060]תמיר
העלים והאבנים מתנגשים בעוצמה, נשברים, מתפרקים, ומתעופפים לכל הכיוונים, ככה שכל אחד נפגע קצת מההתקפה שלו ומההתקפה של היריב. גאביט נושם דרקונית, אך בגלל המרחק זה פוגע בו קצת חלש יותר ממה שזה אמור להיות.
"טרופיוס, אס אווירי!" אומר הינריך הרץ.
[/QUOTE]
"תסתובב במקום ותנשום דרקונית!"
-
שם:לי
צורת פנייה: לי
אופי: טוב לב חכם חמדן
רקע:שלי היה קטן אביו היה מאמן עלית פור הוא היה מאמן פוקימוני אש הוא הכי אהב את איינפריי שלו והוא גם היה הכי חזק שלו. לי גם העריץ את איינפריימ הוא חלם כאשר הוא יצא למסע הוא יבחר בצ'ימצ'אר ויאמן אותו לאיינפריימ שיביס את האיינפרימ של אביו. בתור ילד שאביו מאמן פוקימוני אש לי ידע הכל על פוקימוני אש.לי שמח כלכך כשהוא הגיע לגיל שהוא יכול לצאת למסע לבדו ולהשיג את כל התגים ולהיות מאמן חזק כמו אביו.
פוקימון:צ'ימצ'אר
בקשות: יש לי הערה מים חמיש הזה אני לא היה פעיל בפורום עד לים רביעי הבא אז מצטער מראש
מודע לשחקנים אחרים:כן
תמונה: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG]
-
שם:גסטין
צורת פנייה:זיו
אופי:מצחיק משועמם רציני אדיש
רקע:גסטין נולד במחוז גוטו לבר מצוותו משפחתו עברו למחוז אינטורה. גסטין לא היה מרוצה והסתגר בחדרו כל יום. הוא היה יוצא לחצרו והיה נהנה עם הפוקימונים מרקורו שהיה אדיש כמוהו וטרטוויג שהיה נלהב תמיד. הוריו לא הרשו לו לצאת משכונתו והוא תמיד רצה לגלות את המחוז שהיה נסתר תמיד עבורו ביחד עם מרקורו וטרטוויג.
פוקימון:
[IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/387.png[/IMG]
בקשות:לתפוס סלוגמה וצימיצו ומרקורו
מודע לשחקנים אחרים:לא
תמונה:[IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr158.png[/IMG]
-
ג'וני
מזל טוב, על אש.
כל החיפושים שלך אחר פוקימונים מוציאים אותי מתוסכל, אתה יודע?
--
אתה מחפש שם עוד קצת ואתה מוצא סנקרן.
תמיר
טרופיוס מצמצם את המרחק בינו לבין גאביט, ומדי פעם נפגע מגאביט המסתובב. טרופיוס מבין שאין טעם לנוע אל מאחורי גאביט, כי "מאחורי גאביט" משתנה כל שניה, אז הוא פשוט ממשיך ישר ומתנגש בגאביט, ובמקרה זה יוצא בזמן שבו גאביט מכוון את הפנים שלו לכיוון טרופיוס, אז נוצר פיצוצון, ושניהם נפגעים.
"טרופיוס, סופת עלים!" אומר הינריך הרץ.
לי
סלח לי, אך אסור לרקע להיות קשור לקטע המתואר בעלילת המשחק, כי המשחק אינו סובב סביבך. אתה סתם "במקרה" נתקל בכל מיני תופעות שבסופו של דבר קשורות לזה. אתה יכול לשמוע על האירוע בטלויזיה או משהו, אבל זה לא קשור אליך [b]אישית.[/b]
זיו
חוצפנים אנחנו, הלא כך? כל כך קשה לבצע את מה שכתבתי בטופס ההרשמה? ואני אצטט: "(כל פוקימון, ובלבד שאינו אגדי, מפותח, מפותח לפוקימון קטן מאוד [כמו פיקאצ'ו], ולא פוקימון ללא התפתחויות)"
[b]אז תמחק את אחד הפוקימונים, ותמחק את המתקפות!!![/b]
-
טוב מה מצטער שכחתי לקרוא :sorry::sorry: אני יערוך
-
[QUOTE=LordAbizi;663999]
תמיר
טרופיוס מצמצם את המרחק בינו לבין גאביט, ומדי פעם נפגע מגאביט המסתובב. טרופיוס מבין שאין טעם לנוע אל מאחורי גאביט, כי "מאחורי גאביט" משתנה כל שניה, אז הוא פשוט ממשיך ישר ומתנגש בגאביט, ובמקרה זה יוצא בזמן שבו גאביט מכוון את הפנים שלו לכיוון טרופיוס, אז נוצר פיצוצון, ושניהם נפגעים.
"טרופיוס, סופת עלים!" אומר הינריך הרץ.
[/QUOTE]
חחחח
:nose_pick:
--
"קצה אבנים כדי לחסום את המתקפה,ואז טופרי דרקון!"
-
זיו, לי, כעת הנכם רשומים. ההתחלה בעמוד הראשונה, תגיבו אליה בזמנכם החופשי.
ואגב, זיו, אם את טופס ההרשמה לא קראת, מה כן קראת? אני ממליץ לך לחזור לדף הראשי והפעם לקרוא בו [b]הכל[/b] (זה באמת לא כל כך הרבה), ולוודא שהבנת הכל. (ההערות חשובות במיוחד!)
תמיר
?
--
כמקודם, המתקפות מתנגשות וגורמות לשברי עלים ואבנים להתפזר לכל הכיוונים ולפגוע בכולם. לאחר מכן גביט קופץ ושורט את טרופיוס.
"טרופיוס, עלה למעלה, שלח אליו רוח תער, ואז רד למטה ותקוף באס אווירי!" אומר הינריך הרץ.
-
[QUOTE=LordAbizi;664100]
תמיר
?
--
כמקודם, המתקפות מתנגשות וגורמות לשברי עלים ואבנים להתפזר לכל הכיוונים ולפגוע בכולם. לאחר מכן גביט קופץ ושורט את טרופיוס.
"טרופיוס, עלה למעלה, שלח אליו רוח תער, ואז רד למטה ותקוף באס אווירי!" אומר הינריך הרץ.[/QUOTE]
"קצה אבנים על רוח התער,ואז תסתובב כמו מקודם עם נשימת דרקון באס האווירי!"
-
[QUOTE=LordAbizi;663999]ג'וני
מזל טוב, על אש.
כל החיפושים שלך אחר פוקימונים מוציאים אותי מתוסכל, אתה יודע?
--
אתה מחפש שם עוד קצת ואתה מוצא סנקרן.
[/b][/QUOTE]
למה?
"קדימה פיצ'ו מצאנו יריב ראוי! תתקיף אותו במכת וולט ואז סטירה כפולה!" אומר לו
-
[quote]אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו?[/quote]
אני אומר לאמי" ביי אמא" ויוצא מן הבית אל עבר המעבדה של הפרופסור
-
תמיר
גאביט שולח אבנים לעבר הרוח, ונראה שאף אחד לא חודר את ההתקפה של השני, ואז טרופיוס מתחיל לרדת למטה, אבל הפעם הוא מבין שגאביט כל הזמן יורה את הנשימה הדרקונית באותו מישור, אז טרופיוס נע עליו מלמעלה ומתנגש בו. רגע לפני זה גאביט מבין מה טרופיוס עושה (בכל זאת הוא מסוחרר קצת לוקח לו כמה שניות להבין), אז הוא נושם לכיוון טרופיוס ואז שניהם נפגעים.
ג'וני
כי אני צריך לחפש פוקימון לא טוב מדי, ותאמין לי שזה הופך לקשה. אם היית אחרי המכון הראשון הייתי בשמחה בוחר לך פוקימון מה450 שהם לא אגדיים
--
פיצ'ו רץ עם מכת וולט ופוגע בסנקרן. סנקרן דוחף את פיצ'ו, ולאחר מכן פיצ'ו סוטר לסנקרן מספר פעמים.
לי
אגב, וודא שהבנת איך הולך הקטע של לימוד מתקפות במשחק זה, הוא מאוד חשוב.
--
אתה יוצא מהבית וכעבור זמן מה מגיע למעבדה הפרופסור שעל שלט לידה כתוב
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין - פרופסור למדעי המחשב ושימושים של מדעי המחשב בפוקימונים"
-
[QUOTE=LordAbizi;664587]
לי
אגב, וודא שהבנת איך הולך הקטע של לימוד מתקפות במשחק זה, הוא מאוד חשוב.
--
אתה יוצא מהבית וכעבור זמן מה מגיע למעבדה הפרופסור שעל שלט לידה כתוב
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין - פרופסור למדעי המחשב ושימושים של מדעי המחשב בפוקימונים"[/QUOTE]
אני דופק בדלת של המעבדה ואומר" פרופסור תפתח לי באתי לקחת את הפוקימון שלי"
-
[QUOTE=LordAbizi;664587]תמיר
גאביט שולח אבנים לעבר הרוח, ונראה שאף אחד לא חודר את ההתקפה של השני, ואז טרופיוס מתחיל לרדת למטה, אבל הפעם הוא מבין שגאביט כל הזמן יורה את הנשימה הדרקונית באותו מישור, אז טרופיוס נע עליו מלמעלה ומתנגש בו. רגע לפני זה גאביט מבין מה טרופיוס עושה (בכל זאת הוא מסוחרר קצת לוקח לו כמה שניות להבין), אז הוא נושם לכיוון טרופיוס ואז שניהם נפגעים.
[/QUOTE]
"יופי גאביט,אתה מעולה!תתפוס אותו כל עוד הוא קרוב ותשתמש בקצה אבנים!"
-
לי
אחד מעוזרי המחקר פותח את הדלת.
"כדאי לך לשמור על שקט, זה מעבדה, לומדים ועובדים כאן. הפרופסור נמצא, התקדם לקצה המרוחק של המעבדה, הוא יהיה שם." הוא אומר לך.
תמיר
שיט שוב שחכתי להכריז על מתקפה של הרץ ושוב התהפך סדר הפקודות.
--
"טרופיוס, קרן סולרית!" אומר הינריך הרץ. גאביט תופס אותו ומתחיל לירות עליו אבנים חדות. טרופיוס טוען קרן סולרית, וממשיך לספוג אבנים, אבל אז יורה קרן סולרית שמטווח כל כך קרוב זורקת את גאביט בחזקה אחורה.
-
[QUOTE=LordAbizi;664895]לי
אחד מעוזרי המחקר פותח את הדלת.
"כדאי לך לשמור על שקט, זה מעבדה, לומדים ועובדים כאן. הפרופסור נמצא, התקדם לקצה המרוחק של המעבדה, הוא יהיה שם." הוא אומר לך.
[/QUOTE]
אני אומר לעוזר" תודה רבה על העזרה" והולך אל מקום הפרופסור
-
[QUOTE=LordAbizi;664895]
תמיר
שיט שוב שחכתי להכריז על מתקפה של הרץ ושוב התהפך סדר הפקודות.
--
"טרופיוס, קרן סולרית!" אומר הינריך הרץ. גאביט תופס אותו ומתחיל לירות עליו אבנים חדות. טרופיוס טוען קרן סולרית, וממשיך לספוג אבנים, אבל אז יורה קרן סולרית שמטווח כל כך קרוב זורקת את גאביט בחזקה אחורה.[/QUOTE]
"גאביט קצה אבנים ואז טופרי דרקון!"
-
[quote=LordAbizi;664587]
ג'וני
כי אני צריך לחפש פוקימון לא טוב מדי, ותאמין לי שזה הופך לקשה. אם היית אחרי המכון הראשון הייתי בשמחה בוחר לך פוקימון מה450 שהם לא אגדיים
--
פיצ'ו רץ עם מכת וולט ופוגע בסנקרן. סנקרן דוחף את פיצ'ו, ולאחר מכן פיצ'ו סוטר לסנקרן מספר פעמים.
[/quote]
אני רק כמו שאמרת אני רוצה לחזק אותו,ואיפה המכון הראשון וכמה פוקימונים יהיו בו?
"קדימה פיצ'ו מכת וולט ואז דחיפה" אומר לו
-
לי
אתה הולך לסוף המעבדה ושם אתה פוגש את הפרופסור היושב מול מסך מחשב ועושה בו הרבה דברים במקביל.
תמיר
"טרופיוס, צור רוח, הפעם לא רוח תער, אבל שתהיה מספיק מהירה כדי להעיף אחורה את האבנים של גאביט!" אומר הינריך הרץ. טרופיוס מייצר רוח, ובגלל שהוא לא צריך לדאוג שתהיה חדה, הוא יכול להגביר את העצמה שלה ואז האבנים מתפזרות. גאביט רץ מהר ונאבק ברוח עד שהוא מגיע לטרופיוס ושורט אותו עם ציפרוני דרקון.
ג'וני
איפה: הודעה ראשית
כמה: המאמן שנלחמת בו לא מזמן אמר לך את זה.
--
פיצ'ו דוחף עם וולט את סנקרן והודף אותו אחורה. סנקרן מתגלגל לכיוון פיצ'ו שרץ לדחוף אותו, והם מתנגשים.