-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 02:00 PM
[b] ניתאי
תחשוב מזה אומר עלי... ואני אספר לך את הסיפור של הלוטד הזה אחרי שתסיים להלחם בו
--
אתה מתחיל לברוח, אבל הלוטד המטורף רודף אחריך ויורה אקדחי מים, אם כי לא עליך, אלא סתם לכל מיני כיוונים. [/b][/quote]
"צא! ליקטיטונג! תלקק את לוטאד!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 03:00 PM
[b] תמיר
"ילד ילד ילד, יחסית למה שיש לי פה בכיס, הדרטיני הזה הוא תולעת" הוא אומר ונראה שהאיום לך משעשע אותו "אני יכול לפרק אנשים ל36 חלקים, ואני מוכן לנסות לחלק אותך ל37, רק אם תרצה כמובן. יש אנשים שעדיין מתאשפזים מזה. כעת, למה מכשירי האזנה? ובכן, רציתי לחקור קצת בעצמי את מה שקרה כאן, ואם תרצה אני אתן לך להשתתף גם, פשוט השוטרים מתרגזים כשאני נמצא כאן. אולי בגלל שפירקתי כל כך הרבה אנשים ל36 חלקים. הבחירה שלך, ואל תגיד שלא הזהרתי אותך" [/b][/quote]
"ואו ואו תרגע" אניאומר לו
"חשבתי שאתה פושע שמתחבא מהשוטרים" אני מסביר לו בחשדנות
"אבל א םאתה טוען שאתה חוקר,לא יפריע לך לספר לי על מה אתה חוקר,או מה יש לך בכיס,ובמיוחד למה המשטרה לא רוצה שתחקור את זה"
-
מקס
אני צריך לחשוב על עלילה, אבל אל תדאג.
--
המתקפה של צ'ארמנדר פוגעת קצת בטריקו, והוא מתחיל להתעייף. טריקו משתמש ביריעת זרע ופוגע בצ'ארמנדר.
ניתאי
הליקוק פוגע בלוטד, ואז הוא מתמק וההתחרפנות שלו מפסיקה. הוא משתמש בשאיבה על ליקטיונג ופוגע בו.
תמיר
"מתחבא מהשוטרים... כן
פושע... לא.
חוקר..... לא
בכיס..... צבא של פוקימוני קומנדו מאומנים היטב.
וכבר הסברתי לך למה הם לא רוצים, פירקתי יותר מדי אנשים" הוא אומר לך "אוקיי השוטרים נמצאים רק ליד המפל, הם עוזרים לאנשים לעבור את ההר. אני מניח שאני יכול להיפטר מציוד ההסוואה" הוא מוריד את הבגדים הכחולים שהשתמש בהם כדי להתחבא במים, ונשאר באיזה מעיל שחור ארוך כזה. זה לא ממש משנה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 02:50 PM
[b] מקס
אני צריך לחשוב על עלילה, אבל אל תדאג.
--
המתקפה של צ'ארמנדר פוגעת קצת בטריקו, והוא מתחיל להתעייף. טריקו משתמש ביריעת זרע ופוגע בצ'ארמנדר. [/b][/quote]
"כדורי אש!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 02:50 PM
[b] ניתאי
הליקוק פוגע בלוטד, ואז הוא מתמק וההתחרפנות שלו מפסיקה. הוא משתמש בשאיבה על ליקטיונג ופוגע בו. [/b][/quote]
"צא גם אתה מגבי! תשתמש בלהביור! ליקטיטונג! תמשיך להשתמש בליקוק,תשתדלו לא לפגוע אחד בשני!"
-
מקס
טריקו משתמש ביריעת זרע, אך כדורי האש של צ'ארמנדר חזקים יותר, וטריקו נפגע. טריקו מתאושש ומשתמש בחבטה.
ניתאי
לוטד קופץ הצידה ומתחמק מהלהביור, אבל אז נופל קורבן לליקוק של ליקטיטונג. לאחר מכן לוטד משתמש באקדח מים לתוך הפה של ליקטיטונג.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 05:24 PM
[b] מקס
טריקו משתמש ביריעת זרע, אך כדורי האש של צ'ארמנדר חזקים יותר, וטריקו נפגע. טריקו מתאושש ומשתמש בחבטה. [/b][/quote]
"צ'ארמנדר, דחיפה"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 05:24 PM
[b] ניתאי
לוטד קופץ הצידה ומתחמק מהלהביור, אבל אז נופל קורבן לליקוק של ליקטיטונג. לאחר מכן לוטד משתמש באקדח מים לתוך הפה של ליקטיטונג. [/b][/quote]
"ליקטיטונג! תוציא את המים מהפה שלך,תחפה עאליו בלהביור מגבי!"
-
מקס
הדחיפה של צ'ארמנדר פוגעת בטריקו. טריקו כושל, אך הוא עדיין נראה נחוש להלחם, והוא משתמש ביריעת זרע ופוגע.
ניתאי
ליקטיטונג מנסה להקיא, אך לא מצליח, והלהביור של צ'ארמנדר פוגע בלוטד. לוטד לאחר מכן משתמש בדחיפה ופוגע בצ'ארמנדר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 05:30 PM
[b] ניתאי
ליקטיטונג מנסה להקיא, אך לא מצליח, והלהביור של צ'ארמנדר פוגע בלוטד. לוטד לאחר מכן משתמש בדחיפה ופוגע בצ'ארמנדר. [/b][/quote]
"מגבי! תשתמש בדחיפה על גבו של ליקטיטונג! ליקיטיטונג! תנסה להישאר על הרגליים!"
----------------------
לא רשמתי בקשות בהרשמה,מותר לי לרשום עכשיו? O:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 05:30 PM
[b] מקס
הדחיפה של צ'ארמנדר פוגעת בטריקו. טריקו כושל, אך הוא עדיין נראה נחוש להלחם, והוא משתמש ביריעת זרע ופוגע.
[/b][/quote]
בעמוד 100 יהיו פרסים על כל עמוד וגם על ה"צלף"?
--
"צ'ארמנדר, כדורי אש!"
-
ניתאי
כן, את החלק הזה בטופס ההרשמה ניתן לשנות בכל הודעה נתונה.
--
מגבי חובט בליקטיטונג, שקצת מים יוצאים לו מהפה, אבל בינתיים לוטד יורה עוד מים לפה של ליקטיטונג.
מקס
אני לא מספיק מטורף כדי לעבור על 50 עמודים עוד פעם. חוץ מזה כל הפרסים יישארו, אולי יתווספו כמה בהתאם למה שאחשוב באותו רגע
--
טריקו מנסה לברוח, אך לא מצליח ונפגע. הוא שוכב על הרצפה די תשוש, ובכל זאת הוא ממשיך לירות יריעת זרע אל צ'ארמנדר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 05:56 PM
[b] ניתאי
כן, את החלק הזה בטופס ההרשמה ניתן לשנות בכל הודעה נתונה.
--
מגבי חובט בליקטיטונג, שקצת מים יוצאים לו מהפה, אבל בינתיים לוטד יורה עוד מים לפה של ליקטיטונג. [/b][/quote]
יש לי רעיון לפרס,תוסיף את פרס השחקן החביב עליך O:
ואני רוצה לתפוס התחלתיים,לא אכפת לי אילו
---------------------------------------------------------
"ליקטיטונג! חזור!,צא! וויזמיר!,הצלפה כפולה!,מגבי,תמשיך עם הלהביור!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 05:56 PM
[b] מקס
אני לא מספיק מטורף כדי לעבור על 50 עמודים עוד פעם. חוץ מזה כל הפרסים יישארו, אולי יתווספו כמה בהתאם למה שאחשוב באותו רגע
--
טריקו מנסה לברוח, אך לא מצליח ונפגע. הוא שוכב על הרצפה די תשוש, ובכל זאת הוא ממשיך לירות יריעת זרע אל צ'ארמנדר. [/b][/quote]
"צ'ארמנדר, תגמור איתו בכדורי אש אחרונים!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 12:57 PM
[b] דודי
אתה לא הבנת מה המשמעות של 'סוף' אצלי בקרב פוקימונים, נכון?
--
בוויזל קורס, ובכך מתחמק מעלי התער. הוא מנסה לזחול חזרה למים כדי לברוח.
[/b][/quote]
"צא פוקדור!"