-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 23 2009, 02:32 PM
[b] [color=gray][b]אדוארד ~[/b]
צודק .
---------
ג'יימס מחייך ואומר " ימים לא קלים עוברים עלינו , אנחנו חייבים להתחיל ליצור קשרים , נמסר לי שיש מלך חשמלי חדש , ג'יי שמו ."[/color] [/b][/quote]
''תוכל לצאת לממלכת החשמל ולעשות איתו הסכם שלום?'' אומר ואחייך חזרה לג'יימס.
-
[b] [color=red][b]ג'ק ~[/b]
אייסברג הולך אחורה , קם על שתי רגליו ומכה חזק באדמה , מיד קרחונים עצומים יוצאים מהאדמה אחד אחרי השני , הם כל כך קשים שהאדמה לא מצליחה לשבור אותם . הוא מחייך ונושף עשן אפור מפיו . ואז מחייך אליך .[/color] [/b][/quote]
"זה היה מדהים!! אתה דרקון מצוין ידעתי שאתה מסוגל." אגיד ואסתכל עליו.
-
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
"כמובן שאוכל אבל למה תמיד אנחנו אלה שיוצאים למסעות , בוא נתעסק באימון החיילים שלנו ואני או אתה תמנה אחראי על ענייני החוץ , הוא יקבע פגישות כאן בממלכה או מחוץ לממלכה , אני חושב שהתפקיד שלי הוא לאמן את החיילים ולדאוג שדברים מתקיימים כרגיל ואתה צודק אני גם צריך לטפל בענייני החוץ אבל זה יותר מידי ואז אני מאמן את החיילים שלי בריפרוף כי אני עסוק וזה לא טוב לנו" .[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
היא מחייך ומעלה אותך על גבו "סיימנו?" ג'ני שואלת .
"אני חושבת שאתה צריך לקבוע פגישה עם כל מאסטרי הנוק ועם אנשים חשובים בממלכה ולסכם דברים שצריכים לקרות , לא ?[/color]
-
[b] ג'סיקה המאמנת ניראית די טוב .[/color]
[/b][/quote]
אני אומר "ג'סיקה באה לך להיפגש אחרי האימון".ומסתכל עליה במבט חושני.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 23 2009, 05:29 PM
היא מחייך ומעלה אותך על גבו "סיימנו?" ג'ני שואלת .
"אני חושבת שאתה צריך לקבוע פגישה עם כל מאסטרי הנוק ועם אנשים חשובים בממלכה ולסכם דברים שצריכים לקרות , לא ?[/color] [/b][/quote]
"רעיון טוב." אלך ואקבע פגישה באולם עם כל מאסטרי הנוק והאנשים החשובים של הממלכה.
-
[b] [color=purple][b]ג'יי ~[/b]
ברגע שאתה משחרר את הלהבה החשמלית לאוויר מיד כל אנשי הממלכה מתייצבים מולך ושואלים "מי אתה ואיך יש לך את הלהבה החשמלית ?"
ואז השרשרת שלך זוהרת ואתה שומע את סבתא שלך 'ג'יי , תציג את עצמך בתור המלך החדש של הממלכה וספר על רמאויותו של דומיניק .'[/color]
[color=purple][b]ג'ו ~[/b]
הוא כבר נעלם . פתאום נכנס אחד השומרים לזירה ואומר "ילד כבר מאוחר , לך לישון"[/color] [/b][/quote]
" טוב "אומר לו ואלך לחדרי אחכה לשעה הנכונה ואז אשתגר לחדרו של RJ.
~~~~~~~~~~
למה אני ודודי באותו צבע?? נ.ב. למה הורדת תחתימה שלי =[
-
[color=purple]<span style='color:purple'>[b]ג'ו ~[/b]
למרות שהחתימות שלך יותר טובות אני רוצה להשוויץ קצת בשלי מצטער אחי :D
--------------------------------
אתה מחכה קצת בחדר שלך והשעה היא 1:00 בלילה .
[/color]</span>
[color=darkred][b]אנטו ~[/b]
היא מחייכת ואומרת "אני חושבת שאתה צודק , למרות שאני מאסטר נוק B גם לי מותר קצת להינות . לאן נלך ?" היא שואלת.[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
ארווין מגיע לחדר שלך (המשרת שלך) ואומר "קבעתי לך את הפגישה היא היום בשעה 20:00 בחדר הדיונים הממלכתי ." [/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 23 2009, 07:30 PM
[b] [color=purple]<span style='color:purple'>[b]ג'ו ~[/b]
למרות שהחתימות שלך יותר טובות אני רוצה להשוויץ קצת בשלי מצטער אחי :D
--------------------------------
אתה מחכה קצת בחדר שלך והשעה היא 1:00 בלילה .
[/color]</span>
[/b][/quote]
אולי לעשות לך מתחלפת כמו שלי כי זה כאילו שסתם ביזבזתי פול זמן על כלום ..=[
~~~~~~~~~~~~~~~~
אני משתגר לחדר שלו בעזרת חדר הצללים.
-
ארווין מגיע לחדר שלך (המשרת שלך) ואומר "קבעתי לך את הפגישה היא היום בשעה 20:00 בחדר הדיונים הממלכתי ." [/color] [/b][/quote]
אחכה ל22:00 ואז אגיע לאולם.
כשכולם שם אתחיל לדבר:"איך מתקדמים האימונים בכלי נשק? עוד משהו מי יודע על ממלכות נוספות שנוכל לחתום איתם הסכם?" אשאל אותם.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 23 2009, 05:29 PM
"כמובן שאוכל אבל למה תמיד אנחנו אלה שיוצאים למסעות , בוא נתעסק באימון החיילים שלנו ואני או אתה תמנה אחראי על ענייני החוץ , הוא יקבע פגישות כאן בממלכה או מחוץ לממלכה , אני חושב שהתפקיד שלי הוא לאמן את החיילים ולדאוג שדברים מתקיימים כרגיל ואתה צודק אני גם צריך לטפל בענייני החוץ אבל זה יותר מידי ואז אני מאמן את החיילים שלי בריפרוף כי אני עסוק וזה לא טוב לנו" .[/color] [/b][/quote]
''אתה צודק, החיילים שלך הם מהנוק החזק ביותר ככה שזה באמת לא טוב להשאיר אותם ככה.'' אומר.
''אולי תמנה את אחיך? מקס, מהפלישה.'' אוסיף ואפנה אליו בחיוך.
-
[b] [color=darkred][b]אנטו ~[/b]
היא מחייכת ואומרת "אני חושבת שאתה צודק , למרות שאני מאסטר נוק B גם לי מותר קצת להינות . לאן נלך ?" היא שואלת.[/color]
[/b][/quote]
אני אומר לה "אם את רוצה אפשר ללכת למועדון או נטיל בהרים נביט אל השקיע ונראה לאן זה ממשיך".וחושב לעצמי "אני מת לזין אותה היא כול כך כוסית"
-
[color=gray][b]אדוארד ~[/b]
"נכון , אתה צודק . אשמח למנות אותו , מיד אשלח אותו לאומת החשמל .
הוא ישמח להיות אחראי על ענייני החוץ ולדעתי התפקיד הזה מתאים לו"
הוא אומר ויוצא מהחדר , כרגע אתה לבד עם הינאמורי שמלטפת את ראשך .
אתה רואה שהחתך מהחנית בממלכה של ג'רוד נעלם .[/color]
[color=red][b]ג'ק ~[/b]
אתה מתכוון שאתה תחכה לשעה 20:00 והייתי מציע לך להתחיל את השיחה התרבותית בנימה רגועה ולשאול מה המצב , הרי שום דבר לא יקרה עד מחר ויש לכם שעתיים שלמות לדבר .[/color]
איך עושים את זה תעשה לי בבקשה ?
--------------
אתה נכנס לחדר הצללים ורואה חיוך , אתה חותך את החדר בידיוק בחיוך ומגיע לחדר של RJ , הוא יושן ואתה רואה את האינטרקום ליד המקרר שלו .[/color]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Dec 23 2009, 09:18 PM
[b]
איך עושים את זה תעשה לי בבקשה ?
--------------
אתה נכנס לחדר הצללים ורואה חיוך , אתה חותך את החדר בידיוק בחיוך ומגיע לחדר של RJ , הוא יושן ואתה רואה את האינטרקום ליד המקרר שלו .[/color] [/b][/quote]
אני הולך אליו בשקט ואז לוחץ על הכפתור של ההפעלה ואומר:"כולם לבוא למרכז העיר יש לי משו חשוב להודיע לכם" ואז אשתגר ביחד עם המיטה של RJ ללמרכז העיר..
-
אתה מתכוון שאתה תחכה לשעה 20:00 והייתי מציע לך להתחיל את השיחה התרבותית בנימה רגועה ולשאול מה המצב , הרי שום דבר לא יקרה עד מחר ויש לכם שעתיים שלמות לדבר .[/color]
[/b][/quote]
"שלום כולם,אז כפי שאמרתי אנחנו בתקופה קשה,ואין זמן להרגע. כולם חייבים להיות רציניים וממוקדים.
איך מתקדמים האימונים בכלי נשק? עוד משהו מי יודע על ממלכות נוספות שנוכל לחתום איתם הסכם?"
-
"נכון , אתה צודק . אשמח למנות אותו , מיד אשלח אותו לאומת החשמל .
הוא ישמח להיות אחראי על ענייני החוץ ולדעתי התפקיד הזה מתאים לו"
הוא אומר ויוצא מהחדר , כרגע אתה לבד עם הינאמורי שמלטפת את ראשך .
אתה רואה שהחתך מהחנית בממלכה של ג'רוד נעלם .[/color] [/b][/quote]
''אני רואה שגם את בסדר..'' אומר בחיוך ואנשק אותה.
''מעכשיו הינאמורי, אתה המלכה שלי, מלכת ממלכת הקרח, ואתה לוקחת איתך שומרי ראש שאת יוצאת, אני לא רוצה שתיפגעי שוב.'' אוסיף ואחייך.