-
[QUOTE=הראשון מהסוף;609070][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"כן, הם לא יודעים אם הם יכולים לסמוך עליך עדיין." אומר לך קיידן.[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]אם כן, לא מכיר...
-----------------------
"לא הקשבת כשדיברתי על זה עם שרה?" שואל אייס. "המקור זה האינפרנל עם מתת הידע. היחיד בדור. [/COLOR][/SPOILER][COLOR=Gray][/COLOR][/QUOTE]
[SPOILER]"בסדר. אז מה אני אמור לעשות עכשיו,לחכות שמשהו יקרה?"[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]"הוא לא אוהב להקשיב..." אומר המקור. "מסכים." אומר אייס ברוגז. "החיזיונות הם הכוח שלי. אני יכול להבדיל את האינפרנלים מאנשים רגילים." מסביר המקור. "לפני לא הרבה זמן היית בן אדם רגיל. עד שפגשת את אשלי. אתה זוכר מה היא הביאה לך?" הוא שואל.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"זה לא יהיה נחוץ" אומר קול נוסף, וסטן, הבחור מאתמול נכנס לחדר. "איך אתה מרגיש?" הוא שואל.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;609270][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]"הוא לא אוהב להקשיב..." אומר המקור. "מסכים." אומר אייס ברוגז. "החיזיונות הם הכוח שלי. אני יכול להבדיל את האינפרנלים מאנשים רגילים." מסביר המקור. "לפני לא הרבה זמן היית בן אדם רגיל. עד שפגשת את אשלי. אתה זוכר מה היא הביאה לך?" הוא שואל.[/COLOR][/spoiler]
][/quote]
:פיסת נייר שרשום עליה אינפרנל בדם של אשלי "אומר .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;609270][COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]"הוא לא אוהב להקשיב..." אומר המקור. "מסכים." אומר אייס ברוגז. "החיזיונות הם הכוח שלי. אני יכול להבדיל את האינפרנלים מאנשים רגילים." מסביר המקור. "לפני לא הרבה זמן היית בן אדם רגיל. עד שפגשת את אשלי. אתה זוכר מה היא הביאה לך?" הוא שואל.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"זה לא יהיה נחוץ" אומר קול נוסף, וסטן, הבחור מאתמול נכנס לחדר. "איך אתה מרגיש?" הוא שואל.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"איך אתה מרגיש?! אתה מעז לשאול אותי את זה? אז שתדע אני מטושטש לגמרי.. אתם מזה חסרי טאקט לפעמים.." אגיד בעצבים.[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]"לא מדויק" אומר לך המקור. "המילה Infernal היא בעלת משמעות מיסטית. אבל כדי לברוא אינפרנל מתוך בן אנוש, צריך לעשות הקרבת דם, לא של בן אדם אחד, אלא של חמישה. האם אתה זוכר את הרצח שהיה בשדרות מדיסון, [URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%A0%D7%99%D7%95_%D7%99%D7%95%D7%A8%D7%A7"]הרצח ההמוני[/URL] ב23 לספטמבר?"[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR=Purple][B]אנדרו-[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple] "כן, מצטער על זה," אומר פול. "אבל עכשיו כשאתה כאן, בא לך לעשות סיבוב?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;609485][COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]"לא מדויק" אומר לך המקור. "המילה Infernal היא בעלת משמעות מיסטית. אבל כדי לברוא אינפרנל מתוך בן אנוש, צריך לעשות הקרבת דם, לא של בן אדם אחד, אלא של חמישה. האם אתה זוכר את הרצח שהיה בשדרות מדיסון, [URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%A0%D7%99%D7%95_%D7%99%D7%95%D7%A8%D7%A7"]הרצח ההמוני[/URL] ב23 לספטמבר?"[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR=Purple][B]אנדרו-[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple] "כן, מצטער על זה," אומר פול. "אבל עכשיו כשאתה כאן, בא לך לעשות סיבוב?"[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"כן קצת אור יום יעזור לי. השד יודע כמה ימים הייתי כאן." אגיד בעצבנות.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;609485][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]"לא מדויק" אומר לך המקור. "המילה Infernal היא בעלת משמעות מיסטית. אבל כדי לברוא אינפרנל מתוך בן אנוש, צריך לעשות הקרבת דם, לא של בן אדם אחד, אלא של חמישה. האם אתה זוכר את הרצח שהיה בשדרות מדיסון, [URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%A0%D7%99%D7%95_%D7%99%D7%95%D7%A8%D7%A7"]הרצח ההמוני[/URL] ב23 לספטמבר?"[/COLOR][/spoiler]
][/quote]
"כן אני זוכר "אומר לו .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple] אתם יוצאים החוצה אל רחבה גדולה. מסתבר שהחדר שלך היה חלק ממסדרון גדול שהכיל בעיקר חדרי כלא עם סורגים. אתה נמצא בקומה השנייה של החדר הגדול, ומולך יש מעין מרפסת שממנה אפשר להשקיף לקומה למטה. גם למטה יש עשרות חדרים עם סורגים. פתאום החדר שהיית בו נראה לך מאוד נוח. "בוא נעשה לך סיור." אומר סטן וקיידן יוצא אחריכם[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"11 אנשים נהרגו שם." אומר לך המקור. "רשמית, אחד מהם היה אדם בשם ג'יימס קונור. אבל אנחנו יודעים שלמעשה ג'יימס חי בתור אינפרנל כעת."[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;609849][B][COLOR=Purple]אנדרו-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple] אתם יוצאים החוצה אל רחבה גדולה. מסתבר שהחדר שלך היה חלק ממסדרון גדול שהכיל בעיקר חדרי כלא עם סורגים. אתה נמצא בקומה השנייה של החדר הגדול, ומולך יש מעין מרפסת שממנה אפשר להשקיף לקומה למטה. גם למטה יש עשרות חדרים עם סורגים. פתאום החדר שהיית בו נראה לך מאוד נוח. "בוא נעשה לך סיור." אומר סטן וקיידן יוצא אחריכם[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"11 אנשים נהרגו שם." אומר לך המקור. "רשמית, אחד מהם היה אדם בשם ג'יימס קונור. אבל אנחנו יודעים שלמעשה ג'יימס חי בתור אינפרנל כעת."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"ואו עכשיו יחסית למה שאני רואה פה החדר שלי היה די נוח.." אגיד ואלך אחריהם.[/SPOILER]
-
טופס
שם :מאט קינגסון
אופי:אלים ,מזג חם , נקמן ,נאמן , יגן על חבריו בכל מצב ומשקיען.
רקע :מאט גדל בשכונה ממצועת במיאמי , הוריו עבדו במשטרת מיאמי בתור מאזפניקים.
חוקרי הרצח בשפה פשוטה, מאט מאד היתעניין במקצועם ואף שאף ליהות כמוהם שיגדל.
כשמאט החל ללמוד בתיכון , הביריונים של השכבה כל הזמן היו קוראים לו יא מלשין , עד מדינה וכ'ו.
פעם אחת בריון אחד גרר את מאט למכות , מאט אשר ידע להגן על עצמו טוב מאד פירק אותו תוך מספר אגרופים. אותו הביריון הגיש על מאט תלונה ממכיוון שבאותה קטטה מאט שבר לו את האף, הלסת ושתי שיניים.
מאט היה צריך להכיע לשימוע עם הוריו ולדון בדין מעשיו, גזר הדין של מאט היה לשלם לאותו הביריון פיצועים על הניתוחים שיצטרך לעבור ולשבת במוסד לעבריינים צעירים במשך שנה.
מאט אשר היה תלמיד מצטיין הרס לעצמו את החיים בגלל שלא יכל להרזיק את עצמו ולא לפרק לביריון ההוא תצורה, אבל לאחר זמן מסויים במוסד מאט הבין שהוא לא צריך להיתחרט על כלום שרק החזק שורד ושאם רוצים כבוד צריכים להשיג אותו בעזרת כוח ואסור שאף אחד ישפיל אותך.
לאחר שמאט סיים את זמנו במוסד הוא החל לעבוד ולחסוך כסף לדירה.
כשנה לאחר השיחרור של מאט גר לבד וכבר היה בעל עסק קטן משלו.
סוף
מראה או תמונה:[URL="http://tektek.org/avatar/36794356"][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1005/d16/1657/deff606.png[/IMG][/URL]
שאלות\בקשות\חומרי נפץ ייתקבלו בברכה.
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;609849]
[B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"11 אנשים נהרגו שם." אומר לך המקור. "רשמית, אחד מהם היה אדם בשם ג'יימס קונור. אבל אנחנו יודעים שלמעשה ג'יימס חי בתור אינפרנל כעת."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"ומה איתו ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]אתם ממשיכים ללכת בין הכלובים ולמרות שרוב האנשים שנמצאים בהם נראים נורמליים, חלק מהכלובים אטומים לגמרי, חלק מכוסים במתכת מוזרה, וחלק מהאסירים קשורים בתוך הכלוב. "אני מניח שהבנת כבר שיש בעולם יותר ממה שנראה לעין." אומר סטן[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Green]מאט- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Green]ברוך הבא, אנחנו מגיבים בתוך ספויילרים. בתור התחלה אני מציע לך להסתובב קצת בויקי:
[url]http://infernals.wiki.co.il/index.php/עמוד_ראשי[/url]
ולקרוא מידע על המשחק והדמויות, ותקרא גם על ניו יורק. אנחנו צריכים עוד לשבת ולהכין לדמות שלך עמוד, אבל זה בהמשך.
השעה מאוחרת, ואתה עומד לסגור את העסק. אתה סוגר יותר מוקדם כל יום מאז שאין כל כך לקוחות. ואז ברגע האחרון נכנס לקוח חדש. הוא בלונדיני, ונראה שהוא מתעלם משלט ה"אסור לעשן" שמופיע מולו. "אני צריך שני מלבורו לייט." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray]"הוא אינפרנל עכשיו." אומר לך המקור. "אבל ג'ייקוב רצח 11 אנשים, אז אני מאמין שהוא ניסה ליצור אינפרנל נוסף, אולי מאדריאן סמית', עוד אינפרנל פוטנציאלי שהיה חבר של ג'יימס. האם הוא הצליח או לא אני לא יודע."[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Green][/COLOR]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;613507]
[B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=dimgray]"הוא אינפרנל עכשיו." אומר לך המקור. "אבל ג'ייקוב רצח 11 אנשים, אז אני מאמין שהוא ניסה ליצור אינפרנל נוסף, אולי מאדריאן סמית', עוד אינפרנל פוטנציאלי שהיה חבר של ג'יימס. האם הוא הצליח או לא אני לא יודע."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"תן לי לנחש הוא מנסה להעיר אינפרנלים בשביל לקחת מהם את המתנות?"אשאל.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Gray]"זה ברור" אומר אייס. "אבל איך הוא יודע מי אינפרנל ומי לא? הרי רק לך יש את מתת הידע..."
"-ג'ייקוב הוא בוגד" עונה לו המקור. "הוא היה פעם אחד מאיתנו. בפעם האחרונה שהוא היה כאן, הוא גנב רשימה של אינפרנלים פוטנציאלים. היא כללה לפחות שישה אינפרנלים, בינהם אתה, אייס."[/COLOR][/spoiler]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;613507][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]אתם ממשיכים ללכת בין הכלובים ולמרות שרוב האנשים שנמצאים בהם נראים נורמליים, חלק מהכלובים אטומים לגמרי, חלק מכוסים במתכת מוזרה, וחלק מהאסירים קשורים בתוך הכלוב. "אני מניח שהבנת כבר שיש בעולם יותר ממה שנראה לעין." אומר סטן[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Green]מאט- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Green]ברוך הבא, אנחנו מגיבים בתוך ספויילרים. בתור התחלה אני מציע לך להסתובב קצת בויקי:
[url]http://infernals.wiki.co.il/index.php/עמוד_ראשי[/url]
ולקרוא מידע על המשחק והדמויות, ותקרא גם על ניו יורק. אנחנו צריכים עוד לשבת ולהכין לדמות שלך עמוד, אבל זה בהמשך.
השעה מאוחרת, ואתה עומד לסגור את העסק. אתה סוגר יותר מוקדם כל יום מאז שאין כל כך לקוחות. ואז ברגע האחרון נכנס לקוח חדש. הוא בלונדיני, ונראה שהוא מתעלם משלט ה"אסור לעשן" שמופיע מולו. "אני צריך שני מלבורו לייט." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray]"הוא אינפרנל עכשיו." אומר לך המקור. "אבל ג'ייקוב רצח 11 אנשים, אז אני מאמין שהוא ניסה ליצור אינפרנל נוסף, אולי מאדריאן סמית', עוד אינפרנל פוטנציאלי שהיה חבר של ג'יימס. האם הוא הצליח או לא אני לא יודע."[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Green][/COLOR][/QUOTE]
[SPOILER]"מה זה המקום הזה? איזה סוג של אנשים כלואים פה?"[/SPOILER]