אהה..
Printable View
אהה..
מר. מהסוף שלום,
הגישה של המשחק אכן מעניינת, אבל זו גישה מעט מלאכותית.
זה נראה מובן מאליו שמשחק כזה הושאל מFacebook, כי זה משחק שגם מחשב יכול לנהל. heck, אני יכול לכתוב דף אינטרנט שיש לך כפתור, ואתה בוחר ואז רשומה תוצאה ואז עוד פעם לוחץ ואז שוב יש תוצאה.
אני אנרכיסט ואני בעד חופש מוחלט לשחקן ולמנהל המשחק (אפילו זכות מלאה לתת לשחקן להתווכח איתי על משהו שהוא אומר שנשמע לו הגיוני ולי לא). לכן מעניין יותר, מבחינתי, לראות איך משחק הפורום שלך מתנהל, מאשר לשחק בו בעצמי. אני פשוט אוהב להסתכל על דברים. זה חולי נפש מוזר שלי.
ביי
גאון שכמוך עדיין לא קלט שהמיקום זה השם הפרטי
וקוראים לך יוונית בלה בלה בלה
[quote=LordAbizi;611248]מר. מהסוף שלום,
הגישה של המשחק אכן מעניינת, אבל זו גישה מעט מלאכותית.
זה נראה מובן מאליו שמשחק כזה הושאל מFacebook, כי זה משחק שגם מחשב יכול לנהל. heck, אני יכול לכתוב דף אינטרנט שיש לך כפתור, ואתה בוחר ואז רשומה תוצאה ואז עוד פעם לוחץ ואז שוב יש תוצאה.
אני אנרכיסט ואני בעד חופש מוחלט לשחקן ולמנהל המשחק (אפילו זכות מלאה לתת לשחקן להתווכח איתי על משהו שהוא אומר שנשמע לו הגיוני ולי לא). לכן מעניין יותר, מבחינתי, לראות איך משחק הפורום שלך מתנהל, מאשר לשחק בו בעצמי. אני פשוט אוהב להסתכל על דברים. זה חולי נפש מוזר שלי.[/quote]
אתה צודק, גם רשמתי זאת בהקדמה של משחקי אם אינני טועה. בסיכומו של יום מטרת המשחק היא לא להתקדם בו נטו, אלא ליצור תחרותיות ולתת פתח לצ'ופרים לחברי הפורום. בהמשך פרסים רבים בתחרויות הפורום יכללו פוקימונים, חפצים, וכסף, שכולם יגיעו למשחק (בדיוק כמו בפייסבוק אגב), אך כדי שתוכל גם אתה לקבל דברים, עליך רק לבחור התחלתי.
שכחתי לציין גם, שהמשחק מהווה גם מעין דף קשר לפורום, כדי שנוכל לדעת מי נמצא בו בד"כ
תודה על היוסר באר אביעד :)
בכיף, אני יודע מה זה לחפש יוזר באר או מישהו שיכין ולא למצוא
היי
[COLOR=DarkRed][B][FONT=Arial][SIZE=6]?[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=6]Spartans! What is your profession[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR]
אהוווו אהווו!
Spartans Conquered The Forum!!!!
אהווו אהווו
Boring...
[quote=RockStar:D;611272]Boring...[/quote]
+300
כן הא...
אממ ואיי בא לי GUNS N ROSES
SEE YA LATer