ראיתי את התמונה ניצן, אחלה תמונה... ואיי אני מרגיש עייף נורא אבל לא בא לי לישון.
Printable View
ראיתי את התמונה ניצן, אחלה תמונה... ואיי אני מרגיש עייף נורא אבל לא בא לי לישון.
חזרתי...
[QUOTE=SexStyle;697109]חזרתי...[/QUOTE]
מה קורה
[quote=MatanS23;697107]ראיתי את התמונה ניצן, אחלה תמונה... ואיי אני מרגיש עייף נורא אבל לא בא לי לישון.[/quote]
יש לי אותך בפייסבוק?
[quote=Genesis;697121]יש לי אותך בפייסבוק?[/quote]
כה, בזמנו אלירן הביא לי את הפייסבוק שלך...
שלום
בוקר טוב
היי ארוין מה קורה?
בסדר..
המשחק שלי בחת"ם הגיע כבר לעמוד 205
ואין לי כוח להמשיך אותו ,אני חושב שהגיע הזמן לסיים אותו ,לא?
[QUOTE=ErWiN;697148]בסדר..
המשחק שלי בחת"ם הגיע כבר לעמוד 205
ואין לי כוח להמשיך אותו ,אני חושב שהגיע הזמן לסיים אותו ,לא?[/QUOTE]
למה אל תסיים
זה איך שבא לך, לי אין כוח להשקיע ככה במשחק, אני יכול ליצור משחק ממש מושקע, אבל חבל על הזמן שלי, כי אני מעדיף לעשות משחק שהוא לא פוקימון, והרוב כאן אם לא הכל נרשם רק לפוקימון, וגם אני מכיר את עצמי ואני לא אחד שנשאר הרבה זמן עם המשחקי תפקידים ומשקיע בהם...
וגם אני הייתי ממליץ מדעה אישית, אם אתה תמצא עוד כוח להמשיך אותו תמשיך..
פשוט באלי כבר להיפטר ממנו כי אני רוצה כבר חצי שנה לפתוח משחק חדש.
ואין לי כוח לנהל 2 משחקים
[quote=ErWiN;697153]פשוט באלי כבר להיפטר ממנו כי אני רוצה כבר חצי שנה לפתוח משחק חדש.
ואין לי כוח לנהל 2 משחקים[/quote]
אז תמשוך את המשחק עוד קצת זמן, ותתחיל לסיים אותו... אל תסגור אותו באמצע אתה יודע... אבל אני מאחל לך בהצלחה... ועל מה אתה רוצה לפתוח את המשחק החדש.. איזה נושא?
[quote=MatanS23;697156]אז תמשוך את המשחק עוד קצת זמן, ותתחיל לסיים אותו... אל תסגור אותו באמצע אתה יודע... אבל אני מאחל לך בהצלחה... ועל מה אתה רוצה לפתוח את המשחק החדש.. איזה נושא?[/quote]
שלושת המוסקטרים
[QUOTE=ErWiN;697153]פשוט באלי כבר להיפטר ממנו כי אני רוצה כבר חצי שנה לפתוח משחק חדש.
ואין לי כוח לנהל 2 משחקים[/QUOTE]
אז תסגור אותו ואולי תמסור אתו לאימוץ ותפתח משחק חדש