-
[QUOTE]Uchihe Sasuke
פאלקיה אומר לך:"יופי,תודה לאל שלא עלו עליי ועל התוכניות שלי בשביל להשמיד את העולם הזה ולבנות אחד מחדש,עכשיו טרי הגיע זמנך,כמו של צוות המדענים למות" אתה רואה את עיניו מתחילות לזהור בזוהר סגול-ורוד מפחיד.
[/QUOTE]
"אהה!" אצרח מעיניו של פאלקיה ולאחר מכן אקרא לארכיאוס שיראה מה קורה.
-
[SIZE=2][COLOR=#003366]כינוי:tomer44
[FONT=Arial]שם במשחק:ג'ק[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]תיאור:גבוה, רזה, שיער קצר חום, [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]גיל:15[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]פוקימון התחלתי:טפיג[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]פוקימונים:לא לגעת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]תגים:לא לגעת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ציוד:חמישה פוכדורים,שיקוי,מפה,ברים,נוגדנים[של רעל,שינה וכו'] וחכה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]כסף:3000$[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]בקשות:אם אתם רוצים משהו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]שלי אומרת לך:"עזוב,אברא שלי,תפגע באיווי של לאנס הוא הצרה האמיתית,אם תנצח אותו זה יהיה שניים על אחד והחזק יהיה בחוץ אז ננצח!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]האיווי של לאנס שולח גל שחור חזק מאוד שפוגע באיווי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]כינוי מקורי[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*התבלבלתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אלקיד שולח גל הלם חזק מאוד שפוגע ברוטום אך לא עוזר נגדו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]רוטום משתמש במתקפת לא מוכרת מין שילוב של מכת ברק וקרן קרח שפוגע באלקיד ומביס אותו,דילן אומר לך:"קרב נחמד,טוב מה הבטחתי מגיע לך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [B][U][/U][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי שעדיין ישן נופל למים ומתעורר,אך אתה רואה שמלכודת חול מוזרה לוכדת את סאנדילי ואת סניבי,המאמן מסביר לך:"מדי פעם יש מלכודות בחול הזה,אני לא מצליח לאתר אותם בדיוק בזמן אז גם אני נתקע לפעמים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Uchihe Sasuke[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]פאלקיה צוחק צחוק קר,עכשיו הקול שלו די מוזר הוא אומר לך:"שנים כבר תכננתי את הנקמה שלי בארסיאוס,הוא כלא אותי ואת אחותי היקרה באיים נידחים באזור הנידח ביותר במחוז,אבל הצלחתי להיחלץ ולהשתלט על פאלקיה המסכן,עכשיו הנקמה של דארקאי תהיה מוכנה" אתה רואה מישהו מתקרב,אתה רואה שזה איש בעל גלימה לבנה-זהובה,עם כתר מוזהב עם אבנים ירוקות עליו,זהו ארסיאוס רק אדם,הוא מסתכל על פאלקיה-דארקאי ואומר:"ידעתי שזה אתה כול הזמן דארקאי,אחותך הרגישה שמשהו באי שלך לא בסדר,אז הלכתי לבדוק,וראיתי שאתה לא שמה,אבל ראיתי את הפנינה של פאלקיה והבנתי הכול,עכשיו אני אשמיד אותך דארקאי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]זובאט מנסה להתרומם אך לא מצליח בגלל הכנף הקפואה שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהוא משתמש בחץ רעל על הכנף שלו ומצליח להשתחרר אך הוא נפגע גם הוא מהחץ הרעיל והמסוכן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]זובאט עף לכיוונה של סניזל שמתחמקת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אברא נעלם בשיגור,בעזרת האנרגיה העל חושית של אברא הוא מצליח לרחף על פני המים,אך ריאולו זריז יותר מאברא והוא שולח גל קול חזק מאוד,בגלל שהוא פוגע במים המתקפה יותר חזקה ופוגעת באברא ששולח דופק מים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]MasterBar[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ג'ובילייף,אתה רואה מאמן צעיר,בעל כובע כחול וחולצה צהובה,מחזיק פוכדור הוא אומר לך:"תשלום או קרב,אין לך בררה,אין מעבר לעיר הזו בלי קרב או תשלום".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]Tomer44[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה בע''מ 2.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Virus[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה בע''מ 2.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Uchihe Sasuke
פאלקיה צוחק צחוק קר,עכשיו הקול שלו די מוזר הוא אומר לך:"שנים כבר תכננתי את הנקמה שלי בארסיאוס,הוא כלא אותי ואת אחותי היקרה באיים נידחים באזור הנידח ביותר במחוז,אבל הצלחתי להיחלץ ולהשתלט על פאלקיה המסכן,עכשיו הנקמה של דארקאי תהיה מוכנה" אתה רואה מישהו מתקרב,אתה רואה שזה איש בעל גלימה לבנה-זהובה,עם כתר מוזהב עם אבנים ירוקות עליו,זהו ארסיאוס רק אדם,הוא מסתכל על פאלקיה-דארקאי ואומר:"ידעתי שזה אתה כול הזמן דארקאי,אחותך הרגישה שמשהו באי שלך לא בסדר,אז הלכתי לבדוק,וראיתי שאתה לא שמה,אבל ראיתי את הפנינה של פאלקיה והבנתי הכול,עכשיו אני אשמיד אותך דארקאי".[/QUOTE]
"צריך עזרה ארכיאוס?" אשאל את ארכיאוס באדיבות "יהיה לי לעונג.."
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1068102][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]שלי אומרת לך:"עזוב,אברא שלי,תפגע באיווי של לאנס הוא הצרה האמיתית,אם תנצח אותו זה יהיה שניים על אחד והחזק יהיה בחוץ אז ננצח!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]האיווי של לאנס שולח גל שחור חזק מאוד שפוגע באיווי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"איווי תשתמש בעל-חושי כדי לתפוס את האיווי של ג'ון ואז תשלח חיקוי שיחכה את הגל השחור שפגע בך!" אגיד לאיווי שלי.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1068102][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]כינוי מקורי[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*התבלבלתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אלקיד שולח גל הלם חזק מאוד שפוגע ברוטום אך לא עוזר נגדו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]רוטום משתמש במתקפת לא מוכרת מין שילוב של מכת ברק וקרן קרח שפוגע באלקיד ומביס אותו,דילן אומר לך:"קרב נחמד,טוב מה הבטחתי מגיע לך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [B][U][/U][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי שעדיין ישן נופל למים ומתעורר,אך אתה רואה שמלכודת חול מוזרה לוכדת את סאנדילי ואת סניבי,המאמן מסביר לך:"מדי פעם יש מלכודות בחול הזה,אני לא מצליח לאתר אותם בדיוק בזמן אז גם אני נתקע לפעמים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Uchihe Sasuke[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]פאלקיה צוחק צחוק קר,עכשיו הקול שלו די מוזר הוא אומר לך:"שנים כבר תכננתי את הנקמה שלי בארסיאוס,הוא כלא אותי ואת אחותי היקרה באיים נידחים באזור הנידח ביותר במחוז,אבל הצלחתי להיחלץ ולהשתלט על פאלקיה המסכן,עכשיו הנקמה של דארקאי תהיה מוכנה" אתה רואה מישהו מתקרב,אתה רואה שזה איש בעל גלימה לבנה-זהובה,עם כתר מוזהב עם אבנים ירוקות עליו,זהו ארסיאוס רק אדם,הוא מסתכל על פאלקיה-דארקאי ואומר:"ידעתי שזה אתה כול הזמן דארקאי,אחותך הרגישה שמשהו באי שלך לא בסדר,אז הלכתי לבדוק,וראיתי שאתה לא שמה,אבל ראיתי את הפנינה של פאלקיה והבנתי הכול,עכשיו אני אשמיד אותך דארקאי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]זובאט מנסה להתרומם אך לא מצליח בגלל הכנף הקפואה שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהוא משתמש בחץ רעל על הכנף שלו ומצליח להשתחרר אך הוא נפגע גם הוא מהחץ הרעיל והמסוכן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]זובאט עף לכיוונה של סניזל שמתחמקת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אברא נעלם בשיגור,בעזרת האנרגיה העל חושית של אברא הוא מצליח לרחף על פני המים,אך ריאולו זריז יותר מאברא והוא שולח גל קול חזק מאוד,בגלל שהוא פוגע במים המתקפה יותר חזקה ופוגעת באברא ששולח דופק מים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]MasterBar[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ג'ובילייף,אתה רואה מאמן צעיר,בעל כובע כחול וחולצה צהובה,מחזיק פוכדור הוא אומר לך:"תשלום או קרב,אין לך בררה,אין מעבר לעיר הזו בלי קרב או תשלום".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]Tomer44[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה בע''מ 2.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial]Virus[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה בע''מ 2.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לזובאט ''אתה חזק ואתה מהיר עכשיו תתקוף אותו בחץ רעל בזמן שאתה תוקיף אותו בחיתוך שמיים''
-
[quote=Yuma Tsukumo;1035409][SIZE=3][COLOR=black]המשחק התחיל![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=black]ההרשמה סגורה פרט לאלה שנשמרו להם מקומות ולא נרשמו,הרשמה מחודשת תפתח בקרוב אני אמסור הודעה למי שירצה להצטרף.[/COLOR][/SIZE]
[B][U][SIZE=5][COLOR=black]התחלה:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[SIZE=2][COLOR=#000000]יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"][/COLOR][/SIZE][/quote]
אני אתקרב אל הילדים ויצפה בקרב ואחכה שהם יסיימו אותו
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1067678][[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]Pooh[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהמעבדה של פרופסור ברי,הפוכדור של ג'ולטיק שלך נמצא בידך,אתה מריח את אוויר הים שנמצא דרומית מהעיירה הקטנה,אתה רואה שלושה מאמנים נלחמים זה בזה,אחד משתמש בצ'יקוריטה,השני משתמש בסינדווקויל,והאחרון משתמש בטוטודייל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אני ניגש אל שלושת המאמנים ומתבונן מעט, "היי, מישהו מכם רוצה בקרב אחד על אחד?" אני שואל בחיוך קטן ומבט ערמומי קל בעיניים.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1067100][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Batista[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]איווי יוצא למתקפת כדור צל-על חושי חזק מאוד שפוגע באיווי של לאנס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]קרבי של שלי משתמש במתקפת סופה על אברא של ג'ון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אברא מגיב במתקפת אנרגיה שחורה על קרבי שנרדם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]איווי משתמש במתקפת אנרגיה שחורה גם הוא אבל מפספס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אלקיד משתמש במתקפת שיתוק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]רוטום מצליח להתחמק ומשתמש בכדור צל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אלקיד מתחמק ומשתמש באגרוף רעם שפוגע ברוטום.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]רוטום משתמש במתקפת בעל חושי,אלקיד לא מצליח להתחמק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יורד לקומה אחת למטה יחד עם ספיר,אתה רואה שיש שמה ארבעה חדרים,חדר אחד לקרבות אחד על אחד,חדר שני לקרבות שלושה על שלושה,חדר שלישי לקרב מלא של שישה על שישה,וחדר אחרון של קרבות זוגות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*אבל אתה לא יכול לבצע את המשחק בקנטו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ עמוק לתוך המכרה,בסופו של דבר אתה רואה מנהרה שיש עליה מחסומים,אתה רואה שלט שבו כתוב:"אין כניסה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה בודק איך להיכנס למים,אתה רואה נער בעל שיער חום על סירת מנוע,הוא אומר לך:"אם תנצח אותי בקרב אביא אותך לחוף,נעים מאוד אני הוא מוח החזית דילן".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]קאקאשי סנסיי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע מראה את מפה העיר סנדג'ם,אחר כך המפה קטנת ואתה רואה את מפת מחוז סינו,אתה רואה שאגם ולור נמצא מערבה מהעיר סנדג'ם,קרוב מאוד לעיר וילסטון.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני בודק אם יש אפשרות GPS ומתחיל ללכת לכיון האגם הזה
-
[quote=Yuma Tsukumo;1068102]
[/quote]
"אברא תתכוון תנסה לפגוע בריואלו בעזרת דופק המים! אחרי זה תשתמש בקרן קרח על ריולו!"אני אורמ לאברא.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1067346][SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הנער לא משיב רק מוציא פוכדור וקורא:"באלבזור אני בוחר בך!" אתה רואה שעומד מולך ומול באדו באלבזור חזק וזוהר שמוכן לקרב,הילד מחייך ואומר:"קדימה,התור שלך להתקיף".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לילד: "איך קוראים לך?, כי אני רוצה לדעת את השם היריב שלי, אבל אני יתחיל באדו תשתמש באבקת שיתוק כמהלך הגנה ואז תנסה לעשות דחיפה הכי חזקה שלך לעבר באלבזור של הילד הזה".
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]איווי משתמש בחיקוי על הגל השחור אך במקום לפגוע ביריב הוא פוגע בעצמו,אתה רואה שאיווי נהיה חלש מרגע לרגע,לאנס אומר לך:"האנרגיה השחורה היא מתקפה שפוקימונים חלשים לא יכולים לסבול וזה פשוט הורס אותם,שלא תבין אותי לא נכון האיווי שלך חזק אבל מבחינת הקרן השחורה הוא חלש מדי בשביל להשתמש בה,הבנת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][B][U][SIZE=2][/SIZE][/U][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]ארסיאוס אומר לך:"לא אשמיד את דארקאי,הכוחות שלו חשובים מדי בשביל להשמיד אותם,אבל בכול זאת אפשר לכלוא אותו,לא באי,האי גורם לדארקאי להתחזק,פאלקיה תפתח את השאר לעולמו של גיראטינה" דארקאי זועק:"לא לעולם ההפוך בבקשה לא!" ארסיאוס אומר כמצטער:"סליחה אבל לא השארת לי ברירה" אתה רואה שדארקאי נעלם בתוך שער שחור מוזר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]זובאט משלב אס אווירי וחץ רעל ויוצר אס אווירי רעיל חזק מאוד שפוגע בסניזל אך לא משפיע עליה כמו שרצית.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סניזל משתמשת במתקפה מוזרה מאוד,אתה רואה את הציפורן שלה הופכת להיות לבנה,ואז שחורה ואז כחולה ואז היא חוזרת על זה שוב ושולחת קרן לא ברורה שפוגעת בזובאט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה יודע שדופק מים הוא הכוח הנסתר של אזורי מים נכון?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ריאולו מתחמק באופן של נינג'ות ממתקפת דופק המים וקרח הקרן,הוא שולח אנרגיה לבנה-שחורה מוזרה שפוגעת באברא שלך,אתה רואה שהוא משתמש במתקפה סגולה לא מוכרת,הוא משתמש בפעם הראשונה בכדור על חושי!
[B]אברא למד כדור על חושי![/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הילד לא עונה לך,אך הבאלבזור שלו משתמש במתקפת גל הדף חזק מאוד שגורם לאבקת השיתוק של באדו לחזור אל באדו ולשתק את עצמו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]קאקאשי סנסיי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע ממשיך להראות לך את המפה אבל לא נותן לך כיוונים,אתה רואה מאמן מתקרב אליך ואומר לך:"שמעתי מהאחות ג'וי שאתה מנסה להגיע לאגם ולור נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן בעל הטוטודייל מתרומם ואומר לך:"אני מוכן לקרב של אחד על אחד,הטוטודייל שלי נגד פוקימון אחד שלך,אילו פוקימונים יש לך,ואיך אתה מתכוון לנצח איתם את הטוטודייל הבלתי מנוצח שלי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב לילדים,אתה רואה שהקרב שלהם מעניין מאוד,סטרלי משתמש במתקפת אס אווירי על שינקס שמשתמש במכת וולט חזקה,שתי המתקפות מתקרבות זו לזו,אתה רואה שברגע שנוצרת התנגשות אתה שומע בום חזק מאוד,לאחר שהעשן והאבק מתפזרים אתה רואה את סטרלי מובס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1068296][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]איווי משתמש בחיקוי על הגל השחור אך במקום לפגוע ביריב הוא פוגע בעצמו,אתה רואה שאיווי נהיה חלש מרגע לרגע,לאנס אומר לך:"האנרגיה השחורה היא מתקפה שפוקימונים חלשים לא יכולים לסבול וזה פשוט הורס אותם,שלא תבין אותי לא נכון האיווי שלך חזק אבל מבחינת הקרן השחורה הוא חלש מדי בשביל להשתמש בה,הבנת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Uchihe Sasuke[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]ארסיאוס אומר לך:"לא אשמיד את דארקאי,הכוחות שלו חשובים מדי בשביל להשמיד אותם,אבל בכול זאת אפשר לכלוא אותו,לא באי,האי גורם לדארקאי להתחזק,פאלקיה תפתח את השאר לעולמו של גיראטינה" דארקאי זועק:"לא לעולם ההפוך בבקשה לא!" ארסיאוס אומר כמצטער:"סליחה אבל לא השארת לי ברירה" אתה רואה שדארקאי נעלם בתוך שער שחור מוזר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]זובאט משלב אס אווירי וחץ רעל ויוצר אס אווירי רעיל חזק מאוד שפוגע בסניזל אך לא משפיע עליה כמו שרצית.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סניזל משתמשת במתקפה מוזרה מאוד,אתה רואה את הציפורן שלה הופכת להיות לבנה,ואז שחורה ואז כחולה ואז היא חוזרת על זה שוב ושולחת קרן לא ברורה שפוגעת בזובאט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה יודע שדופק מים הוא הכוח הנסתר של אזורי מים נכון?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ריאולו מתחמק באופן של נינג'ות ממתקפת דופק המים וקרח הקרן,הוא שולח אנרגיה לבנה-שחורה מוזרה שפוגעת באברא שלך,אתה רואה שהוא משתמש במתקפה סגולה לא מוכרת,הוא משתמש בפעם הראשונה בכדור על חושי![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#99cc00][B]אברא למד כדור על חושי![/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הילד לא עונה לך,אך הבאלבזור שלו משתמש במתקפת גל הדף חזק מאוד שגורם לאבקת השיתוק של באדו לחזור אל באדו ולשתק את עצמו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]קאקאשי סנסיי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע ממשיך להראות לך את המפה אבל לא נותן לך כיוונים,אתה רואה מאמן מתקרב אליך ואומר לך:"שמעתי מהאחות ג'וי שאתה מנסה להגיע לאגם ולור נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן בעל הטוטודייל מתרומם ואומר לך:"אני מוכן לקרב של אחד על אחד,הטוטודייל שלי נגד פוקימון אחד שלך,אילו פוקימונים יש לך,ואיך אתה מתכוון לנצח איתם את הטוטודייל הבלתי מנוצח שלי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]Tomer44[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב לילדים,אתה רואה שהקרב שלהם מעניין מאוד,סטרלי משתמש במתקפת אס אווירי על שינקס שמשתמש במכת וולט חזקה,שתי המתקפות מתקרבות זו לזו,אתה רואה שברגע שנוצרת התנגשות אתה שומע בום חזק מאוד,לאחר שהעשן והאבק מתפזרים אתה רואה את סטרלי מובס.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני הולך לכיוון הילד בעל הסטרלי אומר לו "נילחמת ממש טוב, לא נורא שהפסדת דרך אגב שמי ג'ק, מה שמך?" אני שואל אותו
-
[quote=Yuma Tsukumo;1068296]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ריאולו מתחמק באופן של נינג'ות ממתקפת דופק המים וקרח הקרן,הוא שולח אנרגיה לבנה-שחורה מוזרה שפוגעת באברא שלך,אתה רואה שהוא משתמש במתקפה סגולה לא מוכרת,הוא משתמש בפעם הראשונה בכדור על חושי![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][FONT=Arial][COLOR=#99cc00][B]אברא למד כדור על חושי![/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/quote]
*כן
--
"אברא תמשיך ככה עם כדור על-חושי זו מתקפה שימשפיעה על ריול! תכוונןותיטרה!"אני אומר לאברא.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1068296][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][B][U][SIZE=2][/SIZE][/U][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ריאולו מתחמק באופן של נינג'ות ממתקפת דופק המים וקרח הקרן,הוא שולח אנרגיה לבנה-שחורה מוזרה שפוגעת באברא שלך,אתה רואה שהוא משתמש במתקפה סגולה לא מוכרת,הוא משתמש בפעם הראשונה בכדור על חושי!
[B]אברא למד כדור על חושי![/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב לילדים,אתה רואה שהקרב שלהם מעניין מאוד,סטרלי משתמש במתקפת אס אווירי על שינקס שמשתמש במכת וולט חזקה,שתי המתקפות מתקרבות זו לזו,אתה רואה שברגע שנוצרת התנגשות אתה שומע בום חזק מאוד,לאחר שהעשן והאבק מתפזרים אתה רואה את סטרלי מובס.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לזובאט ''כל הכבוד אתה הפוקימון הראשון שלי שפוגע בו עכשיו תקום ותתקוף בחיתוך שמיים בכל הכוח שלך''