-
[quote=Naruto;1159515]יו יו האקושו, אחלה של דבר האנימה הזאת O:
ותודה (:[/quote]
הייתי מכור לאנימה הזאת שהייתי קטן, היא ישנה נורא.. לא ראית בעבר?!
ראיתי אותה בערוץ הילדים ליפני 4 שנים ( כל לילה ב-23:30 ביפנית עם תרגום לעברית!)
או שראית אותה ויצאו פרקים חדשים??!?!?!?
-
[QUOTE=NivX10;1159534]הייתי מכור לאנימה הזאת שהייתי קטן, היא ישנה נורא.. לא ראית בעבר?!
ראיתי אותה בערוץ הילדים ליפני 4 שנים ( כל לילה ב-23:30 ביפנית עם תרגום לעברית!)
או שראית אותה ויצאו פרקים חדשים??!?!?!?[/QUOTE]
אין פרקים חדשים, האנימה הושלמה לפני איזה 6 שנים אם לא יותר.
אני צופה בה בפעם השלישית עכשיו.
פעם ראשונה בערוץ הילדים,
פעם שנייה במחשב,
ועכשיו עוד פעם במחשב כדי לרענן את הזכרון שלי ממנה.
מעצבן אותי שאין הורדות נורמליות לפרקים או שרתים נורמלים..
-
[quote=Naruto;1159536]אין פרקים חדשים, האנימה הושלמה לפני איזה 6 שנים אם לא יותר.
אני צופה בה בפעם השלישית עכשיו.
פעם ראשונה בערוץ הילדים,
פעם שנייה במחשב,
ועכשיו עוד פעם במחשב כדי לרענן את הזכרון שלי ממנה.
מעצבן אותי שאין הורדות נורמליות לפרקים או שרתים נורמלים..[/quote]
עשית לי חשק, אבל אני עכשיו חזרתי לראות דרגון בול.. אני כרגע בסוף של עונה הדרגון בול (ליפני Z, כשגוקו היה קטן.. ופיקורו היה הרשע. זה לא שודר בערוץ הילדים)
[SIZE=5][U][B]בקיצור, לעניין אחר לגמריי:[/B][/U][/SIZE]
[SIZE=3][I][B][COLOR=black]אני רוצה לבקש מכל הילדים שאוהבים יוגי-הו. אני יודע שחפרתי עם זה אבל חסרים כולה שתי שחקנים כדי להתחיל!!![/COLOR][/B][/I]
[/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Red][I][B]אני מבטיח שאני יעזור לכם ללמוד, ולהכין חבילה ואלמד אתכם לשחק מה שתרצו.[/B][/I][/COLOR][/SIZE][SIZE=3]
[I][B][COLOR=Blue]בקיצור מי שאוהב יוגי-הו ורוצה להירשם לטורניר שלי: [URL]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?p=1159319[/URL][/COLOR]
[COLOR=SeaGreen]אני יעזור לו במה שיצטרך, בוויזל, תומר, נדודי שינה, druddigon man וכל שאר אלה שהביאו עניין במשחק..[/COLOR]
[COLOR=DeepSkyBlue]עם אתם רוצים להירשם זה לא מאוחר כי אי אפשר לפתוח את הטוריניר בלי 8 רשומים![/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]אני מחכה לכם, או לאנשים אחרים שרוצים ללמוד ולשחק.. קדימה חברה'.:)[/COLOR][/B][/I][/SIZE]
-
-
בוקר טוב דניס וכולם.
אני לא יגיב היום אני הולך לברכה
-
-
-
הלכתי אני אחזור עוד שעתיים*
-
-
-
[quote=NivX10;1159585]בוקר תוף!!![/quote]
בוקר צח
-
-
[quote=monster;1159591]בוקר טוב
המשחק שלי חזר[/quote]
תגיד ליאור, לגביי זה שרצה להירשם לטורניר איך אני אמור בדיוק לתפוס אותו ולדבר איתו עם הוא קיבל באן...
-
[QUOTE=NivX10;1159592]תגיד ליאור, לגביי זה שרצה להירשם לטורניר איך אני אמור בדיוק לתפוס אותו ולדבר איתו עם הוא קיבל באן...[/QUOTE]
במסן או בסקייפ(נראה לי שיש לו סקייפ) אני יכול להביא לך תמסן שלו אם תרצה
-