[QUOTE=Vepor;1260252]שיהיה
מגל אם אתה צופה בהודעה זו רק שתדע אתה יותר ממוזמן להגיב להתחלה במ''ת שלי[/QUOTE]
עכשיו אני רואה את זה....
@אלכס
מממממיייייאאאאאווווו ^^^^^_______________^^^^^
Printable View
[QUOTE=Vepor;1260252]שיהיה
מגל אם אתה צופה בהודעה זו רק שתדע אתה יותר ממוזמן להגיב להתחלה במ''ת שלי[/QUOTE]
עכשיו אני רואה את זה....
@אלכס
מממממיייייאאאאאווווו ^^^^^_______________^^^^^
אז תגיב
ממממממממממממממיאו לכולם!! =]
ערב טוב!
אלכס אני זוכר את שהחתולים באמת היו בשיא,ומאז הכול התדרדר,כול הפורום לא רק החתולים
אתה יודע למה?
כי היו פה ילדים קטנים שהרסו הכול רק בגלל שלא מוצא חן בעיניהם משהו אז הם לא אהבו אותי בראשי ולכן הם כולם שכנעו את כולם שרותם יוריד אותי ובסוף היה את הצ'אט הזה ורותם נכנע ללחץ שלהם מה שלא היה צריך לקרות בכלל...
וכולם עשו דווקא--> גן ילדים
בגלל זה אני לא רוצה להיות פקח שוב או ראשי כי הפורום לא שווה את זה...
מיאו עומר אני עדיין בעונש!
שלום כולם.
אין כמו כלבים עזבו חתולים הם חמודים רק כגורים חלק גם כבוגרים אבל השאר הם רוע!!!!!
[QUOTE=coca cola;1260279]שלום כולם.
אין כמו כלבים עזבו חתולים הם חמודים רק כגורים חלק גם כבוגרים אבל השאר הם רוע!!!!![/QUOTE]
מסכים....
אבל אני גור מיאו ^_____^
[QUOTE=coca cola;1260279]שלום כולם.
אין כמו כלבים עזבו חתולים הם חמודים רק כגורים חלק גם כבוגרים אבל השאר הם רוע!!!!![/QUOTE]
הפינצ'רית שלי הכי מתוקה!(מוקה שולטת!!!)
[QUOTE=Soul Taker;1260281]הפינצ'רית שלי הכי מתוקה!(מוקה שולטת!!!)[/QUOTE]
מיאו! ^_^ רוח! למה כולם רוחות לעזאזל?!
[QUOTE=NightWalker;1260274]אתה יודע למה?
כי היו פה ילדים קטנים שהרסו הכול רק בגלל שלא מוצא חן בעיניהם משהו אז הם לא אהבו אותי בראשי ולכן הם כולם שכנעו את כולם שרותם יוריד אותי ובסוף היה את הצ'אט הזה ורותם נכנע ללחץ שלהם מה שלא היה צריך לקרות בכלל...
וכולם עשו דווקא--> גן ילדים
בגלל זה אני לא רוצה להיות פקח שוב או ראשי כי הפורום לא שווה את זה...[/QUOTE]
ואז הספרטנים היו הקבוצה הכי גדולה...והם התפרקו,ומאז האקסמן טים הם היכ גדולים (אנחנו מונים שלושה אנשים XDDD)
[QUOTE=Machine X;1260283]ואז הספרטנים היו הקבוצה הכי גדולה...והם התפרקו,ומאז האקסמן טים הם היכ גדולים (אנחנו מונים שלושה אנשים XDDD)[/QUOTE]
מה אני אעשה שאין כבר קבוצות? הייתי רוצה להיות חתול..... מיאו ^____________^
כמו שאמרתי,היו פה ילדים קטנים שהרסו הכול ועכשיו הם עזבו ורק אנחנו הרוחות נשארו במיעוט השורדים =]
ואני!!!
גם אתה...בנוסף,כולם עזבו בגלל שהחברים שלהם עשו בעיות והם לא הודו בכך אבל הם עדיין חושבים שהם צודקים למרות זאת...לאחר שהם עזבו גם החברים שלהם עזבו בטענה שלא היה להם עם מי לדבר...למרות שהיה להם...