תגיב בסיפור החדש שלי!!(זה בחתימה)
Printable View
תגיב בסיפור החדש שלי!!(זה בחתימה)
[QUOTE=Responsible;1296614]אם כבר התגובה שלך לא עניינית :peee:, הוא בחר לעשות לפי הגירסא שהוא רוצה, לא עניינך בכלל.
אבל איתך אי אפשר להתווכח, כי אתה פשוט חושב שאתה צודק בהכל אז גם אם נביא את סער מהאח הגדול הוא יוותר מריב איתך.[/QUOTE]
התגובה שלך הייתה ממש ספאם טהור, סלח לי.. אתה פשוט כתבת שאולי תראה את הסרט, זה פי מיליון פחות קשור ממה שאני כתבתי.
מה שאני כתבתי היה הגיוני וצודק, הוא התנהג בטיפשות וליאור אף פעם לא שם לב, אז התגובה שלי באה כדי להראות לו את הטעות.
חוץ מזה שגם בלי קשר לתגובה עצמה, אני בכל זאת מבין בזה יותר ממך, אם אתה בכלל מבין משהו ><
[quote=Sakurai Tomoki;1296618]התגובה שלך הייתה ממש ספאם טהור, סלח לי.. אתה פשוט כתבת שאולי תראה את הסרט, זה פי מיליון פחות קשור ממה שאני כתבתי.
מה שאני כתבתי היה הגיוני וצודק, הוא התנהג בטיפשות וליאור אף פעם לא שם לב, אז התגובה שלי באה כדי להראות לו את הטעות.
חוץ מזה שגם בלי קשר לתגובה עצמה, אני בכל זאת מבין בזה יותר ממך, אם אתה בכלל מבין משהו ><[/quote]
עזוב את זה, אתה כמו שאמרתי חושב שאתה צודק בהכל.
[QUOTE=Responsible;1296619]עזוב את זה, אתה כמו שאמרתי חושב שאתה צודק בהכל.[/QUOTE]
תגיב בסיפור שלי בבקשה!(בקישור בחתימה)
[QUOTE=Responsible;1296619]עזוב את זה, אתה כמו שאמרתי חושב שאתה צודק בהכל.[/QUOTE]
אני חושב ככה כי זה נכון..
אם אתה מרגיש שאין טעם להתווכח איתי, אז אל תפתח בוויכוח איתי על משהו שאני יודע יותר טוב ממך.. ><"
וכן, אני מבין טיפל'ה (המון) יותר ממך בקשר לספאם..
צהריים טובים אנשים
[QUOTE=NapTime;1296624]צהריים טובים אנשים[/QUOTE]
תפסיק לנסות שיגיבו לך, ספאמר שמנמן שכמוך :nose_pick:
[quote=Sakurai Tomoki;1296622]אני חושב ככה כי זה נכון..
אם אתה מרגיש שאין טעם להתווכח איתי, אז אל תפתח בוויכוח איתי על משהו שאני יודע יותר טוב ממך.. ><"
וכן, אני מבין טיפל'ה (המון) יותר ממך בקשר לספאם..[/quote]
כי אתה ספאמר גרוע, אתה מסתמך על ווכוחים, וזה ספאם גרוע אבל עזוב, אתה לא מבין בכלל, כי אתה רגיל לזה.
[quote=Sakurai Tomoki;1296625]תפסיק לנסות שיגיבו לך, ספאמר שמנמן שכמוך :nose_pick:[/quote]
ילד עזוב אותי לא מכיר אותך
הלכתי :).
הלכתי
[QUOTE=Responsible;1296626]כי אתה ספאמר גרוע, אתה מסתמך על ווכוחים, וזה ספאם גרוע אבל עזוב, אתה לא מבין בכלל, כי אתה רגיל לזה.[/QUOTE]
אם אני ספאמר גרוע, אתה כבר לא יכול לנשום מרוב גרעון.. ><"
אני אולי היחיד בכל הפורום הזה שיודע בכלל מה ההבדל ובניגוד לאנשים כמוך יכול לשמור על עצמי ולא לעשות את זה.
אני לא מתווכח בשביל הודעות, אחרת ההודעות שלי היו מילה וחצי..
ואני גם אף פעם לא מתחיל בעצמי את הוויכוח, אנשים כמוך עושים את זה, מתווכחים על דברים שהם חושבים שהם מבינים בהם..
אין טעם עכשיו שאפילו תגיב לי בנושא, כי אין לך מה להגיד יותר, כל מילה שתכתוב רק תגרור את זה עוד יותר..
שקד רק עכשיו הבנתי מה רצית ממני חחחחחח...
מחקתי את השנייה הייתי בטוח שלא פרסמתי באג :d
[quote=Sakurai Tomoki;1296630]אם אני ספאמר גרוע, אתה כבר לא יכול לנשום מרוב גרעון.. ><"
אני אולי היחיד בכל הפורום הזה שיודע בכלל מה ההבדל ובניגוד לאנשים כמוך יכול לשמור על עצמי ולא לעשות את זה.
אני לא מתווכח בשביל הודעות, אחרת ההודעות שלי היו מילה וחצי..
ואני גם אף פעם לא מתחיל בעצמי את הוויכוח, אנשים כמוך עושים את זה, מתווכחים על דברים שהם חושבים שהם מבינים בהם..
אין טעם עכשיו שאפילו תגיב לי בנושא, כי אין לך מה להגיד יותר, כל מילה שתכתוב רק תגרור את זה עוד יותר..[/quote]
עזוב, אתה פשוט מדגים את כל מה שאמרתי, ואחר כך אומר שאתה היחידי.
אבל אל תגיב בתגובה שלי, כי לך אין מה להגיד, אתה תחזור פשוט על מה שאמרת ואני יודע שאי אפשר לדבר איתך שזה מגיע למצב של וויכוח, אתה חבר שלי כאן ולא רוצה לריב איתך אלא לדבר איתך על הדברים שאנחנו אוהבים (אנימות, ספורט וכו').
הלכתי סופית בינתיים, ביי כולם :).
[QUOTE=NapTime;1296627]ילד עזוב אותי לא מכיר אותך[/QUOTE]
אמא שלך היא ילד, למה לקלל?!