-
[quote=accelerator;1322340]מבחינת הפוטנציאל של האנימה אני דווקא נורא אהבתי אותו כי תאמת בנוגע למהלך ברור שאתה צודק אבל רצו להראות תקטע שכל הunits בכוכב cray משלבים כוחות וכו' וכו'.... וגם באנימה אתה לא יכול לצפות למהלך ענק וד"א הגרייד 3 מהגולד פאלאדין הוא לא היה ברויאל פלאדין אצל קורין או שזה רק אני? בblizzard formation הזה שלה
אה ד"א בדיוק לזה התכוונתי ונשבע כשראיתי אותם בפעם הראשונה תקלפים עצמם חשבתי לי שיכול להיות שהם יהיו קשורים אליו איכשהו כי כמו חלק אפל כזה XDD והשם שלי שם זה MOR100200 מה שלך?[/quote]
מי אתה ?1
-
-
[QUOTE=The Sir;1322344]מי אתה ?1[/QUOTE]
מור.. לא ההוא שמעריץ את פטריק
-
-
מה נשמע איתי?
משעמם לי בטירוף. הייתי אמור להיות עם חברים עכשיו על אופניים בשטח, אבל הרגל שלי כואבת רצח
-
למה כשהוקמון התפתח בהתפחות שיריון עם סמל כנות הראו את פאלמון, טוגמון ולילימון?
-
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1322352]למה כשהוקמון התפתח בהתפחות שיריון עם סמל כנות הראו את פאלמון, טוגמון ולילימון?[/QUOTE]
כי זה הסמל שלהן
-
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1322352]למה כשהוקמון התפתח בהתפחות שיריון עם סמל כנות הראו את פאלמון, טוגמון ולילימון?[/QUOTE]
סמל הכנות בעבר היה שייך למימי. בהתץפחות שריון מראים את התפחיות השונות של הדיג'ימון של בעליו הקודמים של הסמל. זה ככה בכול התפחות שריון.
-
לכל שחקני המ"תים שלי-
בחופש הגדול אני אחזור לאנימלנד, ואני מתכוון להתקדם עלילתית ואולי אף לסיים אותו.
לאנימורפס אני לא אחזור, חשבתי על זה הרבה והגעתי למסקנה שקשה מדי לנהל משחק ארוך ולא מוגדר שכזה.
-
[quote=מאסטר ליאון;1322353]כי זה הסמל שלהן[/quote]
למימי יש את סמל הטוהר, סיימתי את אדוונצ'ר 1 רק אתמול!!! אתה חושב שאני לא זוכר?! לג'ו יש את סמל הכנות!
-
-
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1322356]למימי יש את סמל הטוהר, סיימתי את אדוונצ'ר 1 רק אתמול!!! אתה חושב שאני לא זוכר?! לג'ו יש את סמל הכנות![/QUOTE]
אז התבלבלתי,
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1322355]לכל שחקני המ"תים שלי-
לאנימורפס אני לא אחזור, חשבתי על זה הרבה והגעתי למסקנה שקשה מדי לנהל משחק ארוך ולא מוגדר שכזה.[/QUOTE]
העיקר גרמת לי לכתוב רקע במשך שעה..
-
גם ככה לא הגבת להמשך האחרון O.o
אם בא לך אתה מוזמן להרשם לאנימלנד כשאחזיר אותו, אל תשקיע בכלל בטופס רק שיהיה טופס..
ואני מצטער ..
-
[quote=Monkey D Luffy;1322355]לכל שחקני המ"תים שלי-
לאנימורפס אני לא אחזור, חשבתי על זה הרבה והגעתי למסקנה שקשה מדי לנהל משחק ארוך ולא מוגדר שכזה.[/quote]
סבבה.
ואני אהיה עם אבי, כע?