-
[quote=The Flupy;1324733]תאמת אני אחריי 6 שעות היסטוריה ככה שאני דיי עצבני, תודה על התושמת לב :)
ממתי אתה פועל בהיגיון ? הישות הבלתי המוגדרת חסרת שם שהדבר היחיד שמעניין אותה זה מתמטיקה?[/quote]
נו... מתמטיקה... היגיון.... HELLO?!
[quote=מאסטר ליאון;1324735]לא "בסדר" אלא "מקובל" ומוזר ברמה קלה. אני לא נרשם כי אני מרכז את רוב ההשקעה שלי במ"ת שאני עובד איתך ומ"ת כזה לא מתאים לי. אני אולי ארשם בהמשך.[/quote]
Thou shall hammer your iron while it's glowing hot.
-
מצאתי הדלפה מהאנימה של פוקימון לגבי מנהיגת המכון רעל החדשה, מסתבר שהיא תופיע באנימה.
-
דניאל(לא אביזי), אני אמרתי לך מזמן (האקטסוקי עם תמונות בשמיים,כמו שיש את טובי אצל עומר של כל הביג'ואים(התמונות של הביג'ואים)
-
[QUOTE=LordAbizi;1324738]נו... מתמטיקה... היגיון.... HELLO?!
Thou shall hammer your iron while it's glowing hot.[/QUOTE]
מה לעזאזל? ובמוזר קלות התכוונתי למוזר מאוד..(ברמה שישמע לך אם אני אומר שהעין המרחפת פיצלה אותו לשלושה והפכה אותם לרובוטים)
-
[QUOTE=LordAbizi;1324738]נו... מתמטיקה... היגיון.... HELLO?!
Thou shall hammer your iron while it's glowing hot.[/QUOTE]
חחח אני עדיין לא הגעתי לקטע שזה מתחיל להיראה הגיוני בינתיים זה עדיין נראה כמו תרמית ענק שנועדה בשביל לדפוק את התלמידים ...
בכל מקרה אביזי במשחק שלך אני רוצה להיות swordman אבל לשנות קצת את הרעיון שרשמת בתיאור שלו זה אפשרי ?
-
[quote=מאסטר ליאון;1324741]מה לעזאזל? ובמוזר קלות התכוונתי למוזר מאוד..(ברמה שישמע לך אם אני אומר שהעין המרחפת פיצלה אותו לשלושה והפכה אותם לרובוטים)[/quote]
פרוש מילולי למשפט הקודם שלי: "עליך להכות בברזל בעודו חם."
ואם כך, אז זה פשוט "הגיוני" במובן שלך, שזה אומר, לפחות לי, "בלתי מובן בעליל", וזו כמובן תכונה לא רצויה.
@The Flupy
מתמטיקה מונעת על ידי היגיון. במתמטיקה אין דברים לא הגיוניים. הכל יפה ומסתדר.
ואני לא יודע למה אתה מתכוון כל כך בלשנות קצת את התיאור.
-
הדבר היחיד שמשגע יותר משההודעה האחרונה בנו"ד היא על ידי מישהו חסום, זה ש[b]שתי[/b] ההודעות האחרונות בנו"ד הן על ידי מישהו חסום
-
דניאל החתימתמן (זה כמו... כמו... לא יודע! אבל זה יוצר חתימות!) אתה יוצר חתימות רק עם תמונות קיימות? כי אם לא, אם אתה מצליח להכין לי חתימה של הדמות שלי במ"ת שלך, ברקע קונוהא מטושטש כזה ואת הדמות כאילו נשען על הצד של החתימה שפונה על מי שמסתכל עליה, כאילו הוא נשען על קיר שקוף, מביט לכיוון מי שמסתכל בחתימה ומסובב קונאי ביד אחת ומחזיק שוריקנים ביד השניה, אתה מלך :)
-
[QUOTE=LordAbizi;1324743]פרוש מילולי למשפט הקודם שלי: "עליך להכות בברזל בעודו חם."
ואם כך, אז זה פשוט "הגיוני" במובן שלך, שזה אומר, לפחות לי, "בלתי מובן בעליל", וזו כמובן תכונה לא רצויה.[/QUOTE]
לא,זה סתם קטע שחפרתי כשהפכתי לאוטאקו. אני ארשם כי נרשמתי ליותר מדי מ"תים על אנימות,תצפה לטופס ממני בקרוב. וכל עוד אני יכול להשתנות ולא להיות נוב (ואני לא נוב אבל קוראים לי נוב)כדאי לי לנצל את זה.
-
מאסטר ליאון, אזהרה בע"פ על דאבל פוסט.
-
[QUOTE=LordAbizi;1324743]
@The Flupy
מתמטיקה מונעת על ידי היגיון. במתמטיקה אין דברים לא הגיוניים. הכל יפה ומסתדר.
ואני לא יודע למה אתה מתכוון כל כך בלשנות קצת את התיאור.[/QUOTE]
אז מה זה אקסיומה? דבר שלא הוכח או הופרך, א אין שום דרך לדעת אם הוא מונע ע"י ההיגיון.
-
[quote=מאסטר ליאון;1324746]לא,זה סתם קטע שחפרתי כשהפכתי לאוטאקו. אני ארשם כי נרשמתי ליותר מדי מ"תים על אנימות,תצפה לטופס ממני בקרוב. וכל עוד אני יכול להשתנות ולא להיות נוב (ואני לא נוב אבל קוראים לי נוב)כדאי לי לנצל את זה.[/quote]
כן, אני די סקרן ביחס לטופס שלך. זה יעזור לי להעריך עד כמה הטופס המפחיד הזה מסנן נרשמים.
@ PizzaBlaster
ההסבר מלא קשור ללוגיקה מתמטית וזה קצת מסובך.
ברור שאם אתה לא קורא לטענות מסויימות "נכונות", אז אתה לא יכול להגיד יותר מדי. כל מה שאתה יכול להגיד זה דברים בסגנון "0=0", "אם משה הוא פיל, אז משה הוא פיל", "אם ארנב הוא חיה ואפשר להרוג חיות, אז אפשר להרוג ארנב", "כל דבר בעולם הוא המספר 5 או לא המספר 5".
אם רוצים להגיד דברים פחות מובנים מאליהם, אז חייבים להניח שיש דברים שהם לא "אמיתיים מעצם הניסוח שלהם", אבל הם כן אמיתיים, ואז אתה בודק, אם אני מניח שטענה מסויימת היא נכונה, מה אפשר ללמוד על העולם שלי. זו אקסיומה. טענה שאין סיבה שהיא תהיה נכונה, אבל קוראים לה נכונה. אז מקבלים תורה מתמטית שבודקת מה נכון מהטענה הזו. הטענה הזו היא אקסיומה לתורה הזו. אתה יכול גם לקחת טענה "שקרית לחלוטין", ולשים אותה כאקסיומה למשהו, אבל אז תקבל שכל דבר הוא נכון. קוראים לזה "הוכחה באופן ריק." נעזוב את זה. האקסיומות של הגיאומטריה הן טענות שהן לא "שקריות לחלוטין", ולכן מעניין לבדוק מה נכון בהן. קוראים ל-80 ומשהו אקסיומות של הגאיומטריה "אקסיומות", ואז בודקים מה נכון. מקבלים שבמשולש סכום זויות הוא פאי, וכו'. אחר כך בא אוילר (נראה לי), ואמר, לא, נניח שאיזשהי אקסיומה לא בדיוק מתקיימת. קיבלנו גיאומטריה אחרת. בסדר. אין בעיה.
-
[QUOTE=~Donphan~;1324747]מאסטר ליאון, אזהרה בע"פ על דאבל פוסט.[/QUOTE]
יותר נכון בע"י (על יד)
-
[QUOTE=LordAbizi;1324750]כן, אני די סקרן ביחס לטופס שלך. זה יעזור לי להעריך עד כמה הטופס המפחיד הזה מסנן נרשמים.[/QUOTE]
סקרן רע או סקרן טוב?(אני מתכוון ברקע מוזר אביזית)
יש לי בקשה אחת:אני אכתוב חלק בבוקר כי אז אני אלך לבית ספר וכשאני אחזור אשלים את הטופס.
-
אהממ המטרה שלי היא ליצור לוחם שלא יתמקד בכוח אלה במהירות ובנקודות התורפה של גוף האדם זה אפשרי ?