[QUOTE=Hit Man;1326703]אני חושב שיש לי מספיק חומר לפרק חדש בהישרדות פוקימונס חחחחחחח[/QUOTE]
או תראו מי נזכר ><"
Printable View
[QUOTE=Hit Man;1326703]אני חושב שיש לי מספיק חומר לפרק חדש בהישרדות פוקימונס חחחחחחח[/QUOTE]
או תראו מי נזכר ><"
יהיה מצחיק לראות את כל מה שקורה פה מתרחש על האי המוזר של הישרדות:
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=28208&highlight=%E4%E9%F9%F8%E3%E5%FA+%F4%E5%F7%E9%EE%E5%F0%F1[/url]
אלכס אמר את זה אני חושב
בבקשה,אתה מוזמן לכתוב.
[QUOTE=LordAbizi;1326697]אני לא יכול להיות בטוח, אבל נראה לי שההודעות נמחקו כך שעדיין רותם יוכל לראות אותן.[/QUOTE]
באמת איפה רותם? לא חבל שהוא מפספס את כל החגיגה?
שקד נשמה החתימה שלו ארוכה, וגם החתימה של סת גלזינגר ארוכה וגם של צ'רמר ארוכה. הם צריכים להקטין אותה, ולדעתי גם האחרים עם חתימה ארוכה צריכים להקטין אותה. ומי שאני לא יודע שהחתימה שלו ארוכה לא פעיל או לא פעיל רק בנו"ד, וזה עושה נזק לפחות אנשים ולכן אני מתייחס רק אליהם בנושא החתימה.
ד"א, גם החתימה שלך ארוכה מדי ויש לי מסמכים בנושא.
[QUOTE=Blackbeard;1326704]אתם אומרים דברים קשים למען האמת... לרדת על משתמש כמעט לעולם לא מוצדק...
מצב שבו היכל תהילה בבאן זה תמיד עצוב, אבל קצת קשה לי ללכת נגד זה... למרות שהוא צדק, עמית היה צריך לקצר תחתימה כי זה פשוט מעצבן... לא יודע מה להגיד.......[/QUOTE]
יש כאלה עם חתימות יותר ארוכות, והחתימה שלו הייתה באישור מוחלט
דניס התחיל בעיקר בגלל הצבע..
אם אתה רוצה להקפיץ את הישרדות,יש לך אישור ממני =]
[QUOTE=Hit Man;1326709]יהיה מצחיק לראות את כל מה שקורה פה מתרחש על האי המוזר של הישרדות:
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=28208&highlight=%E4%E9%F9%F8%E3%E5%FA+%F4%E5%F7%E9%EE%E5%F0%F1[/url][/QUOTE]
עזוב אותך תעשה סטרגייט בא לי אלקזם <3
[quote=ワンピース;1326713]יש כאלה עם חתימות יותר ארוכות, והחתימה שלו הייתה באישור מוחלט
דניס התחיל בעיקר בגלל הצבע..[/quote]
למי יש עוד חתימות ארוכות..?
החתימה של עמית בסדר....
[QUOTE=triner;1326712]באמת איפה רותם? לא חבל שהוא מפספס את כל החגיגה?
שקד נשמה החתימה שלו ארוכה, וגם החתימה של סת גלזינגר ארוכה וגם של צ'רמר ארוכה. הם צריכים להקטין אותה, ולדעתי גם האחרים עם חתימה ארוכה צריכים להקטין אותה. ומי שאני לא יודע שהחתימה שלו ארוכה לא פעיל או לא פעיל רק בנו"ד, וזה עושה נזק לפחות אנשים ולכן אני מתייחס רק אליהם בנושא החתימה.
ד"א, גם החתימה שלך ארוכה מדי ויש לי מסמכים בנושא.[/QUOTE]
אז שתהיה ארוכה, הבהרתי את הנקודה של העניין בכל מקרה (:
שלי ארוכה?? חתיכת חצוף, אני הורדתי חתימה אחת ומשפטים כדי שזה ירצה אנשים כמוך. חיימשלי אל תפתח את הספויילר
סטארגייט זה המון עבודה ואין לי זמן בימים אלה לנהל משחק תפקידים.
ליאור, אני לא מצליח להמשיך לקרוא נארוטו [COLOR="Yellow"]אחרי הקטע של סאסוקה[/COLOR]
משום מה יש לי מחסום קריאה XD
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326716]למי יש עוד חתימות ארוכות..?
החתימה של עמית בסדר....[/QUOTE]
לגלעד ולאדם בעיקר, אני מוכן להגיד לך אם יפריע לי בעיניים עוד. אמרתי שהיא בסדר, כי אתה אישרת לו, אני לא מתווכח על זה O:
ניתן לקצר את החתימה בספויילרים...ככה היא לא ארוכה...
אביב, אני ממש לא מצדיק אותו, אבל מצד שני אם עמית כל כך שוחר שלום, שמאמין שמלחמה ומריבות לא פותרת כלום, כאדיולוגיית אלוהיו, ג'ון לנון, מדוע הוא לא פתר ת'מריבה ישר ב"סבבה צודק, סליחה תותח, אין מה לכעוס, כל ישראל אחים, אשריך יאמלאך"?