ביי ביי ונדי
Printable View
ביי ביי ונדי
גיליתי גם באיזה מקרה היא עזרה ל-l
דור,חלאס עם זה,אתה יוצא יותר מעצבן מעמיטריד,קוראים לו משה ב-100% אלא אם כן הוא שיקר :S
הנה המקור שלי להאמין שהשם של STM זה חיים:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=7808[/URL]
תחפשו בנושא הזה את טופס ההרשמה של STM (פריט אספנים! משחק תפקידים שSTM נרשם אליו!) ותראו מה הוא כתב בשם. כמובן, זה לא אומר שום דבר, כי זה בסך הכל שם במשחק, אבל זה הדבר הכי קרוב לשם שיש לSTM...
[QUOTE=Protgas D. Ace;1398504]גיליתי גם באיזה מקרה היא עזרה ל-l
דור,חלאס עם זה,אתה יוצא יותר מעצבן מעמיטריד,קוראים לו משה ב-100% אלא אם כן הוא שיקר :S[/QUOTE]
חחח אי אפשר להיות יותר מעצבן מעמיטריד.
מתי הוא אמר שקוראים לו משה?
יכול להיות שהוא שיקר לשניכם
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398487]אוף לאן עומר הפושטק הזה נעלםםם?
הוא הבטיח לי קישור ):[/QUOTE]
גם לי
טוב, בעצם, כמו תמיד במצבים האלו שבהם יש מישהו שלא יודעים מי הוא באמת, טבעי להניח שstm הוא סוג של זטסו.
[QUOTE=LordAbizi;1398509]טוב, בעצם, כמו תמיד במצבים האלו שבהם יש מישהו שלא יודעים מי הוא באמת, טבעי להניח שstm הוא סוג של זטסו.[/QUOTE]
בגלל שאני לא יודע מה זה זטסו אני חושב שהוא יותר בסגנון של זברה תבונתית.
Fuck You Bruno
הרג לי את צ'אריזד המניאק איזה מזל שנשאר לי Revive אחד מה3 שהיו לי..
דוגטריו חסר תועלת בליגה.. לעולם אל תשתמשו בו גם הוא מת אבל לא נורא.. אבל סנורלקס וופוריאון וווילפלום שיחקו אותה!
אם לא וופוריאון הנאזלוק היה כישלון אבל ניצחתי וואי זה היה יותר קל ממה שחשבתי..
[QUOTE=Ilan;1398511]Fuck You Bruno
הרג לי את צ'אריזד המניאק איזה מזל שנשאר לי Revive אחד מה3 שהיו לי..
דוגטריו חסר תועלת בליגה.. לעולם אל תשתמשו בו גם הוא מת אבל לא נורא.. אבל סנורלקס וופוריאון וווילפלום שיחקו אותה!
אם לא וופוריאון הנאזלוק היה כישלון אבל ניצחתי וואי זה היה יותר קל ממה שחשבתי..[/QUOTE]
עברת את כל הליגה ?!
מזל טוב
אוףףףףףףףףףףףף בחייאת 64 מצלמות בתוך הבית ועדיין לא הצלחתם להיות בטוחים שזה לייט(ו)? נו באמת-_-
[QUOTE=mundo_master;1398517]מזל טוב[/QUOTE]
תזכיר לי שוב - מי אתה?
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398502]לא משה ולא חיים.
יוספי.[/QUOTE]
משה.
[QUOTE=LordAbizi;1398505]הנה המקור שלי להאמין שהשם של STM זה חיים:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=7808[/URL]
תחפשו בנושא הזה את טופס ההרשמה של STM (פריט אספנים! משחק תפקידים שSTM נרשם אליו!) ותראו מה הוא כתב בשם. כמובן, זה לא אומר שום דבר, כי זה בסך הכל שם במשחק, אבל זה הדבר הכי קרוב לשם שיש לSTM...[/QUOTE]
קוראים לו משה.
עומר אמר לי, ויש עוד פרט אחד שדורש הודעה משל עצמו.
[QUOTE=LordAbizi;1398509]טוב, בעצם, כמו תמיד במצבים האלו שבהם יש מישהו שלא יודעים מי הוא באמת, טבעי להניח שstm הוא סוג של זטסו.[/QUOTE]
קרעת אותי מצחוק עכשיו...
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398515]עברת את כל הליגה ?![/QUOTE]
כן.. בניסיון אחד אבל צ'אריזרד מת :( נגד ברונו אבל השתמשתי בREVIVE שנשאר לי אחרון.. שמותר לי היו לי 3 השתמשתי באחרים)
וזה לא שממש השתמשתי בצ'אריזרד אחר כך..
הליגה קלה רצח למי שלא בנאזלוק מה זה המחשב מפגר את לאנס כיסחתי רק עם וופוריאון וסנורלקס כולם רמות 53 כי התעצלתי.