חזרתי עכשיו מיומולדת של ידידה שלי..
היה כיף חח עזרתי שם לסדר עם חברים זה היה מסיבת הפתעה שהייתה במתנ"ס נוער..
Printable View
חזרתי עכשיו מיומולדת של ידידה שלי..
היה כיף חח עזרתי שם לסדר עם חברים זה היה מסיבת הפתעה שהייתה במתנ"ס נוער..
[QUOTE=mundo_master;1403682]זה כשאתה כותב תשובה ואחרי זה אתה מקריא אותה בקול מול בוחן אבל יש לך אפשרות לנסח מחדש ולהוסיף (ומסתבר שאני זכאי לזה)[/QUOTE]
תודה על הסבר,חשבתי שאני היחידי שיש לו את זה.
רק עכשיו אני קולט איזה אגדי ווקונג
כלכך באלי אותוו
[QUOTE=LordAbizi;1403683]קוראים לזה העתק, וזה פיזיקה. אני מדבר על מתמטיקה. אאההההה לא ענית לי, דיברת אל ליאור... MY BAD.
לא, פשוט הייתי צריך להוכיח ש - A2(15,7) = 32, הבעיה היא, שכמו כל הדברים בקורס הזה, אין באמת דרך לגשת לשאלות, הדרך היחידה לעשות ניחושים. ואמנם הצלחתי לנחש את מה שצריך לעשות, אבל זה היה כרוך בהרבה סבל.
ואגב, עוד מתקפה שכדאי אולי למחוק היא SELF DESTRUCT. כי כשאמנתי פוקימונים באדום אש, בטעות הייתי הורג את הג'יאודוד שלי ככה, אז פשוט מחקתי את המתקפה הזו.[/QUOTE]
אפשר למחוק בעליית רמה לא צריך מוחק מתקפות בשביל זה אה ו.. SELF DESTRUCTION הוא הסיוט של כל נאזלוקר :( למזלי אף אחד בצוות שלי לא נפל קורבן לזה..
[quote=Ilan;1403694]אפשר למחוק בעליית רמה לא צריך מוחק מתקפות בשביל זה אה ו.. SELF DESTRUCTION הוא הסיוט של כל נאזלוקר :( למזלי אף אחד בצוות שלי לא נפל קורבן לזה..[/quote]
אפשר למחוק בעליית רמה, אבל איזה פעמיים הרגתי את עצמי בגלל זה מבלי שהייתה לי בזמן הזה אפשרות ללמוד מתקפה, אז מכיוון שאני יכול וזה קל הלכתי למוחק ההתקפות. כלומר, SELF DESTRUCT זו מתקפה שזה לא כל כך מוזר שתרצה להפטר ממנה בהקדם האפשרי מהסט שלך.
[quote=Joey Tribbiani;1403684]יאללה פורנו באטרף
אלון אני שוקל בכובד ראש להעריץ אותך על הרעיון {•.•}[/quote]
הערצה זה דבר טוב, אני זה דבר טוב.. אז.. למה לא?
חחח רותם הרגע ניצח אותי בלול, ח"ח רותם D:
אמאשך
[QUOTE=Flupy;1403699]אמאשך[/QUOTE]
פלאפי ):
[QUOTE=Joey Tribbiani;1403684]יאללה פורנו באטרף
אלון אני שוקל בכובד ראש להעריץ אותך על הרעיון {•.•}[/QUOTE]
[QUOTE=Ahri;1403697]הערצה זה דבר טוב, אני זה דבר טוב.. אז.. למה לא?
חחח רותם הרגע ניצח אותי בלול, ח"ח רותם D:[/QUOTE]
אני אתן לך דוגמא למה להעריץ אותך זה רע:
אם אתה מחבר פלוס גדול, למינוס שהערך המוחלט שלו גדול יותר מהפלוס, תקבל מספר שלילי.
ככה גם במקרה שלך: להעריץ זה דבר טוב ++, אבל אתה זה דבר רע מאוד ---------------- וזה יוצר תופעה שלילית הנקראת הערצת kser, וככה נולדים הקיי אסים לעולם.
[QUOTE=PizzaBlaster;1403705]אני אתן לך דוגמא למה להעריץ אותך זה רע:
אם אתה מחבר פלוס גדול, למינוס שהערך המוחלט שלו גדול יותר מהפלוס, תקבל מספר שלילי.
ככה גם במקרה שלך: להעריץ זה דבר טוב ++, אבל אתה זה דבר רע מאוד ---------------- וזה יוצר תופעה שלילית הנקראת הערצת kser, וככה נולדים הקיי אסים לעולם.[/QUOTE]
חבר אתה חופר
[quote=PizzaBlaster;1403705]אני אתן לך דוגמא למה להעריץ אותך זה רע:
ככה גם במקרה שלך: להעריץ זה דבר טוב ++, אבל אתה זה דבר רע מאוד ---------------- וזה יוצר תופעה שלילית הנקראת הערצת kser, וככה נולדים הקיי אסים לעולם.[/quote]
תקבל מספר שלילי, אבל עדיין גדול יותר ממה שהתחלת ממנו... ARGUMENT INVALID. אולי יש לחשוב אם כך על הערצה כהכפלה במספר חיובי....
[QUOTE=Flupy;1403706]חבר אתה חופר[/QUOTE]
זה הדדי.
[QUOTE=LordAbizi;1403707]תקבל מספר שלילי, אבל עדיין גדול יותר ממה שהתחלת ממנו... ARGUMENT INVALID.[/QUOTE]
זה עדיין שלילי, ככה שזה יותר טוב מאלון עצמו, אבל זה עדיין רע.
[QUOTE=PizzaBlaster;1403708]זה הדדי.
[/QUOTE]
מי מכיר אותך בכלל
[QUOTE=Flupy;1403709]מי מכיר אותך בכלל[/QUOTE]
מסתבר שלא אתה.
[QUOTE=PizzaBlaster;1403711]מסתבר שלא אתה.[/QUOTE]
לך לישון ילד, כבר אחרי 8