[quote=火拳のエース;1406678]נו ברור,בגלל זה עושים עליך ריפורט ובגלל זה את קיבלת באן[/quote]
אבל אני כותבת לכולם ''יש לי דפיקה במשחק מתנתקת וחוזרת) (באנגלית) ורואים שאני חוזרת אחרי שנייה
חוצמזה במשחק האחרון נתנו לי את הדבר הזה של משתמש נחמדxd
Printable View
[quote=火拳のエース;1406678]נו ברור,בגלל זה עושים עליך ריפורט ובגלל זה את קיבלת באן[/quote]
אבל אני כותבת לכולם ''יש לי דפיקה במשחק מתנתקת וחוזרת) (באנגלית) ורואים שאני חוזרת אחרי שנייה
חוצמזה במשחק האחרון נתנו לי את הדבר הזה של משתמש נחמדxd
[QUOTE=Flupy;1406681]יש ):
תפרוס לי שטיח אדום בכניסה אני רוצה להגיש כמו נסיך
מגיע לך.[/QUOTE]
אני אפרוס מפית ):
[QUOTE=Tasha Godspell;1406688]אני אפרוס מפית ):[/QUOTE]
תמרח את התחת שלך בקצפת ):
[QUOTE=Flupy;1406696]תמרח את התחת שלך בקצפת ):[/QUOTE]
כל הקטע זה שאתה תמרח ):
אני אמרח את הפרצוף שלי ):
עומרי תענה אם אתה פה,
באיזה סדר הולכים עם פייט?
Vn, אנימה מה שזה לא יהיה, מה קודם?
[QUOTE=Tasha Godspell;1406701]עומרי תענה אם אתה פה,
באיזה סדר הולכים עם פייט?
Vn, אנימה מה שזה לא יהיה, מה קודם?[/QUOTE]
בפייט סטאי?
הVN יצא קודם (והוא מחולק לשלושה סיפורים) האנימה מתרכזת רק בסיפור הראשון, אבל משלבת בו חלקים מהסיפור השני והשלישי...
[QUOTE=geostri;1406702]בפייט סטאי?
הVN יצא קודם (והוא מחולק לשלושה סיפורים) האנימה מתרכזת רק בסיפור הראשון, אבל משלבת בו חלקים מהסיפור השני והשלישי...[/QUOTE]
פייט כסדרה בכללי
מה קודם, סטיי נייט או זירו?
כאילו, כרונולוגית קודם זירו
עם מה אבל יותר מומלץ להתחיל
[QUOTE=geostri;1406702]בפייט סטאי?
הVN יצא קודם (והוא מחולק לשלושה סיפורים) האנימה מתרכזת רק בסיפור הראשון, אבל משלבת בו חלקים מהסיפור השני והשלישי...[/QUOTE]
מה עם פייט זירו? לראות לפני שאני משחק ב-VN או אחרי?
[QUOTE=Tasha Godspell;1406704]מה עם פייט זירו? לראות לפני שאני משחק ב-VN או אחרי?[/QUOTE]
זה לא ממש משנה, רק בסיפור האחרון של F/SN אתה מגלה קצת יותר על מה שקרה בזירו...
ואפשר להתחיל מזירו ככה לחסוך כל מיני שאלות שיש לך במהלך הסדרה שכנראה יפתרו רק בזירו. (כמובן שאז יהיו לך שאלות שיפתרו רק בF/SN)
אני קודם קראתי F/SN ואז זירו, זה לא הפריע לי שהסדר הפוך. (לא ידעתי שזירו קיים עד שסיימתי את F/SN)
[QUOTE=nymph;1406682]אבל אני כותבת לכולם ''יש לי דפיקה במשחק מתנתקת וחוזרת) (באנגלית) ורואים שאני חוזרת אחרי שנייה
חוצמזה במשחק האחרון נתנו לי את הדבר הזה של משתמש נחמדxd[/QUOTE]
אם את עוזבת ליותר מ5 דקות ולא חוזרת עד סוף המשחק, רמת העזיבה שלך עולה ורשום לך במשחק leave.
כל פעמיים 3 בתוך שלושה שבועות את מקבלת באן, אם את עזבת משחק ואז חודש לא עזבת הוא לא נחשב יותר.
[QUOTE=geostri;1406705]זה לא ממש משנה, רק בסיפור האחרון של F/SN אתה מגלה קצת יותר על מה שקרה בזירו...
ואפשר להתחיל מזירו ככה לחסוך כל מיני שאלות שיש לך במהלך הסדרה שכנראה יפתרו רק בזירו. (כמובן שאז יהיו לך שאלות שיפתרו רק בF/SN)
אני קודם קראתי F/SN ואז זירו, זה לא הפריע לי שהסדר הפוך. (לא ידעתי שזירו קיים עד שסיימתי את F/SN)[/QUOTE]
כשאתה אומר "קראתי" אתה מתכוון ללייט נובל?
[QUOTE=Tasha Godspell;1406709]כשאתה אומר "קראתי" אתה מתכוון ללייט נובל?[/QUOTE]
הוא קורא וויז'ואל נובלז וזה וויז'ואל די מכובד ומוכר אז אני מניח שהוא מדבר על וויז'ואל ):
[QUOTE=Flupy;1406712]הוא קורא וויז'ואל נובלז וזה וויז'ואל די מכובד ומוכר אז אני מניח שהוא מדבר על וויז'ואל ):[/QUOTE]
הוא קורא הכל ):
[QUOTE=Tasha Godspell;1406713]הוא קורא הכל ):[/QUOTE]
אה ):