-
[QUOTE=Will O' Wisp;1493200][B][COLOR=#006400]דור @EDGAR ;
[/COLOR][/B][COLOR=#006400]אתה עוזב את זירת הקרב, סניזל מאחוריך. בינתיים אתה משאיר את ג'ואי עם הוולביט, שמשנה צורתו אל זורוארק.
[והנה לך פתרון הפליימטרוור שלא הצלחת להבין, טיפד]
אתה מביט על הליטוויק הפצוע, מאחוריך ההאונדום הגדול קורא ונוהם בחזקה.
האונדום שולח דופק אפילה עוצמתי אל עבר ליטוויק, שנראה כי לא ייברח מההתקפה.
סניזל חושבת במהרה ומשתמשת במערבולת, גורמת להתקפה לסגת הצידה.[/COLOR][COLOR=#cc0099]
[/COLOR][/QUOTE]
"יו האנדום בוא נרגיע" אני צועק לו ומחכה לתגובה שלו
במקרה והוא ימשיך לתקוף אני אורה לסניזל לתפוס אותו במערבולת פעם נוספת
-
[COLOR=#ff9999][SIZE=3][B]דניאל @EZ-STYLE ;
[/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff3366][SIZE=3][B]החלטתי לקבל אותך בתנאי שאני לא אקבל ברז, אז אני סומך עליך.
את ההתחלה אשלך לך בפרטי, ואבקש שתשלח את ההמשך בפרטי גם כן.
[SIZE=2]סיבה אתן לך אחר כך [;[/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff9999][SIZE=3][/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000ff][SIZE=3][B]
מייק @THE^CHARMANDER ;[/B][/SIZE][/COLOR]
נאזליף קופץ במהירות, מצליח להגיע בזמן אל הפוקימון הנופל.
הוא תופס אותו עם שתי ידיו, אך החום הנפלט ממנו עוצמתי ביותר - ולאחר מספר שניות נאזליף עוזב אותו בלית ברירה, וליטוויק נופל בחולשה על המדרכה הקשה. אתה, קורה וגרייס מתקדמים במהירות אל עבר הפוקימון בתוך ההילה הכחולה.
עכשיו מקרוב, נראה כי הפוקימון פצוע מאוד. 'איפה אני...', אתה שומע קול ממלמל, ומבין כי הוא מגיע ממנו.
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][B]רובי @RITSUKA^KUN ;[/B][/SIZE]
אקנס עוצרת במקומה, לא ברור אם היא מצליחה לשמוע את דבריך והאם היא מפוקסת מספיק.
הזובאט ממשיך להשתמש בעל קולי, "ואלפיקס, גל חום!", מורה הייזל.
ואלפיקס מכופפת את ראשה, ומאחוריה מגיע גל חום שגורם לזובאט וביבארל להידחף מעט אחורה. גל החום גורם לזובאט להפסיק עם מתקפת העל קולי, ואקנס מנצלת זאת לשימוש בצוות כפול.
במהרה כפיליה של אקנס מקיפים את הפוקימונים העוינים, ואז שועטים אל זובאט כאשר פיהם פתוח לרווחה וחושף שיניים קטנות וחדות. זובאט הקטן נפצע מהאקנס, וצונח על האדמה מעולף. הייזל פולטת אנחה, ונושמת לרווחה.
"ביבארל שלי יכול לטפל בכם גם לבדו!" מכריז הילד השני, וביבארל יוצר בשתי ידיו כדור מים גדול אל עבר ואלפיקס.
[SIZE=3][COLOR=#800080]
[B]לילי @ALICE ;[/B][/COLOR][/SIZE]
נראה כי ליטוויק מפחד, ולא מצליח לישון.
מביט לצדדים בחשד וחום ההילה הסגולה שלו איננה מרפה.
את מתחילה להתהלך בדרך המדושאת, ומחפשת אחר עץ שמניב פרי ויוכל לעזור לך.
לאחר מספר דקות חיפושים, את מוצאת עץ גדול אך פירותיו תקועים במעלה העץ, שם גם עומד לו פוקימון אשר מפגין בטחון, ואוכל לו מהפירות כאילו העץ של אבא שלו.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/56.gif[/IMG]
[SIZE=3][COLOR=#ffff00]
[/COLOR][COLOR=#cccc00][B]דניס ;[/B][/COLOR][COLOR=#ffff00][/COLOR][/SIZE]
אתה מוציא את ראפלט, שעדיין מעט פצוע אך יכול להילחם. פאנפי יוצא לצידו.
פאנפי לא מאבד שום רגע, ומתכדרר לכדור. הוא שועט אל עבר רטיקייט וחובט בו אחורה.
רטיקייט חוטף את המכה, אך מיד משסע את גופו של פאנפי ומעיף אותו אחורנית לצד ראפלט.
ג'ולטיק קופץ לצד ראפלט, ונראה כי סלינה מצטרפת לקרב. "חידוד טפרים!", אתה מורה לראפלט, בעוד אחד הרטטות קופץ עם בלימה לעברו. טפריו של ראפלט בוהקים באור צהוב-לבן, ונהיים מעט חדים וקשיחים יותר.
"ג'ולטיק, ניצוץ!" מורה סלינה, וג'ולטיק שולח הבזק חשמל די גדול ביחס לגופו - שמנטרל את הרטטה שהיה בדרך לראפלט.
ציפורניו של ראפלט עכשיו חדות, ומתקפותיו עלולות להיות קריטיות.
---
חידוד טפרים זה לא מתקפה פיזית.. אלא בוסט.
[COLOR=#006400][SIZE=3][B]
דור @EDGAR ;[/B][/SIZE][/COLOR]
האונדום לא רגוע, ושולח להביור לעברכם, סניזל מתחמקת ויוצרת מערבולת קטנה אל עבר האונדום, שמצליח לחמוק גם כן.
"הנה אתה", אתה שומע קול מאחורי האונדום, וחבורת אנשים מתקדמים לעברו.
שלוש בנות עם משקפי שמש וחולצות מכופתרות שחורות, וגם מכנסיים שחורים ארוכים.
לכל אחת מהן סיכה עם להבה על הציצי. "מה? עוד לא תפסת אותו?", נראת האישה הגבוהה יותר צועקת על האונדום, ומייחסת אפס חשיבות אליך ואל סניזל.
[COLOR=#ee82ee]
[SIZE=3][B]רון @YVELTALBLUE ;[/B][/SIZE][/COLOR]
שלא יקרה שוב, אם אתה מהפון תמחק את השמות שלהם 0:
אחרכך אני מקבל תלונות ממשתמשים כמו @EDGAR [:
--
אתה תופס את ארון בידיך, נראה שהוא ממש מבואס אך יכול להבין.
איימי עדיין תופסת בליטוויק. אתה שם לב כי הליטוויק שפולט הילה ורודה - פולט איתה חום, וחום רב.
אתה בעצמך נאלץ לזוז ולנוע קצת רחוק מאיימי כדי שלא להתחמם יותר מידי, ומשום מה איימי לא כלכך מושפעת מהדבר.
אתם מגיעים אל מרכז הפוקימונים לאחר כמה דקות של הליכה מהירה, ובעודכם מתקדמים לתוכו - הליטוויק מתעורר.
'מה? איפה אני? מה אתם עושים?' אתה שומע קול, ותוך רגעים בודדים אתה מבין שהקול בקע מליטוויק.
[SIZE=3][B][COLOR=#663300]אייס @TOTODILE ;[/COLOR]
[/B][/SIZE]אתה לא במ''ת שלי יותר.
[SIZE=3][B]
[COLOR=#ff0000]מליפאן ;[/COLOR][/B][/SIZE]
חבריך מהנהנים, ונראה כי בראשם עוברת אותה מחשבה בדיוק- WHAT THE HECK?
אתה בא לשאול כיצד עונים לדבר מה כזה, אך זואי בדיוק מתחילה לדבר. "א.אא..תה, אתה דיברת!" היא קוראת במלוא הרצינות, לא מבינה איזהוא קסם שה''מי אפל גורם לכך. אתם ממשיכים להביט בליטוויק, שמצליח לרחף כעת בכוחות עצמו.
'מה אני עושה פה?' הוא שואל שוב, 'איפה אני?', הוא מוסיף.
"מצאנו אותך.. היית פצוע.." ממלמל טובי, ומודה לנאטו על העבודה. בינתיים זואי ניגשת אליך ולוחשת באוזנך, "מה דעתך? שנשתף את הפרופסור? אני לא יודעת מה לחשוב לגבי זה.."
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1494318][COLOR=#ff9999][SIZE=3][B]
[SIZE=3][B]רון @YVELTALBLUE ;[/B][/SIZE][/COLOR]
שלא יקרה שוב, אם אתה מהפון תמחק את השמות שלהם 0:
אחרכך אני מקבל תלונות ממשתמשים כמו @EDGAR [:
--
אתה תופס את ארון בידיך, נראה שהוא ממש מבואס אך יכול להבין.
איימי עדיין תופסת בליטוויק. אתה שם לב כי הליטוויק שפולט הילה ורודה - פולט איתה חום, וחום רב.
אתה בעצמך נאלץ לזוז ולנוע קצת רחוק מאיימי כדי שלא להתחמם יותר מידי, ומשום מה איימי לא כלכך מושפעת מהדבר.
אתם מגיעים אל מרכז הפוקימונים לאחר כמה דקות של הליכה מהירה, ובעודכם מתקדמים לתוכו - הליטוויק מתעורר.
'מה? איפה אני? מה אתם עושים?' אתה שומע קול, ותוך רגעים בודדים אתה מבין שהקול בקע מליטוויק.
[/QUOTE]
כרצונך שליט המבוך
~~~~~~~~~~~
"מה... זה?" אשאל. 'לאלאלאלא. זה [B]לא[/B] קורה עכשיו. הליטוויק הזה [B]לא[/B] דיבר כרגע. בטח יש לי הזיה או משהו מהקרב'. בצעדים רגועים ומתוחים אגש לאיימי ואלחש לה:"גם את שמעת אותו?". אם גם היא, אומר לליטוויק דאך המחשבה כי הוא דיבר איתי כך ולא בא לי לצאת מאותגר מילולית:'שלום לך ליטוויק, או ליטוויקית, או לא יודע כבר. אני רון וזו איימי, ולקחנו אותך למרכז הפוקימונים בחשש שאת/ה זקוק/ה לטיפול (בבקשה תפתור את הבעיה המגדרית הזו מהר). את/ה בסדר?'
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1494318][SIZE=3][B][COLOR=#ff0000]מליפאן ;[/COLOR][/B][/SIZE]
חבריך מהנהנים, ונראה כי בראשם עוברת אותה מחשבה בדיוק- WHAT THE HECK?
אתה בא לשאול כיצד עונים לדבר מה כזה, אך זואי בדיוק מתחילה לדבר. "א.אא..תה, אתה דיברת!" היא קוראת במלוא הרצינות, לא מבינה איזהוא קסם שה''מי אפל גורם לכך. אתם ממשיכים להביט בליטוויק, שמצליח לרחף כעת בכוחות עצמו.
'מה אני עושה פה?' הוא שואל שוב, 'איפה אני?', הוא מוסיף.
"מצאנו אותך.. היית פצוע.." ממלמל טובי, ומודה לנאטו על העבודה. בינתיים זואי ניגשת אליך ולוחשת באוזנך, "מה דעתך? שנשתף את הפרופסור? אני לא יודעת מה לחשוב לגבי זה.."[/QUOTE]
"right, זה רעיון טוב. אבל רק רגע." אענה לזואי. "אתה בעיר ונדרטרוף. מצאנו אותך בשיח, פצוע. אנחנו לא יודעים מה לעשות איתך. אם יש משהו שאתה רוצה להסביר לנו, הסבר כעת. אם לא, ננסה להבין מה לעשות איתך בעצמנו. איננו מתכוונים לפגוע בך, כי אם היינו רוצים לפגוע בך כבר היינו פוגעים בך. לכן אם אתה רוצה אתה יכול לסמוך עלינו." אומר בקול רם, ואחכה קצת. אם הוא יענה לזה.. אז אני אגיב בהתאם. אם לא, אני אוציא את הטלפון ואחייג לפרופסור.
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1494318]
[SIZE=3][COLOR=#ffff00]
[/COLOR][COLOR=#cccc00][B]דניס ;[/B][/COLOR][/SIZE]
אתה מוציא את ראפלט, שעדיין מעט פצוע אך יכול להילחם. פאנפי יוצא לצידו.
פאנפי לא מאבד שום רגע, ומתכדרר לכדור. הוא שועט אל עבר רטיקייט וחובט בו אחורה.
רטיקייט חוטף את המכה, אך מיד משסע את גופו של פאנפי ומעיף אותו אחורנית לצד ראפלט.
ג'ולטיק קופץ לצד ראפלט, ונראה כי סלינה מצטרפת לקרב. "חידוד טפרים!", אתה מורה לראפלט, בעוד אחד הרטטות קופץ עם בלימה לעברו. טפריו של ראפלט בוהקים באור צהוב-לבן, ונהיים מעט חדים וקשיחים יותר.
"ג'ולטיק, ניצוץ!" מורה סלינה, וג'ולטיק שולח הבזק חשמל די גדול ביחס לגופו - שמנטרל את הרטטה שהיה בדרך לראפלט.
ציפורניו של ראפלט עכשיו חדות, ומתקפותיו עלולות להיות קריטיות.
---
חידוד טפרים זה לא מתקפה פיזית.. אלא בוסט.
[/QUOTE]
בכלל לא זוכר שהגבתי את התגובה הקודמת o.O
--
״סטופ כדור הארץ!״ ארוץ בנפנוף ידיים למרכז הקרב ״למה אנחנו נלחמים? פוקימונים מסוג נורמאל לא יכולים לפגוע בליטוויק! הוא פשוט יכול לעבור דרך קיר כמו רוח רפאים ישנה וטובה!״
״ובכלל- אנחנו כולנו אחים בני אדם ורטטות!״ אשא נאום חוצב לבבות ״לפני שנים רבות חיינו בהרמוניה אבל הכל השתנה כשפוקימוני האש התחילו לתקוף!!! רק אני השולט בשני הפוקימונים יכול להחזיר את האיזון בין בני האדם והרטטות!״
״אתה!״ אצביע על רטטה בעודי ממשיך את הנאום המרגש עד כדי דמעות ״מי הביא לך את הברי הראשון שלך? מי הרג את אח שלך כשהוא גילה אותו מכרסם את הצירים של הדלת בשירותים? ממי אתה משיג אוכל קל? מי שם לך מלכודות והופך לך את החיים למעניינים?״
״ואת!״ אושיט את ידי אל רטיקייט וארים גבות בצורה מטרידה ״אל תשכחי שאנחנו אוהבים אותך! מאו-ו-ו-וד אוהבים אותך ואפילו בצורה לא בריאה שהטבע לא התכוון שתקרה!! אין לנו מה לריב! אנחנו כולנו אחים! חברים! משפחה!״
״יש לי חלום! שבו כולנו נולדנו שווים! רטטות והאדם! האדם והרטיקייטים! ביחד נאחוז ידיים ונצעד ברגע רומנטי אל השקיעה! כי ההרמוניה חזרההההההההההההההה״
[IMG]https://media.giphy.com/media/sFxpsgRY3QzxC/giphy.gif[/IMG]
״עכשיו! זמן לבאולינג! אלמנט ההפתעה היר איי קום״ אצעק את זה כי אני יודע שרטטות תמיד הבריזו משיעורי אנגלית אז הן לא מבינות ״פנפי תתגלגל מאחורינו ותקפוץ מעל רפלט! תפגע הרטטות עם הגלגול! אני רוצה לראות כאן סטרייק!״
״רפלט מתקפת זעם על רטיקייט! גוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגוגו!״
-
[SIZE=3][COLOR=#800080]
[B]לילי @ALICE ;[/B][/COLOR][/SIZE]
נראה כי ליטוויק מפחד, ולא מצליח לישון.
מביט לצדדים בחשד וחום ההילה הסגולה שלו איננה מרפה.
את מתחילה להתהלך בדרך המדושאת, ומחפשת אחר עץ שמניב פרי ויוכל לעזור לך.
לאחר מספר דקות חיפושים, את מוצאת עץ גדול אך פירותיו תקועים במעלה העץ, שם גם עומד לו פוקימון אשר מפגין בטחון, ואוכל לו מהפירות כאילו העץ של אבא שלו.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/56.gif[/IMG]
'שיט' אחשוב מעט בתסכול. אסרוק במוחי את כל הפוקימונים שלי והאפשרויות שלפניי ובסוף אחליט. "צ'ירובי!" אצעק ואקרא לצ'ירובי "תשתמשי במשיכה, ותבקשי ממאנקי כמה פירות" אלחש לה בשקט בתקווה שזה יפעל והמאנקי יעזור אותנו בשקט.
-
[QUOTE] מייק The Charmander ;
נאזליף קופץ במהירות, מצליח להגיע בזמן אל הפוקימון הנופל.
הוא תופס אותו עם שתי ידיו, אך החום הנפלט ממנו עוצמתי ביותר - ולאחר מספר שניות נאזליף עוזב אותו בלית ברירה, וליטוויק נופל בחולשה על המדרכה הקשה. אתה, קורה וגרייס מתקדמים במהירות אל עבר הפוקימון בתוך ההילה הכחולה.
עכשיו מקרוב, נראה כי הפוקימון פצוע מאוד. 'איפה אני...', אתה שומע קול ממלמל, ומבין כי הוא מגיע ממנו. [/QUOTE]
אני אוציא את הפוקדור שלי ואציע אותו לליטוויק. "קדימה חבר, אני פה! אני אעזור לך ואגן עליך ואף אחד לא יפגע בך, אבל אתה פצוע וחולה, אז בוא!"
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1494318][COLOR=#006400][SIZE=3][B]דור @EDGAR ;[/B][/SIZE][/COLOR]
האונדום לא רגוע, ושולח להביור לעברכם, סניזל מתחמקת ויוצרת מערבולת קטנה אל עבר האונדום, שמצליח לחמוק גם כן.
"הנה אתה", אתה שומע קול מאחורי האונדום, וחבורת אנשים מתקדמים לעברו.
שלוש בנות עם משקפי שמש וחולצות מכופתרות שחורות, וגם מכנסיים שחורים ארוכים.
לכל אחת מהן סיכה עם להבה על הציצי. "מה? עוד לא תפסת אותו?", נראת האישה הגבוהה יותר צועקת על האונדום, ומייחסת אפס חשיבות אליך ואל סניזל.
[COLOR=#ee82ee]
[/COLOR][/QUOTE]
"דאיימ דיי אר פאן"
[IMG]http://cdn.meme.am/instances/55465693.jpg[/IMG]
אני אומר ופונה לגברות
"תראו, אני חייב להגן על הליטוויק הזה because of reasones אז או שאני אוציא את הבארון שלי שיעיף את הhell dog שלך או שתעזבו אותנו לנפשנו" אני אומר, מכין את הפוכדור של בארון ומסמן לסניזל להיכנס לעמדת הגנה
"יו ג'ואי פאק יו 'תה לא בא לעזור?" אני צועק על הנער החביב
-
[U]רון || @THEHELIOLISK || מרכז רסטבורו || 13:00
[/U]איימי מהנהנת במבט מהורהר. "גם קודם חשבתי ששמעתי משהו.. לא ייתכן שזה הוא!".
אתה מציג אתכם, ואיימי מוסיפה "מצאתי אותך שם בחוץ, מה קרה? מי פגע בך? איך אתה מרגיש?"
ליטוויק המטושטש מביט בכם במבט מבולבל, 'אני לא.. לא יודע..'
אתם מתחילים להתקדם אל תוך המכון, ונראה שליטוויק העייף נרדם שוב בידיה של איימי. אתם מתקדמים אל עבר דלת הפתיחה, כשלפתע האור הורוד של ליטוויק זוהר שוב ומעיר אותו- לא נותן לו להיכנס אל מרכז הפוקימונים.
'מה אתם עושים?!' הוא שואל בחשש, 'אני רוצה הביתה! קחו אותי הביתה!' הוא קורא, ומנסה לרחף מידיה של איימי בכשל.
[RIGHT][COLOR=#333333]"right, זה רעיון טוב. אבל רק רגע." אענה לזואי. "אתה בעיר ונדרטרוף. מצאנו אותך בשיח, פצוע. אנחנו לא יודעים מה לעשות איתך. אם יש משהו שאתה רוצה להסביר לנו, הסבר כעת. אם לא, ננסה להבין מה לעשות איתך בעצמנו. איננו מתכוונים לפגוע בך, כי אם היינו רוצים לפגוע בך כבר היינו פוגעים בך. לכן אם אתה רוצה אתה יכול לסמוך עלינו." אומר בקול רם, ואחכה קצת. אם הוא יענה לזה.. אז אני אגיב בהתאם. אם לא, אני אוציא את הטלפון ואחייג לפרופסור.[/COLOR][/RIGHT][U]
מליפאן || @LordAbizi || העיירה ונדרטרוף || 17:40
[/U]אתה בוחר לחבור לרעיונה של זואי עוד רגע, ופונה אל ליטוויק- מסביר לו מה קרה.
'מה?..', הוא שואל בקול תמוה, ומביט אל עבר המערה שניתנת בקושי לראייה.
'הם רדפו אחריי..' הוא ממלמל בשקט, 'פוקימון שחור.. גדול..', הוא מוסיף והילתו האדומה גוברת מעט, עולה בטמפ'.
'הם לקחו אותנו!' הוא קורא, וההילה גוברת שוב. 'אני.. אני ברחתי.. איפה השאר?', הוא שואל באותו קול חולמני.
"מי לקחו אותך? מי זה השאר?" שואל טובי, בבלבול. נראה כי ליטוויק מתאמץ להיזכר ולהסביר, אך מתקשה.
"אולי מוטב שתנוח..", ממלמלת זואי אל ליטוויק ומביטה לעברך, מציינת כי הגיע הזמן להתקשר אל הפרופ'.
אתה מתקשר, והפרופ' עונה במעט עייפות. "כן מליפאן, מה שלומך?"[U]
מייק || @THE^CHARMANDER || מרכז רסטבורו || 13:00[/U]
אתה מוציא פוכדור לעבר ליטוויק, אך הוא לא בדיוק מבין מה אתה רוצה. הוא גם לא מבין מה אתה עושה שם.
'מה אתם רוצים ממני?' הוא שואל בכעס, ומנסה לסגת מעט אחורה. "כלום.. רק רצינו לעזור!", מוחה גרייס מהצד.
אתה מביט בעיניו של ליטוויק ורואה כי הפוקימון הפצוע באמת מרגיש דפנסלס, ופוחד.
[U]
דור || @EDGAR || דרך 1 || 12:40[/U]
הבחורות מייחסות כלפיך אפס חשיבות, שוב.
אתה נובח אל ג'ואי אשר נראה כי נמלט לפני זמן רב, והשאיר אחריו עננת אבק.
סניזל עומדת בעמדת הגנה, ואתה אוחז בפוכדור של הבארון. "האונדום, קח אותו!", מורה הגבוהה, והאונדום אוחז בליטוויק במהירות עם זוג ניביו, מתחיל לצעוד חזרה אל גבירתו. "סניזל!", היא צועקת, ומעלה את שתי ידיה כלפי מעלה - יוצרת מאין חנית קרח, ומתחילה לשחק ולהעביר אותה בין שתי ידיה. היא זורקת את החנית כלפי האונדום, שנפגע ועוזב את ליטוויק, מניח אותו שם. "האאאר..", הוא נוהם, ומביט אל ליטוויק במבט זועם וכעוס.
אגב, ליטוויק למדה חנית קרח.
[U]
דניס || @דניס^זה^אני || סמטה ברסטבורו || 13:00
[/U]פאנפי מתגלגל, שועט אל עבר שתי הרטטה שקופצים לצדדים- מנסים להתחמק, אך בכשל, ומועפים הצידה.
בינתיים ראפלט מכה ברטיקייט עם מקורו, פעם אחר פעם, מנסה להתחמק מהזנב הגדול והמאיים שלו.
"קייט!", הוא נוהם, ומצליח לתפוס אותו לבסוף עם הזנב.
שיניו של רטייקיט גודלות, והוא 'נוגס' בראפלט שצווח מכאבים.
[U]לילי || @ALICE || צפון רסטבורו || 17:10[/U]
את חושבת במהרה, ולאחר סקירת אפשרויותייך בוחרת לשלוח את צ'רובי החוצה.
צ'רובי יוצאת בקריאה, ומחייכת לעברך עם חיוך קורן.
היא שולחת מספר לבבות אל עבר מאנקי, שבמהרה מגיש לה מספר פירות בחיוך רחב ומאושר.
את אוספת את הפירות ומודה למאנקי, ומתחילה להתקדם אל עבר ליטוויק כשלפתע את מבחינה שמשהו לא כשורה.
את מתקדמת במהרה, ורואה שסביב שון וקאיטו עומדים להם מספר פוקימונים, ושני מאמנים עם דפוס לבוש שחור ומשקפי שמש, מכנסיהם וזקטיהם שחורים וארוכים. "קדימה, תביא אותו האונדום" אומר הבחור הגבוה יותר, ופוקימון מגיע מאחוריו, ותופס את ליטוויק בשיניו. בינתיים נראה ששון וקאיטו לא מבינים מה קורה גם כן, ותקועים בין שלושת הפוקימונים האחרים.
לצד קאיטו יושבת סאנדייל, נראה שהוא שוקל להילחם את דרכו החוצה.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/229.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/262.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/262.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/262.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1494538]
[U]
דניס || @דניס^זה^אני || סמטה ברסטבורו || 13:00
[/U]פאנפי מתגלגל, שועט אל עבר שתי הרטטה שקופצים לצדדים- מנסים להתחמק, אך בכשל, ומועפים הצידה.
בינתיים ראפלט מכה ברטיקייט עם מקורו, פעם אחר פעם, מנסה להתחמק מהזנב הגדול והמאיים שלו.
"קייט!", הוא נוהם, ומצליח לתפוס אותו לבסוף עם הזנב.
שיניו של רטייקיט גודלות, והוא 'נוגס' בראפלט שצווח מכאבים.
[/QUOTE]
מילה אהבתי תעיצוב
למה התעלמת מהנאום המרגש השקעתי
--
״רפלט עבודה טובה, תחזור!״ אשלוף את הפוקדור של רפלט ״נונונו את לא יודעת שעכברים לא אוכלים עוף? זה משמין!״
״נו יאלה סוזי״ אגיד לסלינה ״קדימה קדימה צריך לסיים את הקרב המיותר הזה תזיזי תטוסיק ותטפלי ברטטות אני ופנפי ניקח את הraid boss כי אנחנו עוד מעט מתקבלים לליגת האגדות במקום בארון נאשור״
״פנפי תשתמש בדחיפה על שמנצ'יק!״ אצביע על הרטיקייט ״ואז קרן סולארית!״
-
[U]לילי || @ALICE || צפון רסטבורו || 17:10[/U]
את חושבת במהרה, ולאחר סקירת אפשרויותייך בוחרת לשלוח את צ'רובי החוצה.
צ'רובי יוצאת בקריאה, ומחייכת לעברך עם חיוך קורן.
היא שולחת מספר לבבות אל עבר מאנקי, שבמהרה מגיש לה מספר פירות בחיוך רחב ומאושר.
את אוספת את הפירות ומודה למאנקי, ומתחילה להתקדם אל עבר ליטוויק כשלפתע את מבחינה שמשהו לא כשורה.
את מתקדמת במהרה, ורואה שסביב שון וקאיטו עומדים להם מספר פוקימונים, ושני מאמנים עם דפוס לבוש שחור ומשקפי שמש, מכנסיהם וזקטיהם שחורים וארוכים. "קדימה, תביא אותו האונדום" אומר הבחור הגבוה יותר, ופוקימון מגיע מאחוריו, ותופס את ליטוויק בשיניו. בינתיים נראה ששון וקאיטו לא מבינים מה קורה גם כן, ותקועים בין שלושת הפוקימונים האחרים.
לצד קאיטו יושבת סאנדייל, נראה שהוא שוקל להילחם את דרכו החוצה.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/229.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/262.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/262.gif[/IMG][IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen5/blackwhite_animated_front/262.gif[/IMG][/QUOTE]
נתתי מספרים שיהיה לי מסודר חח
~~~
"שיט" אסנן בשקט. אוציא את הפוקימונים שלי מהפוקדורים שלהם. "מאריפ, הלם חשמלי ובלימה על מייטהינה1, צ'ירובי תשתמשי במשיכה ועלים קסומים על מייטהינה2, זיגזגון תשתמש בחפירה, וישר בלימה על מיטהינה 3 וספל-אקדח מים על הונדום, אל תיפגע בליטוויק!" הורה לכולם, מנסה לשמור על קור רוח. סאנדייל, אל תדאגי, את יכולה לתקוף!" אצעק לסאנדייל.
-
[QUOTE] מייק || The Charmander || מרכז רסטבורו || 13:00
אתה מוציא פוכדור לעבר ליטוויק, אך הוא לא בדיוק מבין מה אתה רוצה. הוא גם לא מבין מה אתה עושה שם.
'מה אתם רוצים ממני?' הוא שואל בכעס, ומנסה לסגת מעט אחורה. "כלום.. רק רצינו לעזור!", מוחה גרייס מהצד.
אתה מביט בעיניו של ליטוויק ורואה כי הפוקימון הפצוע באמת מרגיש דפנסלס, ופוחד.[/QUOTE]
[video]https://youtu.be/JWRx9VkuTSs[/video]
"ספירו אתם יודעים מי אני? אני אש קטצ׳אם מהעיר פאלט..." בכזה טון אני רוצה שתקרא את התגובה חח
~
"ליטוויק, אני פה בשבילך, כולנו פה בשבילך! אני רואה שאתה נמצא בצרה כלשהי ואני רוצה להגן עליך מפניך, אני מבטיח לך שהכל יהיה בסדר, אנחנו כולנו פה חברים, נכון נאזליף? קורה?" אני יודע שהם יאשרו את הדברים ואראה פנים נאמנות. אני אחליט שאין זמן לבזבוזים, הוא זקוק לעזרה מידית. על אף החום, אתקרב לעברו, צעד אחר צעד, איטי אבל בוטח, מושיט את ידיי לפנים. מראה שפת גוף פתוחה. "יש לי את היכולת להגן עליך, אתה פשוט צריך לבוא איתי, פשוט עד למרכז הפוקימונים כדי שתקבל טיפול ראשוני ואז נטפל בבעיה!" אגיע הכי קרוב שגופי מאפשר לי, ואם זה פיסיקלי אפשרי אחבק אותו, אם הוא כמובן ייתן לי. למרות הכאב!
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1494538][U]מליפאן || @LordAbizi || העיירה ונדרטרוף || 17:40
[/U]אתה בוחר לחבור לרעיונה של זואי עוד רגע, ופונה אל ליטוויק- מסביר לו מה קרה.
'מה?..', הוא שואל בקול תמוה, ומביט אל עבר המערה שניתנת בקושי לראייה.
'הם רדפו אחריי..' הוא ממלמל בשקט, 'פוקימון שחור.. גדול..', הוא מוסיף והילתו האדומה גוברת מעט, עולה בטמפ'.
'הם לקחו אותנו!' הוא קורא, וההילה גוברת שוב. 'אני.. אני ברחתי.. איפה השאר?', הוא שואל באותו קול חולמני.
"מי לקחו אותך? מי זה השאר?" שואל טובי, בבלבול. נראה כי ליטוויק מתאמץ להיזכר ולהסביר, אך מתקשה.
"אולי מוטב שתנוח..", ממלמלת זואי אל ליטוויק ומביטה לעברך, מציינת כי הגיע הזמן להתקשר אל הפרופ'.
אתה מתקשר, והפרופ' עונה במעט עייפות. "כן מליפאן, מה שלומך?"[/QUOTE]
"שלומי בסדר ומעט מבולבל פרופסור. מה שאני אספר לך עכשיו עלול להישמע מוזר, אבל אנא תן לי לסיים לדבר. אני נמצא כעת בעיר ונדרטרוף, ונתקלתי בליטוויק המסוגל המסוגל לתקשר בטלפתיה. גם הלהבה שלו בצבע כתום ולא סגול, והוא ממלמל משהו על פוקימון שחור גדול שניסה ללכוד אותם. האם משהו מזה הגיוני במידה מסויימת לך?" אשאל, מודע לכמה הזוי שזה נשמע.
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1494318]
[SIZE=3][B]רובי @RITSUKA^KUN ;[/B][/SIZE]
אקנס עוצרת במקומה, לא ברור אם היא מצליחה לשמוע את דבריך והאם היא מפוקסת מספיק.
הזובאט ממשיך להשתמש בעל קולי, "ואלפיקס, גל חום!", מורה הייזל.
ואלפיקס מכופפת את ראשה, ומאחוריה מגיע גל חום שגורם לזובאט וביבארל להידחף מעט אחורה. גל החום גורם לזובאט להפסיק עם מתקפת העל קולי, ואקנס מנצלת זאת לשימוש בצוות כפול.
במהרה כפיליה של אקנס מקיפים את הפוקימונים העוינים, ואז שועטים אל זובאט כאשר פיהם פתוח לרווחה וחושף שיניים קטנות וחדות. זובאט הקטן נפצע מהאקנס, וצונח על האדמה מעולף. הייזל פולטת אנחה, ונושמת לרווחה.
"ביבארל שלי יכול לטפל בכם גם לבדו!" מכריז הילד השני, וביבארל יוצר בשתי ידיו כדור מים גדול אל עבר ואלפיקס.
[/QUOTE]
"אקנס קדימה תנסי להקשיח את הזנב שלך ולהדוף את כדור המים הזה!" אקרא בבהלה "בכל אופן קפצי לעברו ותככרכי עליו בחוזקה ותנשכי אותו היישר בפרצופו!"
-
[QUOTE=Will O' Wisp;1494538][U]רון || @THEHELIOLISK || מרכז רסטבורו || 13:00
[/U]איימי מהנהנת במבט מהורהר. "גם קודם חשבתי ששמעתי משהו.. לא ייתכן שזה הוא!".
אתה מציג אתכם, ואיימי מוסיפה "מצאתי אותך שם בחוץ, מה קרה? מי פגע בך? איך אתה מרגיש?"
ליטוויק המטושטש מביט בכם במבט מבולבל, 'אני לא.. לא יודע..'
אתם מתחילים להתקדם אל תוך המכון, ונראה שליטוויק העייף נרדם שוב בידיה של איימי. אתם מתקדמים אל עבר דלת הפתיחה, כשלפתע האור הורוד של ליטוויק זוהר שוב ומעיר אותו- לא נותן לו להיכנס אל מרכז הפוקימונים.
'מה אתם עושים?!' הוא שואל בחשש, 'אני רוצה הביתה! קחו אותי הביתה!' הוא קורא, ומנסה לרחף מידיה של איימי בכשל.
[/QUOTE]
סורי שנעלמתי היו לי כל מיני מחנות ומבחנים
יפה העיצוב החדש
~~~~~~~~~~~~~~~~~
'הכל בסדר' אחשוב ואלטף בעדינות את גוף השעווה שלו. 'אם רק תוכל להסביר לי איפה הבית שלך, יותר מנשמח להחזיר אותך אליו'. אסמן לאיימי שהוא נראה לי פוקימון ילד, אך בלי מילים או לחשוב על כך כדי שלא יבינני.