-
האם אתה לא "גיל הגמל הרגיל" - מי שפעם הכינוי שלו כלל את המילה "פיצה" בכל מיני הטיות?
אני מזהה לפי זה שפתחת את המשחקים בחת"ם של guild wars שמאוד סקרנו אותי אבל לא עברו כל כך את שלב ההתחלה לעולם...
שתדע לך שהדמויות שאתה (ושאר השחקנים) יצרו בשביל המשחק שלי against the jammuza הפכו ל-b squad וזכו לזמן מסך לא מבוטל לקראת הסוף של מרטין סטורי!
-
היו לגיל הרבה יותר הודעות והוא לא שינה ניק נראה לי
-
לדעתי גיל החליף כמה כינויים, אבל להסתכל על הנושאים שפתח המשתמש זה די מזהה חד ערכי.
-
-
טוב, ארור אהיה. הזיכרון שלי בגד בי. אני לא יכול לסבול את הכישלון הזה.
-
זה בסדר, חוץ מדי פעם בחת"מ (שהלוואי והיה פעיל עדיין) לא הייתי ממש פעיל בעצמי בפורום אז לא ציפיתי להשאיר חותם
-
[COLOR=#333333][FONT=Verdana]האמת שאני לא זוכר המוןןןן דברים מהפורום. לא זוכר 99.99% מהמשתמשים, לחלקם זוכר רק לפי הכינוי שלא השתנה במשך המון שנים. לדוגמא אביזי אני לא זוכר בכלל מהתקופה שהפורום היה פעיל אלא רק מהתקופה שהפורום כבר הפסיק להיות פעיל חח[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana]מה שכן, אני זוכר שפגשתי את נדובי ההגי במציאות כשהייתי בקורס משתחררים של צה"ל והוא זיהה אותי רק לפי השם והעיר שבה אני גר[/FONT][/COLOR]
-
-
[QUOTE=YoRt3m;1514987][COLOR=#333333][FONT=Verdana]האמת שאני לא זוכר המוןןןן דברים מהפורום. לא זוכר 99.99% מהמשתמשים, לחלקם זוכר רק לפי הכינוי שלא השתנה במשך המון שנים. לדוגמא אביזי אני לא זוכר בכלל מהתקופה שהפורום היה פעיל אלא רק מהתקופה שהפורום כבר הפסיק להיות פעיל חח[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana]מה שכן, אני זוכר שפגשתי את נדובי ההגי במציאות כשהייתי בקורס משתחררים של צה"ל והוא זיהה אותי רק לפי השם והעיר שבה אני גר[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
רגע, מה איתי?
-
זוכר אותך רק מאז שהפורום כבר דעך
-
יש מצב, אני בקושי זוכר את עצמי בתקופה ההיא
-
[QUOTE=YoRt3m;1514987][COLOR=#333333][FONT=Verdana]האמת שאני לא זוכר המוןןןן דברים מהפורום. לא זוכר 99.99% מהמשתמשים, לחלקם זוכר רק לפי הכינוי שלא השתנה במשך המון שנים. לדוגמא אביזי אני לא זוכר בכלל מהתקופה שהפורום היה פעיל אלא רק מהתקופה שהפורום כבר הפסיק להיות פעיל חח[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana]מה שכן, אני זוכר שפגשתי את נדובי ההגי במציאות כשהייתי בקורס משתחררים של צה"ל והוא זיהה אותי רק לפי השם והעיר שבה אני גר[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני זוכר את הסיפור הזה חחחחחחח
-
היום נדהמתי לגלות שלאתר סלבי יש עדיין את אותו עיצוב
[IMG]https://i.imgur.com/2EGMk3M.png[/IMG]
-
זה לא נשמע לי מוזר כי אני זוכר שהייתה לי סיבה להיכנס לסרבי ולבדוק דברים לאחרונה, אבל כשאני מנסה לחשוב מה בדיוק, יכול להיות שה"לאחרונה" הזה היה 2019 או משהו... -.-
-