-
ניתאי
בקשה התקבלה.
ולגבי הפרס--- גורם ליותר מדי מתח בין השחקנים. אני בתור שחקן במשחק תפקידים קורא את ההמשכים של כולם, ואם הייתי רואה שמישהו קיבל פרס כזה, אולי הייתי מתעצבן מעט, כי 'מה יש לו שאין לי, אולי חוץ משפיות'.
--
מגבי פוגע בלוטד, ולוטד מתשמש בשאיבה על וויזמיר. וויזמיר תוקף ופוגע בלוטד. לוטד מתחיל להתעייף, והוא יורה אקדח מים על מגבי.
מקס
שוב... אני כנראה צריך לכתוב את זה בדף הראשי. 'סוף' של קרב אצלי הוא מוות של אחד הפוקימונים, או שמישהו עוצר את הקרב. אתה צריך להחליט מתי הקרב הגיע ל'סוף' שמקובל עליך. פוקימונים בעולם שלי לא מתעלפים, הם מדלגים על שלב זה ומתים. ודרך אגב קראת את הקטע בהודעה השלישית?
--
כדורי האש פוגעים בטריקו, וכעת הוא כבר לא יכול לשגר עוד יריעות זרע, אבל הוא עדיין מנסה לקום ולהלחם, או לקום ולברוח, אבל לקום הוא בהחלט מנסה.
-
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 06:11 PM
[b] ניתאי
בקשה התקבלה.
ולגבי הפרס--- גורם ליותר מדי מתח בין השחקנים. אני בתור שחקן במשחק תפקידים קורא את ההמשכים של כולם, ואם הייתי רואה שמישהו קיבל פרס כזה, אולי הייתי מתעצבן מעט, כי 'מה יש לו שאין לי, אולי חוץ משפיות'.
--
מגבי פוגע בלוטד, ולוטד מתשמש בשאיבה על וויזמיר. וויזמיר תוקף ופוגע בלוטד. לוטד מתחיל להתעייף, והוא יורה אקדח מים על מגבי. [/b][/quote]
טוב,לפחות יהיה תגובות מושקעות ביותר?
--------------------
"מגבי להביור! וויזמיר הצלפה כפולה!" אני אגיד,אחכה שהם יבצעו את הפעולות,ואזרוק פוכדור
-------------
מה הסיפור של הלוטאד? O:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 06:11 PM
[b] מקס
שוב... אני כנראה צריך לכתוב את זה בדף הראשי. 'סוף' של קרב אצלי הוא מוות של אחד הפוקימונים, או שמישהו עוצר את הקרב. אתה צריך להחליט מתי הקרב הגיע ל'סוף' שמקובל עליך. פוקימונים בעולם שלי לא מתעלפים, הם מדלגים על שלב זה ומתים. ודרך אגב קראת את הקטע בהודעה השלישית?
--
כדורי האש פוגעים בטריקו, וכעת הוא כבר לא יכול לשגר עוד יריעות זרע, אבל הוא עדיין מנסה לקום ולהלחם, או לקום ולברוח, אבל לקום הוא בהחלט מנסה. [/b][/quote]
חח עם הזוטרים? קראתי:)
ונגד מאמנים הפוקימונים גם מתים?S:
--
"צא פוקדור!" אני צועק וזורק את הפוקדור על טריקו
-
דודי
צודק לחלוטין.
ודרך אגב, אתה קראת את הקטע בהודעה השלישית בעמוד הראשון?
--
בויזל נכנס לתוך הפוקדור, והפוקדור מתנדנד מעט, ולבסוף נעצר. לכדת בוויזל, יעדוכן מיד.
ניתאי
רק רציתי שמישהו יעלה את זה. אתם בפורום הזה כל כך שקועים באשליה של השקעה.
אכפת לך להגיד לי מה אתה מחשיב תגובה מושקעת?
חכה, מי אמר לך שזה נגמר?
--
לוטד יורה את אקדח המים כנגד הלהביור של מגבי, ואחר כך נפגע מההצלפה הכפולה. לוטד רואה את הפוקדור, ויורה אקדח מים שמעיף אותו חזרה אליך. מסתבר שעדיין יש בו רוח לחימה.
מקס
המאמנים קובעים מתי הם רוצים להחזיר את הפוקימונים. אם יש לך מאמן אטום רגשית, אז כן, או שהפקוימונים שלו ימותו, או שהפוקימון יברח.
--
טריקו נכנס לפוכדור והפוכדור מתנודנד. לאחר כמה זמן הוא נעצר. לכדת טריקו יעודכן מיד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 06:22 PM
[b] דודי
צודק לחלוטין.
ודרך אגב, אתה קראת את הקטע בהודעה השלישית בעמוד הראשון?
--
בויזל נכנס לתוך הפוקדור, והפוקדור מתנדנד מעט, ולבסוף נעצר. לכדת בוויזל, יעדוכן מיד. [/b][/quote]
לא ניראה לי אנני הולך ליקרוא אותה
---------------------------------
אני הולך לחפש שלטים לכיוון של ערים
-
[b] מקס
המאמנים קובעים מתי הם רוצים להחזיר את הפוקימונים. אם יש לך מאמן אטום רגשית, אז כן, או שהפקוימונים שלו ימותו, או שהפוקימון יברח.
--
טריקו נכנס לפוכדור והפוכדור מתנודנד. לאחר כמה זמן הוא נעצר. לכדת טריקו יעודכן מיד. [/b][/quote]
"יש לי טריקו ויש לי טריקו" אני רוקד
"כל הכבוד צ'ארמנדר!" אני אומר לצ'ארמנדר ומחזיר אותו לפוקדור
אני ממשיך ללכת
--
הזמן ליצור עלילהD:
-
[b] ניתאי
רק רציתי שמישהו יעלה את זה. אתם בפורום הזה כל כך שקועים באשליה של השקעה.
אכפת לך להגיד לי מה אתה מחשיב תגובה מושקעת?
חכה, מי אמר לך שזה נגמר?
--
לוטד יורה את אקדח המים כנגד הלהביור של מגבי, ואחר כך נפגע מההצלפה הכפולה. לוטד רואה את הפוקדור, ויורה אקדח מים שמעיף אותו חזרה אליך. מסתבר שעדיין יש בו רוח לחימה. [/b][/quote]
"וויזמיר,תנסה להרתיע אותו עם צעקה! ומגבי,תחכה שהוא לא יהיה מוכן ותתקוף אותו עם להביור!" אני צועק להם ומתכונן עם פוכדור נוסף
----------------------
אנלא יכול להשתמש בזה שזרקתי יותר,נכון?
-
דודי
אז תגיד לי כשתקרא את זה.
--
אתה מתקדם עוד ואתה רואה לאחר מכן אתה רואה סטארלי בשמים, והוא די קרוב אליך. שים לב שעל סטארלי הזה אין פתק החלפה, אז אל תתחיל לבקש פוקימונים להתקל בהם.
מקס
אתה הולך, ולפתע אתה שומע קול קורא אליך
"היי מקס, זה אתה?"
אתה מסתובב ואתה רואה שזה נערה שבאה אליך (זוהי אחותך)
ניתאי
אתה תוכל לקחת אותו בסוף הקרב, כעת יש סכנת חיים שמה.
--
בגלל הצעקה לוטד משותק זמנית, ולאחר מכן הוא נפגע מהלהביור. הוא כבר נראה די עייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 06:30 PM
[b] ניתאי
אתה תוכל לקחת אותו בסוף הקרב, כעת יש סכנת חיים שמה.
--
בגלל הצעקה לוטד משותק זמנית, ולאחר מכן הוא נפגע מהלהביור. הוא כבר נראה די עייף. [/b][/quote]
"וויזמיר תשתמש בצעקה שוב ותנסה לגרום לו להיות מסוחרר מגבי,להביור שוב!" אני אומר,מחכה שהם יתקפו ואז זורק פוכדור
-
[b] דודי
אז תגיד לי כשתקרא את זה.
--
אתה מתקדם עוד ואתה רואה לאחר מכן אתה רואה סטארלי בשמים, והוא די קרוב אליך. שים לב שעל סטארלי הזה אין פתק החלפה, אז אל תתחיל לבקש פוקימונים להתקל בהם. [/b][/quote]
יש אני מת על סטריוה! וקראתי
---------------------------
"צא שינקס מכת ברק!"
-
[b] מקס
אתה הולך, ולפתע אתה שומע קול קורא אליך
"היי מקס, זה אתה?"
אתה מסתובב ואתה רואה שזה נערה שבאה אליך (זוהי אחותך)
[/b][/quote]
"עדי?" אני אומר המום
--
השם הוא על המלכה שלי האישה שאני הכי אוהב בעולם
עדי הימלבלויD:
-
ניתאי
לוטד נראה שוב די משותק, ולאחר מכן נפגע מהלהביור, , והוא נראה די עייף. הפוכדור פוגע בלוטד והוא נכנס. הפוכדור מתנדנד מעט, ולבסוף נעצר. לכדת לוטד, מיד יעודכן. לאחר מכן וויזמיר מתחיל לזהור, והוא גדל, ולבסוף הוא הופך ללאודרד. יעודכן מיד.
--
אתמול, שעון משחק, תמיר יצא לנהר ונלחם בהורסי. הורסי איבד את ההכרה כי התנגש בגדה של הנהר, ולאחר מכן תמיר הלך להלחם בפוקימון אחר, בעוד הוא משאיר את אחד הפוקימונים שלו שישמור על הורסי. הלוטד שהוא פגש היה הלוטד שהרגע לכדת, והוא היה בדרכו להביא מים מהנהר. הורסי התאושש, וכשגילה שתמיר עדיין שם, הוא התעצבן וירה עליו. זה נתן ללוטד אפשרות לברוח. ביום למחרת, כלומר, היום שעון משחק, לוטד הגיע בליווי מבוגר, לומברה. אך אז ירין נרדף על ידי שני אנשים מוזרים, והלוטדים היו באמצע הנהר, והוא נתקע בלומברה, והרג אותו בטעות. ככה התגלגלו האיורעים.
דודי
אוקיי, הקטע נמחק.
--
שינקס מתשמש במכת ברק, ופוגע בסטארלי הלא מוכן. סטארלי משתמש במתקפת ניקור ופוגע בשינקס.
מקס
אל תערב אותי בבעיות שלך עם עצמך.
--
"כן. תודה שבאמת המצאת לי שם, בדיוק עמדתי לבקש ממך" היא אומרת "התקשרתי אתמול לסבא, הוא אמר לי שיצאת. תארתי לעצמי שתהיה כאן בסביבה. אז איך אתה מתקדם בינתיים?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 06:51 PM
[b] דודי
אוקיי, הקטע נמחק.
--
שינקס מתשמש במכת ברק, ופוגע בסטארלי הלא מוכן. סטארלי משתמש במתקפת ניקור ופוגע בשינקס.
[/b][/quote]
איזה חזק שינקס יאי!
-------------------
"דחיפה ואז נשיכה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 03:50 PM
[b]
תמיר
"מתחבא מהשוטרים... כן
פושע... לא.
חוקר..... לא
בכיס..... צבא של פוקימוני קומנדו מאומנים היטב.
וכבר הסברתי לך למה הם לא רוצים, פירקתי יותר מדי אנשים" הוא אומר לך "אוקיי השוטרים נמצאים רק ליד המפל, הם עוזרים לאנשים לעבור את ההר. אני מניח שאני יכול להיפטר מציוד ההסוואה" הוא מוריד את הבגדים הכחולים שהשתמש בהם כדי להתחבא במים, ונשאר באיזה מעיל שחור ארוך כזה. זה לא ממש משנה. [/b][/quote]
"למה אתה מתחבא פה?הם רוצים לעצור אותך?" אני שואל אותו בעודו מוריד את התלבושת
"ואיזה פוקימונים בדיוק יש לך?" אני מממשיך לשאול.