-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 2 2009, 06:01 PM
[b] [i][b]Suicide[/b][/i]
[i]קוולבה תוקף בלהביור שוב אבל סטארלי חומק במהירות, הוא תוקף באס השמים שוב ופוגע חזק בקווילבה.
לפתע אתה פוקדע שלך מצלצל, אתה בודק לראות מי מתקשר ואתה רואה שזה מהחות ג'וי, אתה עונה לשיחה.
"דין אתה חייב לבוא מהר חמרכז הפוקימונים טריקו התעורר והוא ממש השתגע" אמרה האחות ג'וי.[/i]
[/b][/quote]
זה סטארביה..
------------
אני מחזיר את קווילבה לפוקדור ורץ מהר למרכז הפוקימונים,אני נכנס אליו ורץ אל החדר של טריקו
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 2 2009, 06:01 PM
[b]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]באנירי התשושה תוקפת בקרן קרח לכיוונו של גולבאט אבל הוא עף במהירות ומצליח לחמוק, לפתע גולבאט תוקף במכת כנף ופוגע חזק בבאנירי, באנירי קמה במהירות, היא מנסה לתקוף שוב בקרן קרח אבל היא לא מצליחה.[/i] [/b][/quote]
"באני תישתמשי בכוח סבל, ככה אם הוא יתקוף את לא תתעלפי ואז קרן קרח!" אני קוראת.
-
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]כן סליחה על הטעות.
~~~~~~~~~~~~~
אתה רץ במהירות ויוצא מאזור פוקימוני המעופף, אתה רץ במהירות באזור העיר עד שאתה מגיעה אל מרכז הפוקימונים, אתה רואה שכל השולחנות והכיסאות הפוכים, וצ'נסי פצוע.
"אוי בדיוק עכשיו שבאתה הוא ברח, טריקו התעורר הוא תקף פה את כל האנשים והם ברחו ואז הוא שבר את החלון והתחיל לברוח, הוא רץ אל תוך הבניין הגדול הזה שלידנו, צריך לעצור אותו אחרת הוא ישתגע" אמרה האחות ג'וי שניראתה מבוהלת.[/i]
[i]באנירי תוקפת בסבל ומעלה את סטטוס ההתקפה שלה, גולבאט תוקף בעוקץ רעל אבל באנירי חומקת.
היא תוקפת בקרן קרח ופוגעת באחת מכנפיו של גולבאט שנופל על הריצפה ולא יכול לעוף, הוא מנסה לשבור את הקרח שעל כנפיו אבל הוא לא מצליח.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 2 2009, 07:16 PM
[b]
[i]באנירי תוקפת בסבל ומעלה את סטטוס ההתקפה שלה, גולבאט תוקף בעוקץ רעל אבל באנירי חומקת.
היא תוקפת בקרן קרח ופוגעת באחת מכנפיו של גולבאט שנופל על הריצפה ולא יכול לעוף, הוא מנסה לשבור את הקרח שעל כנפיו אבל הוא לא מצליח.[/i] [/b][/quote]
"עכשיו תשלחי קרן קרח לתוך הפה שלו ואז תיסכול!" אני קוראת.
-
[i]באנירי תוקפת בקרן קרח וגולבאט תוקף בקרן בילבול, המתקפות פוגעות זו בזו ונוצר פיצוץ חזק, לפתע אתה רואה שגם גולבאט וגם באנירי חצי קופאים וחצי מבולבלים.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 2 2009, 07:26 PM
[b] [i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]באנירי תוקפת בקרן קרח וגולבאט תוקף בקרן בילבול, המתקפות פוגעות זו בזו ונוצר פיצוץ חזק, לפתע אתה רואה שגם גולבאט וגם באנירי חצי קופאים וחצי מבולבלים.[/i] [/b][/quote]
"באני תצאי מזה הכי מהר שאת יכולה ואז תתקפי בקרן קרח!"
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 2 2009, 12:40 AM
[b] [i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]קוקי יוצאת מהפוקדור, בשניה שהיא יוצאת קקליון נעלם, קוקי תוקפת במכת ברק לכל הצדדים אבל ניראה כאילו קקליון לא נפגע, לפתע קוקי חוטפת מכת ליקוק שגורמת לקוקי לסחרחורת.[/i] [/b][/quote]
שיט חשבתי שהגבתי כבר להודעה הזאת אינטרנט מפגר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"קוקי תנסי ליתקוף אותו בהקסמה ואז מכת ברק עוד פעם אך הפעם תיסתובבי במקום כדי שהיא תפגע בכל הזירה."אני אומר ואז מוסיף:"קוקי את יכולה לעשות את זה אני מאמין בך"
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 2 2009, 05:47 PM
[b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גרוטל מנסה לתקוף בספיגה, אבל גלאילי לא נותן לו הוא תוקף אותו בקרן קרח, גרוטל מנסה לחמוק אבל אין לו כוח, גרוטל קופא במקום, גלאילי מנצל את הרגע הוא תוקף במכת גוף ושובר את הקרח ומגופונ של גרוטל אבל הוא גם מחסל את גרוטל, אתה מפסיד בשלב חצי הגמר.
אתה יורד מהזירה, לפתע אחד מהעובדים בתחרות רץ לעבריך, "בגלל שהגעתה לחצי הגמר הינה פרס קטן גם בשבילך" אמר האיש והביא לך פוקדור ריק.
לפתע אתה רואה את שרון הוא עדיין עצבנית עליך, היא מדברת עם משהו שעומד בעזרת קביים, לפתע אתה רואה שזה לני.[/i]
[/b][/quote]
"היי לני, מה קורה?" אני שואל ומתעלם בהחלטיות גמורה משרון.
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 2 2009, 07:16 PM
[b] [i][b]Suicide[/b][/i]
[i]כן סליחה על הטעות.
~~~~~~~~~~~~~
אתה רץ במהירות ויוצא מאזור פוקימוני המעופף, אתה רץ במהירות באזור העיר עד שאתה מגיעה אל מרכז הפוקימונים, אתה רואה שכל השולחנות והכיסאות הפוכים, וצ'נסי פצוע.
"אוי בדיוק עכשיו שבאתה הוא ברח, טריקו התעורר הוא תקף פה את כל האנשים והם ברחו ואז הוא שבר את החלון והתחיל לברוח, הוא רץ אל תוך הבניין הגדול הזה שלידנו, צריך לעצור אותו אחרת הוא ישתגע" אמרה האחות ג'וי שניראתה מבוהלת.[/i]
[/b][/quote]
זה בדיוק מה שקרה לי במשחק הישן של נורג..צירוף מקרים..
----------------
אני יוצא מהמרכז ורץ מהר לביניין ליד ונכנס אליו ומתחיל לרוץ בתוכו לחפש את טריקו
-
[i]באנירי וגולבאט משתחררים מהבילבול ומהקרח, באנירי תוקפת בקרן קרח אבל גולבאט חומק במהירות.
הוא תוקף בעוקץ רעל ופוגע חזק בבאנירי שחוטפת הרעלה, גולבאט עומד לתקוף את באנירי במכת כנף.[/i]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]לא הגבתה לזה עדיין.
~~~~~~~~~~~~~~~
קוקי המסוחררת מנסה לתקוף בהקסמה אבל היא לא מרוכזת והיא לא מצליחה לתקוף, קקליון תוקף בטפרי צל ופוגע חזק בקוקי שנופלת על הריצפה, קוקי ניראת חסרת אונים.[/i]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]"הכול טוב, קצת ניפצעתי יש לי קצת בעית הליכה אבל הכל טוב, שמעתי שרבתם.
תקשיבו אנחנו קבוצה אנחנו צריכים להיות מאוחדים ולא מפולגים אתם צריכים להשלים.
לכו תדעו באיזה מצבים תקלעו שתצתרכו עזרה אחד מהשני, אתם משלימים?" שאל לני.
"אני לא מסכימה להשלים איתו בגללו כמעט מתתי." אמרה בזעם שרון.
"תקישבו מה שהיה היה, אתם משלימים?" שאל לני.
"עם הוא יבקש סליחה" אמרה שרון.[/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]וואלה, אז כניראה אני לא מקורי, אבל אל תדאג יהיה לך מעניין מאוד עכשיו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ניכנס לתוך הבניין ורואה שהוא ריק, זה בניין של חברה, אבל אין בו אף אחד, אתה קורא לטריקו לבוא.
אבל אין עונה ואין מענה, לפתע אתה שומע רעש מאחד החדרים שהדלת שלו חצי פתוחה.
אתה מציץ אל תוך החדר ורואה שני אנשים, לפתע אחד מהאנשים מוציא מתחת לשולחן מן מן קופסאת זכוכית ובא טריקו.
"פרופסור ג'י.סי מצאתי לך פוקימון לניסוי הבא שלך רק שתדע שהפוקימון הזה יכול למות" אמר עוזרו של הפרופסור.
"כן אני רואה שהטריקו הזה די חזק, אני אזריק לו את הנוזל ואולי הוא ישרוד ואולי לא" אמר פרופסור ג'י.סי.[/i]
[img]http://zonasafari.net/heartgold-soulsilver/spritesHGSS/entrenadores/113.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 3 2009, 12:06 AM
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]וואלה, אז כניראה אני לא מקורי, אבל אל תדאג יהיה לך מעניין מאוד עכשיו.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ניכנס לתוך הבניין ורואה שהוא ריק, זה בניין של חברה, אבל אין בו אף אחד, אתה קורא לטריקו לבוא.
אבל אין עונה ואין מענה, לפתע אתה שומע רעש מאחד החדרים שהדלת שלו חצי פתוחה.
אתה מציץ אל תוך החדר ורואה שני אנשים, לפתע אחד מהאנשים מוציא מתחת לשולחן מן מן קופסאת זכוכית ובא טריקו.
"פרופסור ג'י.סי מצאתי לך פוקימון לניסוי הבא שלך רק שתדע שהפוקימון הזה יכול למות" אמר עוזרו של הפרופסור.
"כן אני רואה שהטריקו הזה די חזק, אני אזריק לו את הנוזל ואולי הוא ישרוד ואולי לא" אמר פרופסור ג'י.סי.[/i]
[img]http://zonasafari.net/heartgold-soulsilver/spritesHGSS/entrenadores/113.png[/img] [/b][/quote]
"עצרו הכל!הטריקו הזה שלי!"אני צועק להם,"טריקו תנסה לשבור את הקופסא"אני אומר לו ומוציא את קווילבה ואת וורטורטל מהפוקדורים,"תתקפו את המדענים האלו ותשחררו את טריקו!"אני אומר להם ומתעצבן
-
[b] [i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]באנירי וגולבאט משתחררים מהבילבול ומהקרח, באנירי תוקפת בקרן קרח אבל גולבאט חומק במהירות.
הוא תוקף בעוקץ רעל ופוגע חזק בבאנירי שחוטפת הרעלה, גולבאט עומד לתקוף את באנירי במכת כנף.[/i]
[/b][/quote]
"תשתמשי בקרן קרח כדי ליצוטר חומת הגנה ואז תשברי אותה עליו עם תיסכול!"
-
[b] [i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]לא הגבתה לזה עדיין.
~~~~~~~~~~~~~~~
קוקי המסוחררת מנסה לתקוף בהקסמה אבל היא לא מרוכזת והיא לא מצליחה לתקוף, קקליון תוקף בטפרי צל ופוגע חזק בקוקי שנופלת על הריצפה, קוקי ניראת חסרת אונים.[/i]
[/b][/quote]
נווו מה זה היה כל כך צפוי להגיד לך למה כמעט כל קרב של הפיצ'ו הזאת היא מפסידה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"חזרי קוקי" אני יגיד בעצב ואז הוסיף:"ניצחת" והלך לרפאות את קוקי במרכז הפוקימונים.
-
[SIZE=3][b]משתמשים תחרות הקרבות היום תתקיים בשעה 4 וחצי, את כל הפרטים על התחרות אני עוד מעט אפרסם.[/b][/SIZE]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]לפתע הפרופסור שלף רובה מזור מן הכיס שלו, "הטריקו לא יכול לשבור את הקופסא היא חסינת מתקפות, אני ממליץ לך לקחת את הקוולבה שלך וללכת מפה, כי כדור אחד מהרובה הזה והפוקימון שלך לא יהיה קיים יותר, צא מפה ועם תעשה צעד אחד לא במקום או הטריקו שלך יפצע או שהקוולבה שלך יפצע" אמר הפרופסור.[/i]
[i]באנירי המורעלת תוקפת בקרן קרח היא מנסה לצור חומת הגנה אבל ברגע שגולבאט תוקף את החומה במכת כנף הוא שובר אותה מהר אפילו לפני שבאנירי תוקפת בתיסכול, באנירי ניפצעת ממתקפ הכנף ומהרסיסים של הקרח שעצים עליה, היא חלשה מאוד.[/i]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]אתה לוקח את קוקי הבידך ואת מרפאה אותה, לפתע הפוקדור של פיצ'י ניפתח הוא תמיד מביא לך נצחונות בקרב.
לפתע האחות ג'וי מחזירה לך את קוקי, קוקי מתחילה לדבר עם פיצ'י ומספרת לו מה קרה בקרב, לפתע הוא מתחיל לצחוק עליה, הוא תמיד היה יותר טוב ממנה, לפתע קוקי מתחילה לרוץ ובורחת ממרכז הפוקימונים.
אתה יוצא אחירה ורואה שהיא רצה למן פארק פוקימוני מעופף.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 3 2009, 03:57 PM
[b] [SIZE=3][b]משתמשים תחרות הקרבות היום תתקיים בשעה 4 וחצי, את כל הפרטים על התחרות אני עוד מעט אפרסם.[/b][/SIZE]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]אתה לוקח את קוקי הבידך ואת מרפאה אותה, לפתע הפוקדור של פיצ'י ניפתח הוא תמיד מביא לך נצחונות בקרב.
לפתע האחות ג'וי מחזירה לך את קוקי, קוקי מתחילה לדבר עם פיצ'י ומספרת לו מה קרה בקרב, לפתע הוא מתחיל לצחוק עליה, הוא תמיד היה יותר טוב ממנה, לפתע קוקי מתחילה לרוץ ובורחת ממרכז הפוקימונים.
אתה יוצא אחירה ורואה שהיא רצה למן פארק פוקימוני מעופף.[/i] [/b][/quote]
אני אומר לעצמי בזמן שאני רץ אחרי 'אחת החולשות של פוקימוני מעופף היא חשמל הגיעה המן ליצלות כמה ציפורים :XD: '.אני מנסה ליצעוק לקוקי בזמן שאני רץ:"תעצרי פיצ'י לא היתכוון לזה תעצרי בבקשה".