-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;613520][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"זה ברור" אומר אייס. "אבל איך הוא יודע מי אינפרנל ומי לא? הרי רק לך יש את מתת הידע..." [/COLOR]
[COLOR=gray]"-ג'ייקוב הוא בוגד" עונה לו המקור. "הוא היה פעם אחד מאיתנו. בפעם האחרונה שהוא היה כאן, הוא גנב רשימה של אינפרנלים פוטנציאלים. היא כללה לפחות שישה אינפרנלים, בינהם אתה, אייס."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אז אנחנו ניצטרך לדעת מי האנשים שהיו ברשימה הזאת בשביל למצוא אותו "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray][COLOR=Purple]"אנשים שונים, כמוך, כמו קיידן..." אומר סטן. "מיוחדים.." הוא מוסיף, יותר בשקט, וממשיך ללכת.[/COLOR][/COLOR][/SPOILER][COLOR=Gray][COLOR=Purple][/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Gray]
מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"למה באתם הנה?" שואל אתכם האיש.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;614075]
[B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"למה באתם הנה?" שואל אתכם האיש.[/COLOR][/spoiler][/quote]
אתן לאייס לענות בזמן שאני מסתכל מסביבי .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אנחנו רוצים להרוג את ג'ייקוב!" אומר אייס כאילו זה מובן מאליו. "להרוג את ג'ייקוב?" המקור נראה מתעניין. "כבר יש לי אנשים שעושים את זה. שלחתי שלושה."[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;614088][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אנחנו רוצים להרוג את ג'ייקוב!" אומר אייס כאילו זה מובן מאליו. "להרוג את ג'ייקוב?" המקור נראה מתעניין. "כבר יש לי אנשים שעושים את זה. שלחתי שלושה."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אתה בטוח שהם מסתדרים ?"אשאל את המקור .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray] "אני יודע שלא. אחד מהם כבר נהרג, אחד נכלא ע"י TUT, ורק אחת מהם עוד חיה." הוא אומר לך. "אבל אני לא אבזבז עוד מאנשיי."[/COLOR][/SPOILER]
-
[LEFT]
[/LEFT]
[B][COLOR=Green]מאט- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Green]ברוך הבא, אנחנו מגיבים בתוך ספויילרים. בתור התחלה אני מציע לך להסתובב קצת בויקי:
[URL="http://infernals.wiki.co.il/index.php/%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99"]http://infernals.wiki.co.il/index.php/עמוד_ראשי[/URL]
ולקרוא מידע על המשחק והדמויות, ותקרא גם על ניו יורק. אנחנו צריכים עוד לשבת ולהכין לדמות שלך עמוד, אבל זה בהמשך.
השעה מאוחרת, ואתה עומד לסגור את העסק. אתה סוגר יותר מוקדם כל יום מאז שאין כל כך לקוחות. ואז ברגע האחרון נכנס לקוח חדש. הוא בלונדיני, ונראה שהוא מתעלם משלט ה"אסור לעשן" שמופיע מולו. "אני צריך שני מלבורו לייט." הוא אומר.[/COLOR]
[SPOILER]
*ברוב החנויות שמוכרים סיגריות מותר לעשן כי לרוב האנשים שקונים שם סיגריות יושבים שם עם חברים שלהם וזה*
"42 דולר בבקשה" אומר לו בזמן שהוציא 2 קופסאות מרלבורו לייט.
[/SPOILER]
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=SeaGreen]מאט-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen] אני לא יודע איך זה בארה"ב, אבל אצלנו בארץ אסור לעשן במקומות ציבוריים כבר שנתיים. זה לא קריטי כל כך XD
[COLOR=SeaGreen][B]מאט- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=SeaGreen]הוא מרים את הידיים לאט לאט. "היי, למה ככה? הוא אומר. "אני חושב שאני אלך."[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;614075][B][COLOR=Gray][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray][COLOR=Purple]"אנשים שונים, כמוך, כמו קיידן..." אומר סטן. "מיוחדים.." הוא מוסיף, יותר בשקט, וממשיך ללכת.[/COLOR][/COLOR][/SPOILER][COLOR=Gray][COLOR=Purple][/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Gray]
מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"למה באתם הנה?" שואל אתכם האיש.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אז מי יותר גרוע? אתם או המאגר? המאגר רוצחים אינפרנלים ואתם כולאים אותם." אגיד לו בבוז.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;614450][B][COLOR=gray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray] "אני יודע שלא. אחד מהם כבר נהרג, אחד נכלא ע"י TUT, ורק אחת מהם עוד חיה." הוא אומר לך. "אבל אני לא אבזבז עוד מאנשיי."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"בשביל זה אנחנו רוצים לעשות את זה "אומר .
"זה עדיף מלראות אותו משיג את 13 המתנות "הוסיף.
[/SPOILER]
-
[COLOR=SeaGreen][B]מאט- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=SeaGreen]הוא מרים את הידיים לאט לאט. "היי, למה ככה? הוא אומר. "אני חושב שאני אלך."[/COLOR][/spoiler]
" אתה רוצה תשלם לא אז תעוף מפה" אומר לו בזמן שאחזיר את הרובה למקום .
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=Purple]"המאגר לא רוצחים אינפרנלים!" מוחה קיידן מאחוריך. "לא באופן ישיר." אומר סטן לידך. "אבל למאגר לא באמת איכפת מכלום חוץ מעצמו."[/COLOR][/spoiler][COLOR=Purple]
[/COLOR]
[B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"זה הכול?!" אומר אייס בכעס. "אתם אמורים להיות אנשים מאמינים! לפי התורה שלכם, אנחנו כאן כדי לעזור לאלוהים על הקרקע!" המקור קם בזעם. "אתה לא תגיד מה תפקידנו!" הוא נראה זועם במיוחד, על פניו מתחיל לבלוט וריד קטן. "אנחנו מגינים על בני האדם, והם צדים אותנו כמו חיות! אנחנו מנסים לעזור, ולוכדים אותנו בשביל לעשות בנו ניסויים! אני מצטער, אתם לבדכם." הוא הולך לחדר נוסף וסוגר אחריו את הדלת. אינפרנל אחר בא אליכם ואומר "אם אתם רוצים לבלות פה את הלילה, שתי מיטות הוכנו עבורכם." והולך. אייס נראה עצבני במיוחד, ובועט באיזה חפץ מתכתי שהיה על הרצפה. החפץ כמעט מפיל מדף ענק של ספרים.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]מאט- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"לעוף מפה" מגחך האיש. הוא מסתובב ואתה רואה שהחולצה שלו קרועה מאחור, ויש בה שני קרעים גדולים. מבעד לקרעים ניתן לראות את הגב שלו, ממנו מתחילות לבלוט שתי בליטות לבנות שגדלות בקצב מהיר. לבסוף הוא עומד מולך עם שתי כנפיים לבנות וענקיות, כל אחת באורך 3 מטר לפחות. הוא מסתובב. "יודע מה? אני עדיין אקח את הסיגריות." הוא אומר ולוקח את החבילה שהבאת לו.[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Gray][/COLOR]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;617187][B][COLOR=gray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"זה הכול?!" אומר אייס בכעס. "אתם אמורים להיות אנשים מאמינים! לפי התורה שלכם, אנחנו כאן כדי לעזור לאלוהים על הקרקע!" המקור קם בזעם. "אתה לא תגיד מה תפקידנו!" הוא נראה זועם במיוחד, על פניו מתחיל לבלוט וריד קטן. "אנחנו מגינים על בני האדם, והם צדים אותנו כמו חיות! אנחנו מנסים לעזור, ולוכדים אותנו בשביל לעשות בנו ניסויים! אני מצטער, אתם לבדכם." הוא הולך לחדר נוסף וסוגר אחריו את הדלת. אינפרנל אחר בא אליכם ואומר "אם אתם רוצים לבלות פה את הלילה, שתי מיטות הוכנו עבורכם." והולך. אייס נראה עצבני במיוחד, ובועט באיזה חפץ מתכתי שהיה על הרצפה. החפץ כמעט מפיל מדף ענק של ספרים.[/COLOR][/spoiler]
][/quote]
"עזוב את זה אייס, אנחנו נסתדר "אומר ואנסה להרגיע אותו .
[/SPOILER]