קל ליפול משני גלגלים.
Printable View
קל ליפול משני גלגלים.
לא דווקא אני יודע לנסוע על זה ממש/ טוב אבל עשיתי תחרות עם איזה ילד אחד בשכונה שלי ובאתי לעקוף אותו ונתקעתי במשאית :(
[quote=shayrahamim;647207]לא דווקא אני יודע לנסוע על זה ממש/ טוב אבל עשיתי תחרות עם איזה ילד אחד בשכונה שלי ובאתי לעקוף אותו ונתקעתי במשאית :([/quote]
מתי?
חחחחחח שי
[quote=shayrahamim;647207]לא דווקא אני יודע לנסוע על זה ממש/ טוב אבל עשיתי תחרות עם איזה ילד אחד בשכונה שלי ובאתי לעקוף אותו ונתקעתי במשאית :([/quote]
נורא...מי שם תמשאית הזאת?
אני מנצח בכל התחרויות אני מסטאר בשכונה בסקייטבורד על ארבע וJUNIOR בשתיים..
אני מת לילמוד ולקנות לי סקיטבורד של 4 אבל אמא שלי מפחדת שאני יפול על הראש :( ודניס אתה לא זוכר נראה לי שזה היה בנו"ד הקודם שאמרתי על זה
מישהוא יודע איפה שחר? הוא אמר שהוא יגיב בשמחק שלו ואז הוא יצא
[quote=shayrahamim;647215]אני מת לילמוד ולקנות לי סקיטבורד של 4 אבל אמא שלי מפחדת שאני יפול על הראש :( ודניס אתה לא זוכר נראה לי שזה היה בנו"ד הקודם שאמרתי על זה[/quote]
זה הדבר הכי כייפי סקיטבורד על ארבע
אבל התוצאות של 9 מדרגות קשות למשל שבירת יד שמאל מה שקרה לי...
ואני ממש טוב על 4 אני ממש טוב ברמפות סיבוביות אני רוצה לעשות רמפה כמו של טוני הוק.
זה ממש קשה
[quote=chimcharboy;647218]מישהוא יודע איפה שחר? הוא אמר שהוא יגיב בשמחק שלו ואז הוא יצא[/quote]
לא פה זה בטוח..
הוא לא מחובר..
נראה לי אני פורש מהמשחק שלו שהחיאתי כי לא הבנתי ממנו כלום ותומר תמסור לאימוץ את רמבודור
כולם בשכונה רוצים שאני אנסה עוד פעם 9 מדרגות ואומרים לי שאני אצליח ואני סוס.
בטח משהו התקלקל.אני מנסה כשתחלים לי היד עוד שבועיים.
אני מת להצליח :)
[quote=shayrahamim;647222]נראה לי אני פורש מהמשחק שלו שהחיאתי כי לא הבנתי ממנו כלום ותומר תמסור לאימוץ את רמבודור[/quote]
אני אמסור לאימוץ בצהריים
יופי אני יאמץ אותו רגע אז לפרוש מהמשחק של שחר ?
יאללה מה אתם נתקעתם במ"ת.
תקנו סקייטבורד על ארבע לא מקצועי ותתחילו להתאמן.
אה ד"א הסקיטבורד שלי עלה 1200.הוא אחד הטובים בעולם
עם גרפיטי של סלייר שאני עשיתי.
פה קיבלתי 47 שקל ל3 שעות ועשר דקות..