[QUOTE=the charmander;764381]מור אתה יכול לתת אזהרה לאנשים פה?[/QUOTE]
כן...
למה?
עמית כנס רגע לאייסי או לפייס צריך לדבר איתך
Printable View
[QUOTE=the charmander;764381]מור אתה יכול לתת אזהרה לאנשים פה?[/QUOTE]
כן...
למה?
עמית כנס רגע לאייסי או לפייס צריך לדבר איתך
[quote=ReDevil;764394]חחחחחחחח
גם כמעט אכלנו מכות אני וחברים שלי שמע זה מפחיד אחרי זה ללכת ברחוב אתה ועוד 2 ילדים ובאים אליך 5 אוהדי מקקי...[/quote]
אני יתאר לך איך יראו אותכם, הראו את המגרש פתאום מתחמה אחרת צלימה את האוהדים שלכם האוהדים ואז דני ניומן אמר שאתם עודדתם יותר ממכבי ת"א. זה באמת בטח היה קשה.
היום המשחק של הקבוצה שלי, נקווה שהכבשה השחורה שהודבקה על מכבי פ"ת שתביס את ב"ש תמיד תעלם.
[quote=HighDis;764395]לעזאזל .[/quote]
בישיבה זה גדול
משעמם
[quote=HighDis;764404]משעמם[/quote]
הייתי מציע לך לערוך את זה, ומהר, כי חוק ה"משעמם" חזר, ואתה לא חסין לבאנים.
עברתי את ה9800 P=
שלום לכולם חזרתי
מזל טוב דניס.
[quote=HighDis;764404]משעמם[/quote]
החזירו את חוק המשעמם -.-"
[QUOTE=SportMan;764401]אני יתאר לך איך יראו אותכם, הראו את המגרש פתאום מתחמה אחרת צלימה את האוהדים שלכם האוהדים ואז דני ניומן אמר שאתם עודדתם יותר ממכבי ת"א. זה באמת בטח היה קשה.
היום המשחק של הקבוצה שלי, נקווה שהכבשה השחורה שהודבקה על מכבי פ"ת שתביס את ב"ש תמיד תעלם.[/QUOTE]
תשמע אחי באמת עודדנו יותר מהם בהתחלה היה להם עוצמה כל האיצטדיון שר ברגע שכולם שרו אמרתי אם זה ימשך ככה זה הסוף שלנו.. לאט לאט הם נרגעו ועשינו להם בצפר לעידוד...
אתה אוהד ב"ש?
[quote=SportMan;764410]מזל טוב דניס.[/quote]
תודה אחי
[quote=ReDevil;764413]תשמע אחי באמת עודדנו יותר מהם בהתחלה היה להם עוצמה כל האיצטדיון שר ברגע שכולם שרו אמרתי אם זה ימשך ככה זה הסוף שלנו.. לאט לאט הם נרגעו ועשינו להם בצפר לעידוד...
אתה אוהד ב"ש?[/quote]
כן, לא יודע למה פעם אחת ראיתי אותה בטלויזיה בעונה שהיא סיימה מקום 4 (2003/04 נראה) והתאהבתי בקבוצה. היום בשמונה אני אראה את המשחק בטלויזיה, אני לא יכול להגיע למשחק בוינטר.
[quote=DarkTiger;764412]החזירו את חוק המשעמם -.-"[/quote]
באמת?!!?!?!?!?
מי הפושע?
דודי ><"
וגם אני קשור לזה [ואלכס]
אבי מתי המשחק של הפועל?