[QUOTE=Zach Fair;1008645]אני לא צריך להשקיע, אני צריך רק לעזור לאנשים שרוצים לפתוח משחקים O:[/QUOTE]
אז אתה צריך לעזור לכול אחד עם משחק שונה שבמקש עזרה אפילו שזה דבר שאתה לא מכיר...
Printable View
[QUOTE=Zach Fair;1008645]אני לא צריך להשקיע, אני צריך רק לעזור לאנשים שרוצים לפתוח משחקים O:[/QUOTE]
אז אתה צריך לעזור לכול אחד עם משחק שונה שבמקש עזרה אפילו שזה דבר שאתה לא מכיר...
[QUOTE=Food fighter;1008649]אז אתה צריך לעזור לכול אחד עם משחק שונה שבמקש עזרה אפילו שזה דבר שאתה לא מכיר...[/QUOTE]
לכתוב עלילה זה משהו שאני לא צריך לול
[QUOTE=Zach Fair;1008653]לכתוב עלילה זה משהו שאני לא צריך לול[/QUOTE]
לא עלילה עזרה בדברים אחרים במ"ת...
כמו מה? כוחות?
[QUOTE=Zach Fair;1008655]כמו מה? כוחות?[/QUOTE]
לא יודע...
דברים שונים מעלילה...
כמו מה?
אחי, השקעתי מלא עד עכשיו, יותר ממה שתשקיע בחיים שלך, אז תרגע.
ניהול מצריך השקעה, וכרגע- לדעתי אף אחד מהמתמודדים לא מתאים.
ולא אמרתי שמגיע לי את ניהול חת"ם, אני אפילו לא רוצה את זה -.-" ובגלל זה אני לא מנסה להתקבל.
סטיבן- ליאור אולי מגיב המון אבל הוא לא משקיע בתגובות ובהכנת המשחקים, יש לו שגיאות כתיב..
[QUOTE=DarkTiger;1008659]אחי, השקעתי מלא עד עכשיו, יותר ממה שתשקיע בחיים שלך, אז תרגע.
ולא אמרתי שמגיע לי את ניהול חת"ם, אני אפילו לא רוצה את זה -.-" ובגלל זה אני לא מנסה להתקבל.
סטיבן- ליאור אולי מגיב המון אבל הוא לא משקיע בתגובות ובהכנת המשחקים, יש לו שגיאות כתיב..[/QUOTE]
בגלל שהוא מקליד מהר...
לא קשור.. הוא גם משתמש בשפה נמוכה מאוד..
עוגות מוקפצות, מוקפצות, מוקפצות,
למה דבורים, אין לי תשובות.
תנו לי חידות כי לי פתרונות:
"עוגות מוקפצות, מוקפצות, מוקפצות."
הי חזרתי מהלימודים
[QUOTE=DarkTiger;1008659]אחי, השקעתי מלא עד עכשיו, יותר ממה שתשקיע בחיים שלך, אז תרגע.
סטיבן- ליאור אולי מגיב המון אבל הוא לא משקיע בתגובות ובהכנת המשחקים, יש לו שגיאות כתיב..[/QUOTE]
זה כאילו איום? ומתי פעם אחרונה הגבת בפורום ירוק? או פתחת נושא בדיבורים? תודה שפתחת דיונים רק כדי לקבל ניהול
הלכתי לאכול
אני לא אודה, כי זה לא נכון.
וכן השקעתי בחודש האחרון, אולי לא בירוק אבל השקעתי.
איזה מזל יש לי היום D:
גם מאנאפי וגם מיסינגנו מהמזג אוויר D: