-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1068296][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]איווי משתמש בחיקוי על הגל השחור אך במקום לפגוע ביריב הוא פוגע בעצמו,אתה רואה שאיווי נהיה חלש מרגע לרגע,לאנס אומר לך:"האנרגיה השחורה היא מתקפה שפוקימונים חלשים לא יכולים לסבול וזה פשוט הורס אותם,שלא תבין אותי לא נכון האיווי שלך חזק אבל מבחינת הקרן השחורה הוא חלש מדי בשביל להשתמש בה,הבנת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"כן הבנתי..." אגיד לג'ון ואז אפנה לאיווי שלי ואגיד לו: על-חושי! לאחר מכן תשלח כדור צל שינצח את אברה ואת האיווי של ג'ון!"
-
[quote=Yuma Tsukumo;1068296][SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הילד לא עונה לך,אך הבאלבזור שלו משתמש במתקפת גל הדף חזק מאוד שגורם לאבקת השיתוק של באדו לחזור אל באדו ולשתק את עצמו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לבאדו: "באדו, תנסה להחזיק מעמד ולנצח את הקרב הזה, תתקוף בלי השיתוק את הפוקימון שלו בעזרת דחיפה, אני יודע שתוכל לעשות את זה ואז תנסה ללא לפגוע בעצמך ולהתחמק מאבקת ריעול על הפוקימון שלו".
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1068296][[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]Pooh[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן בעל הטוטודייל מתרומם ואומר לך:"אני מוכן לקרב של אחד על אחד,הטוטודייל שלי נגד פוקימון אחד שלך,אילו פוקימונים יש לך,ואיך אתה מתכוון לנצח איתם את הטוטודייל הבלתי מנוצח שלי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אני צוחק קצת בזלזול ומוציא את הפוקדור של ג'ולטיק מהכיס.
"צא ג'ולטיק!" אני צועק וזורק את הפוקדור כדי שג'ולטיק יצא מהפוקדור, "מוכן לקרב?" אני מוסיף ומביט בו במבט נחוש.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1068102]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]MasterBar[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ג'ובילייף,אתה רואה מאמן צעיר,בעל כובע כחול וחולצה צהובה,מחזיק פוכדור הוא אומר לך:"תשלום או קרב,אין לך בררה,אין מעבר לעיר הזו בלי קרב או תשלום".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"אתה רוצה קרב תקבל קרב, ויניפדה לך לקרב" אגיד והוריד את ויניפדה מהכתףך שלי לכיוון הזירה.
"נו קדימה מי יהיה הפוקימון שלך?" אשאל את המאמן.
"אהה כן ואיך קוראים לך לי קוראים בר" אוסיף
-
[quote]כינוי מקורי
*התבלבלתי.
אלקיד שולח גל הלם חזק מאוד שפוגע ברוטום אך לא עוזר נגדו.
רוטום משתמש במתקפת לא מוכרת מין שילוב של מכת ברק וקרן קרח שפוגע באלקיד ומביס אותו,דילן אומר לך:"קרב נחמד,טוב מה הבטחתי מגיע לך?".[/quote]
אחזיר את אלקיד לפוקדור ואומר "פוקימון אדמה אם אפסיד ומעופף אם אני אנצח אבל הפסדתי אז פוקימון אדמה"
אומר לדילן
-
[quote=Yuma Tsukumo;1068102]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי שעדיין ישן נופל למים ומתעורר,אך אתה רואה שמלכודת חול מוזרה לוכדת את סאנדילי ואת סניבי,המאמן מסביר לך:"מדי פעם יש מלכודות בחול הזה,אני לא מצליח לאתר אותם בדיוק בזמן אז גם אני נתקע לפעמים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"סניבי,תצליף בחול עם הזנב שלך! ואז תיצור 3 כדורי אנרגיה ותזרוק אותם בשורה על סאנדייל! תנסה שאם יתיברו ויהפכו לקרן שתפגע בו!" אומר בהתלהבות מהמתקפה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1068296][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]איווי משתמש בחיקוי על הגל השחור אך במקום לפגוע ביריב הוא פוגע בעצמו,אתה רואה שאיווי נהיה חלש מרגע לרגע,לאנס אומר לך:"האנרגיה השחורה היא מתקפה שפוקימונים חלשים לא יכולים לסבול וזה פשוט הורס אותם,שלא תבין אותי לא נכון האיווי שלך חזק אבל מבחינת הקרן השחורה הוא חלש מדי בשביל להשתמש בה,הבנת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][B][U][SIZE=2][/SIZE][/U][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]Uchihe Sasuke[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]ארסיאוס אומר לך:"לא אשמיד את דארקאי,הכוחות שלו חשובים מדי בשביל להשמיד אותם,אבל בכול זאת אפשר לכלוא אותו,לא באי,האי גורם לדארקאי להתחזק,פאלקיה תפתח את השאר לעולמו של גיראטינה" דארקאי זועק:"לא לעולם ההפוך בבקשה לא!" ארסיאוס אומר כמצטער:"סליחה אבל לא השארת לי ברירה" אתה רואה שדארקאי נעלם בתוך שער שחור מוזר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]זובאט משלב אס אווירי וחץ רעל ויוצר אס אווירי רעיל חזק מאוד שפוגע בסניזל אך לא משפיע עליה כמו שרצית.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סניזל משתמשת במתקפה מוזרה מאוד,אתה רואה את הציפורן שלה הופכת להיות לבנה,ואז שחורה ואז כחולה ואז היא חוזרת על זה שוב ושולחת קרן לא ברורה שפוגעת בזובאט.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה יודע שדופק מים הוא הכוח הנסתר של אזורי מים נכון?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ריאולו מתחמק באופן של נינג'ות ממתקפת דופק המים וקרח הקרן,הוא שולח אנרגיה לבנה-שחורה מוזרה שפוגעת באברא שלך,אתה רואה שהוא משתמש במתקפה סגולה לא מוכרת,הוא משתמש בפעם הראשונה בכדור על חושי!
[B]אברא למד כדור על חושי![/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הילד לא עונה לך,אך הבאלבזור שלו משתמש במתקפת גל הדף חזק מאוד שגורם לאבקת השיתוק של באדו לחזור אל באדו ולשתק את עצמו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]קאקאשי סנסיי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע ממשיך להראות לך את המפה אבל לא נותן לך כיוונים,אתה רואה מאמן מתקרב אליך ואומר לך:"שמעתי מהאחות ג'וי שאתה מנסה להגיע לאגם ולור נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן בעל הטוטודייל מתרומם ואומר לך:"אני מוכן לקרב של אחד על אחד,הטוטודייל שלי נגד פוקימון אחד שלך,אילו פוקימונים יש לך,ואיך אתה מתכוון לנצח איתם את הטוטודייל הבלתי מנוצח שלי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]Tomer44[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב לילדים,אתה רואה שהקרב שלהם מעניין מאוד,סטרלי משתמש במתקפת אס אווירי על שינקס שמשתמש במכת וולט חזקה,שתי המתקפות מתקרבות זו לזו,אתה רואה שברגע שנוצרת התנגשות אתה שומע בום חזק מאוד,לאחר שהעשן והאבק מתפזרים אתה רואה את סטרלי מובס.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"כן"אני עונה"אתה בכיון?תוכל לעזור לי להגיע לשם?"ואני מחליט לפרט למה"יש לי טורציק שהיא קצת חלשה אז אני רוצה ללכת למאסטר האש שמה שהוא יעזור לי ללמד אותה מתקפות וכאלה"
-
[QUOTE]Uchihe Sasuke
ארסיאוס אומר לך:"לא אשמיד את דארקאי,הכוחות שלו חשובים מדי בשביל להשמיד אותם,אבל בכול זאת אפשר לכלוא אותו,לא באי,האי גורם לדארקאי להתחזק,פאלקיה תפתח את השאר לעולמו של גיראטינה" דארקאי זועק:"לא לעולם ההפוך בבקשה לא!" ארסיאוס אומר כמצטער:"סליחה אבל לא השארת לי ברירה" אתה רואה שדארקאי נעלם בתוך שער שחור מוזר.[/QUOTE]
"וואוו!" אומר לארכאוס "יש לך כוחות מדהימים!".לאחר שתיקה קצרה אגיד לארכיאוס בנימה של סליחה:"טוב,עכשיו אני צריך להתאמן לקרב המכון שלי,יש מצב שאולי תעזור לי באימונים?"
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]המתקפות של איווי פוגעות באברא אך המתקפות שלו אינן פוגעות באיווי של לאנס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]קרבי משתמש בגל מים רותחים שפוגע באברא ומביס אותו,אך מחטיא את איווי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]קרבי הביס את אברא,1-0 לך ולשלי!
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][SIZE=2][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]כינוי מקורי[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]דילן מוציא פוכדור ואומר לך:"במחשבה שנייה,זה לא היה קרב כמו שרציתי אז להתראות" הוא זורק את הפוכדור לאוויר ויוצא משם פיג'יוט,דילן מחזיק ברגלו הימנית ושניהם עפים למקום אחר,רחוק מהעיר ג'ובילייף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [B][U][/U][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי אינו מצליח להיחלץ מהמלכודות אך סאנדילי מצליח להיחלץ והוא משתמש במתקפת כדור צל חזק מאוד שפוגע שוב ושוב בסניבי המסכן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]קלייר אומרת לך:"וגם האחרון,סניזל תשתמשי במתקפה סופת קרב שחורה!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה אנרגיה שחורה שדמותה דומה לסניזל הדמות מקיפה את זובאט ומחלישה אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אברא שולח עוד כדור על חושי אך ריאולו מצליח להדוף את המתקפה של אברא בעזרת אנרגיה לבנה מוזרה מאוד,אברא מצליח לעמוד על המים בדיוק כמו ריאולו אך בצורה פחות מיומנת,ריאולו שולח מכת ברק שמתקרבת אל אברא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]באלבזור משתמש במתקפת הדיפה שפוגעת בבאדו שלך בצורה חזקה מאוד,אך באדו לא מוותר ומשתמש במתקפת ניב רעל שלא פועל על באלבזור.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]הילד מוציא סטרלי קטן ואומר:"צא למתקפה סטאר!" הסטרלי המכונה "סטאר" יוצא למתקפת שמיים באוויר,ויניפלדה שלך משתמש במתקפת עוקץ רעל שמחטיאה את "סטאר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]קאקאשי סנסיי[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]האיש צוחק ואומר לך:"נראה לך,אני בדרכי לעיר סאנישור ואז לליגה,אבל אגם ולור בדרך שלי,ואם אתה רוצה להצטרף לא עושים עצירות בערים מסוימות בשביל להילחם במכונים ברור,אחרת אתה לא מצטרף".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מקדים אותך ושולח את טוטודייל שלו למתקפת קרן קרח,קרן הקרח פוגעת בג'ולטיק שלך בצורה מסוכנת מאוד,אתה רואה שמתקפות החשמל של ג'ולטיק אינן פוגעות בטוטודייל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial]Tomer44[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן בעל הסטרלי מחייך ואומר לך:"שמי טום,ואני מאתגר אותך לקרב פוקימונים,הסטרלי שלי חלש אז לא אשלח אותו לקרב אז מזל שיש לי עוד כמה פוקימונים בקרב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]המידע על טום נכנס לדף.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1068446]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי אינו מצליח להיחלץ מהמלכודות אך סאנדילי מצליח להיחלץ והוא משתמש במתקפת כדור צל חזק מאוד שפוגע שוב ושוב בסניבי המסכן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
[I]אם סאנדייל פגע בסניבי,סימן שהוא שבר את המלכודת,לא?[/I]
"סניבי,תקשיב לי,אני מאמין בך! וגם ספיר מאמינה בך! אתה חייב לנסות להשתחרר מהמלכודת! ותאמין לי שאתה תתפתח! אתה תתפתח באחד מן הקרבות האלה! אני מבטיח! אתה חייב! ממש חייב לצאת מהמלכודת! אז עכשיו תשתמש בכדור ארנגריה קטן,ותבלע אותו! זה יעניק לגופך אנרגיה וגם יחזק אותך! מי יודע,אולי אתה גם תתפתח! אז מהר! תעשה זאת! ואז תצליף במלכודת עם זנבך וגופך!" אומר לו ואנשום לרווחה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1068446][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]המתקפות של איווי פוגעות באברא אך המתקפות שלו אינן פוגעות באיווי של לאנס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]קרבי משתמש בגל מים רותחים שפוגע באברא ומביס אותו,אך מחטיא את איווי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]כינוי מקורי[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]דילן מוציא פוכדור ואומר לך:"במחשבה שנייה,זה לא היה קרב כמו שרציתי אז להתראות" הוא זורק את הפוכדור לאוויר ויוצא משם פיג'יוט,דילן מחזיק ברגלו הימנית ושניהם עפים למקום אחר,רחוק מהעיר ג'ובילייף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]The[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [B][U][/U][/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]קלייר אומרת לך:"וגם האחרון,סניזל תשתמשי במתקפה סופת קרב שחורה!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה אנרגיה שחורה שדמותה דומה לסניזל הדמות מקיפה את זובאט ומחלישה אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אברא שולח עוד כדור על חושי אך ריאולו מצליח להדוף את המתקפה של אברא בעזרת אנרגיה לבנה מוזרה מאוד,אברא מצליח לעמוד על המים בדיוק כמו ריאולו אך בצורה פחות מיומנת,ריאולו שולח מכת ברק שמתקרבת אל אברא.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]באלבזור משתמש במתקפת הדיפה שפוגעת בבאדו שלך בצורה חזקה מאוד,אך באדו לא מוותר ומשתמש במתקפת ניב רעל שלא פועל על באלבזור.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]הילד מוציא סטרלי קטן ואומר:"צא למתקפה סטאר!" הסטרלי המכונה "סטאר" יוצא למתקפת שמיים באוויר,ויניפלדה שלך משתמש במתקפת עוקץ רעל שמחטיאה את "סטאר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]האיש צוחק ואומר לך:"נראה לך,אני בדרכי לעיר סאנישור ואז לליגה,אבל אגם ולור בדרך שלי,ואם אתה רוצה להצטרף לא עושים עצירות בערים מסוימות בשביל להילחם במכונים ברור,אחרת אתה לא מצטרף".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מקדים אותך ושולח את טוטודייל שלו למתקפת קרן קרח,קרן הקרח פוגעת בג'ולטיק שלך בצורה מסוכנת מאוד,אתה רואה שמתקפות החשמל של ג'ולטיק אינן פוגעות בטוטודייל.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן בעל הסטרלי מחייך ואומר לך:"שמי טום,ואני מאתגר אותך לקרב פוקימונים,הסטרלי שלי חלש אז לא אשלח אותו לקרב אז מזל שיש לי עוד כמה פוקימונים בקרב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]המידע על טום נכנס לדף.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את זובאט ומוציא את קירליה ואומר לו ''תשמתש בכדור אומר משולב עם כדור על חושי ואל תזרוק תשתמש בשיגור אל מאחורי סניזל ותזרוק את הכדור המשולב בכל הכוח''
-
[quote=Yuma Tsukumo;1068446]
[/quote]
"אברא תשתמש בקרן קרן על מכת הברק ולאחר מכן תשתמש מהר בכדור על-חושי על ריולו ותנסה לדייק!"אני אומר לאברא.
-
[quote]כינוי מקורי
דילן מוציא פוכדור ואומר לך:"במחשבה שנייה,זה לא היה קרב כמו שרציתי אז להתראות" הוא זורק את הפוכדור לאוויר ויוצא משם פיג'יוט,דילן מחזיק ברגלו הימנית ושניהם עפים למקום אחר,רחוק מהעיר ג'ובילייף.
[/quote]
"אני עוד אנצח אותך מתישהו!" אומר בעס על זה שהוא לא קיים את הבטחתו ואתקדם לחפש אחרי פוקימון..
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1068446][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Naruto Uzuzamaki[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][COLOR=teal][FONT=Arial][SIZE=2]המידע על טום נכנס לדף.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
"בסדר,ברור.אמרתי לך הטורציק שלי עדין חלשה ואני רק בתחילת דרכי מינימום שיהיה לי עוד פוקימון אני אלך למכון"אני אומר לו ומתחילים ללכת
-
[/QUOTE]
"שלי בוא נכסח את האיווי של לאנס!" אגיד לשלי בשמחה ואז אגיד במהירות לאיווי שלי: "איווי תשתמש בחיקוי כדי לתקוף במתקפה שקרבי השתמש ואז תשלח על-חושי!"