עמית שים את התמונה של הגיטרה בתוך ספויילר, לפני כמה ימים כבר מחקתי למישהו חתימה כי היא הייתה ארוכה והוא לא עשה כלום כשהערתי לו.
אז בבקשה.. לקצר עם ספויילרים..
Printable View
עמית שים את התמונה של הגיטרה בתוך ספויילר, לפני כמה ימים כבר מחקתי למישהו חתימה כי היא הייתה ארוכה והוא לא עשה כלום כשהערתי לו.
אז בבקשה.. לקצר עם ספויילרים..
[QUOTE=cladino;1139454]כל עונה הם מתחזקים יותר, בלי לכלול את alien X, החייזר הכי חזק שהיה ויהיה לבן, אבל יש לו מגבלה.
והרגיל הוא סוג של שילוב של שני חייזרים מעונה הראשונה: heatblast, חייזר האש שדיברת עליו, וwildvine, חייזר הצמח.[/QUOTE]
אליין איקס זה החייזר הענקי של בן 10?
tv tbh nfhr t, vjhhzr
[quote=cladino;1139454]כל עונה הם מתחזקים יותר, בלי לכלול את alien X, החייזר הכי חזק שהיה ויהיה לבן, אבל יש לו מגבלה.
והרגיל הוא סוג של שילוב של שני חייזרים מעונה הראשונה: heatblast, חייזר האש שדיברת עליו, וwildvine, חייזר הצמח.[/quote]
לא זוכר את חייזר הצמח
אהבתי את החייזר הזה החשמל [לא היה לו אותו אם אני לא טועה] שהוא לכד בתוך אקווריום וגם את "סמוכתה" XD
[QUOTE=Woodpecker;1139456]אליין איקס זה החייזר הענקי של בן 10?[/QUOTE]
לא. הענקי נקרא, איך לא, way big.
Alian X הוא הרבה יותר חזק. בהרבה.
[QUOTE=Real Spartan;1139457]לא זוכר את חייזר הצמח
אהבתי את החייזר הזה החשמל [לא היה לו אותו אם אני לא טועה] שהוא לכד בתוך אקווריום וגם את "סמוכתה" XD[/QUOTE]
את bazzershok היה לו בפרק ken 10, פרק שמתרחש בעתיד, כשבן כבר בן 40 ויש לו את bazzershok. אבל בעונה הנוכחית הודלפה תמונה שבה נראה בן הנוכחי בתור bazzershok.
וסמכתה נקרא upchack. והוא לא כזה חזק הוא די חלש.
לא מכיר את אליין איקס, תביא תמונה
הייתי צריך לטפל במשהו,
עכשיו אני פה בצורה מלאה.
[QUOTE=cladino;1139458]לא. הענקי נקרא, איך לא, way big.
Alian X הוא הרבה יותר חזק. בהרבה[/QUOTE]
זה החייזר שבן נכנס לתוכו ופגש שני ראשים מרחפים בחלל שולטים בעולם זה החייזר?
ברוך השב לצורה המלאה אבי Xd
תגיב אצלך
הי אבי
תודה רבה עמית!
מישהו מכיר אתר עם ספריטים של גיראיה אני מחפש שנים ולא מוצא אני רוצה להכין אנימציה בעצמי :)
[QUOTE=Real Spartan;1139455]עמית שים את התמונה של הגיטרה בתוך ספויילר, לפני כמה ימים כבר מחקתי למישהו חתימה כי היא הייתה ארוכה והוא לא עשה כלום כשהערתי לו.
אז בבקשה.. לקצר עם ספויילרים..[/QUOTE]
שמתי דניס..
תחפש בספרייט רסקור..
אבי הם שלחו?
[QUOTE=Woodpecker;1139461]זה החייזר שבן נכנס לתוכו ופגש שני ראשים מרחפים בחלל שולטים בעולם זה החייזר?[/QUOTE]
בדיוק. החייזר שיש לו את הכוח לשנות את המציאות. ודניס- אתה אולי מכיר אותו בתור "מגה לוחם חלל איקס", כמו שקראו לו בעברית.
תמונה:
[IMG]http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20110419023329/ben10/images/6/62/Alien_x.jpg[/IMG]
[quote=Real Spartan;1139467]תחפש בספרייט רסקור..
אבי הם שלחו?[/quote]
שקד וומר לא ענו,
דודי גם פרש.
התמונה מוכרת אבל אני לא זוכר אותו כ"כ.. אהה פעם לא ידעתי מי זה וראיתי את התמונה בגוגל תמונות כשחיפשתי, מה הוא עושה?