חזרתי, בסוף האימון נדחה ל5 ורבע.. S:
Printable View
חזרתי, בסוף האימון נדחה ל5 ורבע.. S:
[QUOTE=Responsible;1296633]עזוב, אתה פשוט מדגים את כל מה שאמרתי, ואחר כך אומר שאתה היחידי.
אבל אל תגיב בתגובה שלי, כי לך אין מה להגיד, אתה תחזור פשוט על מה שאמרת ואני יודע שאי אפשר לדבר איתך שזה מגיע למצב של וויכוח, אתה חבר שלי כאן ולא רוצה לריב איתך אלא לדבר איתך על הדברים שאנחנו אוהבים (אנימות, ספורט וכו').
הלכתי סופית בינתיים, ביי כולם :).[/QUOTE]
אתה חושב שאני רוצה לריב? זאת לא המטרה שלי, ובטח שגם לא שלך, אז אל תתחיל..
בגלל שאתה כל כך דורש שמישהו ילמד אותך על ספאם, אין לי בעיה, רק תגיד, כי בינתיים אתה לא מבין מי יודע מה
ביי
[quote=Sakurai Tomoki;1296634]אמא שלך היא ילד, למה לקלל?![/quote]
אני? מואה
[quote=Responsible;1296633]עזוב, אתה פשוט מדגים את כל מה שאמרתי, ואחר כך אומר שאתה היחידי.
אבל אל תגיב בתגובה שלי, כי לך אין מה להגיד, אתה תחזור פשוט על מה שאמרת ואני יודע שאי אפשר לדבר איתך שזה מגיע למצב של וויכוח, אתה חבר שלי כאן ולא רוצה לריב איתך אלא לדבר איתך על הדברים שאנחנו אוהבים (אנימות, ספורט וכו').
הלכתי סופית בינתיים, ביי כולם :).[/quote]
ביי אבי
[quote=Cool Nick;1296635]חזרתי, בסוף האימון נדחה ל5 ורבע.. S:[/quote]
היי :)
[quote=Sakurai Tomoki;1296636]אתה חושב שאני רוצה לריב? זאת לא המטרה שלי, ובטח שגם לא שלך, אז אל תתחיל..
בגלל שאתה כל כך דורש שמישהו ילמד אותך על ספאם, אין לי בעיה, רק תגיד, כי בינתיים אתה לא מבין מי יודע מה
ביי[/quote]
ברור שהמטרה שלי היא לא להריב,
אני אסגור עכשיו שזה לא יתחיל עכשיו, מה גם שרק חיכיתי לתגובה שלך כדי ללכת.
ביי :).
אני צריך ללכת לאבא שלי עוד חצי שעה ככה, אז אני הולך להתקלח, ביי כולם..
שחר, תרגיע את עצמך.. ודרך אגב, הכיעור הזז הזה בחתימה שלך מעצבן אותי.. תאכל אותו, אני יודע שיש לך מקום D;
מישהו מוכן להסביר לי איך ארווין מנהל פורום ספרות והוא משתמש וותיק..? לא לדבר על זה שבכלל לא שמו אותו בהיכל התהילה.. ><"
[QUOTE=Cool Nick;1296640]מישהו מוכן להסביר לי איך ארווין מנהל פורום ספרות והוא משתמש וותיק..? לא לדבר על זה שבכלל לא שמו אותו בהיכל התהילה.. ><"[/QUOTE]
אם תשאל אותי, יש הרבה סיבות למה לא להכניס אותו להיכל התהילה..
טוב, הלכתי עכשיו, זאת הייתה תגובה אחרונה..
עריכה:
10 דקות עד שיהיו מים חמים, שכחתי קודם D:
[quote=Cool Nick;1296640]מישהו מוכן להסביר לי איך ארווין מנהל פורום ספרות והוא משתמש וותיק..? לא לדבר על זה שבכלל לא שמו אותו בהיכל התהילה.. ><"[/quote]
:doubt:
[quote=Sakurai Tomoki;1296639]אני צריך ללכת לאבא שלי עוד חצי שעה ככה, אז אני הולך להתקלח, ביי כולם..
שחר, תרגיע את עצמך.. ודרך אגב, הכיעור הזז הזה בחתימה שלך מעצבן אותי.. תאכל אותו, אני יודע שיש לך מקום D;[/quote]
ברור רק לי
טוב, אני הלכתי להתאמן בבריקדאנס עד האימון, הכיתה שלי עושה סרטון ואני צריך להתאמן בקטע שהטילו עליי..
[QUOTE=NapTime;1296643]:doubt:
ברור רק לי[/QUOTE]
יש לי מקום, אבל אני בחיים לא אוכל את הגוש קקה הזה.. אתה אוהב אותו בכל מקרה, אז מה אכפת לך..?
מרור שיש לך מקום שמנמן
היום התחברתי למסן' באמצע השיעור D:
[QUOTE=NapTime;1296646]מרור שיש לך מקום שמנמן[/QUOTE]
המקום הזה שמור לאוכל אמיתי, שאני בניגוד אליך יכול לאכול מבלי להשמין O:
[QUOTE=~Donphan~;1296647]היום התחברתי למסן' באמצע השיעור D:[/QUOTE]
כן, אני יודע ><"
[quote=Sakurai Tomoki;1296649]המקום הזה שמור לאוכל אמיתי, שאני בניגוד אליך יכול לאכול מבלי להשמין O:
כן, אני יודע ><"[/quote]
אני ספורטאי למופת.
[QUOTE=NapTime;1296650]אני ספורטאי למופת.[/QUOTE]
ואני עצלן למופת..
זה לא משנה את העובדה שאתה שמנמן ואני לא (: