[quote=The Charmander;1314609]זה קרה היום אביזי.... אל תהיה טיפש...
אני גר פה.[/quote]
הרבה אנשים מתו היום. אני לא רואה איך ההודעה שלי מעידה על טיפשות.
Printable View
[quote=The Charmander;1314609]זה קרה היום אביזי.... אל תהיה טיפש...
אני גר פה.[/quote]
הרבה אנשים מתו היום. אני לא רואה איך ההודעה שלי מעידה על טיפשות.
מה כבר אמרתי?
אמרתי את זה בצורה מאוד מתונה -.-
כולה אמרתי שהיום הזה מדכא ובגלל זה אני שונא אותו..
[QUOTE=Chopper;1314618]מה כבר אמרתי?
אמרתי את זה בצורה מאוד מתונה -.-
כולה אמרתי שהיום הזה מדכא ובגלל זה אני שונא אותו..[/QUOTE]
כנ"ל אצלי ואביזי, תגיב באימוץ והחייאה
[quote=~prinny;1314613]תודה על ההסבר..
טוב נו, דניס אמר ולא קרה לו כלום אז כן, לא מעניין אותי בשיט היום הזה... (סליחה על הביטוי, זה הביטוי היחיד שהצחלתי לחשוב עליו עכשיו.. אם יש לכם משהו שיתן את אותו מסר רק בשפה אחרת ולא פוגעת את בבקשה תעירו לי) אני דן עליו הרבה בהרבה ישיבות, מוציא את כל המיץ מכל מה שאפשר להוציא. זה הקטע האירוני..
אני לא מכחיש שואה, אבל הדעה שלי שלזכור את האנשים וכל הקטע של הגבורה לא יעזור לנו עכשיו, לא יעזור למציאות של עכשיו. אז אוקיי, תרחמו עלינו, עברנו שואה... אני מסתכל על השואה כמשהו ללמוד ממנו. אני מצטער אם פגעתי במישהו עם התגובה זאת..[/quote]
אם אנחנו לא נזכור מה קרה לעם שלנו אל תצפה שלא יהיו מכחישי שואה.
תמיד אפשר ללמוד ממקרים עברו להפיק לקחים ולפעול טוב יותר.
[quote=אלבזון;1314621]אם אנחנו לא נזכור מה קרה לעם שלנו אל תצפה שלא יהיו מכחישי שואה.
תמיד אפשר ללמוד ממקרים עברו להפיק לקחים ולפעול טוב יותר.[/quote]
נקודה טובה...
[QUOTE=Chopper;1314607]סטטיסטית, בכל שניה נולדים 3 ילדים, בכל 6 שניות (או 3, לא בטוח אבל זה אחד משני המספרים הללו) אדם מת.[/QUOTE]
בכל 3 שניות ילד מת באפריקה מרעב
[QUOTE=מאסטר ליאון;1314615]ראית מה אמרתי לך בתחילת העמוד?[/QUOTE]
כל הודעה שנייה שלך זה תגיב לי פה,ראית מה רשמתי לך פה,תכנסו לפה,[B]יש לי רעיון למ"ת[/B]
זה כבר גובל בספאם
טוב יש לי יום די עמוס מחר,הלכתי ביי..
כי כאלה עוד פוסט, מה כבר יקרה?
ביי טל
[quote=אלבזון;1314621]אם אנחנו לא נזכור מה קרה לעם שלנו אל תצפה שלא יהיו מכחישי שואה.
תמיד אפשר ללמוד ממקרים עברו להפיק לקחים ולפעול טוב יותר.[/quote]
"תמיד אפשר ללמוד ממקרים עברו להפיק לקחים ולפעול טוב יותר." הבהרת במשפט אחד את מה שניסיתי להסביר.. כל מה שתיתן כאמצעי שזוכרים בזכותו (אם זה סיפורים וכ'ו) אתה תראה שזה גם מתקשר למרד בנאצים וללחימה..
הלכתי
לילה טוב
[quote=~prinny;1314629]"תמיד אפשר ללמוד ממקרים עברו להפיק לקחים ולפעול טוב יותר." הבהרת במשפט אחד את מה שניסיתי להסביר.. כל מה שתיתן כאמצעי שזוכרים בזכותו (אם זה סיפורים וכ'ו) אתה תראה שזה גם מתקשר למרד בנאצים וללחימה..[/quote]
המרד בנאצים היה רע?הם פאקינג העדיפו חתולי רחוב על יהודי.
חח המרד בנאצים היה טוב! וזה כולל הקרבה מצד אנשים, שהקריבו את עצמם כדי למרוד ולעזור לאחרים... ומזה אנחנו צריכים ללמוד היום שצריך להתגייס לצה"ל גם אם זה אומר להקריב מעצמך..
באסה משדרים את כל סרטי השואה אבל לא את ממזרים חסרי כבוד
אני חולה על סרטי שואה..