תומר כפרעליך!
Printable View
תומר כפרעליך!
[QUOTE=The Charmander;1324754]תומר כפרעליך![/QUOTE]
אדם!!!
[quote=מאסטר ליאון;1324752]סקרן רע או סקרן טוב?(אני מתכוון ברקע מוזר אביזית)
יש לי בקשה אחת:אני אכתוב חלק בבוקר כי אז אני אלך לבית ספר וכשאני אחזור אשלים את הטופס.[/quote]
תעשה מה שאתה רוצה, אני אענה לך, ובזה ייגמר העניין.
[quote=The Flupy;1324753]אהממ המטרה שלי היא ליצור לוחם שלא יתמקד בכוח אלה במהירות ובנקודות התורפה של גוף האדם זה אפשרי ?[/quote]
הממ... אם אתה רוצה להיות מהיר, אז תשתמש בנשקים חד ידיים. אבל תורפות של גוף האדם... המממ... זה למען האמת משהו שיותר מתאים לשודד מאשר ללוחם. כי זה "טריקי" ושודדים עושים טריקים... לעומת לוחמים שנלחמים בצורה "אקדמית" שכזו.
[QUOTE=LordAbizi;1324756]תעשה מה שאתה רוצה, אני אענה לך, ובזה ייגמר העניין.
הממ... אם אתה רוצה להיות מהיר, אז תשתמש בנשקים חד ידיים. אבל תורפות של גוף האדם... המממ... זה למען האמת משהו שיותר מתאים לשודד מאשר ללוחם. כי זה "טריקי" ושודדים עושים טריקים... לעומת לוחמים שנלחמים בצורה "אקדמית" שכזו.[/QUOTE]
אבל האופי של הדמות לא מתאים לשודד כי אני מתכנן לפעול לפי קודי התנהגות מסויימים (אבירות וכו')
השאלה שלי היית אם אני יכול ליצור לי סגנון לחימה חדש שמבוסס על הSWORDMAN.
סייף אם אתה מכיר מאופיין בשימוש בדקירות מדויקות יותר מאשר HULK SEE HULK SMASH !
אדם אתה עדיין גר באנגליה ?
[quote=The Flupy;1324757]אבל האופי של הדמות לא מתאים לשודד כי אני מתכנן לפעול לפי קודי התנהגות מסויימים (אבירות וכו')
השאלה שלי היית אם אני יכול ליצור לי סגנון לחימה חדש שמבוסס על הSWORDMAN.
סייף אם אתה מכיר מאופיין בשימוש בדקירות מדויקות יותר מאשר HULK SEE HULK SMASH !
אדם אתה עדיין גר באנגליה ?[/quote]
המממ.. אני לא יודע... זה גובל ב"יש גם כל מיני אומנויות סודיות ונדירות של אנשים שפיתחו סגנון לחימה כלשהו בעצמם. ייתכן ותפגשו כמה אנשים כאלה. לכם ולחברי הצוות, מותר לעסוק רק באמנויות הלחימה המוכרות." (ציטוט מהמשחק)
כלומר, בתור לוחם אתה לא רק מכה עם כח, השיטות של הלוחמים כן מבוססות במובן מסויים על ניתוח היריב, אבל לא ניתוח "ביולוגי" של נקודות תורפה, אלא אם לא התכוונת לזה, והתכוונת לנקודות תורפה במובן ש"אתה שם שהוא צולע על רגל ימין ולכן אתה מכוון התקפות לשם (או לרגל השנייה, לא חשבתי מה באמת צריך לעשות), כדי להפיל אותו". אם זה במובן הזה, אז זה בערך מתיישב עם ההגדרה של לוחם רגיל.
לא, זה לא שהוצאתי את ליאון מהחסומים, ראיתי את הציטוט שלו אצל אביזי ואני חייב להגיב..
[b]אתה[/b] אוטאקו? איך?! דמאט אתה יודע מה זה אומר להיות אוטאקו בכלל? זה לא לראות דיג'ימון וכמה סרטים ><"
זה לאסוף משחקי וידיאו, לשים פוסטרים וכאלה..
[QUOTE=LordAbizi;1324760]המממ.. אני לא יודע... זה גובל ב"יש גם כל מיני אומנויות סודיות ונדירות של אנשים שפיתחו סגנון לחימה כלשהו בעצמם. ייתכן ותפגשו כמה אנשים כאלה. לכם ולחברי הצוות, מותר לעסוק רק באמנויות הלחימה המוכרות." (ציטוט מהמשחק)
כלומר, בתור לוחם אתה לא רק מכה עם כח, השיטות של הלוחמים כן מבוססות במובן מסויים על ניתוח היריב, אבל לא ניתוח "ביולוגי" של נקודות תורפה, אלא אם לא התכוונת לזה, והתכוונת לנקודות תורפה במובן ש"אתה שם שהוא צולע על רגל ימין ולכן אתה מכוון התקפות לשם (או לרגל השנייה, לא חשבתי מה באמת צריך לעשות), כדי להפיל אותו". אם זה במובן הזה, אז זה בערך מתיישב עם ההגדרה של לוחם רגיל.[/QUOTE]
אהממ תאמת הרעיון שלי לרקע היה שבתור נצר למשפחת קוסמים (קלריק) אחד הדברים הבסיסים שלמדתי היה גוף האדם.
וככה שאני אנצל את הידע שלי שלי ואשלב את זה עם חרב.
אין הנחות קורא קבוע ?
בכל מקרה אני צריך לזוז ככה שאני אשמח אם נמשיך את הדיון הזה בפרטי ^^
למה ואנגארד הוא המשחק הכי יקר בתולדות העולם למההההההההההההההההההההההההההההה אני רוצה גראנבלוווווווווווווו
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=wIJB7KrHuoU&feature=fvwrel[/YOUTUBE]
חבל שאי אפשר לדעת מי חבר היום אהה אלון? <3
[QUOTE=LordAbizi;1324760]המממ.. אני לא יודע... זה גובל ב"יש גם כל מיני אומנויות סודיות ונדירות של אנשים שפיתחו סגנון לחימה כלשהו בעצמם. ייתכן ותפגשו כמה אנשים כאלה. לכם ולחברי הצוות, מותר לעסוק רק באמנויות הלחימה המוכרות." (ציטוט מהמשחק)
כלומר, בתור לוחם אתה לא רק מכה עם כח, השיטות של הלוחמים כן מבוססות במובן מסויים על ניתוח היריב, אבל לא ניתוח "ביולוגי" של נקודות תורפה, אלא אם לא התכוונת לזה, והתכוונת לנקודות תורפה במובן ש"אתה שם שהוא צולע על רגל ימין ולכן אתה מכוון התקפות לשם (או לרגל השנייה, לא חשבתי מה באמת צריך לעשות), כדי להפיל אותו". אם זה במובן הזה, אז זה בערך מתיישב עם ההגדרה של לוחם רגיל.[/QUOTE]
[QUOTE=הנואש לווינר;1324761]לא, זה לא שהוצאתי את ליאון מהחסומים, ראיתי את הציטוט שלו אצל אביזי ואני חייב להגיב..
[b]אתה[/b] אוטאקו? איך?! דמאט אתה יודע מה זה אומר להיות אוטאקו בכלל? זה לא לראות דיג'ימון וכמה סרטים ><"
זה לאסוף משחקי וידיאו, לשים פוסטרים וכאלה..[/QUOTE]
ואני עושה את זה
אדם תעשה לי [COLOR="White"]ילד[/COLOR] שוקו!
ליאון אוטאקו?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
האנימה היחידה שאני מאמין שהוא רואה זה דיג'ימון,וגם זה בקושי אני מאמין לו
[QUOTE=Blackbeard;1324763]למה ואנגארד הוא המשחק הכי יקר בתולדות העולם למההההההההההההההההההההההההההההה אני רוצה גראנבלוווווווווווווו[/QUOTE]
דווקא גראנדבלו זה אחד הזולים חוץ מרויין שייד והעובדה שצריך אותו 4 פעמים כי הוא הגרייד 2 הכי טוב שלהם
ואני רוצה משחק נורמלי של ואנגארד!