טרינר תרד מעמית.
Printable View
טרינר תרד מעמית.
היטמן אז תפתח את הישרדות פוקימונס, אני מרשה לך Lol
[quote=ワンピース;1326717]אז שתהיה ארוכה, הבהרתי את הנקודה של העניין בכל מקרה (:
שלי ארוכה?? חתיכת חצוף, אני הורדתי חתימה אחת ומשפטים כדי שזה ירצה אנשים כמוך. חיימשלי אל תפתח את הספויילר[/quote]
צחקתי איתך מטומטם Xd
[QUOTE=triner;1326725]צחקתי איתך מטומטם Xd[/QUOTE]
אני נעלבתי עכשיו ):
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326723]טרינר תרד מעמית.[/QUOTE]
אלכס, אתה יכול להקשיב לי פעם אחת בחייך?
[B][SIZE=4][URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=71"][COLOR=#B8860B]triner[/COLOR][/URL] תתנצל עכשיו!!![/SIZE][/B]
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326723]טרינר תרד מעמית.[/QUOTE]
זה לא עניין של לרדת מה לרדת, בנאדם מתנגד למריבות ואז הולך ורב בעצמו עם אנשים?
זה כאילו דוסים יאכלו פתאום חזירים X_X
אני איתך טרינר, ושקד לא קשור שזה מאושר זה דבר שמעצבן לא מעט אנשים מה עם התחשבות? ואם גם לאחרים יש ארוך זה פוטר מעונש? אם רצחתי אז אתרץ שיש עוד מלא רוצחים?
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326728][B][SIZE=4][URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=71"][COLOR=#B8860B]triner[/COLOR][/URL] תתנצל עכשיו!!![/SIZE][/B][/QUOTE]
אלכס תרגיע זה הכל בצחוק X_X
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=Red][B]שקד הבין את זה אחרת...בשבילו זה לא היה בצחוק אני מבקש שתתנצל בפני שקד!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][SIZE="4"][COLOR="Green"]~*DeXTeR*~[/COLOR] תענה לי עכשיו!!![/SIZE][/B]
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326733][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=Red][B]שקד הבין את זה אחרת...בשבילו זה לא היה בצחוק אני מבקש שתתנצל בפני שקד!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
זה לא הבין את זה בצחוק, הוא עכשיו בהתקפת צחוק מטורפת מול המסך על איך שאתה בהסטריה מזה XD
כש~*DeXTeR*~ מתחיל לכתוב באותיות גודל 5 ומודגשות אני אמור לדעת לא להגיב בנו"ד.
אופס.
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1326733][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=Red][B]שקד הבין את זה אחרת...בשבילו זה לא היה בצחוק אני מבקש שתתנצל בפני שקד!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
זה גם קטע חזק שיכול בקלות להכנס לסיפור :D
[QUOTE=Blackbeard;1326731]אני איתך טרינר, ושקד לא קשור שזה מאושר זה דבר שמעצבן לא מעט אנשים מה עם התחשבות? ואם גם לאחרים יש ארוך זה פוטר מעונש? אם רצחתי אז אתרץ שיש עוד מלא רוצחים?[/QUOTE]
אני לא תומך בו, לי זה פשוט לא מפריע O:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
שתהיה בריא אלכס זה הכל בצחוק בינינו XDD