[IMG]http://img.mangastream.com/m/23/13223593/e5f2b18403ed7a2e14c1cd9ad05681ee.png[/IMG]
סתכלו על הפאנל ה1 מה זה אמור להיות?WTF.
זאת מאנגה אדירה ביוחד פרק 12 שלה,מומלץ לקרוא.
Printable View
[IMG]http://img.mangastream.com/m/23/13223593/e5f2b18403ed7a2e14c1cd9ad05681ee.png[/IMG]
זאת מאנגה אדירה ביוחד פרק 12 שלה,מומלץ לקרוא.
[QUOTE=Tobi...;1329218]יש בעיה,אני לא מוצא את ההודעות שלי!?![/QUOTE]
מה זה קשור למה ששאלתי?
איזו מנגה זו? זה הספין אוף?
[QUOTE=monster;1329219][IMG]http://img.mangastream.com/m/23/13223593/e5f2b18403ed7a2e14c1cd9ad05681ee.png[/IMG]
זאת מאנגה אדירה ביוחד פרק 12 שלה,מומלץ לקרוא.[/QUOTE]
חחחחח הרג אותי!!!!
חיית גבות XD
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1329230]איזו מנגה זו? זה הספין אוף?[/QUOTE]
כן..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1329230]איזו מנגה זו? זה הספין אוף?[/QUOTE]
כן הספין אוף,שם המנגה Rock Lee no Seishun Full-Power Ninden
היי בקושי מגיבים בנוד הזה
איך אתם מתגעגעים אליי.. ;)
אבל אני מצליח להתמודד עם ההחלטה שלי..
אני יתחבר בזמן הקרוב לראות אם אלכס עדיין מתחבר כדי לתת למישהו אזהרה או שתיים, או שהוא התייאש..
יאללה תמשיכו להספאים כאילו לא הייתי פה Lol
[QUOTE=הנואש לווינר;1329241]איך אתם מתגעגעים אליי.. ;)
אבל אני מצליח להתמודד עם ההחלטה שלי..
אני יתחבר בזמן הקרוב לראות אם אלכס עדיין מתחבר כדי לתת למישהו אזהרה או שתיים, או שהוא התייאש..
יאללה תמשיכו להספאים כאילו לא הייתי פה Lol[/QUOTE]
צר לי לבאס אותך אבל אף אחד לא כתב תגובה אחת עליך..
אתה רוצה שאני יהמר עליך? כאילו על כמה זמן יקח לך לחזור?
זה לא כזה קשה..
עומר מ'זו ההתנהגות הילדותית הזו
בעקרון אחרי הדיווח שלך עליי [שלא היה מוצדק, ומצאתי המון סיבות להסביר לך גם למה] נפגעתי מאוד, ועכשיו אני רואה מה אתה עושה, ועוד יותר אומר לעצמי מה נהיה ממך
אני כבר אמרתי לעצמי, כל אחד שפורש בצורה ילדותית, אני לא הולך לטוס מסביב לעולם כדי למצוא אותו בחזרה. אולי עמית יצליח לשכנע אותך לחזור
אלכס נתן לך אזהרה, תתמודד עם מה שקורה סביבך, זו רק אזהרה, זה לא יהרוג אותך נכון? כאן היה יותר נכון לשאול "זה לא יגרום לך לפרוש רק אזהרה קטנה, נכון?", רק האמת שכן.. זה מה שעלוב בפרישות כאלה, פרישות שהובאו בגלל דברים קטנים.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1329242]צר לי לבאס אותך אבל אף אחד לא כתב תגובה אחת עליך..
אתה רוצה שאני יהמר עליך? כאילו על כמה זמן יקח לך לחזור?
זה לא כזה קשה..[/QUOTE]
אני יודע D:
בגלל זה הוספתי (; בסוף..
אתה חופשי לקרוא לי צומי, אני יודע שאתה משתוקק לזה.. D:
אם אתה מנסה לעקוץ אותי בכל דרך אפשרית, עכשיו יש לך הזדמנות שאני לא פה.
[QUOTE=snivy~;1329243]עומר מ'זו ההתנהגות הילדותית הזו
בעקרון אחרי הדיווח שלך עליי [שלא היה מוצדק, ומצאתי המון סיבות להסביר לך גם למה] נפגעתי מאוד, ועכשיו אני רואה מה אתה עושה, ועוד יותר אומר לעצמי מה נהיה ממך
אני כבר אמרתי לעצמי, כל אחד שפורש בצורה ילדותית, אני לא הולך לטוס מסביב לעולם כדי למצוא אותו בחזרה. אולי עמית יצליח לשכנע אותך לחזור
אלכס נתן לך אזהרה, תתמודד עם מה שקורה סביבך, זו רק אזהרה, זה לא יהרוג אותך נכון? כאן היה יותר נכון לשאול "זה לא יגרום לך לפרוש רק אזהרה קטנה, נכון?", רק האמת שכן.. זה מה שעלוב בפרישות כאלה, פרישות שהובאו בגלל דברים קטנים.[/QUOTE]
צודק, צורה הכי ילדותית אלון.
אתה כל הזמן אומר לי שאני רע ואני תינוק, למה אתה נשאר אם אותו נתון שאלכס חייב להיות הטוב?!
לא קצת אנשים התלוננו עליו בעבר..
"מצאתי המון סיבות.." זה הוכחה לזה שאמרתי בן **** לדמות מנארוטו ממש לא מוצדק כאזהרה!
נמאס לי כבר, מנסה לגרום לי לפרוש בכוח.. אז הנה, תהנו עם הזבל הזה. נראה איך אתם תרגישו אם אחרי כל פיפס קטן הוא נותן לכם 8 אזהרות (שזה כמות האזהרות שהוא שלח לי, דרך אגב).
עריכה: כן עידן, תהמר עליי..
ובאותו זמן תגיד לי שאני לא באמת רואה נארוטו, שאני ילד קטן אחרי שהוכחתי לך בה"פ שאלה שרצית ב"מקרה" לדעת באלגברה, וכל שאר הדברים הרעים שאמרת לי בכל התקופה.. קצת קשה להביא את כולם...
עוד מעט רוק לי ינסה לחכות את נארוטו במצב 4 זנבות?
אני מחכה לראות את זה
אלכס הוא הטוב כי הוא באמת הטוב -.-'
בסדר, שיהיה, אני חושב שאתה ילדותי, אז שיהיה לך בכיף.
גם איתי היה מאודדדד ילדותי בפרישה שלו ונראה היה שהוא מחפש צומי, כאילו.. חלאס, זה נמאס
אלון, פעם ראשונה בזמנך כפקח, תנסה להקשיב לצד שלנו ולא לסגוד לצד של אלכס (-:
מה קרה הכל התהפך וכל העומרים שהיו חברים עושים עליי אמבוש וזה שהייתי איתו במריבה פתאום חבר טוב? ם:
לא.. בוא נגיד שיש גם דברים שאנחנו לא חולקים בהם אותה דעה, אבל אתה לא יודע עליהם, "עלילות פורום מנהלים".
[QUOTE=snivy~;1329247]אלכס הוא הטוב כי הוא באמת הטוב -.-'
בסדר, שיהיה, אני חושב שאתה ילדותי, אז שיהיה לך בכיף.
גם איתי היה מאודדדד ילדותי בפרישה שלו ונראה היה שהוא מחפש צומי, כאילו.. חלאס, זה נמאס[/QUOTE]
לדעתי צריך למנות סגן פקחים שהוא משתמש רגיל ולא פקח עם כל הכוח. ככה כל אחד יקבל שני שימועים וככה הסגן יעזור. תבחרו מי שמתאים אם הרעיון מתקבל.