-
[quote=Ritsuka kun;1355967]
[B]אוסטין~[/B]
"השעה כמעט שתיים וחצי" אומרת פיבי אחריה בדיקה בשעונה. "אתה לא רוצה לאכול במרכז? בערך בשעות כאלה מגישים שם ארוחת צהריים. נוכל לאכול שם!" מציעה בחיוך פיבי ואתה מסכים.
אתה מחזיר את ספינראק לפוקדור שלו, ושניכם הולכים זה לצד זו לעבר המרכז, בדיוק כשהאחות ג'וי מתחילה להגיש אוכל לחבורה של מאמנים.
אתם מתיישבים בשלוחן בצד, והאחות ג'וי מוזגת לכם קערה של צלי עוף עם פירה, ושניכם אוכלים בתאבון.
"נו מרגיש מוכן למכון שלך?" שואלת פיבי בחיוך ונושפת על צלחתה.[/quote]
"מממ אני חושב..." אומר בין הלעיסות, אבלע את הביס ואז אגיד לה "מה איתך? אתה מתכוונת להשתתף בקרב גם כן?"
-
יאללה אנשים, בעמוד 90 האיוונט יחשף לגמרי!! D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
[b]פלינט~[/b]
אתה מביט לתמי את אזוריל לידיים, ומשחרר במהירות את טיילו,אשר טס לעברו של פינסר ומשסף אותו עם מתקפת כנף, ומפיל אותו על גזע העץ.
פינסר מסתובב ורואה את טיילו, ולוכד אותו בין צבתות ראשו, ומטיח אותו בחוזקה באדמה.
[b]ניל~[/b]
שוב, סייטר בחורה :ם
ואתה מרחיק אותה פעמיים מפידג'יוטו? Oo
להזכירך, נשאר לך פוקדור אחד :x
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;
פידג'יוטו מנופף בכנפיו במהירות, ויוצר כדור של אוויר דחוס, ומשלח אותו לעברה של סייטר. סייטר, משספת את הכדור ועפה במהירות לעברו של פידג'יוטו, כשחרמשה מושט קדימה, אבל נהדפת לאחור ממש רוח כבדה שפידג'יוטו יוצר. והיא נופלת על האדמה מעולפת.
[b]אוסטין~[/b]
"אני מניחה שכן" אומרת פיבי בחיוך "אני ממש רוצה לנצח את דני! שמעתי שהוא משתמש ביכולות של הפוקימונים עצמם, ולא רק במתקפות הפיזיות שלהם!" מוסיפה בהתלהבות.
-
[quote=Ritsuka kun;1356070]
[B]אוסטין~[/B]
"אני מניחה שכן" אומרת פיבי בחיוך "אני ממש רוצה לנצח את דני! שמעתי שהוא משתמש ביכולות של הפוקימונים עצמם, ולא רק במתקפות הפיזיות שלהם!" מוסיפה בהתלהבות.[/quote]
"מממ.." אהרהר לעצמי ואנסה להבין את מה שהיא אמרה "מה הכוונה ביכולות הפוקימונים?"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1356070]יאללה אנשים, בעמוד 90 האיוונט יחשף לגמרי!! D:
[b]פלינט~[/b]
אתה מביט לתמי את אזוריל לידיים, ומשחרר במהירות את טיילו,אשר טס לעברו של פינסר ומשסף אותו עם מתקפת כנף, ומפיל אותו על גזע העץ.
פינסר מסתובב ורואה את טיילו, ולוכד אותו בין צבתות ראשו, ומטיח אותו בחוזקה באדמה.[/QUOTE]
אני אראה את פירו שוב?
"טיילו אל תוותר! השתמש בניקור על ראשו בכדי לעצבן אותו! תעוף האוויר ותזתמש במיקוד אנרגיה בכדי להתמקד על רגליו ותזתמש במתקפת כנף על רגליו כדי להפיל אותו ארצה!" אדריך את טיילו
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1356070]יאללה אנשים, בעמוד 90 האיוונט יחשף לגמרי!! D:
[b]ניל~[/b]
שוב, סייטר בחורה :ם
ואתה מרחיק אותה פעמיים מפידג'יוטו? Oo
להזכירך, נשאר לך פוקדור אחד :x
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;
פידג'יוטו מנופף בכנפיו במהירות, ויוצר כדור של אוויר דחוס, ומשלח אותו לעברה של סייטר. סייטר, משספת את הכדור ועפה במהירות לעברו של פידג'יוטו, כשחרמשה מושט קדימה, אבל נהדפת לאחור ממש רוח כבדה שפידג'יוטו יוצר. והיא נופלת על האדמה מעולפת.
[/QUOTE]
שכחתי פסיק XP
זה לא שיש לי יותר מידי מה לעשות שהיא מעולפת ><
אללה איוונט D:
---------------------------------------------------------------------------------
אזרוק את הפוכדור האחרון שנשאר לי לעברה של סייטר בתקווה שהפעם היא גם תשאר למטה.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1355107]
[b]אליסה~ [/b]
ברוך השם ישתבח שמו לעד!!! 3>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
אתה מסתכלת סביב, ורואה שאת עדיין באותה נקודה באחת מקרחות היער שיש ביער העצום מימדים הזה.
את מסתכלת סביב, ולפניך פרוסים ארבעה שבילים אשר נסללים לתוך מעמקי היער, ועוד השביל הממנו הגעת לנקודה הזאת.[/QUOTE]
אבחן את 4 השבילים המובילים אל פנים היער ואלך בשביל שנראה לי הכי פחות סבוך.
-
[quote=Ritsuka kun;1352752]
[B]סטיק~[/B]
מתי הבגרות שלך? :ם
תזכור שיש איוונט עוד כמה עמודים :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משבח ומחבק את שינקס ומלטף את ראשו של סנטרט, המתעורר ומחייך אליך, ורץ לתוך השיחים.
אתה ממשיך בדרכך, ולא עובר הרבה זמן, כשאתה מבחין בפוקימון נוסף.
הפוקימון הזה, נראה כמו פרח נבול וצהוב, ההולך בגישום על מה שנראה כמו גבעול ארוך [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/03/Spr_5b_069.png[/IMG]. אתה מכוון עליו את הפוקידע שלך, ומגלה שזה בלאספורט.[/quote]
יאללה חוזרים לכושר
-------------
" באלספרוט! איזה פוקימון מסטול יאלללה!!! " אני צועק בכל רם.
' הזדמנות לתפוס פוקימון ראשון ' , קדימה שינקס את מוכנה? כאשר אני מסתכל עליה ובודק אם היא עדיין עייפה מהקרב הקודם או לא.
אם היא לא עייפה אני אצעק " קדימה שינקס ניב קרח! "
אם היא עייפה " טוב נו.. נוותר לך חמודה שלי " אגש לבלספרוט אלטף את ראשו ואמשיך.
-
[quote]
אדם~
"ואתה שוב מתנהג כמו שמוק חסר רגשות" מטיח לעברך מייקל "להזכירך, אתה ביקשת ממני עזרה! אני הלכתי כבר! אתה רדפת אחרי! ביקשת קרב, לא? אז קרב זה קרב, זה שאתה לא יודע להלחם זאת ממש לא הבעיה שלי! כשתתבגר ותצא מהסרט שלך, דבר איתי!" ממשיך מייקל ומחזיר את נאמל שלו לפוקדור, מסתובב ומתחיל ללכת משם כשראשו מורם והוא מתרחק משם, ואינו עוצר או מסב את מבטו לרגע.
[/quote]
"ביי!" קראתי אחריו בכעס. גם אני מסתובב ומחזיר את הפוקימונים שלי למרכז הפוקימונים כדי להיות מוכן לקרבות נגד פוקימונים פראיים. לאחר שארפא אני אגב לכיוון האיזור שבו יש פוקימונים פראיים.
-
[B]אוסטין~[/B]
"אממ הוא משתמש פשוט ביכולות הטבעיות של הפוקימון, נגיד פוקימון ארוך הוא משתמש באורך שלו לטובתו. נגיד הוא יקח אקנס, הוא ישתמש בזנב שלו ליצור התקפה שהיא לא מתקפה, שאקנס לומד" היא אומרת ומוציאה דף נייר ועיפרון מתיקה, ומתחילה לצייר את ראשו של אקנס, תקוע באדמה והזנב שלו מסתובב סביב ראשו, כמו הנחש בא.
"מבין, זאת לא מתקפה אמיתית, אבל היא משמשת כהתקפה" אומרת פיבי בחיוך.
[B]פלינט~[/B]
אתה רוצה לפגוש אותו שוב? :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
טיילו מנער את ראשו, ועף במהירות גבוהה לשמיים ואז מקורו מתחיל לזהור באור לבן ובהיר, ונראה כאילו הוא מתארך, והוא חג מעל פינסר, ומצליח לנקר אותו מספר פעמים, לפני שפינסר משתמש בצבתותיו, ומשליח אותו רחוק ממנו. בעודו באוויר, טיילו זוהר באור כתום ובהיר, והוא מתאפס במהירות. הוא עושה היפוך באוויר, ומתחיל לטוס לעברו של פינסר, בזמן שכנפו הקטנה מתחילה לזהור באור לבן בהיר. חצי שנייה לפני שטיילו, מסף את רגליו של פינסר, פינסר קופץ באוויר מעליו ואז נוחת על כנפיו של טיילו הפולט קריאת כאב.
[B]ניל~[/B]
ניל, במעט לחץ והמון חששות, אתה זורק על סייטר את הפוקדור האחרון שלך. הפוקדור נפתח, וקרן אור בהירה כולאת בתוכה את סייטר, המעולפת.
הפוקדור נופל על האדמה, ומתחיל להסתובב במהירות מצד לצד.
אחרי כמה רגעים הוא נעצר.
סייטר נלכדה.
באותו רגע שהיא נלכדה, הפוקדור זוהר באור בהיר וחזק, המעיל את צללי היער, ונעלם במקום.
"כל הכבוד!" קוראים פה אחד מורגן וג'וליה בחיוך ותופחים שכמך.
"יאללה נזוז?" שואל מורגן בחיוך ותולה את ידו על צווארך "עד מחר בבוקר אנחנו בעיר!" הוא אומר בהתלהבות, וג'וליה דוחפת אותו ממך "נו, מאושר מסייטר?" היא שואלת וקורצת. "הסייטר הבא שלי!" צוחקת איתך.
[B]אליסה~[/B]
את מסתכלת על השבילים, ומחליטה ללכת בשביל הכי שמאלי, שנראה לך הכי פחות מסובך. אחרי רבע שעה של הליכה מאומצת, את מגיעה לפתע לאגם גדול, פרוש ידיים. את מתקרבת למים ומבחינה בכמה פוקימונים שוחים שם [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/0c/Spr_5b_072.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/97/Spr_5b_118_m.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/2/2c/Spr_5b_456_m.png[/IMG], [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/2/24/Spr_5b_129_m.png[/IMG].
[B]סטיק~[/B]
סוף סוף! D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שינקס קופצת לפניך, ואתה מורה לה מה לעשות, והיא קופצת קדימה, בזמן שפיה מתחיל לזהור בכחול בהיר, ואדי כופר אופפים סביב פיה, והיא נושכת את גבעולו של באלספורט בעזרת ניב קרח עצבני.
בלאספורט נופל על האדמה, ומסתכל עליכם, ועל פניו ארשת זעם. הוא שולח את עליו קדימה, והוא יוצר משם גפן ארוכה, אשר מתחילה להצליף בשינקס.
לפתע הוא מסתובב במקום, ועם הענף הוא תופס את רגלה של שינקס, ומסתובב במהירות מה שגורם לשינקס, להסתובב באוויר ולפול על האדמה, על גבה.
[B]אדם~[/B]
מייקל מרים אצבע משולשת והולך משם. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך, והולך לצד השני היישר למרכז פוקימונים. אתה נתקל שם באחות ג'וי חביבה אשר מרפאה לך את הפוקימונים.
אחרי רבע שעה, אתה עומד בחזרה בדרך 26 מחפש פוקימונים פראיים. כשלפתע, אתה מבחין בפוקימון אדום, המחבק עץ [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/8/8a/Spr_5b_165_m.png[/IMG].
אתה מזהה אותו במהירות כליידבה.
-
[quote]
ניל~
ניל, במעט לחץ והמון חששות, אתה זורק על סייטר את הפוקדור האחרון שלך. הפוקדור נפתח, וקרן אור בהירה כולאת בתוכה את סייטר, המעולפת.
הפוקדור נופל על האדמה, ומתחיל להסתובב במהירות מצד לצד.
אחרי כמה רגעים הוא נעצר.
סייטר נלכדה.
באותו רגע שהיא נלכדה, הפוקדור זוהר באור בהיר וחזק, המעיל את צללי היער, ונעלם במקום.
"כל הכבוד!" קוראים פה אחד מורגן וג'וליה בחיוך ותופחים שכמך.
"יאללה נזוז?" שואל מורגן בחיוך ותולה את ידו על צווארך "עד מחר בבוקר אנחנו בעיר!" הוא אומר בהתלהבות, וג'וליה דוחפת אותו ממך "נו, מאושר מסייטר?" היא שואלת וקורצת. "הסייטר הבא שלי!" צוחקת איתך.
[/quote]
"כן"אומר בחיוך" הרבה זמן אני מחפש אחד" אוסיף .
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1356645]
[B]פלינט~[/B]
אתה רוצה לפגוש אותו שוב? :ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
טיילו מנער את ראשו, ועף במהירות גבוהה לשמיים ואז מקורו מתחיל לזהור באור לבן ובהיר, ונראה כאילו הוא מתארך, והוא חג מעל פינסר, ומצליח לנקר אותו מספר פעמים, לפני שפינסר משתמש בצבתותיו, ומשליח אותו רחוק ממנו. בעודו באוויר, טיילו זוהר באור כתום ובהיר, והוא מתאפס במהירות. הוא עושה היפוך באוויר, ומתחיל לטוס לעברו של פינסר, בזמן שכנפו הקטנה מתחילה לזהור באור לבן בהיר. חצי שנייה לפני שטיילו, מסף את רגליו של פינסר, פינסר קופץ באוויר מעליו ואז נוחת על כנפיו של טיילו הפולט קריאת כאב.
"טיילו השתמש במתקפת כנף בכדי שפינסיר יירד מכנפיך! חזור מהר לאוויר והשתמש בדגירה! אחר כך תחוג מעל פינסיר ותצלול אליו חזיתית! בשניה האחרונה תשנה כיוון והשתמש במתקפת כנף! על גבו! תתחמק מכל מתקפות הנגד!" אדריך את טיילו בביטחון
-
[B]ניל~[/B]
"טוב, אני אחפש משהו אחר" קורצת ג'וליה ורצה לעברו של מורגן, שהתרחק ממכם במעט. אתה רץ אחריה ושלושתכם הולכים ביחד.
אחרי רבע שעה, אתם מבחינים בפוקימון קטן וכחול אשר מתהלך על ארבע רגלים זעירות [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/c/c8/Spr_5b_283.png[/IMG].
"הולי שיט!" קוראת ג'וליה ונראת מוקסמת "זה פאקינג סורסקיט!!!" היא צועקת מאושר ומשחררת פוקדור לאוויר. מתוכה, יוצאת הוולפיקס, אשר היא ספרה לכם עליה ואתה באמת מבחין שיש לה זנב נוסף, היוצא מישבנה.
"וולפיקס אש רפאים ואז להביור!" קוראת ג'וליה ונראית מאושרת.
וולפיקס שלה מרימה את כל זנבותיה ואש סגולה יוצאת מבין זנבותיה ונשלחת לעברו של סורסקיט הקן, ושורפת אותו.
סורסקיט, מפזר מראשו אבקה ורודה בהירה, אשר נשרפת מעצמת הלהביור המסוגנן של וולפיקס והיא פוגעת בחוזקה בסורסקיט.
עד מהרה, ג'וליה מרימה פוקדור אדום ובהיר בידה.
"אני כל כך מאושרת שלכדתי את סורסקיט" היא אומרת לכם, אחרי קרב קשה, שנראה יותר מתאים לתחרות מאשר לקרבות מאמנים.
מורגן ואתה משבחים אותה והיא מחייכת אליכם. אחרי כמה שעות של הליכה, אתם מבחנים שהשמש שוקעת.
"אתם רוצים להמשיך בלילה, או שנשאר פה לישון?" שואל אתכם מורגן.
[B]פלינט~[/B]
טיילו צווח, וכנפו מתחילה לזהור באור לבן, והוא טס מתחת לרגליו של פינסר, וגורם לו לפול על פניו. פינסר קורא בזעם ופיו מתחיל לזהור בירוק בהיר ומנסה לנשוך את טיילו עם נשיקת חרק. טיילו נוסק כנפיים ועף מעליו, מתחמק מהמתקפה, והוא מתחיל לזהור באור תכול בהיר, ונראה שהוא החזיר לעצמו המון חיים ואז הוא מתמרן באוויר, ומצליח לשסף את גבו של פינסר, הנופל שוב, על בטנו.
פינסר קם, עצבני ומתחיל להקשיח את עורו והוא מנסה שוב לנשוך את טיילו.
-
[quote=Ritsuka kun;1356645]
[B]סטיק~[/B]
סוף סוף! D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
שינקס קופצת לפניך, ואתה מורה לה מה לעשות, והיא קופצת קדימה, בזמן שפיה מתחיל לזהור בכחול בהיר, ואדי כופר אופפים סביב פיה, והיא נושכת את גבעולו של באלספורט בעזרת ניב קרח עצבני.
בלאספורט נופל על האדמה, ומסתכל עליכם, ועל פניו ארשת זעם. הוא שולח את עליו קדימה, והוא יוצר משם גפן ארוכה, אשר מתחילה להצליף בשינקס.
לפתע הוא מסתובב במקום, ועם הענף הוא תופס את רגלה של שינקס, ומסתובב במהירות מה שגורם לשינקס, להסתובב באוויר ולפול על האדמה, על גבה.
[/quote]
' או לא ' אני מסתכל במבט מבוהל.
" שינקס את בסדר? קדימה את יכולה לעשות את זה ".
" תתחילי לרוץ לכיוונו וכשהוא ישתמש שוב בגפן תפסי אותו בשינייך ותתחילי לסובב אותו! " אני מורה על תרגיל נגד לבלספרוט
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1356715][B]ניל~[/B]
"טוב, אני אחפש משהו אחר" קורצת ג'וליה ורצה לעברו של מורגן, שהתרחק ממכם במעט. אתה רץ אחריה ושלושתכם הולכים ביחד.
אחרי רבע שעה, אתם מבחינים בפוקימון קטן וכחול אשר מתהלך על ארבע רגלים זעירות [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/c/c8/Spr_5b_283.png[/IMG].
"הולי שיט!" קוראת ג'וליה ונראת מוקסמת "זה פאקינג סורסקיט!!!" היא צועקת מאושר ומשחררת פוקדור לאוויר. מתוכה, יוצאת הוולפיקס, אשר היא ספרה לכם עליה ואתה באמת מבחין שיש לה זנב נוסף, היוצא מישבנה.
"וולפיקס אש רפאים ואז להביור!" קוראת ג'וליה ונראית מאושרת.
וולפיקס שלה מרימה את כל זנבותיה ואש סגולה יוצאת מבין זנבותיה ונשלחת לעברו של סורסקיט הקן, ושורפת אותו.
סורסקיט, מפזר מראשו אבקה ורודה בהירה, אשר נשרפת מעצמת הלהביור המסוגנן של וולפיקס והיא פוגעת בחוזקה בסורסקיט.
עד מהרה, ג'וליה מרימה פוקדור אדום ובהיר בידה.
"אני כל כך מאושרת שלכדתי את סורסקיט" היא אומרת לכם, אחרי קרב קשה, שנראה יותר מתאים לתחרות מאשר לקרבות מאמנים.
מורגן ואתה משבחים אותה והיא מחייכת אליכם. אחרי כמה שעות של הליכה, אתם מבחנים שהשמש שוקעת.
"אתם רוצים להמשיך בלילה, או שנשאר פה לישון?" שואל אתכם מורגן.[/QUOTE]
"אני בעד להקים מחנה ללכת לישון ומחר בבוקר להמשיך "אומר בחיוך.
-
[b]סטיק~[/b]
שינקס קופצת על רגליה ונוהמת קלות על בלאספורט, אשר שולח שוב גפן ארוכה מבין עליו, והוא בא להצליף על גבה של שינקס, כשלפתע היא קופצת באוויר, תופסת את הגפן בפיה, ומתחילה לסובב את בלאספורט באוויר, ומטיחה אותו מספר פעמים על האדמה לפתע, בלאספורט פותח את לועו ויוצר כדור של אור לבן, אשר פוגע בשינקס, ומעיף אותה אחורה.
באלספרוט השתמש בכדור מזג אוויר.
[b]ניל~[/b]
"זורם" אומר בחיוך מורגן בחיוך והוא וג'וליה מתחילים לארגן מחנה, ואתה נשלח לאסוף עצים למדורה.
אחרי שעה קלה של התארגנות ושל אכילה אתם יושבים שלושתכם באוהל ומדברים.
"אני באמת מקווה" מתחילה ג'וליה, אשר יושבת ביניכם ומניפה את שערה הארוך "שתצליחו מחר במכון!" היא אומרת לכם בחיוך.
"תודה ג'ול" אומר בחיוך מורגן ומחטיף עם כתפו בשלה והיא מניחה עליו את הראש.
"כזה מזל יש לי שאני במחוז המדהים הזה עם שניכם!" היא אומרת אליכם בחיוך וידה נשלחת על צווארך והיא מחבקת אותה ואת מורגן.
"אני בטוחה שהורי היו מתגאים בי, אם הם היו פה" היא אומרת, ואתה מבחין בדמעה קלה על פניה.
אתה בא לשאול, כשמבטך נתקל במורגן והוא מסמן לך לשלילה.
אתם נשכבים לישון, אחרי שיחה ארוכה. אתה קם אחרי כמה שעות טובות, רענן ומוכן ליום ארוך. מורגן וג'וליה עדיין ישנים.