בוקר..
Printable View
בוקר..
[QUOTE=Gamatatsu;1364108]לי זה כן עובד,די נמאס לי מאגומון כבר -_- אי אפשר לבחור שותף אחר :(
[URL]http://hakogamespsp.blogspot.co.il/[/URL] זה בין הראשונים,תחפש שם הסיסמא ל-RAR זה hako [זה כתוב באתר אבל שיהיה][/QUOTE]
האקו הפורץ הכי טוב שיש ל-PSP חבל שהוא פרש מהפורום של PSP-ISO, הוא מעדכן את הבלוג בקביעות?
לפי מה שראיתי הוא העלה את המשחק של דיג'ימון ב-20 לחודש,והיה עוד משחק שפורסם ב-22 או אחרי זה,אז כנראה הוא מעדכן בקביעות,אבל לא בטוח,פשוט זאת הייתה אחת מהתוצאות הראשונות של 'digimon world re digitize download' אז נכנסתי לשם
תודה אילן עשיתי כבר 39 מתוך ה128 אמרת לי ><
אתה משועמם
מי משועמם?אני או אביב?
אביב, הוא מתעקש לחרוש על דברים מפגרים כאלה S:
אהה אוקיי
זה יעלה לי את טיירניטר בכמה עשרות נקודות התקפה, למי אכפת אני עושה את זה בחלקים לא הכל במכה ם: אני גם עושה בשביל שפעם ראשונה אי פעם אעשה את זה לא בשביל לנצח ככה
ראיתי עכשיו שוב לופי נגד בלאמי, ואחרי זה את לופי אוכל תפוח של דוקטורq, אחח... אין כמו וואן פיס, אני יכול לראות קטע מלפני 80 שנה והוא ירגש אותי ויצחיק אותי וילהיב אותי
בוקר טוב ם:
פלופי אני ב-46, עוד מעט הסטאר קומנדרס ))):
שקד לא הבנתי
רק הוא לא יכול להשתמש בקסם שם? ולא הבנתי למה הכניסו אותו לבצפר הזה בסוף..
[QUOTE=Brook;1364154]שקד לא הבנתי
רק הוא לא יכול להשתמש בקסם שם? ולא הבנתי למה הכניסו אותו לבצפר הזה בסוף..[/QUOTE]
הכוח קסם שלו מאוד מאוד חלש בהתחלה וגם בגלל זה הוא לא התקבל יענו אבל בהמשך זה טיפה משתפר, הוא אמור בתאכל'ס להיות מסוגל להתחיל כמו כולם עם קלף ברמה הכי חלשה ולהשתפר משם. הכניסו אותו כי הוא אמר למנהלת וההוא עם השיער הארוך שלא יהיו בעיות אם הוא יהיה תלמיד ואף אחד לא יצטרך להענש. חוץ מזה, המנהלת חושבת שיש בו משהו.
אה אז בגלל שהקסם שלו חלש הוא התבייש מול הילדה?
[QUOTE=Brook;1364156]אה אז בגלל שהקסם שלו חלש הוא התבייש מול הילדה?[/QUOTE]
כן, אבל הם משחקים אותה כאילו הוא חזק עם קלף זהב בגלל מה שהוא עשה כשהוא נכנס לשם והוא צריך לשמור על זה בסוד.. בינתיים יש לו קלף מיוחד, אתה תבין בהמשך..