רייב הקדים את פיירי טייל,אז זה לא פלו מפיירי טייל שברייב,זה פלו מרייב שבפיירי טייל
פלו הוא דמות שהיוצר של פיירי טייל ורייב תמיד מכניס למנגות שלו
Printable View
רייב הקדים את פיירי טייל,אז זה לא פלו מפיירי טייל שברייב,זה פלו מרייב שבפיירי טייל
פלו הוא דמות שהיוצר של פיירי טייל ורייב תמיד מכניס למנגות שלו
[QUOTE=The Venom;1396163]איזו?[/QUOTE]
Kore wa Zombie Desu ka? of the Dead
מה לזה וישראל :s
[QUOTE=Protgas D. Ace;1396173]רייב הקדים את פיירי טייל,אז זה לא פלו מפיירי טייל שברייב,זה פלו מרייב שבפיירי טייל
פלו הוא דמות שהיוצר של פיירי טייל ורייב תמיד מכניס למנגות שלו[/QUOTE]
אוף זה מעצבן אותיXD בשיר פתיחה ראיתי גם מישהו עם סימנים בעיניים שדומים לאלה של ג'לל בפיירי
אני בפרק הראשון,:\
[QUOTE=Protgas D. Ace;1396175]מה לזה וישראל :s[/QUOTE]
אין קשר.
סתם סיפרו בדיחה עם המילה ישראל( הערה הבדיחה לא היתה קשורה להעלב או משהו).
זה אותו יוצר,יש לו תמיד סגנון קבוע
[IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/15/23087.jpg[/IMG]
זה אקי מסול מונסטר [עוד מנגה שהוא יצר {לא עשו עליה אנימה}] דומה קצת לנאטסו ולגריי לא?
[IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/8/52576.jpg[/IMG]
ג'יימס ממונסטר סול שדומה לאלפמן
להמשיך או שזה ברור?
הנה בדיחה "an israeli automatic rifle!" הרובה זה "גליל"
הסיטוצי ילדת מאו שוג'ו מנתחת את המסור ההחשמלי לה, מקודם גם לימדה אותו איך להשתין.
[quote=ジンベエ;1396179]הנה בדיחה "an israeli automatic rifle!" הרובה זה "גליל"
הסיטוצי ילדת מאו שוג'ו מנתחת את המסור ההחשמלי לה, מקודם גם לימדה אותו איך להשתין.[/quote]
אתה יודע, זה כמעט נשמע כמו "תגובת ליאון טיפוסית".
אוף אין לי כוח לראות אנימות,לא יודע למה ):
סיימתי פרק 1
~פרק 2~
בוקר טוב (אני מדמיין לעצמי את כל מי שלא היה פה אתמול שובר את הראש-"מי זה לעזאזל?").
[quote=The Stranger;1396185]בוקר טוב (אני מדמיין לעצמי את כל מי שלא היה פה אתמול שובר את הראש-"מי זה לעזאזל?").[/quote]
לא, כי אפשר להעביר את העכבר מעל הכינוי שלך ואז ייכתבו כל הכינויים הקודמים שלך מאז שהמוד הזה נכנס לתוקף.
[QUOTE=LordAbizi;1396186]לא, כי אפשר להעביר את העכבר מעל הכינוי שלך ואז ייכתבו כל הכינויים הקודמים שלך מאז שהמוד הזה נכנס לתוקף.[/QUOTE]
באמת? נחמד. אבל המוד הזה שכח כמה...
[QUOTE=The Stranger;1396187]באמת? נחמד. אבל המוד הזה שכח כמה...[/QUOTE]
זה לא כל הכינויים מאז ומתמיד, כמו שאביזי אמר זה רק מאז שהמוד נכנס לתוקף
[quote=אמאש'ך;1396188]זה לא כל הכינויים מאז ומתמיד, כמו שאביזי אמר זה רק מאז שהמוד נכנס לתוקף[/quote]
הו, הגיוני.