-
[QUOTE=Wendy;1398518]אוףףףףףףףףףףףף בחייאת 64 מצלמות בתוך הבית ועדיין לא הצלחתם להיות בטוחים שזה לייט(ו)? נו באמת-_-[/QUOTE]
יש לו משו שיש גם לסאסקה מנארוטו וזה נקרא פלוט נו גוטסו, לא משנה מה תעשי לו, תקרה תוצאה לא הגיונית לטובתו כי העלילה רוצה אותו
-
שניה, מה הייחוד של גרסאת נאזלוק?
-
שאם הפוקימון מת בקרב הוא באמת מת
-
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398526]שניה, מה הייחוד של גרסאת נאזלוק?[/QUOTE]
שחייבים לתת ניק לפוקימון שלך.
-
תומר אני פשוט לא מגיב הרבה
-
[QUOTE=Protgas D. Ace;1398528]שאם הפוקימון מת בקרב הוא באמת מת[/QUOTE]
?!
חחחח וואלה רעיון מפחיד.
נראה לי אני אנסה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1398505]הנה המקור שלי להאמין שהשם של STM זה חיים:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=7808[/URL]
תחפשו בנושא הזה את טופס ההרשמה של STM (פריט אספנים! משחק תפקידים שSTM נרשם אליו!) ותראו מה הוא כתב בשם. כמובן, זה לא אומר שום דבר, כי זה בסך הכל שם במשחק, אבל זה הדבר הכי קרוב לשם שיש לSTM...[/QUOTE]
כתוב שם שהוא בן 12 O:
אבל זה היה לפני 3 שנים, אז כנראה שהוא בן 15
-
[quote=♣לשתות♣;1398532]כתוב שם שהוא בן 12 O:
אבל זה היה לפני 3 שנים, אז כנראה שהוא בן 15[/quote]
לא מצאתי את ההודעה שלו. מגל תצטט אותה שנייה.
עריכה: לא משנה מצאתי.
-
אסור לפוקימונים למות כ אז הם בחוץ, מותר לתפוס רק את הפוקימון הראשון בכל רוט
-
[QUOTE=scrapi;1398534]אסור לפוקימונים למות כ אז הם בחוץ, מותר לתפוס רק את הפוקימון הראשון בכל רוט[/QUOTE]
אוי נו זה כאילו משחק אתגרי כזה?
אז אנלא מוריד..
-
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398533]לא מצאתי את ההודעה שלו. מגל תצטט אותה שנייה.
עריכה: לא משנה מצאתי.[/QUOTE]
אחי פשוט תסתכל בהודעה הראשית...
-
זאת לא גרסת נאלוק זה אתגר עם החוקים הבאים:
1.כל פוקימון שמתעלף מת
א. יש לי 3 הזדמנויות "לחזור בזמן" (עם הSTATES) השתמשתי בכולם עם דוגטריו סנורלקס (במכון העל חושי איזה גאסטלי בן זונה עשה DESTINY BOND) וצ'אריזרד (היטמונצ'אן לא היה אמור לשרוד את הFLY :,( )
ב. להשלמת הפוקידע מותר לי לאמן משהו גם אם הוא מת אבל אחר כך אני לא ראשי להשתמש בזה (סתם כי רציתי EXP SHARE ומת לי איקנס אז המצאתי את החוק הזה)
ג. אימונים שלפני הליגה לא נחשבים לחלק מהנזלוק כי זה לוקח שנה לאמן ואין לי כוח לאמן חדשים.
2. בכל אזור תופסים את הפוקימון הראשון שרואים
א. בלי לתפוס פעם שנייה אם מופיע מישהו שכבר תפסתי אני ראשי לקחת את הבא בתור *בלי הגבלות*
ב.זוהרים מותר לי לתפוס כל זוהר
3. אסור להישתמש אגדיים מותר לתפוס אבל לא להישתמש למרות שהם גם ככה גרועים (מיוטו זה רק אחרי הליגה)
4. חובה לתת להם שמות אפילו אם הם גרועים.
-
[QUOTE=Ilan;1398537]זאת לא גרסת נאלוק זה אתגר עם החוקים הבאים:
1.כל פוקימון שמתעלף מת
א. יש לי 3 הזדמנויות "לחזור בזמן" (עם הSTATES) השתמשתי בכולם עם דוגטריו סנורלקס (במכון העל חושי איזה גאסטלי בן זונה עשה DESTINY BOND) וצ'אריזרד (היטמונצ'אן לא היה אמור לשרוד את הFLY :,( )
ב. להשלמת הפוקידע מותר לי לאמן משהו גם אם הוא מת אבל אחר כך אני לא ראשי להשתמש בזה (סתם כי רציתי EXP SHARE ומת לי איקנס אז המצאתי את החוק הזה)
ג. אימונים שלפני הליגה לא נחשבים לחלק מהנזלוק כי זה לוקח שנה לאמן ואין לי כוח לאמן חדשים.
2. בכל אזור תופסים את הפוקימון הראשון שרואים
א. בלי לתפוס פעם שנייה אם מופיע מישהו שכבר תפסתי אני ראשי לקחת את הבא בתור *בלי הגבלות*
ב.זוהרים מותר לי לתפוס כל זוהר
3. אסור להישתמש אגדיים מותר לתפוס אבל לא להישתמש למרות שהם גם ככה גרועים (מיוטו זה רק אחרי הליגה)
4. חובה לתת להם שמות אפילו אם הם גרועים.[/QUOTE]
תאכלס - בלי הקטע של המוות - נראה לי הייתי מוריד.
אבל לא.
-
-
נו עומרררררר
אני אשלח לך בתמרה תמונות של לולו פרארי ):