כאילו נראה לי עד עכשיו שלחו לי רק אחד
וזה גם עניין של זיהוי בטח שלחו לך משהו מגוף ראשון וקפצו לשני או שלישי לא?
Printable View
כאילו נראה לי עד עכשיו שלחו לי רק אחד
וזה גם עניין של זיהוי בטח שלחו לך משהו מגוף ראשון וקפצו לשני או שלישי לא?
מה
למה
עמית
מנהל
פורום
מוזיקה
?????????????
[quote=asuna;1412565]כאילו נראה לי עד עכשיו שלחו לי רק אחד
וזה גם עניין של זיהוי בטח שלחו לך משהו מגוף ראשון וקפצו לשני או שלישי לא?[/quote]
אני לא זוכר, אני כבר כמעט חמישה חודשים לא מנהל חת"ם... בכל מקרה אם הייתה בעיה כזו היא לא הייתה מאוד נפוצה לפי מיטב זכרוני.
אביזיייייייייייייייייייייי
איך היה בצבא?
ותמנע מלענות לי בתשובה ברורה כגון "נוראי" או "מזעזע", ספר לפרטי פרטים
[quote=Tasha Godspell;1412568]אביזיייייייייייייייייייייי
איך היה בצבא?
ותמנע מלענות לי בתשובה ברורה כגון "נוראי" או "מזעזע", ספר לפרטי פרטים[/quote]
הטירונות היא נורא נחמדה אם אתה מראש מגיעה עם מנטליות של "אני אעשה כל מה שתגידו ואני לא אתווכח, ולחודש הקרוב, דבריכם עומדים להיות דברי אלוהים חיים בשבילי". כי ברגע שהם רואים שאתה לא עושה בעיות הרבה יותר קל לדבר איתם. (זה כמובן תקף לטירונות 02, בטירנויות אחרות יכול להיות שרק להיות צייתן לא יהיה מספיק)
עוד דבר מאוד חשוב זה לא להפקיר נשק. כי באותו היום גם קיבלתי ח"ח מהמ"פ, וגם קיבלתי שעה ביציאה על הפקרת נשק....
מעבר לזה לא כל כך הספקתי כי ביומיים האחרונים עסוקים בלקלוט אותי בקריה ביחידה שלי, וזה בערך "בוא, תמלא טופס, תחכה, תלך לאכול, תחכה עוד, לך הביתה כי משהו מתעכב ותחזור מחר ב-0900"
[QUOTE=Kirito;1412556]I Hate May And Tal[/QUOTE]
תראה שוב את שיר הברק, תחליף את המילה thunder במילה מגל.
תהנה
[QUOTE=Tasha Godspell;1412566]מה
למה
עמית
מנהל
פורום
מוזיקה
?????????????[/QUOTE]
לא יפה הוא דווקא נורא משתדל ומשקיע
תן לו צ'אנס
[QUOTE=asuna;1412584]לא יפה הוא דווקא נורא משתדל ומשקיע
תן לו צ'אנס[/QUOTE]
אני לא תומך במנהל פורום מוזיקה שטוען שהמוזיקה של היום כולה חרא, ששנות השישים-שבעים היו הכי טובות, ולא נותן צ'אנס לז'אנרים שונים
אגב, גברת מנהלת חת"ם,
יש מצב שאני אוציא מהקפאה את המשחק האחרון שלי? או לחילופין, לפתוח אותו מחדש כדי שירשמו אנשים חדשים (כי כרגע רוב הרשומים למשחק לא פעילים)? או, להחיות משחק אחר שלי שהיה קיים לפני 200 שנה בערך?
תודה, asuna, אך האם את יכולה לשנות את האישור כך שהוא גם יאשר למשתמש [B]שבאמת קיים בפורום הזה [/B]לפתוח את המשחק?
[QUOTE=LordAbizi;1412587]תודה, asuna, אך האם את יכולה לשנות את האישור כך שהוא גם יאשר למשתמש [B]שבאמת קיים בפורום הזה [/B]לפתוח את המשחק?[/QUOTE]
מה קרה עם האישור?
[quote=scrapi;1412591]מה קרה עם האישור?[/quote]
האישור מופנה אל LordAvizi, וכל קשר ביני לבינו מקרי בהחלט.
זו תקלה בירוקרטית חמורה ביותר.
[QUOTE=LordAbizi;1412592]האישור מופנה אל LordAvizi, וכל קשר ביני לבינו מקרי בהחלט.
זו תקלה בירוקרטית חמורה ביותר.[/QUOTE]
תערער בבג"ץ, אני אשלח אותך עם חבר שלי, הוא רוצה לערער על מבחן במחשבת
[quote=scrapi;1412594]תערער בבג"ץ, אני אשלח אותך עם חבר שלי, הוא רוצה לערער על מבחן במחשבת[/quote]
רק לבג"ץ? חשבתי כבר לעטור ישירות אל ריבון כל העולמים.
[QUOTE=LordAbizi;1412595]רק לבג"ץ? חשבתי כבר לעטור ישירות אל ריבון כל העולמים.[/QUOTE]
לך לאלוהים, הוא נראה לי ירצה לעזור לך
[quote=scrapi;1412596]לך לאלוהים, הוא נראה לי ירצה לעזור לך[/quote]
ומי נראה לך שזה ריבון כל העולמים?...
ולכל מי שרוצה לקפוץ ולצעוק "חא! אביזי טעה! זה עולמות ולא עולמים!" אז "ריבון כל העולמים" זה שם של תפילה או משהו כזה, ככה שזה ביטוי לגיטימי.