אני דורש עמוד ראשי חדש
Printable View
אני דורש עמוד ראשי חדש
[quote=Tasha Godspell;1416075]אני דורש עמוד ראשי חדש[/quote]
וכפי שהיה כתוב פעם באיור על גבי עמוד השער של איזשהו עיתון של אגודת הסטודנטים של האוניברסיטה הפתוחה: "העם! דורש! כל מיני דברים..."
[QUOTE=LordAbizi;1416076]וכפי שהיה כתוב פעם באיור על גבי עמוד השער של איזשהו עיתון של אגודת הסטודנטים של האוניברסיטה הפתוחה: "העם! דורש! כל מיני דברים..."[/QUOTE]
אביזי תרשם למשחק שלי ):
[quote=Flupy;1416078]אביזי תרשם למשחק שלי ):[/quote]
אני מרגיש מאויים על ידי המשחק שלך... אני מרגיש שהדרישות שלו גבוהות מדי בשבילי.
[QUOTE=LordAbizi;1416080]אני מרגיש מאויים על ידי המשחק שלך... אני מרגיש שהדרישות שלו גבוהות מדי בשבילי.[/QUOTE]
לא לא לא ):
כל עוד יש לך עברית תקינה אתה תתקבל ):
[quote=Flupy;1416081]לא לא לא ):
כל עוד יש לך עברית תקינה אתה תתקבל ):[/quote]
טוב, ברבע לעשר יש סיכוי סביר שהעברית שלי לא תקינה, אז אם אני נרשם אני ככל הנראה אעשה את זה מחר, ואם לא, מחר אז ביום חמישי (כי לקחתי חופש ביום הזה, אז אני אהיה בפורום בשעות הבוקר שבהן אני בשיא של ריכוז), ואם לא ביום חמישי אז לעולם לא אני מניח.
[QUOTE=LordAbizi;1416084]טוב, ברבע לעשר יש סיכוי סביר שהעברית שלי לא תקינה, אז אם אני נרשם אני ככל הנראה אעשה את זה מחר, ואם לא, מחר אז ביום חמישי (כי לקחתי חופש ביום הזה, אז אני אהיה בפורום בשעות הבוקר שבהן אני בשיא של ריכוז), ואם לא ביום חמישי אז לעולם לא אני מניח.[/QUOTE]
סבבה ):
ויש מצב שאני אקח את השם לורד אביזי בשביל אחד האלים ): ?
[quote=Flupy;1416086]סבבה ):
ויש מצב שאני אקח את השם לורד אביזי בשביל אחד האלים ): ?[/quote]
מה האל הזה מייצג?
[QUOTE=LordAbizi;1416087]מה האל הזה מייצג?[/QUOTE]
חוכמה. ):
למרות שזה לא בדיוק הולך ככה אבל הדבר שהכי בולט אצל האל הזה זה הידע שלו ~
[quote=Flupy;1416088]חוכמה. ):
למרות שזה לא בדיוק הולך ככה אבל הדבר הכי בולט אצל האל הזה זה הידע שלו ~[/quote]
אוקיי. הרגש חופשי.
[QUOTE=LordAbizi;1416090]אוקיי. הרגש חופשי.[/QUOTE]
אביזי אתה האליל שלי ):
(הא הא הבנת ): ?)
[quote=Flupy;1416092]אביזי אתה האליל שלי ):
(הא הא הבנת ): ?)[/quote]
רגע, אבל אז האם יהיה מותר לי להשתמש בשם "מליפאן אביזי" בתור השם של הדמות שלי?
אני מניח שכן, כי ברומח הדרקון יש אל שקוראים לו מאז'ר, וכולנו מכירים את משפחת המאז'רים של עולם רומח הדרקון... (ואין שום קשר בין אף אחד מבני המשפחה המוכרים לאל הזה...)
[QUOTE=LordAbizi;1416093]רגע, אבל אז האם יהיה מותר לי להשתמש בשם "מליפאן אביזי" בתור השם של הדמות שלי?
אני מניח שכן, כי ברומח הדרקון יש אל שקוראים לו מאז'ר, וכולנו מכירים את משפחת המאז'רים של עולם רומח הדרקון... (ואין שום קשר בין אף אחד מבני המשפחה המוכרים לאל הזה...)[/QUOTE]
הכל אפשרי אם רק רוצים ):
כאילו כמעט
אבל זה אחד מהדברים שאפשר.
לא!!! עוף גוזל עקף את Boneyard Flyby... בקצב הזה... המוזיקה הקונבנציונלית תנצח את המוזיקה המותאמת אישית! זה יהיה... נורמלי מדי...
היי..
שינו את הפורום ><