חחחחחחחחחחחחחחח אילן
יא גבר מה קורה?
Printable View
חחחחחחחחחחחחחחח אילן
יא גבר מה קורה?
[quote=ilan;1439028]what's up!?[/quote]
אילן הגם אתה הצטרפת לאחוות הבונים?
חחחחח ליאון אבל לפי החוקים מותר לנו לפרסם איזה פייק שבא'לנו כל עוד הוא לא פורנוגרפי או בעל איברי מין, נכון? :<
חבל, אבל בסדר..
[quote=divilon~;1439033]חחחחח ליאון אבל לפי החוקים מותר לנו לפרסם איזה פייק שבא'לנו כל עוד הוא לא פורנוגרפי או בעל איברי מין, נכון? :<
חבל, אבל בסדר..[/quote]
כן,אבל מותר פורונוגרפי אם תראו לי קודם לשפיטה. ותפתח כבר ת'באטל בבקשה
[quote=joltik;1439034]כן,אבל מותר פורונוגרפי אם תראו לי קודם לשפיטה. ותפתח כבר ת'באטל בבקשה[/quote]
ליאון מה עם הפייק שביקשתי אתמול? :(
עד שאתה לא מביא לי אותו אני לא פותח את הבאטל!
ייאי גם ליאון באחוות התגובות בונות**
[quote=divilon~;1439037]ייאי גם ליאון באחוות התגובות בונות**[/quote]
ייאי! תפתח בבקשה את הבאטל
[quote=horatio;1439035]ליאון מה עם הפייק שביקשתי אתמול? :(
עד שאתה לא מביא לי אותו אני לא פותח את הבאטל![/quote]
טוב,אני אנסה. ואלון פותח את הבאטל!
[quote=joltik;1439007]ועוד אומרים שאני מגזים. עמית,בסדר. רק תסתכל כדי לא לעבור על החוקים. הוספתי את החוק הכי מוזר אי פעם:7.אסור לפרסם תמונות של בונים או בונות,נשים שריריות וכדומה.מקומם בנו"ד.העונש הוא צנזור ונזיפה,אזהרה אחרי מקרים חוזרים.[/quote]
אכן זכית בתואר המנהל שהמציא את החוק הכי מפגר ששמעתי אי פה.
מה זה החוק המפגר הזה?.
[quote=joltik;1439039]ייאי! תפתח בבקשה את הבאטל
טוב,אני אנסה. ואלון פותח את הבאטל![/quote]
אני ואלון הסכמנו שעד שאתה לא תביא לי את הפייק שביקשתי (עוד אתמול!) לא נפתח את הבאטל!
אנחנו רוצים שיוויון
[quote=monster;1439040]אכן זכית בתואר המנהל שהמציא את החוק הכי מפגר ששמעתי אי פה.
מה זה החוק המפגר הזה?.[/quote]
ביטלתי אותו. זה היה ממשהו שקרה פה אתמול. אתה ניסית לעשות את השיעור שפרסמתי?
[quote=horatio;1439041]אני ואלון הסכמנו שעד שאתה לא תביא לי את הפייק שביקשתי (עוד אתמול!) לא נפתח את הבאטל!
אנחנו רוצים שיוויון[/quote]
טוב
[quote=monster;1439040]אכן זכית בתואר המנהל שהמציא את החוק הכי מפגר ששמעתי אי פה.
מה זה החוק המפגר הזה?.[/quote]
ליאור לא אמרת לי שלום ועל כן לא תקבל עוגיית חייכן.
למי שעדיין מתעניין בפוקימון- נחשפה עכשיו התפתחות נקבה למאצ'וק
היא נראית ככה
[SPOILER][IMG]http://www.personalpowertraining.net/desireedumpel.comuniverse2003.jpg[/IMG][/SPOILER]
[quote=horatio;1439044]למי שעדיין מתעניין בפוקימון- נחשפה עכשיו התפתחות נקבה למאצ'וק
היא נראית ככה
[spoiler][img]http://www.personalpowertraining.net/desireedumpel.comuniverse2003.jpg[/img][/spoiler][/quote]
חחח..... ואני מצטער,אבל להכין לפי בקשה די קשה לי. אני מנסה אבל אל תצפה למשהו גדול
[quote=joltik;1439047]חחח..... ואני מצטער,אבל להכין לפי בקשה די קשה לי. אני מנסה אבל אל תצפה למשהו גדול[/quote]
אף פעם אל תנמיך ציפיות
זה מראה על חולשה, אתה לא רוצה שנחשוב שאתה מנהל חלש נכון?
[quote=horatio;1439048]אף פעם אל תנמיך ציפיות
זה מראה על חולשה, אתה לא רוצה שנחשוב שאתה מנהל חלש נכון?[/quote]
אבל הוא כן כזה..