-
[QUOTE=שלום לכם;1447263]הייתה לי בעיה בלהיכנס לLeague Of Legends ואז שאלתי את אלון ובסוף כל מה שהיה צריך לעשות זה להפעיל כמנהל... ד"א לחדשים מבינינו, שחקו בLeague Of Legends[/QUOTE]
הייתי משחק פעם והיינו קובעים לשחק בלילות, נוסטלגיה... ניסיתי לחזור לשחק אבל לוקח שעות עד שזה מתחיל לעבוד ואין לי את הזמן לחכות... חבל
אגב, תמיד יש סיכוי, רק תאמין ותסביר טוב, ואם אתה מתקשה - Google it
-
17:53
סמוקר זה לוקח 4 שעות לעלות ללאנצ'ר או למשחק עצמו?
-
[IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1234899_10151880580056397_1602969260_n.jpg[/IMG]
-
[quote=smoker;1447269]הייתי משחק פעם והיינו קובעים לשחק בלילות, נוסטלגיה... ניסיתי לחזור לשחק אבל לוקח שעות עד שזה מתחיל לעבוד ואין לי את הזמן לחכות... חבל
אגב, תמיד יש סיכוי, רק תאמין ותסביר טוב, ואם אתה מתקשה - google it[/quote]
תראה, בזמן שהייתי בבית ספר בערך כל הכיתה פנתה אליי בבקשות עזרה במתמטיקה פיזיקה וכו'. עכשיו כשסיימתי את התואר במתמטיקה ולפעמים אני מנסה להסביר מושג מבית הספר, אני מנסה להשתמש בידע היותר עמוק שלי כדי להסביר את זה בצורה יותר טובה, אבל הרבה פעמים יוצא שמרוב ניסיון להיות מובן אני יוצא בלתי מובן בעליל.
לכן הופתעתי כשזה עבד.
-
[quote=lordabizi;1447277]תראה, בזמן שהייתי בבית ספר בערך כל הכיתה פנתה אליי בבקשות עזרה במתמטיקה פיזיקה וכו'. עכשיו כשסיימתי את התואר במתמטיקה ולפעמים אני מנסה להסביר מושג מבית הספר, אני מנסה להשתמש בידע היותר עמוק שלי כדי להסביר את זה בצורה יותר טובה, אבל הרבה פעמים יוצא שמרוב ניסיון להיות מובן אני יוצא בלתי מובן בעליל.
לכן הופתעתי כשזה עבד.[/quote]
אה, זה קורה לי הרבה כשאני מלמד ילדים בכיתה ו' במתנ"ס. אני כבר יודע כל כך הרבה הלאה שאני משלב מושגים שהם לא יודעים ובכלל לא אמורים לדעת ורק מסבך אותם יותר עד שאני קולט שאני עושה את זה. בעיקרון בפעם הראשונה לא ממש הבנתי, אבל בהסבר השני שהיה פשוט יותר הכל הובהר לי. ממה שאני למדתי מללמד זה שתמיד צריך ללכת על ההסבר הפשוט ביותר ולסבך רק אחרי שהם מבינים את הבסיס.
-
[quote=smoker;1447280]אה, זה קורה לי הרבה כשאני מלמד ילדים בכיתה ו' במתנ"ס. אני כבר יודע כל כך הרבה הלאה שאני משלב מושגים שהם לא יודעים ובכלל לא אמורים לדעת ורק מסבך אותם יותר עד שאני קולט שאני עושה את זה. בעיקרון בפעם הראשונה לא ממש הבנתי, אבל בהסבר השני שהיה פשוט יותר הכל הובהר לי. ממה שאני למדתי מללמד זה שתמיד צריך ללכת על ההסבר הפשוט ביותר ולסבך רק אחרי שהם מבינים את הבסיס.[/quote]
זה ברור, הבעיה היא שאני לא תמיד מסכים עם מה זה הבסיס. אני מנסה לגשת לזה מאיפה אני מבין שאמור להיות הבסיס, וזה לא תמיד עקבי. למשל כששאלת מה זה השקה אז "שלום לכם" ענה "אם זה חותך בנקודה אחת". שזה נכון במקרה של מעגל, וזה בדרך כלל מה שאומרים כשמלמדים את זה. אבל אז כשמדברים על משיקים לפונקציות כשלומדים נגזרת, אז המשיק יכול לחתוך גם יותר מפעם אחת את הפונקציה ויש ישרים שחותכים את הפונקציה ולא משיקים לה. ואז צריך להתחיל לגמגם.
לכן התחלתי הפוך - הגדרתי מה זה משיק באופן כללי, ואז הדגמתי את זה על מעגל.
-
שלום לכם - אני לא בטוח, כשאני נכנס להיכנס לקובץ המשחק שהורדתי משולחן העבודה זה פשוט לוקח מלא זמן. עובד בסוף, אבל לוקח מלא זמן.
[quote=lordabizi;1447282]זה ברור, הבעיה היא שאני לא תמיד מסכים עם מה זה הבסיס. אני מנסה לגשת לזה מאיפה אני מבין שאמור להיות הבסיס, וזה לא תמיד עקבי. למשל כששאלת מה זה השקה אז "שלום לכם" ענה "אם זה חותך בנקודה אחת". שזה נכון במקרה של מעגל, וזה בדרך כלל מה שאומרים כשמלמדים את זה. אבל אז כשמדברים על משיקים לפונקציות כשלומדים נגזרת, אז המשיק יכול לחתוך גם יותר מפעם אחת את הפונקציה ויש ישרים שחותכים את הפונקציה ולא משיקים לה. ואז צריך להתחיל לגמגם.
לכן התחלתי הפוך - הגדרתי מה זה משיק באופן כללי, ואז הדגמתי את זה על מעגל.[/quote]
בגלל זה כשאתה מסביר משהו עדיף לדעת באיזו רמה נמצא הבנאדם שאתה מסביר לו. לדעתי לתת רקע תמיד טוב יותר כי גם אם הבנאדם שמסבירים לו כבר יודע את הרקע הזה, זה לא יפגע בהסבר בשום צורה ורק יחזק את הרקע שלו לקראת ההמשך מאותו בסיס הלאה בהסבר. כנ"ל דוגמאות, הן עוזרות מאוד. כמובן שהן יכולות לבלבל לפעמים, אבל לרוב הן ממחישות את ההסבר בצורה יותר מוחשית שאפקטיבית יותר על תלמידים מסוימים. בסה"כ לכל אחד יש את השיטות שלו או את השיטות שמתאימות לו, ואני עדיין חושב שההסבר שלך היה אחלה של הסבר.
-
[quote=smoker;1447283]שלום לכם - אני לא בטוח, כשאני נכנס להיכנס לקובץ המשחק שהורדתי משולחן העבודה זה פשוט לוקח מלא זמן. עובד בסוף, אבל לוקח מלא זמן.
בגלל זה כשאתה מסביר משהו עדיף לדעת באיזו רמה נמצא הבנאדם שאתה מסביר לו. לדעתי לתת רקע תמיד טוב יותר כי גם אם הבנאדם שמסבירים לו כבר יודע את הרקע הזה, זה לא יפגע בהסבר בשום צורה ורק יחזק את הרקע שלו לקראת ההמשך מאותו בסיס הלאה בהסבר. כנ"ל דוגמאות, הן עוזרות מאוד. כמובן שהן יכולות לבלבל לפעמים, אבל לרוב הן ממחישות את ההסבר בצורה יותר מוחשית שאפקטיבית יותר על תלמידים מסוימים. בסה"כ לכל אחד יש את השיטות שלו או את השיטות שמתאימות לו, ואני עדיין חושב שההסבר שלך היה אחלה של הסבר.[/quote]
מה שעובד אצלי זה הידיעה שאני עלול להיות לא מובן, למשל כשאני כותב הסברים בפורום או איפה לא, ואני אומר בכל מקום שנראה לכם שאני לא מובן תעצרו ותשאלו. יכול להיות שעשיתי איזשהו מעבר מחשבתי מהר מדי.
-
[quote=smoker;1447283]שלום לכם - אני לא בטוח, כשאני נכנס להיכנס לקובץ המשחק שהורדתי משולחן העבודה זה פשוט לוקח מלא זמן. עובד בסוף, אבל לוקח מלא זמן.
[/quote]
כל פעם? זה אמור לקחת הרבה זמן רק אחרי פאצ'ים, שזה בערך פעם בשבועיים נראלי.
-
שאאאאאלום
עמית 2 איפה אתה!?!?
-
אכלתי אותו.ד"א, סמוקר איך קוראים לך? יש לך סקייפ?
-
שמו הוא עידו
וכן הבאתי עוד מ"ת לפה!
-
טוב אז עידו לי קוראים מגל d:
-
חזרתי
אז נמצאו אותות לעוד בנות בפורום או שבסוף אין?
-
הייתה פה פעם בת וקראו לה טל. SHE IS MY X-BFF. אבל היא פרשה או בפרישה זמנית אני לא יודע ):יש פה גם את טלי שבאה והולכת. deathbeds