[RIGHT][COLOR=#333333]לול יש באגים איזה צחוקים[/COLOR][/RIGHT]
Printable View
[RIGHT][COLOR=#333333]לול יש באגים איזה צחוקים[/COLOR][/RIGHT]
[QUOTE=דניס זה אני;1488432]יום בחיי השמירה שלי בברקת
היום מתחיל בכך שאני הולך לתפוס באגון, אך מכיוון שאני לא משתמש במדריך מעבר למבט ראשוני במדריך חסר התמונות של הפורום, אני נתקל בסטיבן ומניח שאני אמור לקבל ממנו, אני נלחם בפוקימונים רמות 75+ שלו בשיא הכוח (ואני עם 4 פוקימונים רמות 60 שאחד מהם לא שימושי נגד הפוקימונים שלו), מבזבז בסביבות ה10000 יין על הקרב הזה עם כל הפושנים והרבייבים ובסוף אחרי שעה וחצי בערך של שמירות ונסיונות שונים אני מביס אותו ומקבל כלום. ווהו! (הסתכלתי בסוף בwikihow ותפסתי אחד)
אחר כך אני שמתי את גושומן (המפותח של ספיל, לא זוכר את השם) ואת wailmar בday care בשביל להשיג פוקימונים לפוקדקס והאיש כל הזמן אמר שהם לא אוהבים אחד את השני, אבל כבר קיבלתי מהם 2 ביצים (את השניה לא לקחתי, אבל 2 ביום זה הרבה)
המשחק הזה הורג אותי[/QUOTE]
אפשר עוד תגובות וצומי על הסיפור קורע הלב בבקשה?
[QUOTE=The Charetard;1488395]אני שונא את כולם באופן שווה
3:[/QUOTE]
ת'אמת.. נעלבתי.
[QUOTE=Ritsuka kun;1488474]ת'אמת.. נעלבתי.[/QUOTE]
:(
זו הייתה אחת התגובות הכי ארוכות וחסרות פעולות שהיו לי.
ועכשיו למשחק שלי.
[QUOTE=דניס זה אני;1488469]אפשר עוד תגובות וצומי על הסיפור קורע הלב בבקשה?[/QUOTE]
מודה שלא קראתי מילה אחרי המשפט הראשון
[QUOTE=Snivy Boy;1488478]מודה שלא קראתי מילה אחרי המשפט הראשון[/QUOTE]
מצד אחד זה מרגיש לי מאוד בדמות באמת להתקשר לאמא של הדמות שלי ולאמר היי הכל בסדר יופי הכל טוב. מצד שני ,ממש לא בא לי לבזבז על זה תגובות, וזמן תגובה שלך זה משאב יקר ונדיר. פתרון יצירתי?
[quote=lordabizi;1488489]מצד אחד זה מרגיש לי מאוד בדמות באמת להתקשר לאמא של הדמות שלי ולאמר היי הכל בסדר יופי הכל טוב. מצד שני ,ממש לא בא לי לבזבז על זה תגובות, וזמן תגובה שלך זה משאב יקר ונדיר. פתרון יצירתי?[/quote]
שמתי לב לזה האמת, והנחתי אותו הדבר בדיוק.
אולי תנסה לתת לי את הרעיון הכללי של מה אתה רוצה להשיג מהשיחה איתה, ואנסה להעביר את כל השיחה כמונולוג שלה.
והאמת שגם sms נשמע פתרון מגניב
כאילו אני לא באמת מנסה להשיג משהו קונקרטי מהשיחה, אבל במשחקי תפקידים זה מועיל לדבר עם כמה שיותר בני אדם. אז נגיד כשדיברתי איתה קודם היא גילתה לי שטיילר קיים ואז בזכות זה פגשתי אותו. וזה היה מועיל.
אבל אולי באמת לדבר איתה דרך sms זה הפתרון היעיל ביותר. אז אני שנייה אוסיף קצת לשיחה.
[QUOTE=LordAbizi;1488494]כאילו אני לא באמת מנסה להשיג משהו קונקרטי מהשיחה, אבל במשחקי תפקידים זה מועיל לדבר עם כמה שיותר בני אדם. אז נגיד כשדיברתי איתה קודם היא גילתה לי שטיילר קיים ואז בזכות זה פגשתי אותו. וזה היה מועיל.
אבל אולי באמת לדבר איתה דרך sms זה הפתרון היעיל ביותר. אז אני שנייה אוסיף קצת לשיחה.[/QUOTE]
אם ככה אז אין לי באמת איך לעשות מונולוג, כי זה יכול להתפתח להרבה מקומות.
אגב, אם תרצה תוכל להוסיף לטלפון עוד אנשים (טיילר, אדוארד וכד')
גם הפרופסור כמובן. אני פשוט אניח שכבר ביקשת מאדוארד, טיילר עוד ייצא לך לפגוש
הרגע הזה שלאוריו כמעט נבחר להיות הצ'יירמן של ההאנטרס...
Epic
מאדוארד אגב אני חושב שקונקרטית שאלתי לפני שנפרדנו כשהגענו לרסטברו אם כדאי שנחליף מספרים או משהו למקרה שהוא יצטרך אותי.
אבל לא חשוב, אני לא סתם אשלח לאנשים הודעות "היי יש לך משהו מעניין לאמר לי היום", זו התנהגות קצת חשודה.
אז בינתיים אני חושב נסתפק בפורמט של sms כי זה נוח. ואם אין מידע מועיל אז בפורמט הזה אתה לא מבזבז על זה תגובות בעצם. אז זה הפתרון המועיל כרגע.
[QUOTE=LordAbizi;1488497]מאדוארד אגב אני חושב שקונקרטית שאלתי לפני שנפרדנו כשהגענו לרסטברו אם כדאי שנחליף מספרים או משהו למקרה שהוא יצטרך אותי.
אבל לא חשוב, אני לא סתם אשלח לאנשים הודעות "היי יש לך משהו מעניין לאמר לי היום", זו התנהגות קצת חשודה.
אז בינתיים אני חושב נסתפק בפורמט של sms כי זה נוח. ואם אין מידע מועיל אז בפורמט הזה אתה לא מבזבז על זה תגובות בעצם. אז זה הפתרון המועיל כרגע.[/QUOTE]
כן, האמת שזה נשמע מעולה.
אולי אאמץ את זה גם לשאר השחקנים, נראה אם הם יסתדרו
עוד ביצה
For gods sake
והם עברו רק חצי מהרמות שאני צריך שיהיו שם (10 מתוך 20 לשניהם ביחד)
[QUOTE=דניס זה אני;1488508]עוד ביצה
For gods sake
והם עברו רק חצי מהרמות שאני צריך שיהיו שם (10 מתוך 20 לשניהם ביחד)[/QUOTE]
אבל אל תהיה עצוב אח שלי תשמח