איזה יום?
Printable View
איזה יום?
[QUOTE=SILVER;1503864][RIGHT][COLOR=#333333]איזה יום היום?[/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
[QUOTE=Sans;1503867]איזה יום היום?[/QUOTE]
יום חמישיייי
[QUOTE=מאסטר ליאון;1503872]יום חמישיייי[/QUOTE]
אני רציתי לומר את זה אבל מישהו היה צריך לשאול 'איזה יום' ואני נפלתי על התפקיד הזה
איזה זקן אני. שומע שירי דקלון.
[QUOTE=Hit Man;1503892]איזה זקן אני. שומע שירי דקלון.[/QUOTE]
הכל טוב.
[quote=silver;1503875]אני רציתי לומר את זה אבל מישהו היה צריך לשאול 'איזה יום' ואני נפלתי על התפקיד הזה[/quote]
סתם שאלה, נראה לך המנהג שעשיתי פעם נחשב טיפשי? (התחלתי אותו בתקופת הדור ה-4) לדוגמא קניתי גם את x וגם את y עשיתי את אותו דבר עם dp hgss bw bw2 ו-oras. החלטתי להפסיק אותו לפני כמה שבועות נראה לך זה צעד חכם? (כי זה בזבוז כסף)
[QUOTE=Shiny Noctowl;1503902]סתם שאלה, נראה לך המנהג שעשיתי פעם נחשב טיפשי? (התחלתי אותו בתקופת הדור ה-4) לדוגמא קניתי גם את x וגם את y עשיתי את אותו דבר עם dp hgss bw bw2 ו-oras. החלטתי להפסיק אותו לפני כמה שבועות נראה לך זה צעד חכם? (כי זה בזבוז כסף)[/QUOTE]
אני לא אלון אמנם אבל אני יכול לדבר מניסיון
אני עושה את זה מחר אחרי שמדור 4 עד אז קניתי רק אחד. הרבה יותר כיף לקנות את שני המשחקים, כי אז אתה באמת חווה את החוויה המלאה של הדור, וחוצמזה אם אתה רוצה לאתחל משחק אחד מהשניים ולהתחיל מחדש בשביל שלא ישעמם לך בתקופת יובש זה גם טוב
[quote=shiny noctowl;1503902]סתם שאלה, נראה לך המנהג שעשיתי פעם נחשב טיפשי? (התחלתי אותו בתקופת הדור ה-4) לדוגמא קניתי גם את x וגם את y עשיתי את אותו דבר עם dp hgss bw bw2 ו-oras. החלטתי להפסיק אותו לפני כמה שבועות נראה לך זה צעד חכם? (כי זה בזבוז כסף)[/quote]
לא הייתי אומר טיפשי, וגם לא הייתי מתאר את זה כבזבוז של כסף. זה נורא תלוי.
המשחקים דומים נורא עד כדי כך שאפשר להחשיב אותם כאותו המשחק, וכביכול כאילו קנית שני משחקים זהים בכל פעם.
אם יש לך את הכסף והיכולת והרצון לקנות שני עותקים זהים, אז תהנה מזה. בשביל זה המשחקים נועדו
אבל אם אתה מעדיף לחסוך כסף לדבר מה אחר, או שאתה פשוט לא יכול להרשות לעצמך עוד עותק, אז תקנה אחד.
אני לא הייתי קונה שוב. אפשר לחוות את הדור והמשחקים דרך רק אחד מהם, ובמידת הצורך אם ישעמם לך תמיד יש מה לעשות [אחרי הליגה/להתחיל מחדש]
יש אנשים טחונים כמו @theheliolisk שיכולים להרשות לעצמם את פוקימון בעצמם
[QUOTE=SILVER;1503904]לא הייתי אומר טיפשי, וגם לא הייתי מתאר את זה כבזבוז של כסף. זה נורא תלוי.
המשחקים דומים נורא עד כדי כך שאפשר להחשיב אותם כאותו המשחק, וכביכול כאילו קנית שני משחקים זהים בכל פעם.
אם יש לך את הכסף והיכולת והרצון לקנות שני עותקים זהים, אז תהנה מזה. בשביל זה המשחקים נועדו
אבל אם אתה מעדיף לחסוך כסף לדבר מה אחר, או שאתה פשוט לא יכול להרשות לעצמך עוד עותק, אז תקנה אחד.
אני לא הייתי קונה שוב. אפשר לחוות את הדור והמשחקים דרך רק אחד מהם, ובמידת הצורך אם ישעמם לך תמיד יש מה לעשות [אחרי הליגה/להתחיל מחדש]
יש אנשים טחונים כמו @theheliolisk שיכולים להרשות לעצמם את פוקימון בעצמם[/QUOTE]
תודה על המענה המפורט.
[QUOTE=TheHeliolisk;1503903]אני לא אלון אמנם אבל אני יכול לדבר מניסיון
אני עושה את זה מחר אחרי שמדור 4 עד אז קניתי רק אחד. הרבה יותר כיף לקנות את שני המשחקים, כי אז אתה באמת חווה את החוויה המלאה של הדור, וחוצמזה אם אתה רוצה לאתחל משחק אחד מהשניים ולהתחיל מחדש בשביל שלא ישעמם לך בתקופת יובש זה גם טוב[/QUOTE]
יש לך טעות (כתבת מחר) איזו מילה התכוונת לכתוב?
איזה פרקים היה היוםםםםםםםםםםםםםםם
איזההההההה
[QUOTE=SILVER;1503911]איזה פרקים היה היוםםםםםםםםםםםםםםם
איזההההההה[/QUOTE]
מצטער על קודם.
[QUOTE=Shiny Noctowl;1503912]מצטער על קודם.[/QUOTE]
חח לא נורא.
את הפרקים עצמם ראית?
בעקרון אין תרגום כרגע, או דיבוב לאנגלית, כמובן. אבל הפרקים האלה היו שווים כל דקה
[QUOTE=SILVER;1503913]חח לא נורא.
את הפרקים עצמם ראית?
בעקרון אין תרגום כרגע, או דיבוב לאנגלית, כמובן. אבל הפרקים האלה היו שווים כל דקה[/QUOTE]
לא, אני רואה שממש אהבת אותם אז הם בטח טובים אני אלך לראות אותם עכשיו.
[QUOTE=Shiny Noctowl;1503915]לא, אני רואה שממש אהבת אותם אז הם בטח טובים אני אלך לראות אותם עכשיו.[/QUOTE]
לך על זה!!!
[QUOTE=SILVER;1503916]לך על זה!!![/QUOTE]
[COLOR=#ffff00]ראיתי ויש לי שאלות איך לייסאנדר לא מת שהוא הפיל את עצמו ממגדל פריסם? מה הקשר בין צ'ספי לבין הזאיגארד האבן? מה קרה ללייסאנדר אחרי שהוא נפגע מהמתקפה מת?[/COLOR]