-
[b]עומר~[/b]
אתה סוגר את דלת החדר, מתשפט ונכנס להתקלח. כעבור כרבע שעה יוצא מהמקלחת, לובש פיג'מה ונכנס למיטה, ואתה נרדם. אתה מתעורר למחרת ב8 בבוקר.
אתה מתארגן מהר, ואתה שומע דפיקה על הדלת.
[b]ארתור~[/b]
אתה ממשיך לקורא לטיירוג ולחפש אותו, ואתה מסתובב באזור, ולפתע אתה מבחין ברשת גדולה ועליה מסתובבים 3 אריאדוסים גדולים, ובמרכז את טיירוג לכוד.
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה יוצא ממגדל הספראוט וניגש למרכז הפוקימונים שם אתה מרפא את הפוקימונים שלך, אולם האחות גו'י אומרת לך שיש בעיה עם הנדוואר, הוא צריך להישאר ללילה במרכז בגלל הרעל.
[b]קיט~[/b]
אתה נרשם עם טאדיאורסה וצ'רמיליון לטורניר, ומקבל כרטיס לתחרות. אתה יוצא החוצה ומתחיל לקרוא את דף ההסבר. מסבירים לך שזה יש להילחם במוקדמות 3 קרבות כאשר ניצחון שווה 2 נקודות, תיקו נקודה והפסד 0 נקודות, וצריך לצבור כמה שיותר נקודות. 8 המתמודדים הטובים ביותר ועם מספר הנקודות הגבוה ביותר יעפילו לרבע הגמר ואז ילחמו משם בקרבות 2-2 רגילים, כאשר הגמר הוא קרב כפול.
[b]ג'יי~[/b]
אתה נכנס פנימה ורואה שם תור די ארוך בכמה חלונות בדלפק, אבל יש אחד די קצר.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 23 2009, 08:33 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה יוצא ממגדל הספראוט וניגש למרכז הפוקימונים שם אתה מרפא את הפוקימונים שלך, אולם האחות גו'י אומרת לך שיש בעיה עם הנדוואר, הוא צריך להישאר ללילה במרכז בגלל הרעל.
[/b][/quote]
"אני יוכל להשאר איתו במשך הלילה?" אני שואל אותה.
-
[b]ג'ייסון~[/b]
"כן" היא אומרת לך, ומאפשרת לך לבוא איתה לחדר סמוך, שם אתה רואה את הנדוואר שוכב על מיטה, מחובר לכמה צינורות "הוא יהיה בסדר עד מחר בבוקר, אבל הרעל פגע ברגל שלו, הרגל תישאר משותקת לכמה ימים, אז אל תיתן לו להילחם עד שהוא ירגיש שהוא יכול להילחם" היא אומרת לך.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 23 2009, 08:46 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
"כן" היא אומרת לך, ומאפשרת לך לבוא איתה לחדר סמוך, שם אתה רואה את הנדוואר שוכב על מיטה, מחובר לכמה צינורות "הוא יהיה בסדר עד מחר בבוקר, אבל הרעל פגע ברגל שלו, הרגל תישאר משותקת לכמה ימים, אז אל תיתן לו להילחם עד שהוא ירגיש שהוא יכול להילחם" היא אומרת לך. [/b][/quote]
"בסדר,תודה"אני אומר לה והולך להאונדור,"אתה תהיה בסדר!זה יעבור לך תוך כמה ימים אבל אתה תהיה בסדר,ואני נשאר פה איתך עד שתחלים!"אני אומר לו ומלטף אותו,אני מוציא את כל הפוקימונים מהפוקדורים ונותן לכולם לאכול.
-
[b] [b]עומר~[/b]
אתה סוגר את דלת החדר, מתשפט ונכנס להתקלח. כעבור כרבע שעה יוצא מהמקלחת, לובש פיג'מה ונכנס למיטה, ואתה נרדם. אתה מתעורר למחרת ב8 בבוקר.
אתה מתארגן מהר, ואתה שומע דפיקה על הדלת. [/b][/quote]
"מעניין מי זה?" אני אומר לעצמי ופותח את הדלת.
-
[b]עומר~[/b]
אתה פותח את הדלת ומבחין שם בשיר "בוקר טוב עומר, מה נשמע? מוכן ללכת לקורט?" היא שואלת אותך בחיוך.
[b]ג'ייסון~[/b]
הנדוואר נוהם בחיבה, ומלקק את ידך. אתה מוציא את שאר הפוקימונים החוצה ונותן להם לאכול. אתה שם לב שהאוכל עומד להיגמר, ועליך לקנות חדש.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 23 2009, 11:00 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
הנדוואר נוהם בחיבה, ומלקק את ידך. אתה מוציא את שאר הפוקימונים החוצה ונותן להם לאכול. אתה שם לב שהאוכל עומד להיגמר, ועליך לקנות חדש. [/b][/quote]
אני מחזיר את כל הפוקימונים(חוץ מהאונדור) לפוקדור,"אני הולך לקנות אוכל,אני עוד מעט חוזר"אני אומר להאונדור ויוצא מהחדר ומהמרכז,נכנס אל החנות,"שלום,אפשר בבקשה אוכל לפוקימונים?"אני שואל את המוכר.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 23 2009, 11:00 PM
[b] [b]עומר~[/b]
אתה פותח את הדלת ומבחין שם בשיר "בוקר טוב עומר, מה נשמע? מוכן ללכת לקורט?" היא שואלת אותך בחיוך.
[/b][/quote]
"כן בטח" אני אומר בחיוך ובודק שהכל אצלי ואז אנחנו הולכים~
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה נכנס פנימה ורואה שם תור די ארוך בכמה חלונות בדלפק, אבל יש אחד די קצר. [/b][/quote]
אני הולך לקצר
-
[b]ג'יי~[/b]
אתה מצטרף לתור הקצר, וכעבור 5 דקות מגיע תורך. הפקידה מושיטה לך דף הרשמה ודף פירוט. בדף הרשמה עליך לרשום את שמך, עיר ההולדת, ו2 פוקימונים איתם אתה מעוניין להשתתף.
[b]עומר~[/b]
אתה בודק את כל הציוד שלך ומגלה שהכל עליך. אתם יוצאים מהחדר ואתה נועל אותו, ואתה מחזיר לאחות גו'י את המפתח, ושיר את שלה. אתם יוצאים מהמרכז וצועדים אל ביתו של קורט, לפי הוראות שהוא נתן לכם אתמול. כעבור רבע שעה אתם מגיעים לשם, ורואים בית גדול, עם מדשאה ענקית והמון עצי פירות בפרדס גדול מאחור.
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מחזיר את כולם מלבד הנדוואר ויוצא אל החנות, אך אתה מגלה שהיא נעולה, כנראה בגלל השעה.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 24 2009, 12:28 AM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מחזיר את כולם מלבד הנדוואר ויוצא אל החנות, אך אתה מגלה שהיא נעולה, כנראה בגלל השעה. [/b][/quote]
אני מחפש שדה או יער או מקור פירות אחר.
-
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה בודק את כל הציוד שלך ומגלה שהכל עליך. אתם יוצאים מהחדר ואתה נועל אותו, ואתה מחזיר לאחות גו'י את המפתח, ושיר את שלה. אתם יוצאים מהמרכז וצועדים אל ביתו של קורט, לפי הוראות שהוא נתן לכם אתמול. כעבור רבע שעה אתם מגיעים לשם, ורואים בית גדול, עם מדשאה ענקית והמון עצי פירות בפרדס גדול מאחור. [/b][/quote]
אני ממשיך ללכת ודופק בדלת של הבית של קורט ומחכה לתשובה.
-
[b] [b]ג'יי~[/b]
אתה מצטרף לתור הקצר, וכעבור 5 דקות מגיע תורך. הפקידה מושיטה לך דף הרשמה ודף פירוט. בדף הרשמה עליך לרשום את שמך, עיר ההולדת, ו2 פוקימונים איתם אתה מעוניין להשתתף. [/b][/quote]
אני רושם את כול הפרטים ובפוקימונים אני לוקח את פולייג וריולו
-
[b] [b]קיט~[/b]
אתה נרשם עם טאדיאורסה וצ'רמיליון לטורניר, ומקבל כרטיס לתחרות. אתה יוצא החוצה ומתחיל לקרוא את דף ההסבר. מסבירים לך שזה יש להילחם במוקדמות 3 קרבות כאשר ניצחון שווה 2 נקודות, תיקו נקודה והפסד 0 נקודות, וצריך לצבור כמה שיותר נקודות. 8 המתמודדים הטובים ביותר ועם מספר הנקודות הגבוה ביותר יעפילו לרבע הגמר ואז ילחמו משם בקרבות 2-2 רגילים, כאשר הגמר הוא קרב כפול. [/b][/quote]
"זה מובן בשבילי" אגיד לעצמי בשקט ואחכה לקרב הראשון שלי
-
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה ממשיך לקורא לטיירוג ולחפש אותו, ואתה מסתובב באזור, ולפתע אתה מבחין ברשת גדולה ועליה מסתובבים 3 אריאדוסים גדולים, ובמרכז את טיירוג לכוד. [/b][/quote]
"אוי לא" אצעק ואגיד "צאו כולכם סטארויה גרוטל ואלקטריק" אני צועק ומוציא את כולם ואומר להם "סטאוריה מכת כנף גרוטל עלי תער כדי לקרוע את החוטים שטיירוג קשור בהם ואלקטריק תשתמש בחישמול"