-
[QUOTE=monster;747108][B][COLOR="Red"]יגאל
אתם הולכים למרכז הפוקימונים תוך דקה אתם מוצאים אותו ונכנכסים אליו.האחותג'וי נגשת אליכם ואמרת לכם"אז אתה פה בגלל האינוט אין בעיה.אתה יגאל בעל 3 תגים יפה.את מיל אחות מנהיגת הקקרח בעיר סנוי.את יודע שאסור למיל להיות איתך.טוב תרצה להגיע לאיהמאוחד.אז כנסבדלת הירוקה ומשם תמשיך."מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
פיג'י טס אל משאבת ההיידרו ומתחמק ממהנ.פיג'י משתמש בהתקפה מהירה.אוכטילרי לא מצליח להתחמק מהתקפה מהירה ולןכן נפגע קשה.פיג'י משתמש במכת כנף על אוכטילירי.אוכטילרי לא מצליח להתחמק גם מזה.אוכטילרי מתעלף.רג'י מחזיר את אוכטילרי לפוכדור שלו ואומר לך"יפה הצלחת להביס את אוכטילרי שלי כול הכבוד לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את נכנכסת לדלת הירוקה.את רואה מסדרון ארוך ארוך.את הולכת במסדרו הארוך.כעבור זמן מה את רואהספינה ולידה איש שאומר לך"לאי המאוחד תעלי לספינה הזאת"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה וסטרביה עולים לסיפון.סטרביה מנסה מס' פעמים אך לא מצליח להשתמש בציפור אמיצה.אתהשןמע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפנישתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוהשהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה בסדר ואומר למיל שניפגש אחרי שהנצח ואחרי זה אני הולך לדלת הירוקה וניכנס פנימה
-
[quote=monster;746577][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נכנכס לבינן של הפיתוח ושם ניגשת אליך אישה שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr052.png[/IMG] היא אומרת לך" תרצה לפתח אחד מפוקימוני העשב חרק אדמה שלך.הם ילמדו מתקפהסוסה אז מה אתה אומר"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"מהי המתקפה?" אני שואל בחשדנות
-
[B][COLOR="Green"]דניס
האישה אומרת לך"כדור אנרגיה זאת מתקפה אחת החזקת לפוקימוני עשב"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה נפרד ממיל ונכנכס לדת הירוקה.אתהרואה מסדרון ארוך אתההולך בו.כעבור זמן מה אתה רואה ספינה ולידה אישש אומר לך"אם אתה לאי המאוחד תעלה על הספינה הזאת טוב".מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;747146][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]האישה אומרת לך"כדור אנרגיה זאת מתקפה אחת החזקת לפוקימוני עשב"מה תעשה[/COLOR][/B]
[/quote]
"הוא לא לומד את המתקפה הזאת בטבעיות?" אני שואל אותה
-
[QUOTE=monster;747146][B][COLOR="Green"]דניס
האישה אומרת לך"כדור אנרגיה זאת מתקפה אחת החזקת לפוקימוני עשב"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה נפרד ממיל ונכנכס לדת הירוקה.אתהרואה מסדרון ארוך אתההולך בו.כעבור זמן מה אתה רואה ספינה ולידה אישש אומר לך"אם אתה לאי המאוחד תעלה על הספינה הזאת טוב".מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר אבל מה יש על האי
-
[quote]לוקאס
אתה וסטרביה עולים לסיפון.סטרביה מנסה מס' פעמים אך לא מצליח להשתמש בציפור אמיצה.אתהשןמע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפנישתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוהשהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה[/quote]
"אוקיי סטרביה תחזור בינתיים" אני אומר ומחזיר את סטרביה "מי רוצה להילחם מולי?"
-
[quote=monster;746577][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא פוכדור מכיסך וממנו מוציא את סטרביה שלך.סטרביה רוצה להתאמן על פלי.כעבור חצי דקה של הליכה אתם רואים ספינה ולידה איששאומר לך"אזאתה לאי המאוחד.אם כן תעלה לספינה בקרבוב נגיע לאי"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה נותן למרק את הפוכדור של ספירו.האחות ג'וי אומרת לך"אוקי כנס לדלת הירוקה זאת שפה ומשם כבר תדע איך מגיעים לאי המאוחד"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מיל אומרת לך"אוקי עלינו להגיע למרכזהפוקימונים כדי להגיע לאי המאוחד.רק דברקטן אני לא היה איתך אסור להיות שם עם שותפםים.מובן לך"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נכנכס לבינן של הפיתוח ושם ניגשת אליך אישה שנראת כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr052.png[/IMG] היא אומרת לך" תרצה לפתח אחד מפוקימוני העשב חרק אדמה שלך.הם ילמדו מתקפהסוסה אז מה אתה אומר"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר למרק: "ביי מרק", אני אומר לאחות ג'וי: "טוב אני נכנס שם" ואז אני נכנס מן הדלת.
-
[B][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה נפרק ממרק וספירו.אתהנכנכס בדלת הירוקה אתה רואה שיש מסדרון ארון.אתה מתחיל ללכת בו וכעבור זמן מה אתה רואה ספינה ואיש ליד.האיש אומר לך"אם אתה מגיע לאי המאוחד תעלה על הספינה הזאת"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
אתה מחזיר את סטרביה לפוכדור שלו.אתה מחפש מישהו לקרב.אתה רואה שמישהו ניגש אליך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr040.png[/IMG]ואומר לך"שמי מייק תרצה להילחם נגדי 3 על 3 דרך אגב כמה תגים השגת אני 3.כמה אתה?" מה תעשה[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"]יגאל
האיש אומר לך"על האי יש שם פוקימונים חזקים מאוד חפצים מאוד נדירים.יש שם מישהושאם תיס אותו לא תצטרך להילחם במכון 4.אז אתה עולה יגאל"מה תעשה[/COLOR]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
האישה אומרת לך"לא הוא לומד את זה בTM אז אתה בעינין"מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;747234][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]האישה אומרת לך"לא הוא לומד את זה בTM אז אתה בעינין"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"חכי רגע" אני הולך הצידה "צ'יקו, אני לא רוצה לפתח אותך פה. תהנהן אם אתה רוצה להתפתח רגיל או שתקפוץ אם אתה רוצה כאן"
-
[QUOTE=monster;747234][B][COLOR="Blue"]ג'ון
אתה נפרק ממרק וספירו.אתהנכנכס בדלת הירוקה אתה רואה שיש מסדרון ארון.אתה מתחיל ללכת בו וכעבור זמן מה אתה רואה ספינה ואיש ליד.האיש אומר לך"אם אתה מגיע לאי המאוחד תעלה על הספינה הזאת"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
אתה מחזיר את סטרביה לפוכדור שלו.אתה מחפש מישהו לקרב.אתה רואה שמישהו ניגש אליך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr040.png[/IMG]ואומר לך"שמי מייק תרצה להילחם נגדי 3 על 3 דרך אגב כמה תגים השגת אני 3.כמה אתה?" מה תעשה[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"]יגאל
האיש אומר לך"על האי יש שם פוקימונים חזקים מאוד חפצים מאוד נדירים.יש שם מישהושאם תיס אותו לא תצטרך להילחם במכון 4.אז אתה עולה יגאל"מה תעשה[/COLOR]
האישה אומרת לך"לא הוא לומד את זה בTM אז אתה בעינין"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר אני עולה ואחר כך אני עולה
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה עולה על הספינה.אתה שומע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקי חושב לכמה דקות ואז ההוא קופץ מאושר שמחה.אתה מבין שזה כן.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;747272][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה עולה על הספינה.אתה שומע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
צ'יקי חושב לכמה דקות ואז ההוא קופץ מאושר שמחה.אתה מבין שזה כן.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך ומחפש מאמן ברמה שלי
-
[quote=monster;747272][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקי חושב לכמה דקות ואז ההוא קופץ מאושר שמחה.אתה מבין שזה כן.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אתה צפוי
----
"אני לא חושב שזה הזמן המתאים לפיתוח, מצטער צ'יקו" אני אומר לו לאחר מחשבה מעמיקה "רק קיבלתי אותך, אני לא רוצה שתתפתח בשלב כל כך מוקדם"
-
[QUOTE=monster;747108][B][COLOR="Red"]יגאל
אתם הולכים למרכז הפוקימונים תוך דקה אתם מוצאים אותו ונכנכסים אליו.האחותג'וי נגשת אליכם ואמרת לכם"אז אתה פה בגלל האינוט אין בעיה.אתה יגאל בעל 3 תגים יפה.את מיל אחות מנהיגת הקקרח בעיר סנוי.את יודע שאסור למיל להיות איתך.טוב תרצה להגיע לאיהמאוחד.אז כנסבדלת הירוקה ומשם תמשיך."מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
פיג'י טס אל משאבת ההיידרו ומתחמק ממהנ.פיג'י משתמש בהתקפה מהירה.אוכטילרי לא מצליח להתחמק מהתקפה מהירה ולןכן נפגע קשה.פיג'י משתמש במכת כנף על אוכטילירי.אוכטילרי לא מצליח להתחמק גם מזה.אוכטילרי מתעלף.רג'י מחזיר את אוכטילרי לפוכדור שלו ואומר לך"יפה הצלחת להביס את אוכטילרי שלי כול הכבוד לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את נכנכסת לדלת הירוקה.את רואה מסדרון ארוך ארוך.את הולכת במסדרו הארוך.כעבור זמן מה את רואהספינה ולידה איש שאומר לך"לאי המאוחד תעלי לספינה הזאת"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה וסטרביה עולים לסיפון.סטרביה מנסה מס' פעמים אך לא מצליח להשתמש בציפור אמיצה.אתהשןמע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפנישתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוהשהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה !" אני אומרת.
-
[quote=monster;747234][B][COLOR=blue]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה נפרק ממרק וספירו.אתהנכנכס בדלת הירוקה אתה רואה שיש מסדרון ארון.אתה מתחיל ללכת בו וכעבור זמן מה אתה רואה ספינה ואיש ליד.האיש אומר לך"אם אתה מגיע לאי המאוחד תעלה על הספינה הזאת"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאיש הזה: "אני רוצה להגיע לאי המאוחד, אני יעלה לספינה" ואז אני עולה לספינה.
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
פיג'י טס אל משאבת ההיידרו ומתחמק ממהנ.פיג'י משתמש בהתקפה מהירה.אוכטילרי לא מצליח להתחמק מהתקפה מהירה ולןכן נפגע קשה.פיג'י משתמש במכת כנף על אוכטילירי.אוכטילרי לא מצליח להתחמק גם מזה.אוכטילרי מתעלף.רג'י מחזיר את אוכטילרי לפוכדור שלו ואומר לך"יפה הצלחת להביס את אוכטילרי שלי כול הכבוד לך"[/COLOR][/B][/QUOTE]"תןדה! גם אתה לא רע" אומר לו"קדימה סיביב שני!צא צ'ימצ'ר"
-
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
אתה מחזיר את פיג'י לפוכדור שלו.אתה מוציע פוכדור וממנו יוצא צ'ימצ'אר שלך.רג'י אומר"צא באדו שלי חמודי תשתמש בעלי טער על צ'ימצ'אר שלו"באדו של רג'י יוצא ומשתמש בעלי טער על צ'ימצ'אר שלך.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]ג'ון
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את עולה על הספינה.את שומעת את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשי[/COLOR][/B]
תודה
--------------------
האישאה אומרת לך"טוב איך שתרצה.בהצלחה במסע שלך ילד ובפיתוח צ'יקי שלך.להתראות ילד"האישה הולכת.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפתע ניגש אליך ילד שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG]"שמי אלכס.אני מאמן ממחוז האש תרצה נגדי קרב על 3 3ואז תעווף מהספינה.דרךך אגב יש לי 3 תגים כמה לך יש?"מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;747529][B][COLOR="Navy"]
את עולה על הספינה.את שומעת את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשי[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחכה שמישהו יזמין אותי לקרב וחושבת "מקווה שאני ינצח "
-
[quote=monster;747529]
[B][COLOR=darkgreen]אתה עולה על הספינה.אתה שומע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לעצמי: "טוב בוא נחפש מישהו כדי להלחם מולו" ואז אני מסתובב בספינה ומחפש מישהו להלחם מולו.
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
אתה מחזיר את פיג'י לפוכדור שלו.אתה מוציע פוכדור וממנו יוצא צ'ימצ'אר שלך.רג'י אומר"צא באדו שלי חמודי תשתמש בעלי טער על צ'ימצ'אר שלו"באדו של רג'י יוצא ומשתמש בעלי טער על צ'ימצ'אר שלך.מה תעשה[/color][/b][/quote]"צ'מצאר תשתמש בגחלת כדי לשרוף את העלי טער ואז שריטה ושוב גחלת בכל הכוח!"אומר לו בחיוך קטן..
-
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
לפתע ניגש אליך ילד שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG]"שמי אלכס.אני מאמן ממחוז העשב תרצה נגדי קרב על 3 3ואז תעווף מהספינה.דרךך אגב יש לי 2 תגים כמה לך יש?"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]בר
לפתע ניגש אליך ילד שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG] "שמי אלכס.אני מאמן ממחוז המים תרצי נגדי קרב על 3 3ואז תעוופי מהספינה.דרך אגב יש לי 2תגים כמה לך יש?"מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]ג'וני
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ששורפת את העלי טער של באדו.צ'ימצ'אר רץ אל באדו ושורט אותו בחוזקה.באדו נפגע קשה.צ'ימצ'אר משתמ שבגחלת אך ההפעם באדו מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.רג'י אומר לבאדו"שוטי גפן חזקים עליו אבל קודם פוטוסינטזה" באדו משתמש בפוטסינטזה ומתרפא. באדו משתמש בשוטי גפן.מה תעשה
[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;747840][B][COLOR="Teal"]
[B][COLOR="Blue"]בר
לפתע ניגש אליך ילד שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG] "שמי אלכס.אני מאמן ממחוז המים תרצי נגדי קרב על 3 3ואז תעוופי מהספינה.דרך אגב יש לי 2תגים כמה לך יש?"מה תעשי[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"לי יש גם שניים .בגלל שאתה הזמנת אותי ,אז אתה תוציא את הפוקימון שלך ראשון !"
-
[QUOTE][B][COLOR=#00bfff]ג'וני
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ששורפת את העלי טער של באדו.צ'ימצ'אר רץ אל באדו ושורט אותו בחוזקה.באדו נפגע קשה.צ'ימצ'אר משתמ שבגחלת אך ההפעם באדו מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.רג'י אומר לבאדו"שוטי גפן חזקים עליו אבל קודם פוטוסינטזה" באדו משתמש בפוטסינטזה ומתרפא. באדו משתמש בשוטי גפן.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]"צ'ימצ'אר חתוך את הגפנים עם שריטה!אז שוב גחלת שתקיף את בדאו שלא יהיה לו סיכוי לחמוק!"אומר בלחץ...
-
[QUOTE=monster;747234][B][COLOR="Blue"]ג'ון
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
[COLOR="Red"]יגאל
האישה אומרת לך"לא הוא לומד את זה בTM אז אתה בעינין"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר בסדר בוא נתחיל בקרב תבחר פוקימון ונצא לדרך
-
[quote=monster;747529][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]תודה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]--------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]האישאה אומרת לך"טוב איך שתרצה.בהצלחה במסע שלך ילד ובפיתוח צ'יקי שלך.להתראות ילד"האישה הולכת.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
"מוזר" אני אומר לצ'יקו "איך היא ידעה איך קראתי לך?"
"רוצה להלחם?"
-
[quote=monster;747840][B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]לפתע ניגש אליך ילד שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG]"שמי אלכס.אני מאמן ממחוז העשב תרצה נגדי קרב על 3 3ואז תעווף מהספינה.דרךך אגב יש לי 2 תגים כמה לך יש?"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]בר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לפתע ניגש אליך ילד שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG] "שמי אלכס.אני מאמן ממחוז המים תרצי נגדי קרב על 3 3ואז תעוופי מהספינה.דרך אגב יש לי 2תגים כמה לך יש?"מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ששורפת את העלי טער של באדו.צ'ימצ'אר רץ אל באדו ושורט אותו בחוזקה.באדו נפגע קשה.צ'ימצ'אר משתמ שבגחלת אך ההפעם באדו מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.רג'י אומר לבאדו"שוטי גפן חזקים עליו אבל קודם פוטוסינטזה" באדו משתמש בפוטסינטזה ומתרפא. באדו משתמש בשוטי גפן.מה תעשה[/COLOR][/B]
[/quote]
אני אומר לאלכס: "שלום, אני ג'ון, יש לי תג 1 אז תתכוננן לרדת מהספינה הזא. איזה פוקימונים אתה תשתמש?".
-
כינוי:natiman
שם במשחק:ג'ו גרין
רקע:ג'ו נולד וגדל בעיר גראסס עם אימו, אביו של ג'ו נהרג בדרך לא ברורה אך אנשם שחקרו את האירוע שיערו שהוא נכנס למאבק עם פוקימון כועס שלבסוף רצח אותו.
מאז אותו היום, אימו של ג'ו מפחדת מפוקימונים, אפילו הקטנים והלא מזיקים שביניהם ואמרה לג'ו שבכל יצור כזה תמונה מפלצת שרק מחכה להתנפל עליו ובכך הפחידה אותו מאוד, אך ככל שאימו של ג'ו ניסתה להרחיק אותו מהם, הוא רק רצה להתקרב אליהם יותר ויותר וכשאימו של ראתה את זה היא סגרה אותו בתוך הבית ולא נתנה לו לצאת כדי שלא ילך לפוקמונים, ג'ו המעוצבן החליט לברוח מהבית ולצאת למסע כמו כל בני גילו כדי להוכיח לאימו שהיא טועה.
מחוז:עשב
פקימון התחלתי:[IMG]http://up203.siz.co.il/up3/t54ezqmzw2uy.png[/IMG]
פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)
כסף: 5000$
ציוד: (תבחרו מה שבא לכם חוץ מחכה)
הערות/בקשות: אני די חדש במ"תים של פוקימון אז תחשב קצת
-
[QUOTE=monster;747529][B][COLOR="Navy"]ג'וני
אתה מחזיר את פיג'י לפוכדור שלו.אתה מוציע פוכדור וממנו יוצא צ'ימצ'אר שלך.רג'י אומר"צא באדו שלי חמודי תשתמש בעלי טער על צ'ימצ'אר שלו"באדו של רג'י יוצא ומשתמש בעלי טער על צ'ימצ'אר שלך.מה תעשה[/COLOR][/B]
תודה
--------------------
האישאה אומרת לך"טוב איך שתרצה.בהצלחה במסע שלך ילד ובפיתוח צ'יקי שלך.להתראות ילד"האישה הולכת.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
לפתע ניגש אליך ילד שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/IMG]"שמי אלכס.אני מאמן ממחוז האש תרצה נגדי קרב על 3 3ואז תעווף מהספינה.דרךך אגב יש לי 3 תגים כמה לך יש?"מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו שלי יש גם שלושה תגים ואחר כך אני אומר לו בסדר אני הלחם איתך 3 על 3
-
[SIZE="4"][B][COLOR="Red"]תודה שבחרתם שהמשחק שלי היה משחק השנה תודה לכם [/COLOR][/B][/SIZE]
NatiMan מצטער אין מקום
[B][COLOR="Red"]יגאל
אלכס אומר לך"יפה.אוקי תתקוף ראשון אני אוציע ראשון.צא לירון לקרב."[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/305.png[/IMG]לירון של אלכס יוצא.מה תעשה[/COLOR][/B]
אלכס אומר לך"אתה חלש ובעינן הפוקימנים תגלה לבד.דרך אגב תקוף ראשון אני מוציא פוקימון ראשון.צא לירון"[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/305.png[/IMG] לירון של אלכס יוצא לקרב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
האישה אומרת לך"מצטער נערי אין ל פוקימונים.אז בהצלחה בפיתוח הצ'יקי שלך.להתראות ילד חמוד.בייי"האישה הולכת לאחד החדרים שבמסדרון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אלכס אומר לך"יפה.אוקי תתקוף ראשון אני אוציע ראשון.צא לירון לקרב."[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/305.png[/IMG]לירון של אלכס יוצא.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אלכס אומר לך"יפה.אוקי תתקופי ראשונה אני אוציע ראשון.צא לירון לקר[B][/B]ב."[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/305.png[/IMG]לירון של אלכס יוצא.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
צ'ימצ'אר משתמש בשריטה וושורט את הגפנים של באדו.צ'ימצ'אר משתמש בלגחלת אך באדו בקלילות מצליח לברוח מן הגחלת של צ'ימצ'אר.רג'י אומר לבאדו שלו"באדו תשתמש בכדור צל על צ'ימצ'אר שלו."באדו משגר כדור צל אל עבר צ'ימצ'אר שלך.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
צ'ימצ'אר משתמש בשריטה וושורט את הגפנים של באדו.צ'ימצ'אר משתמש בלגחלת אך באדו בקלילות מצליח לברוח מן הגחלת של צ'ימצ'אר.רג'י אומר לבאדו שלו"באדו תשתמש בכדור צל על צ'ימצ'אר שלו."באדו משגר כדור צל אל עבר צ'ימצ'אר שלך.מה תעשה[/color][/b] [/quote]"צ'ימצ'אר קפוץ מעליו,תתקריו אליו אז גחלת בכל הכוח"אומר את יו
-
[QUOTE=monster;748733][SIZE="4"][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
אלכס אומר לך"יפה.אוקי תתקופי ראשונה אני אוציע ראשון.צא לירון לקר[B][/B]ב."[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/305.png[/IMG]לירון של אלכס יוצא.מה תעשי[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר ,להביור,צא!"
-
לוקאס
אלכס אומר לך"יפה.אוקי תתקוף ראשון אני אוציע ראשון.צא לירון לקרב."לירון של אלכס יוצא.מה תעשה
"טוטודייל צא משאבת הידרו"
-
[quote=monster;748733][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]האישה אומרת לך"מצטער נערי אין ל פוקימונים.אז בהצלחה בפיתוח הצ'יקי שלך.להתראות ילד חמוד.בייי"האישה הולכת לאחד החדרים שבמסדרון.[/COLOR][/B][/quote]
מה הקשר לתגובה שלי??
---
אני יוצא משם והולך לחפש פוקימון
-
[B][COLOR="Green"]דניס
טעות שלי חשבתי שאתה רוצה קרב נגד האישה.
אתה יוצא מן הבינין ורואה ביוטיפילי מעופף לו מעל העיר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="green"]לוקאס
אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ומותכו יצא קאונה.קאקונה לאחר שיוצא משתמש במשאבת הידרו על לירון.לירון מגן על עצמו בבהגנת ברזל.לירון מוגן מהמשאבת הידרו בזכות הגנת ברזל שלו.אלכס אומר לך"אם תרצה לנצח את לירון תהיה חיב לעבור את הגנת ברזל שלו.לירון כול הכבוד עכשיו כדור ג'ירו"לירון משתמש בכדור ג'ירו.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מוציאה פוכדור ומותכו יוצא צ'ימצ'אר שלך.צ'ימצ'אר לאחר שיצא משתמש בלהביור על לירון של אלכס.לירון מגן על עצמו בבהגנת ברזל.לירון מוגן מהלהביור של צ'ימצ'אר בזכות הגנת ברזל שלו.אלכס אומר לך"אם תרצי לנצח את לירון תהיהי חיבת לעבור את הגנת ברזל שלו.לירון כול הכבוד עכשיו כדור ג'ירו"לירון משתמש בכדור ג'ירו.מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
צ'ימצ'אר קופץ לאויר וכך מתחמק מהכדור הצל של באדו.צ'ימצ'אר משתמש בבגחלת על באדו מטווח 0 .באדו לא מספיק להתחמק מכיון שזה מטוח אפס.באדו נפגע קשה מאוד מהגחלת של צ'ימצ'אר.לאחר כמה שניות באדו מתעלף.רג'י מוציא פוכדור ומכניס אליו את באדו ואומר לך"יפה 2 0 לך כול הכבוד לך ילד אתה חזק."מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;748733][SIZE=4][B][COLOR=red]תודה שבחרתם שהמשחק שלי היה משחק השנה תודה לכם [/COLOR][/B][/SIZE]
[B][COLOR=darkgreen]אלכס אומר לך"אתה חלש ובעינן הפוקימנים תגלה לבד.דרך אגב תקוף ראשון אני מוציא פוקימון ראשון.צא לירון"[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/305.png[/IMG] לירון של אלכס יוצא לקרב[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאלכס: "אתה תגלה לבד, צא טרטויג ואז תשתמש בשוטי גפן ואז בדחיפה הכי חזקים שלך על לירון".
-
ג'ון
[B][COLOR="Green"]אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ומותכו יצא טרטויג .טרטויג לאחר שיוצא משתמש בשוטי גפן על לירון.לירון זזהצידה ומתחמק.טרטוג רץ אל לירון במטרה לדחוף אותו.לירון מגן על עצמו בבהגנת ברזל.לירון מוגן מדחיפה בזכות הגנת ברזל שלו.אלכס אומר לך"אם תרצה לנצח את לירון תהיה חיב לעבור את הגנת ברזל שלו.לירון כול הכבוד עכשיו כדור ג'ירו"לירון משתמש בכדור ג'ירו.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;749278][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מוציאה פוכדור ומותכו יוצא צ'ימצ'אר שלך.צ'ימצ'אר לאחר שיצא משתמש בלהביור על לירון של אלכס.לירון מגן על עצמו בבהגנת ברזל.לירון מוגן מהלהביור של צ'ימצ'אר בזכות הגנת ברזל שלו.אלכס אומר לך"אם תרצי לנצח את לירון תהיהי חיבת לעבור את הגנת ברזל שלו.לירון כול הכבוד עכשיו כדור ג'ירו"לירון משתמש בכדור ג'ירו.מה תעשי[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר חפירה !(הוא יכול על הספינה?...)אחרי זה להביור!!!"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה.אך מכיון שהספינה עשויה מברזל צ'ימצ'אר לא מצליח לחפור בור.צ'ימצ'אר זז הצידה מהר ומתחמק מהכדור ג'ירו של לירון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על לירון.לירון משתמש בהגנת ברזל.הגנת בברזל של לירון מגנה עליו ממפני ההלהביור של צ'ימצ'אר.אלכס אומר לך"ילדה את לא יכולה להשתמש בחפירה.את תהרסי את הספינה.לירון תשתמש בבראש ברזל על צ'ימצ'אר שלה"לירון מתחיל לרוץ אל עבר צ'ימצ'אר בראש ברזל.מה תעשי[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;749394][B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה.אך מכיון שהספינה עשויה מברזל צ'ימצ'אר לא מצליח לחפור בור.צ'ימצ'אר זז הצידה מהר ומתחמק מהכדור ג'ירו של לירון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על לירון.לירון משתמש בהגנת ברזל.הגנת בברזל של לירון מגנה עליו ממפני ההלהביור של צ'ימצ'אר.אלכס אומר לך"ילדה את לא יכולה להשתמש בחפירה.את תהרסי את הספינה.לירון תשתמש בבראש ברזל על צ'ימצ'אר שלה"לירון מתחיל לרוץ אל עבר צ'ימצ'אר בראש ברזל.מה תעשי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר ,תתחמק ותקפוץ עליו ,אחרי זה גחלת ולהביור !"
-
כינוי: ShadowPokemon
שם במשחק: עדן
רקע: עדן תמיד רצה להיות מאמן פוקימונים כשהיה קטן הוא היה משחק עם הפוקימונים של אביו
יום אחד אבא שלו יצא למסע לחקור משהו שעדן לא יודע מה הוא ולא חזר עד היום
עדן תמיד חיכה להזדמנות לצאת למסע משלו ולחפש גם את אביו כאשר הוא קיבל את המכתב
הוא התלהב מאוד והבין שההזדמנות שלו הגיעה.
מחוז: עשב
פקימון התחלתי: בלבזור
פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)
כסף: 5000$
ציוד: (תבחרו מה שבא לכם חוץ מחכה)
הערות/בקשות:
שיהיה כייף חח