-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 06:51 PM
[b] מקס
אל תערב אותי בבעיות שלך עם עצמך.
--
"כן. תודה שבאמת המצאת לי שם, בדיוק עמדתי לבקש ממך" היא אומרת "התקשרתי אתמול לסבא, הוא אמר לי שיצאת. תארתי לעצמי שתהיה כאן בסביבה. אז איך אתה מתקדם בינתיים?" [/b][/quote]
חחח היא חיכתה כמה שנים בשביל לקבל שםD:
--
"יש לי תג ראשון" אני אומר ומראה את התג בגאווה
"ו4 פוקימונים"
-
דודי
שינקס מנסה לפגוע בסטארלי, אך הוא עף למעלה, ושינקס מחטיא, לאחר מכן שינקס קופץ ומצליח לנשוך את סטארלי, אך סטארלי משתמש במהירות ועף במעגלים מה שמעיף ממנו את סטארלי.
תמיר
"לא. הם סתם מתעצבנים כשהם רואים אותי. אני לא רוצה לגרום להם צרות. אני מבין באיזה לחץ הם נמצאים. כעת, אתה רוצה לעזור לי לחקור כאן, או לא?" הוא שואל, מתעלם לחלוטין מהשאלה שלך.
מקס
"נחמד... ראיתי את הקרב עם הטריקו ההוא. צ'ארמנדר שלך די חזק. בכל אופן, מה דעתך לערוך איתי קרב קצר? אני לא אשתמש במלוא הכח שלי. זה יהיה רק אימון בשבילך." היא אומרת לך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 07:57 PM
[b] מקס
"נחמד... ראיתי את הקרב עם הטריקו ההוא. צ'ארמנדר שלך די חזק. בכל אופן, מה דעתך לערוך איתי קרב קצר? אני לא אשתמש במלוא הכח שלי. זה יהיה רק אימון בשבילך." היא אומרת לך. [/b][/quote]
"אוקיי" אני אומר
'טריקו וצ'ארמנדר עייפים כרגע.. אז..'
"צא סטארלי!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 07:57 PM
[b] דודי
שינקס מנסה לפגוע בסטארלי, אך הוא עף למעלה, ושינקס מחטיא, לאחר מכן שינקס קופץ ומצליח לנשוך את סטארלי, אך סטארלי משתמש במהירות ועף במעגלים מה שמעיף ממנו את סטארלי.
[/b][/quote]
"מכת ברק לכול עבר!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 06:51 PM
[b] ניתאי
לוטד נראה שוב די משותק, ולאחר מכן נפגע מהלהביור, , והוא נראה די עייף. הפוכדור פוגע בלוטד והוא נכנס. הפוכדור מתנדנד מעט, ולבסוף נעצר. לכדת לוטד, מיד יעודכן. לאחר מכן וויזמיר מתחיל לזהור, והוא גדל, ולבסוף הוא הופך ללאודרד. יעודכן מיד.
--
אתמול, שעון משחק, תמיר יצא לנהר ונלחם בהורסי. הורסי איבד את ההכרה כי התנגש בגדה של הנהר, ולאחר מכן תמיר הלך להלחם בפוקימון אחר, בעוד הוא משאיר את אחד הפוקימונים שלו שישמור על הורסי. הלוטד שהוא פגש היה הלוטד שהרגע לכדת, והוא היה בדרכו להביא מים מהנהר. הורסי התאושש, וכשגילה שתמיר עדיין שם, הוא התעצבן וירה עליו. זה נתן ללוטד אפשרות לברוח. ביום למחרת, כלומר, היום שעון משחק, לוטד הגיע בליווי מבוגר, לומברה. אך אז ירין נרדף על ידי שני אנשים מוזרים, והלוטדים היו באמצע הנהר, והוא נתקע בלומברה, והרג אותו בטעות. ככה התגלגלו האיורעים. [/b][/quote]
שיטטטט עכשיו הוא לא יוכל להשתמש הצלפה כפולה O:
---------------------
אני ממשיך בדרכי לכיוון העיר זאוגוויל
-
מקס
"סטארלי הא... בלוסום צא!" היא אומרת ומציאה בלוסום. "בלוסום, השתמש בעלי התער!"
דודי
סטארלי מאיץ במהירות עצומה ומצליחל לברוח ממכת הברק, ולאחר מכן שינקס צריך לנוח רגע (בגלל שהוא בזבז כל כך הרבה כח) ובינתיים סטארלי משתמש במתקפת כנף ופוגע.
ניתאי
אתה מגיע להר רום, וליד המפל עומד שוטר. אתה רואה חבל שיורד מקצה ההר למטה.
"ילד, אתה מנסה לחצות את הר רום?" שואל אותך השוטר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 09:37 PM
[b] דודי
סטארלי מאיץ במהירות עצומה ומצליחל לברוח ממכת הברק, ולאחר מכן שינקס צריך לנוח רגע (בגלל שהוא בזבז כל כך הרבה כח) ובינתיים סטארלי משתמש במתקפת כנף ופוגע. [/b][/quote]
"נשיכה!"
-
[b] ניתאי
אתה מגיע להר רום, וליד המפל עומד שוטר. אתה רואה חבל שיורד מקצה ההר למטה.
"ילד, אתה מנסה לחצות את הר רום?" שואל אותך השוטר. [/b][/quote]
"אה,כן,אני מניח" אני אומר
-
[b] מקס
"סטארלי הא... בלוסום צא!" היא אומרת ומציאה בלוסום. "בלוסום, השתמש בעלי התער!"
[/b][/quote]
תמונה?
--
"סטארלי, תתחמק ותשתמש ברוח!"
--
אגב, אתה תעדכן את הלמידת התקפות בטופס שלי?
-
דודי
שינקס קופץ ונושך את סטארלי, ואז נוחת, וסטארלי משתמש במתקפה מהירה ופוגע בשינקס.
ניתאי
"אוקיי, אז תקשיב, קודם כל אתה צריך לחתום כאן, זה משהו שאומר שאם אתה נופל ושובר את הראש המשטרה לא אחראיים" אומר לך הושטר ומושיט לך דף על לוח כזה, ועט.
מקס
את למידת ההתקפות, אולי, זה פשוט מעצבן מדי. אני אבדוק.
[img]http://pokemonelite2000.com/pkrs091.gif[/img]
--
סטארלי בורח מעלי התער ומשתמש ברוח, אך הרוח לא פוגעת יותר מדי בבלוסום
"בלוסום, השתמש בעלי תער שוב!" אומרת אחותך. בלוסום יורה עלי תער שנעים נגד הרוח ופוגעים בסטארלי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 5 2009, 08:14 AM
[b] ניתאי
"אוקיי, אז תקשיב, קודם כל אתה צריך לחתום כאן, זה משהו שאומר שאם אתה נופל ושובר את הראש המשטרה לא אחראיים" אומר לך הושטר ומושיט לך דף על לוח כזה, ועט. [/b][/quote]
"ומאיפה אני אמור לדעת שאתם לא [b]תנסו[/b] לעשות לי את זה כדי לקחת את הפוקמונים שלי?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 4 2009, 08:57 PM
[b]
תמיר
"לא. הם סתם מתעצבנים כשהם רואים אותי. אני לא רוצה לגרום להם צרות. אני מבין באיזה לחץ הם נמצאים. כעת, אתה רוצה לעזור לי לחקור כאן, או לא?" הוא שואל, מתעלם לחלוטין מהשאלה שלך. [/b][/quote]
"כל עוד זה לא יסבך אותי עם המשטרה,אין בעיה" אני אומר בשמחה,וחשש נכנס לליבי.
-
ניתאי
השוטר צוחק.
"אתה לא יכול לבטוח בנו, אבל אם אתה רוצה לעבור את הר רום, אתה חייב. מה לעזאזל עובר לך בראש ילד?! אנחנו שוטרים!" הוא אומר ומראה לך תג שכתוב בו.
'סמל פטריק אקינסון משטרת מרוול'.
תמיר
"הם דפוקים. הם בחיים לא יעלו על זה, כעת בוא" הוא אומר ומתקרב לביתן. הוא חותך את הסרט שכתוב שעליו 'אזור פשע הכניסה אסורה. מי שייכנס יועמד לדין' והוא פותח את הדלת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 5 2009, 09:11 AM
[b] ניתאי
השוטר צוחק.
"אתה לא יכול לבטוח בנו, אבל אם אתה רוצה לעבור את הר רום, אתה חייב. מה לעזאזל עובר לך בראש ילד?! אנחנו שוטרים!" הוא אומר ומראה לך תג שכתוב בו.
'סמל פטריק אקינסון משטרת מרוול'. [/b][/quote]
"בסדר" אני אומר בחשש ומשאיר יד על על הפוקדורים שלי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 5 2009, 08:14 AM
[b] דודי
שינקס קופץ ונושך את סטארלי, ואז נוחת, וסטארלי משתמש במתקפה מהירה ופוגע בשינקס.
[/b][/quote]
"שינקס טעינה ומכת ברק!"